Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Komponister og sangskrivere

Her finder du spændende bøger om Komponister og sangskrivere. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.249 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Pernille Holm Kofod
  317,95 kr.

  Lær at spille klaver på en sjov og nem måde. Klaverleg bind 1 er udviklet til børn fra 4 år, forældre og bedsteforældre. I stedet for spille efter traditionelle noder bygger Klaverleg på et univers af farverige ikoner. Det kræver ingen musiske forudsætninger, alle kan være med. Efter kun 10 min. har barnet spillet sine første sange. Bagerst i bogen finder du tangentstrimlen, som nemt sættes på klaveret. Den passer til alle klaverer og keyboards med tangenter i standardstørrelse.Klaverleg bind 1 består af 33 kendte sange (27 børnesange + 6 voksensange) samt spilletips og ekstra legemateriale. Sangene er bl.a. Mariehønen Evigglad, Se min kjole, Bjørnen sover, Tre små kinesere på Højbro Plads, Jeg har fanget mig en myg, En elefant kom marcherende, Tyggegummikongen bobbel og Oles nye autobil. Klaverleg er rigt illustreret.

 • - Fra ikoner til noder
  af Pernille Holm Kofod
  317,95 kr.

  Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder er sidste bind i Klaverlegsserien tretrinsraket. Når du når til bind 3 flyder dit spil så godt, at det giver god mening at træne dig ud af ikonerne og ind i noderne. Men bare rolig, ikonerne er med som hjælpere. Bagerst i bogen finder du tangentstrimlen, som passer til alle klaverer og keyboards med tangenter i standardstørrelse. Bind 3 består af 28 kendte sange, bl.a.: Hvis du ser en krokodille i dit badekar, Hønsefødder og gulerødder, Papegøjen fra Amerika, Om lidt, Hvem kan sejle foruden vind, Vi lister os afsted på tå, Bim bam busse, Der sad to katte på et bord og Jutlandia. Til bogen hører også spilletips og musikopgaver skræddersyet til hver sin sang. På hjemmesiden finder du et videobibliotek, hvor du kan se intro- og hjælpevideoer. Klaverleg er rigt illustreret.

 • - En samtale med digteren Jens Rosendal om liv og forfatterskab
  af Anne Knudsen & Steen Valgreen-Voigt
  72,95 - 207,95 kr.

  Jens Rosendal fortæller åbent om følelser og livserfaring, om sit forhold til Gud og den missionske opvækst i det nordjyske. Naturen og Vadehavet står stærkt i Jens Rosendals forfatterskab. Han fortæller om at være national og modstander af EU, og han gør sig tanker om fællessangens betydning. Teksten er ledsaget af udvalgte Rosendal-sange og foto fra egnen omkring Ballum, hvor Jens Rosendal har tilbragt det meste af sit liv. I bogen medvirker Rasmus Skov Borring, der har skrevet melodier til en lang række af Jens Rosendals sange og holder foredrag og sangaftner med udgangspunkt i Jens Rosendals sangskat.

 • af Rikke Hyldgaard & Phillip Faber
  187,95 - 207,95 kr.

  Den Danske Sang har i de senere år oplevet en sand renæssance, og coronakrisen har for alvor fået danskerne til at synge med - selv på landsdækkende tv. Sangene har en helt særlig evne til at samle os og skabe glæde i en ellers trist og udfordrende tid. De bygger på en fælles kulturarv samtidig med, at de er konstant forandring. En af dem, der for alvor har fået Danmark til at synge med, er komponist og chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber. Phillip Faber har en enorm viden om, indsigt i og ikke mindst kærlighed til den danske sangskat, som han i bogen deler ud af. Han ved alt om sanghistorie, tekster, melodier, og hvad hemmeligheden er bag en velskrevet sang. Hans talent for at komponere har senest udmøntet sig i sangen “Og Gud Sang”, der har fået den ære, at være blandt de udvalgte sange i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Når man læser bogen kan man virkelig mærke, at det er et emne, der ligger Phillip Fabers hjerte nær, og glæden ved den danske sangskat smitter af på læseren. I bogen søger han også at undersøge, hvad det er, der gør netop den danske sang så særlig, og hvorfor den betyder så meget for os. Hvis du får lyst til at bryde ud i sang, når du læser bogen, indeholder bogen tekst og melodi på nogle af de mest elskede sange, så du nemt kan synge med. Rigtig god fornøjelse med at synge Den Danske Sang. 

 • af Pernille Holm Kofod
  317,95 kr.

  Jul for hele familien! Spil julens traditionsrige og elskede sange med Klaverlegs julebog. Istedet for sorte noder, bygger Klaverleg på en verden af farverige ikoner, hvilket gør det nemt for dig og dit barn at komme i gang med julens klassikere på en sjov og overskuelig måde. Alle kan være med!I sværhedsgrad og stil lægger julesangene sig til Klaverleg bind 1 og 2. Tangentstrimlen, der følger med bogen, passer til alle klaverer og keyboards med tangenter i standardstørrelse. Til bogen hører desuden musikopgaver samt en håndfuld vinter- og fastelavnssange. Bogen er rigt illustreret og du finder hjælpevideoer på klaverlegs hjemmeside klaverleg.dkRepertoireNu tændes tusind julelysEt barn er født i BetlehemJingle BellsNu er det jul igenRisengrødsangDecembersangenGlade julDejlig er jordenJulen har bragt velsignet budMary’s Boy ChildPå loftet sidder nissenJuletræet med sin pyntDejlig er den himmelblåSancta LuciaDeck the HallsWe Wish You a Merry ChristmasNu er det jul (nisse, nisse, nisse)Det kimer nuRudolf med den røde tudDing, Dong! Merrily on HighDen himmelblå (Shubidua)Højt fra træets grønne topVær velkommen, Herrens årSe, se, se i nat er faldet sneI sne står urt og busk i skjulSnemand Frost og frøken TøFastelavn er mit navn Samt 18 musikalske opgaver

 • - John Mogensen-sangbogen
  af Jakob Faurholt & Henrik Smith-Sivertsen
  207,95 kr.

  LIVET SKAL JO LEVES - John Mogensen-sangbogen af Henrik Smith-Sivertsen og Jakob Faurholt.Sangeren, komponisten og Danmarks dansktop-rebel, John Mogensen (1928-1977), skrev sig direkte ind i den danske folkesjæl med tekster og melodier, som stadig hænger i ører og danseben. På forunderlig vis beherskede han både det livsfilosofiske og det umiddelbare, glade udtryk, som gjorde ham til en ener i dansk populærmusik.Vi kan synge med på rigtig mange af John Mogensens ikoniske sange, og det er ikke tilfældigt - John kunne sit håndværk, og han sled for sagen, endda i dobbelt forstand: spillejobs og indspilninger dag og aften - og hjem og skrive sange i nattens stille timer. I løbet af en professionel karriere, der strakte sig over 25 år, nåede han at være en del af de populære vokalkvartetter Blue Boys og Four Jacks for derefter i 1970erne at blive til solisten John Mogensen, som lagde landet ned med sine medrivende og vedkommende sange, der stadig sætter ord på tanker og følelser, som de fleste kan nikke genkendende til.I denne bog kan du opleve John i alle sammenhænge: tant, fjas, nedtur, optur, kærlighed og politik - og uanset sammenhængen som nærværende og ærlig. Musikformidler og -forsker Henrik Smith-Sivertsen sætter John Mogensen i perspektiv i en længere introduktion samt forsyner de enkelte sange med fyldige noter. Jakob Faurholt har tilrettelagt noderne og desuden transskriberet de sange, som ikke tidligere har været udgivet på tryk. Sangene er gengivet som becifret melodilinje med underlagt tekst og ledsages af fotografier fra hele John Mogensens karriere.

 • af Marcus Winther-John
  252,95 kr.

  Skriv hits og sælg dem er Marcus Winther-Johns guldkorn og erfaringer samlet gennem de seneste 15 år som professionel sangskriver for danske og internationale artister fra Tim Christensen, Sanne Salomonsen over X-factor og Grand Prix vindere til Japanske boybands.Bogen er opdelt i to dele: En kreativ og en kommerciel – for begge områder skal med, hvis du skal leve af at være sangskriver. Du får massevis af værktøjer, eksempler og en playliste til hvert kapitel så du kommer helt ind under huden på et vaskeægte hit. Efterfølgende fortæller bogen hvordan et hit finder vej til en artist og en udgivelse.Skriv hits og sælg dem er for dig, der ønsker en professionel sangskriverkarriere eller ønsker at blive endnu bedre til at skrive dine egne sange.

 • - Uudgrundelige Johannes Brahms
  af Karl Aage Rasmussen
  43,94 - 205,95 kr.

  Karl Aage Rasmussen er klassisk komponist, men har efterhånden også et større forfatterskab bag sig, herunder en række bøger om komponister: Robert Schumann, Gustav Mahler, John Cage, Johann Sebastian Bach og senest Pjotr Tjaikovskij. Nu er turen kommet til en ny komponistbiografi om nok en af de helt store: Johannes Brahms.

 • af Line Jensen & Katrine Muff Enevoldsen
  187,95 kr.

  Det kan være blufærdigt, når man skal synge for børn, hvis ikke man har store tanker om sin egen sangstemme, men man gør det alligevel for at distrahere eller trøste, når barnet er ked af det. Eller i kådhed, når man bliver grebet af stemningen i en rigtig god leg. Og børn elsker lyden af deres voksnes stemmer. Det er faktisk noget af det bedste, de ved. Det helt lille spædbarn kan genkende lydene inde fra maven, og kombinationen af en velkendt stemme og en god melodi kan virke helt meditativt for et barn.Det er et grundvilkår, når vi synger, at vi viser sårbarhed. Og hvilket bedre sted at vise det end sammen med vores børn? Sang handler nemlig ikke nødvendigvis om at optræde eller præstere, det handler mindst lige så meget om fællesskab og nærvær.I denne bog vil du få redskaber til at lære din stemme bedre at kende og måske blive bevidst om, hvordan du bruger den, eller netop ikke bruger den. Hvad kan din stemme i forvejen, og hvordan kan du bruge det i musik. Du vil blive overrasket over, at din stemme kan mere, end du tror.Bogen er inddelt i temaer som: sang og mod, sang og de store følelser, sang og omsorg, sang og sjov, sang og fællesskab. Inden for hver kategori er her både velkendte klassikere og nyere sange, Katrine hjælper os med at synge. I bogen vil du bl.a. finde tekster og noder til: Langt ude i skoven, Trøstesangen, Fy fy skamme, Ulvesangen, Vi har lejrbål her og mange og mange flere.Bogen er skrevet klogt og ligetil af Katrine Muff og illustreret af Line Jensens velkendte streg.

 • - The Unauthorized Biography
  af Danny White
  104,95 - 212,95 kr.

  An in-depth biography of Harry Styles, member of one of the world's biggest boybands, One Direction, and huge solo star.

 • - - i kunst og i kærlighed
  af Lotte Andersen & Amalie Kestler
  73,95 - 247,95 kr.

  Lotte Andersen og Amalie Kestler følger i "Carl & Marie" kunstnerparret Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens brevveksling i en unik fortælling om kærlighed og kunst i en brydningstid i danmarkshistorien. Forfatterne har udvalgt hundredvis af breve af høj kunstnerisk og historisk kvalitet, og de bliver sat ind i en større sammenhæng, der folder fortællingen om Carl og Marie ud og føjer nyt liv til historien om begge kunstnere.

 • af Sigurd Barrett
  307,95 kr.

  Syng med Sigurd består af to gennemillustrerede bøger i en flot samlekassette og indeholder en ambitiøs samling af 200 danske sange og salmer med noder og becifringer formidlet af Sigurd Barrett.Både børn, forældre og bedsteforældre kan i værket finde kendte sange, der er lige til at synge med på, men også blive udfordret og møde nye potentielle yndlingssange – hvad enten de måtte være vuggeviser, pophits, højskolesange eller salmer.Udvalget er inddelt tematisk, og til hvert tema hører en personlig introduktion, hvor Sigurd fortæller om historien og traditionerne bag og på den måde åbner sangenes fortællinger og lyd op for både små og store ører.For at give alle mulighed for også at opleve bøgernes sange, så man ikke blot synger dem, man kender i forvejen, indspilles samtlige 200 numre af Sigurd og hans orkester og lægges på både streamingtjenester og som frit tilgængelige musikvideoer. Ved hver sang er der en QR-kode, så det er let at finde indspilningerne.Tanken er, at den danske sangskat skal kunne findes i god kvalitet lige netop der, hvor et væld af meget forskellige danske børnefamilier i forvejen er – så også ikke-nodekyndige har mulighed for at dykke ned i vores allesammens kulturarv og synge med Sigurd.

 • - 24 kalenderhistorier (bog og 8 sanghæfter)
  af Rikke Hyldgaard & Phillip Faber
  187,95 kr.

  Én aften på året har sin helt egen sangskat: juleaften. I denne bog går Phillip Faber på jagt efter juleaftens største sange og fortæller deres unikke historie. Bogen kommer i en boks med otte tilhørende sanghæfter.Med det formål at samle et komplet hæfte med de allermest kendte og elskede sange og salmer til dansen om juletræet drager Phillip Faber på eventyr i julesangenes historie. Hvad synger vi? Hvor kommer sangene fra? Og hvorfor har de stort set ikke ændret sig de seneste mange generationer?Sangene viser sig at indeholde en skjult skat af fortællinger og ny viden om vores jul. Phillip beretter om mystiske komponister og tager os bl.a. med til Nyhavn, til juleaften hos familien Faber i 1848 og tilbage til 1600-tallet, hvor "Nu er det jul igen" lød fra gård til gård. Hver enkelt af de elskede sange og salmer studeres i forsøget på at forstå deres hemmeligheder, give ny viden og gøre denne samling af juleaftens sange fuldendt. At synge juleaften giver os nemlig mere end glæden ved at holde hinanden i hånden og synge sammen, når vi går om træet. Julesangene rækker mange slægtled tilbage og forbinder os i traditionen – på tværs af generationer, tid og tro.Bogen er bygget op som en julekalender i 24 små kapitler, så læseren hver dag kan ”åbne en låge” til en ny fortælling om traditionerne, historien og sangene. Når juleaften oprinder, kan de otte ens sanghæfter bruges, mens hele familien skal danse om juletræet. Sange og salmer er bragt i deres fulde længde, nogle steder med en anbefaling, hvis man ønsker at springe vers over. Boksen med bog og hæfter kan gemmes i kassen med julepynt og som en ny juletradition tages frem og bruges igen år efter år.

 • af Geddy Lee
  294,95 kr.

  "The long-awaited memoir, generously illustrated with never-before-seen photos, from the iconic Rock and Roll Hall of Famer, Rush bassist, and bestselling author of Geddy Lee's Big Beautiful Book of Bass. Geddy Lee is one of rock and roll's most respected bassists. For nearly five decades, his playing and work as co-writer, vocalist and keyboardist has been an essential part of the success story of Canadian progressive rock trio Rush. Here for the first time is his account of life inside and outside the band. Long before Rush accumulated more consecutive gold and platinum records than any rock band after the Beatles and the Rolling Stones, before the seven Grammy nominations or the countless electrifying live performances across the globe, Geddy Lee was Gershon Eliezer Weinrib, after his grandfather murdered in the Holocaust. As he recounts the transformation, Lee looks back on his family, in particular his loving parents and their horrific experiences as teenagers during World War II. He talks candidly about his childhood and the pursuit of music that led him to drop out of high school. He tracks the history of Rush which, after early struggles, exploded into one of the most beloved bands of all time. He shares intimate stories of his lifelong friendships with bandmates Alex Lifeson and Neil Peart-deeply mourning Peart's recent passing-and reveals his obsessions in music and beyond. This rich brew of honesty, humor, and loss makes for a uniquely poignant memoir"--

 • - Et portræt
  af Daniel Mark Epstein
  246,95 kr.

  Et enestående, nuanceret og indsigtsfuldt portræt af Bob Dylan – digteren, musikeren og mennesket. Den første store Bob Dylan-biografi i mange år. Den er både underholdende og meget velskrevet og fortæller historien om hvordan Bob Dylan blev formet at tidsånden i 60’erne, om hans kometagtige debut som tyveårig i New York i 1961, og om hvordan han påvirkede generationen der voksede op i de tumultariske 60’ere og 70’ere. Vi får et yderst engagerende indblik i tidens beatniks og bohemer på folkemusikscenen. Vægten er lagt på årene 1960-1983, men Epstein følger Dylan gennem 1990’erne hvor Dylan igen er på toppen kunstnerisk - frem til koncerten i Aberdeen i juli 2009.

 • af Bts
  394,95 kr.

  Beyond the Story, a captivating novel written by the acclaimed author Bts, is a must-read for every book lover. Published by Pan Macmillan in 2023, this book takes the reader on an unforgettable journey. The genre of the book is not easily defined, as it transcends the conventional boundaries of storytelling, blending elements of mystery, adventure, and deep introspection. It is a testament to Bts's unique storytelling ability that he is able to weave such a complex narrative with ease and elegance. Beyond the Story is more than just a book; it's an exploration of the human condition, a testament to the power of the written word, and a tribute to the enduring spirit of literature. Don't miss out on this literary masterpiece from one of the most innovative authors of our time.

 • af Paris Hilton
  187,95 kr.

 • - Georg Friedrich Händels livsfuga
  af Karl Aage Rasmussen
  72,95 - 207,95 kr.

  Karl Aage Rasmussen, født 1947, er en af de fremmeste repræsentanter for dansk moderne kompositionsmusik; men han har også fået et anseligt publikum til sine efterhånden mange bøger om klassisk musik gennem flere århundreder. - Nu er turen kommet til Georg Friedrich Händel, hvis liv og værk han i vanlig veloplagt stil beskriver, lige fra Händel i 1685 bliver født i Halle, allerede som syvårig begynder at få undervisning i orgelspil, i 1703 kommer til Hamburg, bliver violinist ved operaen og begynder at komponere, i første omgang arier og kantater. Han roder sig ud i en duel i 1704, den overlever han; i 1705 uropføres hans første opera, ALMIRA, den første af de ikke mindre end 45, han komponerede; i 1706 rejser han først til Firenze, dernæst til Venedig og Rom og rejser i de følgende år rundt i Europa på fastlandet. I 1710 rejser han til London, hvor han slog sig ned og boede indtil sin død i 1759. Her komponerede han operaer, oratorier, kammermusik, orgelkoncerter, marcher, concerti grossi, orkesterværker, fx de to suiter WATER MUSIC og MUSIC FOR THE ROYAL FIREWORKS, tilsammen en kolossal produktion, som for store deles vedkommende stadigvæk spilles og opføres og nyfortolkes verden over.

 • - En biografi
  af Danni Travn
  43,94 - 205,95 kr.

  Næsten 100 års dansk kulturhistorie er samlet i Bent Fabricius-Bjerre. Foruden at være komponisten bag eviggrønne melodier som ’Matador’, ’Olsen-banden’ og ’Forelsket i København’ har han haft en karriere som tv-stjerne, produceret store film- og teatersucceser og skabt verdenshits. Efter årtusindskiftet trak han en ny generation på dansegulvet med ‘Jukebox’ og fik alle til at flække af grin som cool jetsetkonge i ‘Klovn – The Movie’. Bent Fabricius-Bjerre – en biografi skildrer for første gang denne kulørte rejse via hovedpersonen selv og en lang række mennesker omkring ham. I centrum er et sind gjort af et særligt slidstærkt stof. For uanfægtet af professionel eller privat modstand har Bent Fabricius-Bjerre konstant kæmpet sig fremad inden for både kunst- og forretningsverdenen. Derfor står han i dag som et ikon. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: ”Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”  

 • af Jarvis Cocker
  125,95 kr.

 • af Allan Kozinn
  294,95 kr.

  Set against the backdrop of the Beatles splintering over both business and creative issues, The McCartney Legacy: Volume 1: 1969-73 covers a period in which Paul McCartney recreated himself, both as a man and as a musician. This is an in-depth and revealing exploration of his creative life beyond the Beatles?featuring hundreds of interviews with fellow musicians, tour managers, recording engineers, producers, filmmakers, and more.The story of the Beatles has been told many times, covering all periods and perspectives. Paul McCartney's work in the 50 years since the Fab Four's breakup has been extraordinarily successful and enduringly popular?his 26 post-Beatles albums have sold upwards of 86.5 million copies; McCartney's 2019 Freshen Up tour was the highest grossing tour ever, in the entire world; and his last solo album McCartney III debuted at number one on the UK Albums Chart and number two on Billboard 200. Beside his extraordinary, creative solo output, he has collaborated with the most influential artists of his generation and the next: from Elvis Costello to Stevie Wonder, from Michael Jackson to Dave Grohl, even with Johnny Cash and Kanye West. McCartney, too, has explored new poetry styles with Allen Ginsburg and teamed up with Peter Martins and the NYC Ballet to create Ocean's Kingdom. The list goes on from there. And he has done all this post-Beatles and while maintaining a mostly normal family life. Paul McCartney has lived ten lifetimes in the span of one and become increasingly more relevant, yet curiously, his creative output since the Beatles has never had the full exploration such a life and body of work demands.The McCartney Legacy gives McCartney's post-Beatles life and work the kind of in-depth treatment that Mark Lewisohn has given the Beatles, and Philip Norman has given John Lennon. It is the first truly comprehensive biography, and the most finely detailed exploration of McCartney's creative life beyond the Beatles, ever undertaken.

 • af Jørgen I. Jensen
  43,94 - 246,95 kr.

  Den store danske komponists liv og værk sat ind i både et kulturhistorisk, musikalsk og personligt perspektiv. En præsentation som blev berømmet af pressen, da den udkom i 1991. Nu som paperback.

 •  
  165,95 kr.

  "Fabulously dressed with a flair all his own, unapologetic yet vulnerable, talented yet supremely humble: Harry Styles is a cultural phenomenon and icon for our times. This photo-packed, gold-foiled luxe gift book celebrates the global superstar's impact on music and fashion and how his choice of positive and authentic self-expression and tolerance has helped redefine modern masculinity and celebrity worldwide. If a person could be a smile, then that would be Harry-and that essence of Harry is what this exciting book captures. Stylers and Harries will adore and treasure this keepsake."--

 • af Dan Charnas
  212,95 kr.

  WINNER OF THE PEN/JACQUELINE BOGRAD WELD AWARD FOR BIOGRAPHYNEW YORK TIMES BESTSELLER"This book is a must for everyone interested in illuminating the idea of unexplainable genius." -QUESTLOVEEqual parts biography, musicology, and cultural history, Dilla Time chronicles the life and legacy of J Dilla, a musical genius who transformed the sound of popular music for the twenty-first century.He wasn't known to mainstream audiences, even though he worked with renowned acts like D'Angelo and Erykah Badu and influenced the music of superstars like Michael Jackson and Janet Jackson. He died at the age of thirty-two, and in his lifetime he never had a pop hit. Yet since his death, J Dilla has become a demigod: revered by jazz musicians and rap icons from Robert Glasper to Kendrick Lamar; memorialized in symphonies and taught at universities. And at the core of this adulation is innovation: a new kind of musical time-feel that he created on a drum machine, but one that changed the way "traditional" musicians play.In Dilla Time, Dan Charnas chronicles the life of James DeWitt Yancey, from his gifted childhood in Detroit, to his rise as a Grammy-nominated hip-hop producer, to the rare blood disease that caused his premature death; and follows the people who kept him and his ideas alive. He also rewinds the histories of American rhythms: from the birth of soul in Dilla's own "Motown," to funk, techno, and disco. Here, music is a story of Black culture in America and of what happens when human and machine times are synthesized into something new. Dilla Time is a different kind of book about music, a visual experience with graphics that build those concepts step by step for fans and novices alike, teaching us to "see" and feel rhythm in a unique and enjoyable way.Dilla's beats, startling some people with their seeming "sloppiness," were actually the work of a perfectionist almost spiritually devoted to his music. This is the story of the man and his machines, his family, friends, partners, and celebrity collaborators. Culled from more than 150 interviews about one of the most important and influential musical figures of the past hundred years, Dilla Time is a book as delightfully detail-oriented and unique as J Dilla's music itself.

 • af Philip Watson
  125,95 - 312,95 kr.

  The definitive biography of guitar icon and Grammy Award-winning artist Bill Frisell.FEATURING EXCLUSIVE LISTENING SESSIONS WITH: Paul Simon; Justin Vernon of Bon Iver; Gus Van Sant; Rhiannon Giddens; The Bad Plus; Gavin Bryars; Van Dyke Parks; Sam Amidon; Hal Willner; Jim Woodring; Martin Hayes & Dennis Cahill'A beautiful and long overdue portrait of one of America's true living cultural treasures . . . a brilliant book.'JOHN ZORN'Wonderful. It captures exactly the Bill I know.'GAVIN BRYARS'The perfect companion-piece to the music of its subject.'MOJOOver a period of forty-five years, Bill Frisell has established himself as one of the most innovative and influential musicians at work today.Growing up playing clarinet in orchestras and marching bands, Frisell has progressed through a remarkable range of musical personas - from devotee of jazz master Jim Hall to 'house guitarist' of estimable German label ECM, from edgy New York downtown experimentalist to plaintive country and bluegrass picker. He has been a pioneering bandleader and collaborator, a prolific composer and arranger and a celebrated Grammy Award winner.A quietly revolutionary guitar hero who has synthesised many disparate musical elements into one compellingly singular sound, Frisell connects to a diverse range of artists and admirers, including Paul Simon, Elvis Costello, Lucinda Williams, Gus Van Sant, Marianne Faithfull and Justin Vernon, many of whom feature in this book.Through unprecedented access to the guitarist and interviews with his close family, friends and associates, Philip Watson tells Frisell's story for the first time.'A revelatory, roots and branches portrait of one of America's greatest synthesisers of musical ideas.'IAN PATTERSON, ALL ABOUT JAZZ

 • - En sovjetkunstner
  af Mikkel Thrane Lassen
  347,95 kr.

  "Andet og mere end en komponistbiografi", ❤️❤️❤️❤️❤️ – Politiken "En absolut anbefalelsesværdig bog", ★★★★★ – Berlingske"Fortræffelig biografi" – Dansk BibliotekscenterIngen komponist i det 20. århundrede var i højere grad såvel et produkt som et gidsel af sin politiske samtid end den sovjetiske komponist Dmitrij Sjostakovitj. I sin levetid fra 1906 til 1975 var han på godt og ondt for Vesten et spejl ind til en verden, man ikke helt forstod. For Sovjetunionen var han et redskab, som staten kunne anvende til at påvirke Vestens opfattelse udadtil samt til at kontrollere kulturlivet indadtil. Men Sjostakovitj var først og fremmest en komponist, der gerne ville have lov til at skrive sin egen musik, uden at blive spændt for en ideologisk stridsvogn. Dette er biografien om Sovjetunionens mest betydningsfulde komponist, om hans private og offentlige liv, om hans værk, og om hvordan opfattelsen af ham i både Øst og Vest konstant har skiftet og fortsat er under forandring. Mikkel Thrane Lassen (f. 1971) er cand.mag. i historie og religion, forfatter og lektor. Han har tidligere udgivet bøger om Italiens historie og om Europas historie i perioden 1814-1914.

 • - Med forord af Peter Sommer
  af Carl Nielsen
  72,95 - 197,95 kr.

  Genudgivelse med forord af musikeren Peter Sommer. Min fynske Barndom (1927) er den verdenskendte danske komponist Carl Nielsens selvbiografi om barndommen, der var præget af dårlige økonomiske kår for den store søskendeflok. Faderen ernærede sig som daglejer, maler og spillemand, og Carl Nielsen blev tidligt sendt ud for at tjene. Som dreng fik han violinundervisning, i en lokal musikforening stiftede han for første gang bekendtskab med den klassiske orkestermusik. Min fynske barndom er et smukt og klassisk erindringsværk i dansk litteratur og interessant læsning, også selvom man er komplet umusikalsk.

 • af Kenneth Womack
  245,95 kr.

  The first full-length biography of Mal Evans, the Beatles' beloved roadie, assistant, confidant and friend

 • af Paul McCartney
  587,95 kr.

  1964: Eyes of the Storm, Author: Paul McCartney, Publication Year: 2023-06-13, Publisher: Norton & Company, Language: eng

 • af Paul McCartney
  175,95 kr.

  Finally in paperback and featuring seven new song commentaries, the #1 New York Times bestseller celebrates the creative life and unparalleled musical genius of Paul McCartney.Spanning sixty-four years-from his early days in Liverpool, through the historic decade of The Beatles, to Wings and his solo career-Paul McCartney's The Lyrics revolutionized the way artists write about music. An unprecedented "triumph" (Times UK), this handsomely designed volume pairs the definitive texts of over 160 songs with first-person commentaries on McCartney's life, revealing the diverse circumstances in which songs were written; how they ultimately came to be; and the remarkable, yet often delightfully ordinary, people and places that inspired them. The Lyrics also includes:· A personal foreword by McCartney· An unprecedented range of songs, from beloved standards like "Band on the Run" to new additions "Day Tripper" and "Magical Mystery Tour"· Over 160 images from McCartney's own archivesEdited and introduced by Pulitzer Prize-winning poet Paul Muldoon, The Lyrics is the definitive literary and visual record of one of the greatest songwriters of all time.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.