Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gratis lydbøger

Download vores mange lydbøger helt gratis. Er du træt af at læse og leder efter et alternativ? Med vores gratis lydbøger online får du en litterær oplevelse ved lytte til fantastiske fortællinger, som kan lyttes imens du tømmer opvaskemaskinen, går en tur eller noget helt tredje. Siden bliver løbende opdateret, så vi kan tilbyde de bedste gratis lydbøger at lytte til. Hvis du leder efter en gratis lydbog på dansk til din iphone fra 2018 eller 2019, så forsøger vi også at gøre dette muligt. Forkæl dig selv og dyk ned i vores udvalg og få din iphone, tablet eller lignende fyldt op, så du aldrig mere skal kede dig!
Show more
Filter
Filter
Genre
  • ()
Format
  • (1)
Sprog
  • (1)
Sorter efterSorter Populære

Trænger din iphone eller anden tablet også at blive fyldt op med de bedste gratis lydbøger? Hvis du ønsker en eller flere af vores lydbøger gratis, så kan du allerede have dem inden for kort tid. Køb dem kvit og kvit online, og du modtager en mail med det samme, således at de nemt og hurtigt kan downloades. Lydbøger er et godt alternativ til en bog, hvis du er træt af at være koncentreret eller blot ønsker en pause fra bogen. Det kræver mindre af din hjerne at lytte, da vi fra naturens side er designet til at lytte og tale.
Med vores gratis lydbøger online kan du få en anden oplevelse med litteraturen, og du kan hermed få øje på et helt nyt univers. En af de mange fordele ved lydbøger er, at du kan høre sproget på en helt anden måde, så der kan opstå en kontakt mellem dig og oplæseren, når du får historien fortalt. Det kan være du befinder dig ude i skoven, mens du lytter, så kan omgivelserne være med til at skabe en stemning, der spiller sammen med fortællingen. Du vil samtidig opleve, at du aldrig glemmer det sted, du befandt dig på, imens du lyttede til en fortælling. Du kan lytte til en god lydbog hvor end du befinder dig. Flere og flere har udskiftet den fysiske bog til en online læse- eller lydbog, så hop med på lydbølgen, og bliv inspireret her. Find din næste danske lydbog gratis, og få den bedste lytteoplevelse. Gå f. eks på opdagelse i gratis lydbøger fra 2018, 2019 og mange flere i fremtiden. Rigtig god lyttelyst!

Lyt til tusindsvis af uforglemmelige lydbøger gratis i 14 dage i Tales appen. Du løber aldrig tør for gode historie, da du kan lytte til så mange bøger, du har lyst til. Læs mere om vores lydbøger på abonnement, som er en del af Tales Premium.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.