Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bededag... og andre fester og helligdage - Ditte Hansen - Lydbog

Bag om Bededag... og andre fester og helligdage

Bededag er stemt ud, men hvad betyder dagen egentlig for os? For mange er dagen forbundet med konfirmationsfester. Vi går down memory lane og snakker suppe, steg og is fester, mens vi synger gamle skålsange. Hos Ulla er der storm og strik, men det forhindrer hende ikke i at svare på spørgsmålet fra Gitte om hvordan man udvider strikopskrifter til større størrelser. Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver. Du kan følge dem på Instagram @mensvistrikker Christiane Gjellerup Koch er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Odense Teater. Christiane har medvirket i bl.a. i filmen "Ser du månen Daniel", "Rose", "Lykkelige omstændigheder" "Ustyrlig". Bl.a. serierne "Karen Blixen Drømmeren", "DNA", "Carmen Curlers", "Kastanjemanden " Hun har har de sidste 27 år arbejdet på diverse teatre i Kbh bl.a. Nørrebro teater og Det kgl teater. Ditte Hansen er skuespiller, manusforfatter, instruktør... og strikker. Uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater. Kendt fra Dansegarderoben, Ditte&Louise og Cirkusrevyen. Samt TV, film og teater gennem de sidste 25 år. Trine Gadeberg er entertainer, sanger, instruktør, podcaster og strikker. Er kendt fra diverse revyer rundt i landet hvor hun blandt andet optræder med karakteren Pelle som er en dreng på 5,5 år med et satirisk take på verden. Trine er også sanger og har medvirket i en lang række musicals gennem tiden, og er meget benyttet solist blandt de professionelle orkestre.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727043005
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 9. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Christiane Gjellerup Koch, Ditte Hansen, Trine Gadeberg
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Bededag... og andre fester og helligdage

Bededag er stemt ud, men hvad betyder dagen egentlig for os? For mange er dagen forbundet med konfirmationsfester. Vi går down memory lane og snakker suppe, steg og is fester, mens vi synger gamle skålsange.
Hos Ulla er der storm og strik, men det forhindrer hende ikke i at svare på spørgsmålet fra Gitte om hvordan man udvider strikopskrifter til større størrelser.

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver.

Du kan følge dem på Instagram @mensvistrikker

Christiane Gjellerup Koch er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Odense Teater.
Christiane har medvirket i bl.a. i filmen "Ser du månen Daniel", "Rose", "Lykkelige omstændigheder" "Ustyrlig". Bl.a. serierne "Karen Blixen Drømmeren", "DNA", "Carmen Curlers", "Kastanjemanden "
Hun har har de sidste 27 år arbejdet på diverse teatre i Kbh bl.a. Nørrebro teater og Det kgl teater.

Ditte Hansen er skuespiller, manusforfatter, instruktør... og strikker.
Uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater.
Kendt fra Dansegarderoben, Ditte&Louise og Cirkusrevyen. Samt TV, film og teater gennem de sidste 25 år.

Trine Gadeberg er entertainer, sanger, instruktør, podcaster og strikker.
Er kendt fra diverse revyer rundt i landet hvor hun blandt andet optræder med karakteren Pelle som er en dreng på 5,5 år med et satirisk take på verden. Trine er også sanger og har medvirket i en lang række musicals gennem tiden, og er meget benyttet solist blandt de professionelle orkestre.

Brugerbedømmelser af Bededag... og andre fester og helligdageFind lignende bøger
Bogen Bededag... og andre fester og helligdage findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.