Billige børne e-bøger

Udgivet i E-bøger | Skrevet af Tales d. 11. juni 2012
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner

Billige børne e-bøgerBillige børne e-bøger til 10 kr.
Vi har i samarbejde med den danske børn e-bogs forfatter Morten Dürr oprettet en kampagne, hvor vi sælger 4 af hans børne e-bøger for en rund 10’er stykket.
Se hans spændende udvalg af billige børne e-bøger her.

De 4 billige børne e-bøger, som vi har valgt at sælge for kun 10 kr. stykket er følgende e-bøger:

 

 

Forfatteren Morten Dürr udtaler:
“Som forfatter er det uhyre spændende at kaste sig ud i e-bøgernes verden. Her får man muligheden for dels at udgive e-bøgerne selv, dels tilbyde dem til så fornuftige priser, at alle kan være med. Normalt koster en dansk billedbog mere end 200 kroner. Den kommer i et meget lille oplag, og hvis bogen sælger 500 eksemplarer, regnes det som godt. Og hvorfor sælges der ikke flere bøger? Man må vel blot erkende, at tidens forbruger ikke har budget til at give 200 – 250 kroner for en billedbog. 50 – 70 kroner kan bedre gå an. Men skal prisen så lavt ned,  skal man trykke et massivt oplag og bøgerne skal sælges som partisalg til supermarkederne – og det sker kun med yderst få titler, som regel klassikere såsom “Halfdans ABC”. Helt anderledes er det med e-bøger. Her er omkostninger  til tryk, lagerføring og, forsendelse barberet væk. Det kan mærkes på udsalgsprisen. Jeg har regnet ud, at hvis jeg udgiver “Erik maler hunden blå” til 15 kroner som e-bog, så tjener jeg lige så meget til mig selv (forlaget), som hvis bogen blev solgt til 50 kroner i en boghandel (via eksternt forlag).
Digital udgivelse rummer massive besparelser – og den besparelse kan man jo give videre til forbrugerne, så bogen, i dette tilfælde billed e-bøger til børn, igen bliver attraktiv.”

 

Vi byder Morten Dürr billige børne e-bøger velkommen og håber vores læsere vil tage godt imod dem.

 

Børne e-bøger er ikke noget vi har set så meget til endnu, men der viser sig en tendens til at der kommer flere og flere børne e-bøger på markedet, i takt med at børnene også bliver mere bekvemme med at benytte en iPad til at læse e-bøger med. Barnes & Noble er i udlandet i gang med at udgive en lang række børne e-bøger, der skal få børn til at læse e-bøger. De har før lanceret over 12.000 børne e-bøger og flere vil følge udtaler de.