Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Archers stemme - Mia Sheridan - Lydbog

Bag om Archers stemme

En bestseller i New York Times, USA Today og Wall Street Journal Da Bree fra den ene dag til den anden forlader sit liv i New York og flytter til en lille by i Maine, håber hun, at hun endelig kan lægge fortiden bag sig og finde fred. Allerede første dag i byen møder hun Archer Hale. En mand, der lever for sig selv, og som kæmper med sine egne dæmoner. En mand, ingen andre bemærker. Archers stemme er en fortælling om en kvinde, der bærer på et traume, og den mand, hvis kærlighed er nøglen til hendes frihed. Det er en fortælling om en stille mand, som lever med mindet om en pinefuld fortid, og den kvinde, som hjælper ham med at finde sin stemme igen. Det er en fortælling om sorg, skæbne og kærlighedens helende kraft. "Archers stemme" er første bog i Sign of Love-serien. Mia Sheridan er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun bor i Ohio med sin familie og skriver kærlighedshistorier om mennesker, der er skæbnebestemt til at finde hinanden. "Archers stemme" er hendes første udgivelse på dansk. "En hjerteskærende og smuk kærlighedshistorie… en bog, jeg sent vil glemme." – Amazon

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711951576
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 30. November 2017
 • Oplæser:
 • Iben Haaest
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Archers stemme

  Beskrivelse af Archers stemme

  En bestseller i New York Times, USA Today og Wall Street Journal

  Da Bree fra den ene dag til den anden forlader sit liv i New York og flytter til en lille by i Maine, håber hun, at hun endelig kan lægge fortiden bag sig og finde fred. Allerede første dag i byen møder hun Archer Hale. En mand, der lever for sig selv, og som kæmper med sine egne dæmoner. En mand, ingen andre bemærker.

  Archers stemme er en fortælling om en kvinde, der bærer på et traume, og den mand, hvis kærlighed er nøglen til hendes frihed. Det er en fortælling om en stille mand, som lever med mindet om en pinefuld fortid, og den kvinde, som hjælper ham med at finde sin stemme igen. Det er en fortælling om sorg, skæbne og kærlighedens helende kraft.

  "Archers stemme" er første bog i Sign of Love-serien.

  Mia Sheridan er en amerikansk bestsellerforfatter. Hun bor i Ohio med sin familie og skriver kærlighedshistorier om mennesker, der er skæbnebestemt til at finde hinanden. "Archers stemme" er hendes første udgivelse på dansk.

  "En hjerteskærende og smuk kærlighedshistorie… en bog, jeg sent vil glemme." – Amazon

  Brugerbedømmelser af Archers stemme  Find lignende bøger
  Bogen Archers stemme findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.