Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Gratis lydbøger

Download vores mange lydbøger helt gratis. Er du træt af at læse og leder efter et alternativ? Med vores gratis lydbøger online får du en litterær oplevelse ved lytte til fantastiske fortællinger, som kan lyttes imens du tømmer opvaskemaskinen, går en tur eller noget helt tredje. Siden bliver løbende opdateret, så vi kan tilbyde de bedste gratis lydbøger at lytte til. Hvis du leder efter en gratis lydbog på dansk til din iphone fra 2018 eller 2019, så forsøger vi også at gøre dette muligt. Forkæl dig selv og dyk ned i vores udvalg og få din iphone, tablet eller lignende fyldt op, så du aldrig mere skal kede dig!
Show more
Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (2)
 • (2)
 • (6)
Format
 • (8)
Sprog
 • (8)
Serie
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter
 • - Da historiens mest dødbringende epidemi kom til Danmark
  af Tommy Heisz
  0,00 kr.

  Den spanske syge ramte hårdt og ubarmhjertigt og slog næsten 15.000 mennesker ihjel alene i Danmark, da den hærgede for kun 100 år siden. Frygten lurede i alle afkroge af samfundet, og sorgen lå tungt over landet.I sommeren 1918 – netop som Første Verdenskrig var ved at være forbi – spredte historiens mest dødbringende epidemi sig over hele kloden. Den spanske syge var i bund og grund kun en influenza, men den var så aggressiv og smitsom, at folk var chanceløse, når de blev ramt. Epidemien tog samlet set over 50 millioner liv, og op mod 15.000 danskere bukkede under for den ondartede influenza. For første gang fortælles nu historien om, hvad der skete, da epidemien ramte Danmark. I sporvogne og biografsale var frygten fast følgesvend. Ambulancerne kørte i pendulfart til byernes overfyldte hospitaler med nye patienter, blå i huden og rallende af hoste. Og i kapellerne måtte graverne stable kisterne for at få plads til alle de døde. Gennem en lang række øjenvidneberetninger kommer vi helt tæt på den angst, sorg og uhygge, der lå tungt over Danmark under epidemien. Vi hører om tragiske dødsfald og hårdt ramte familier, men også om de frygtløse sygeplejersker, læger og frivillige hjælpere, der kom patienter til undsætning i hele landet. Historien trækker tråde helt op til nutiden. Først for nylig fik man rekonstrueret det virus, der var årsag til epidemien. I dag er den spanske syge derfor med til at gøre forskerne og lægerne klogere på, hvad vi skal stille op, når den næste store epidemi rammer os.

 • af Julian Fellowes
  0,00 kr.

  Aftenen før slaget ved Waterloo mødes to familier til hertuginden af Richmonds bal. I al fremtid vil deres skæbner være knyttet sammen af en hemmelighed. Belgravia er en roman-føljeton i 11 afsnit, skrevet af manden bag Downton Abbey, Julian Fellowes. Belgravia er historien om en skæbnesvanger hemmelighed. En hemmelighed, der uge for uge kommer for en dag bag de smukke hoveddøre på Londons mest storslåede adresse. Belgravia er en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.Belgravia udfolder sig i 1840’ernes London, en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men den tager sin begyndelse natten før slaget ved Waterloo i 1815 til Hertuginden af Richmonds sagnomspundne bal. Her forandres en families liv for altid …

 • af Casper Fauerholdt
  0,00 kr.

  Kan man vække læselysten, når man aldrig rigtig er kommet i gang? Dette er en journalistisk fortælling om den halvanden million danskere, der sjældent eller aldrig læser en bog. Det er historien om Hillerød Læser-kampagnen, der forsøger at fremme læselysten blandt kommunens borgere. Og så er det beretningen om Steffen, Hanne og Doaa – tre vidt forskellige skæbner, der alle kæmper en kamp for at gøre bøger til en del af deres liv. Det er ikke nemt, langt fra. Men på den anden side venter noget ganske særligt.

 • - Europæiske Ideer Podcast
  af David Runciman
  0,00 kr.

  Er demokratiet ved at gå under? Nej, men det kan ikke længere give dets befolkninger svar på tidens store kriser.Folk tager ikke fejl, når de ser på Trump og bliver mindet om fascister som Mussolini. Politikken lyder ens, og det er de samme institutioner, som blev svækket i 1930’erne. Men resten af samfundet er forandret. Folk er ti gange rigere og bedre uddannet.Demokratiet blev genfødt efter Anden Verdenskrig, men vi kan jo ikke gå og håbe på en ny krig.Chefredaktør Rune Lykkeberg har mødt et af sine intellektuelle idoler, forfatter og professor i politik David Runciman, i Dronningesalen på Det Kongelige Bibliotek.Hør deres samtale i Europæiske Ideer, Informations podcast med de største europæiske tænkere.

 • af Eva Eistrup
  0,00 kr.

  Moderne Ideer er podcasten, som ikke kun vil gøre dig klogere, men også levere svar på nogle af vor tids største udfordringer fra de mennesker, der ved allermest om dem.

 • af Lars Stig Duehart
  0,00 kr.

  Hvis du ønsker at opnå permanent, bæredygtig succes, skal du op­bygge enorme reserver af indre styrke, beslutsomhed og behov.Du skal have evnen til at motivere dig selv. Du skal udvikle person­lig motivation, for du kan ikke motivere andre, medmindre du selv er motiveret.Denne bog skitserer en simpel, men meget effektiv plan for udvikling og opretholdelse af personlig motivation. Denne tilgang til personlig motivation er testet i erhvervslivet, som jo forudsætter praktisk erfaring.

 • af Lars Stig Duehart
  0,00 kr.

  Produktive løsninger til uundgåelige konflikter med sin chef: Man skal enten afdramatisere de konflikter og spændinger, der opstår i en organisation, eller fokusere på at finde produktive løsninger på problemerne. Dette er særligt vigtigt, når der opstår konflikter mellem folk på forskellige niveauer i en organisation, som f.eks. når man har en konflikt med sin chef. Der er skridt, man kan tage for at få perspektiv på en konflikt og kunne håndtere den, således at alles energi rettes mod organisationens behov på en måde, der får alle til at bevæge sig frem mod mere produktive arbejdsrelationer.

 • af Birgit Pouplier
  0,00 kr.

  Totter er nervøs, mon kan slipper gennem nåleøjet til Det kongelige teaters balletskole. Hans mor er helt sikker på at han kommer ind, men Totter er bange for skuffe hende, de optager nemlig kun 20 børn. “Og når du bliver optaget,” sagde hans mor. “Hvis!” afbrød Totter hende. “O.K. hvis, men det bliver du - ingen tvivl om det.” Hun talte med en sådan sikkerhed, at Totters mave slog en kolbøtte. For han var meget bange for at skuffe hende. Hun gik jo der og troede, at han kunne alt, bare fordi han skjulte sandheden for hende - sandheden om, hvor svært han havde ved alting. Lasse fra Svendborg, Mick fra Helsingør og Totter fra København drejede samtidig om hjørnet bag Det kongelige Teater. De kom ind i en stor sal, fyldt med forældre og børn. Der var en nervøs og anspændt stemning. De skulle kun bruge 20 børn. Hvem ville komme gennem nåleøjet ... Nåleøjet, første lydbog i serien om Totter er indlæst som lydbog af Lars Lippert i 2001 for AV Forlaget

Trænger din iphone eller anden tablet også at blive fyldt op med de bedste gratis lydbøger? Hvis du ønsker en eller flere af vores lydbøger gratis, så kan du allerede have dem inden for kort tid. Køb dem kvit og kvit online, og du modtager en mail med det samme, således at de nemt og hurtigt kan downloades. Lydbøger er et godt alternativ til en bog, hvis du er træt af at være koncentreret eller blot ønsker en pause fra bogen. Det kræver mindre af din hjerne at lytte, da vi fra naturens side er designet til at lytte og tale.
Med vores gratis lydbøger online kan du få en anden oplevelse med litteraturen, og du kan hermed få øje på et helt nyt univers. En af de mange fordele ved lydbøger er, at du kan høre sproget på en helt anden måde, så der kan opstå en kontakt mellem dig og oplæseren, når du får historien fortalt. Det kan være du befinder dig ude i skoven, mens du lytter, så kan omgivelserne være med til at skabe en stemning, der spiller sammen med fortællingen. Du vil samtidig opleve, at du aldrig glemmer det sted, du befandt dig på, imens du lyttede til en fortælling. Du kan lytte til en god lydbog hvor end du befinder dig. Flere og flere har udskiftet den fysiske bog til en online læse- eller lydbog, så hop med på lydbølgen, og bliv inspireret her. Find din næste danske lydbog gratis, og få den bedste lytteoplevelse. Gå f. eks på opdagelse i gratis lydbøger fra 2018, 2019 og mange flere i fremtiden. Rigtig god lyttelyst!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.