Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Gratis lydbøger

Download vores mange lydbøger helt gratis. Er du træt af at læse og leder efter et alternativ? Med vores gratis lydbøger online får du en litterær oplevelse ved lytte til fantastiske fortællinger, som kan lyttes imens du tømmer opvaskemaskinen, går en tur eller noget helt tredje. Siden bliver løbende opdateret, så vi kan tilbyde de bedste gratis lydbøger at lytte til. Hvis du leder efter en gratis lydbog på dansk til din iphone fra 2018 eller 2019, så forsøger vi også at gøre dette muligt. Forkæl dig selv og dyk ned i vores udvalg og få din iphone, tablet eller lignende fyldt op, så du aldrig mere skal kede dig!

Vis mere
Filter
Filter
Genre
 • (4)
Format
 • (5)
Sprog
 • (5)
Serie
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Casper Fauerholdt
  0,00 kr.

  Kan man vække læselysten, når man aldrig rigtig er kommet i gang? Dette er en journalistisk fortælling om den halvanden million danskere, der sjældent eller aldrig læser en bog. Det er historien om Hillerød Læser-kampagnen, der forsøger at fremme læselysten blandt kommunens borgere. Og så er det beretningen om Steffen, Hanne og Doaa – tre vidt forskellige skæbner, der alle kæmper en kamp for at gøre bøger til en del af deres liv. Det er ikke nemt, langt fra. Men på den anden side venter noget ganske særligt.

 • - Da historiens mest dødbringende epidemi kom til Danmark
  af Tommy Heisz
  0,00 kr.

  Den spanske syge ramte hårdt og ubarmhjertigt og slog næsten 15.000 mennesker ihjel alene i Danmark, da den hærgede for kun 100 år siden. Frygten lurede i alle afkroge af samfundet, og sorgen lå tungt over landet.I sommeren 1918 – netop som Første Verdenskrig var ved at være forbi – spredte historiens mest dødbringende epidemi sig over hele kloden. Den spanske syge var i bund og grund kun en influenza, men den var så aggressiv og smitsom, at folk var chanceløse, når de blev ramt. Epidemien tog samlet set over 50 millioner liv, og op mod 15.000 danskere bukkede under for den ondartede influenza. For første gang fortælles nu historien om, hvad der skete, da epidemien ramte Danmark. I sporvogne og biografsale var frygten fast følgesvend. Ambulancerne kørte i pendulfart til byernes overfyldte hospitaler med nye patienter, blå i huden og rallende af hoste. Og i kapellerne måtte graverne stable kisterne for at få plads til alle de døde. Gennem en lang række øjenvidneberetninger kommer vi helt tæt på den angst, sorg og uhygge, der lå tungt over Danmark under epidemien. Vi hører om tragiske dødsfald og hårdt ramte familier, men også om de frygtløse sygeplejersker, læger og frivillige hjælpere, der kom patienter til undsætning i hele landet. Historien trækker tråde helt op til nutiden. Først for nylig fik man rekonstrueret det virus, der var årsag til epidemien. I dag er den spanske syge derfor med til at gøre forskerne og lægerne klogere på, hvad vi skal stille op, når den næste store epidemi rammer os.

 • af JULIAN FELLOWES
  0,00 kr.

  Aftenen før slaget ved Waterloo mødes to familier til hertuginden af Richmonds bal. I al fremtid vil deres skæbner være knyttet sammen af en hemmelighed. Belgravia er en roman-føljeton i 11 afsnit, skrevet af manden bag Downton Abbey, Julian Fellowes. Belgravia er historien om en skæbnesvanger hemmelighed. En hemmelighed, der uge for uge kommer for en dag bag de smukke hoveddøre på Londons mest storslåede adresse. Belgravia er en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.Belgravia udfolder sig i 1840’ernes London, en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men den tager sin begyndelse natten før slaget ved Waterloo i 1815 til Hertuginden af Richmonds sagnomspundne bal. Her forandres en families liv for altid …

 • - Europæiske Ideer Podcast
  af David Runciman
  0,00 kr.

  Er demokratiet ved at gå under? Nej, men det kan ikke længere give dets befolkninger svar på tidens store kriser.Folk tager ikke fejl, når de ser på Trump og bliver mindet om fascister som Mussolini. Politikken lyder ens, og det er de samme institutioner, som blev svækket i 1930’erne. Men resten af samfundet er forandret. Folk er ti gange rigere og bedre uddannet.Demokratiet blev genfødt efter Anden Verdenskrig, men vi kan jo ikke gå og håbe på en ny krig.Chefredaktør Rune Lykkeberg har mødt et af sine intellektuelle idoler, forfatter og professor i politik David Runciman, i Dronningesalen på Det Kongelige Bibliotek.Hør deres samtale i Europæiske Ideer, Informations podcast med de største europæiske tænkere.

 • af Eva Eistrup
  0,00 kr.

  Moderne Ideer er podcasten, som ikke kun vil gøre dig klogere, men også levere svar på nogle af vor tids største udfordringer fra de mennesker, der ved allermest om dem.

Trænger din iphone eller anden tablet også at blive fyldt op med de bedste gratis lydbøger? Hvis du ønsker en eller flere af vores lydbøger gratis, så kan du allerede have dem inden for kort tid. Køb dem kvit og kvit online, og du modtager en mail med det samme, således at de nemt og hurtigt kan downloades. Lydbøger er et godt alternativ til en bog, hvis du er træt af at være koncentreret eller blot ønsker en pause fra bogen. Det kræver mindre af din hjerne at lytte, da vi fra naturens side er designet til at lytte og tale.
Med vores gratis lydbøger online kan du få en anden oplevelse med litteraturen, og du kan hermed få øje på et helt nyt univers. En af de mange fordele ved lydbøger er, at du kan høre sproget på en helt anden måde, så der kan opstå en kontakt mellem dig og oplæseren, når du får historien fortalt. Det kan være du befinder dig ude i skoven, mens du lytter, så kan omgivelserne være med til at skabe en stemning, der spiller sammen med fortællingen. Du vil samtidig opleve, at du aldrig glemmer det sted, du befandt dig på, imens du lyttede til en fortælling. Du kan lytte til en god lydbog hvor end du befinder dig. Flere og flere har udskiftet den fysiske bog til en online læse- eller lydbog, så hop med på lydbølgen, og bliv inspireret her. Find din næste danske lydbog gratis, og få den bedste lytteoplevelse. Gå f. eks på opdagelse i gratis lydbøger fra 2018, 2019 og mange flere i fremtiden. Rigtig god lyttelyst!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.