Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Bioavailability and Analysis of Vitamins in Foods - G. F. M. Ball - Bog

Bag om Bioavailability and Analysis of Vitamins in Foods

The extraction procedures frequently involve prolonged heating of suitably prepared food samples at extremes of pH to liberate vitamins from chemically bound forms in the food matrix or to remove a preponderance of fat from fatty foods.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412780905
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 569
  • Udgivet:
  • 31. december 1997
  • Udgave:
  • 11998
  • Vægt:
  • 1217 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bioavailability and Analysis of Vitamins in Foods

The extraction procedures frequently involve prolonged heating of suitably prepared food samples at extremes of pH to liberate vitamins from chemically bound forms in the food matrix or to remove a preponderance of fat from fatty foods.

Brugerbedømmelser af Bioavailability and Analysis of Vitamins in Foods



Find lignende bøger
Bogen Bioavailability and Analysis of Vitamins in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.