Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ama'rkanske godnathistorier - Boris Boll-Johansen - E-bog

Bag om Ama'rkanske godnathistorier

24 fortællinger fra og om øen Amager. Godt halvdelen er de rene røverhistorier, og den anden halvdel er sande, historiske fortællinger. Velegnet fra ca. 6 år. Rigt illustreret med tegninger og gamle fotos. Velegnet til højtlæsning. Fra lektørudtalelsen: "Teksten er humoristisk og med de mange forskelligartede illustrationer kommer der hurtigt et smil på læben.” Fra bloggen Fortidsformidling: "Idéen med at mikse de to fortælleformer er ret genial til at vise, at fortiden er helt forunderlig." De to typer historier kommer vekselvis, og man kan undervejs selv bestemme, om det er en fiktiv eller en faktuel historie, man ønsker at læse. Eller altså: at få læst højt. Om man har at gøre med opdigtede eller sande historier er tydeligt markeret med sidefarverne grøn og gul. Forfatterne har bestræbt sig på at komme godt omkring på øen og i århundrederne. Fra Kløvermarken til Kongelunden, fra Dragør til Islands Brygge. Fra oldtiden til nutiden ... “Ama’rkanske godnathistorier” er en bog for hele familien – og den er jo nærmest et must for de familier, der bor på Amager.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797036006
  • Udgivet:
  • 26. Marts 2018
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ama'rkanske godnathistorier

24 fortællinger fra og om øen Amager. Godt halvdelen er de rene røverhistorier, og den anden halvdel er sande, historiske fortællinger.
Velegnet fra ca. 6 år. Rigt illustreret med tegninger og gamle fotos.
Velegnet til højtlæsning.
Fra lektørudtalelsen: "Teksten er humoristisk og med de mange forskelligartede illustrationer kommer der hurtigt et smil på læben.”
Fra bloggen Fortidsformidling: "Idéen med at mikse de to fortælleformer er ret genial til at vise, at fortiden er helt forunderlig."

De to typer historier kommer vekselvis, og man kan undervejs selv bestemme, om det er en fiktiv eller en faktuel historie, man ønsker at læse. Eller altså: at få læst højt.
Om man har at gøre med opdigtede eller sande historier er tydeligt markeret med sidefarverne grøn og gul.

Forfatterne har bestræbt sig på at komme godt omkring på øen og i århundrederne. Fra Kløvermarken til Kongelunden, fra Dragør til Islands Brygge. Fra oldtiden til nutiden ...

“Ama’rkanske godnathistorier” er en bog for hele familien – og den er jo nærmest et must for de familier, der bor på Amager.

Brugerbedømmelser af Ama'rkanske godnathistorierFind lignende bøger
Bogen Ama'rkanske godnathistorier findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.