Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Beauchamp Hall - Danielle Steel - Lydbog

Bag om Beauchamp Hall

Winona Farmington havde en drøm om at få en universitetsuddannelse, flytte til New York og få en karriere indenfor forlagsverden. Men så kom virkeligheden i vejen, da hun måtte forlade universitetet og vende tilbage til sin lille hjemby i Michigan for at tage sig af sin syge mor. Flere år senere sidder Winnie fast i et job uden fremtidsudsigter og i et utilfredsstillende forhold, og hun konkluderer, at drømmeopfyldelse må være for andre mennesker. Hun trøster sig selv med at se utallige afsnit af sin yndlingsserie, Beauchamp Hall, fuldstændig betaget af verden mellem herskab og tjenestefolk og omgivelserne: det overdådige gods i Norfolk i 1920?erne. Da Winnie en dag bliver forbigået med en længeventet forfremmelse og hun også bliver forrådt af sin kæreste og hendes bedste veninde, tager hun en impulsiv beslutning i sin hjertesorg - en beslutning, som vil ændre alt. Hun pakker sine ting og flyver til England for at se byen, hvor Beauchamp Hall bliver filmet. Den ejendommelige B&B, som hun bor på føles hjemligt for hende, og søskendeparret som bor på godset føles mere som gamle bekendte end adelige. Og bag kameraerne er tv-serien i sig selv et dramafyldt foretagende. Winnie tager det ultimative spring ud i et nyt liv; et liv med drømme. På Beauchamp Hall kan man nemlig følge sine drømme? Der er magi overalt!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726990638
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Kristine Brendstrup
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Beauchamp Hall

Winona Farmington havde en drøm om at få en universitetsuddannelse, flytte til New York og få en karriere indenfor forlagsverden. Men så kom virkeligheden i vejen, da hun måtte forlade universitetet og vende tilbage til sin lille hjemby i Michigan for at tage sig af sin syge mor.

Flere år senere sidder Winnie fast i et job uden fremtidsudsigter og i et utilfredsstillende forhold, og hun konkluderer, at drømmeopfyldelse må være for andre mennesker. Hun trøster sig selv med at se utallige afsnit af sin yndlingsserie, Beauchamp Hall, fuldstændig betaget af verden mellem herskab og tjenestefolk og omgivelserne: det overdådige gods i Norfolk i 1920?erne.

Da Winnie en dag bliver forbigået med en længeventet forfremmelse og hun også bliver forrådt af sin kæreste og hendes bedste veninde, tager hun en impulsiv beslutning i sin hjertesorg - en beslutning, som vil ændre alt.

Hun pakker sine ting og flyver til England for at se byen, hvor Beauchamp Hall bliver filmet. Den ejendommelige B&B, som hun bor på føles hjemligt for hende, og søskendeparret som bor på godset føles mere som gamle bekendte end adelige. Og bag kameraerne er tv-serien i sig selv et dramafyldt foretagende.

Winnie tager det ultimative spring ud i et nyt liv; et liv med drømme. På Beauchamp Hall kan man nemlig følge sine drømme? Der er magi overalt!

Forlagets beskrivelse af Beauchamp Hall

Efter at have opgivet sine drømme sidder Winnie fast i et kedeligt job og i et utilfredsstillende parforhold. Hun trøster sig selv med at se den britiske serie, "Beauchamp Hall", med al dens overdådige drama på et gods i Norfolk i 1920’erne.
Samme dag Winnie snydes for en forfremmelse, forrådes hun af sin kæreste og bedste veninde. Sønderknust tager hun den første impulsive beslutning i sit ellers så almindelige liv – og den ændrer alt.
Hun kaster sig ud i livet som aldrig før og flyver til England for at opleve byen, hvor "Beauchamp Hall" bliver filmet, og hvad der så sker, er som en drøm ...

Danielle Steel (f. 1947) er en af USA’s allerstørste forfattere. Hendes bøger er trykt i mere end 600 millioner eksemplarer og udkommer på 28 sprog. Hun bor i både Californien og Paris.

Brugerbedømmelser af Beauchamp HallFind lignende bøger
Bogen Beauchamp Hall findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.