dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger i 1000-årsriget - sagaen serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • af Tonny Gulløv
    109,95 - 187,95 kr.

    "Den bedste vikingebog siden Røde Orm!" - "En konges æt" er del to af fortællingen om Ulv Palnatoke, Sven Tveskæg, Harald Blåtand og Gorm den Gamle.I år 943 befinder Ulv Palnatoke sig på Fyn. Imens ankommer Gorm den Gamle med en hær på tusind mand. Da Ulv har deltaget i Gorms kampe, forventer han at Jellingekongen giver ham ejendommene på Fyn som belønning. Men da tingene tager en uventet drejning, må Ulv tage sagen i egen hånd. I et forsøg på at redde Ulv Palnatokes liv, bliver han sendt på hvervetogt til Britannien af Gorm den Gamle."En konges æt" er en historisk roman af Tonny Gulløv, spækket med action og sværdslag.Forlaget skriver:Året er 943, og Ulv Palnatoke befinder sig på Fyn. Gorm den Gamle er netop ankommet sammen med tusind krigsmænd for at understrege sit krav om at blive kongevalgt. Ulv har deltaget i Gorms voldsomme kampe og regner med, at Jellingekongen nu vil give ham slægtsjorden og ejendommene på Fyn som belønning. Men tingene går ikke helt efter Ulvs hoved, og den utålmodige Ulv vælger at tage sagen i egen hånd. Han har det bedst med at få det sidste ord og ikke mindst sværdslag, og det kommer til at få store konsekvenser for den unge Palnatoke. For at redde Ulv Palnatokes liv sender Gorm den Gamle ham på hvervetogt til Britannien sammen med sine sønner Knud Dana-Aast og Harald - for krig er uundgåelig i Gorms forsøg på at forene Skåne, Sjælland, Fyn og Jylland! En konges æt er den anden bog i fortællingen om Ulv Palnatoke og er den spændende fortsættelse til bestselleren, 1000-årsriget. Det er en fascinerende, humoristisk og barsk fortælling om en tid, hvor danerne konstant lå i krig med hinanden og utallige andre folkeslag i jagten på rigdom, skjaldenes lovprisning og evig ære - en skønlitterær fortæl- ling baseret på faktiske begivenheder. Gorm den Gamle var stamfader til det danske kongehus, og det gør ikke kun historien 1000 år gammel, men også det danske monarki til det ældste eksisterende monarki i verden.

  • af Tonny Gulløv
    109,95 - 207,95 kr.

    "Den bedste vikingebog siden Røde Orm!" En formidabel røverhistorie pakket ind i fakta!" Året er 955 og Harald Blåtands forsøg på at samle Danmark er ved at kuldsejle allerede fra fødslen. Otto den Store vil tvangskristne eller aflive sine hedenske og uregerlige naboer mod nord og sender derfor en hær mod Jylland. Nu er det op til Ulv Palnatoke at bremse ham. Harald sender Palnatoke og hans krigere til Danevirke for at bistå Håkon Jarl i forsvaret af Danmark, men som altid går Ulv Palnatoke sine egne veje. Han udkæmper det største søslag, danerne endnu har set, og gør det på sin egen, helt alternative måde, som Harald absolut ikke er enig i. Men er Palnatokes trods og vanvid nok til at besejre den mægtigste kejser i Midgård? Ulv Palnatoke er i et forrygende fortællerhumør i Bastarden, der er 3. bind af vikingesagaen om Danmarks fødsel som nation, og den spændende fortsættelse til bestsellerne, 1000-årsriget og En konges æt. Det er en fascinerende, humoristisk og barsk fortælling om en tid, hvor danerne konstant lå i krig med hinanden og utallige andre folkeslag i jagten på rigdom, skjaldenes lovprisning og evig ære - en skønlitterær fortælling baseret på faktiske begivenheder.

  • af Tonny Gulløv
    157,95 - 286,95 kr.

    Ulv Palnatoke er ikke en mand, der ret gerne bøjer nakken for nogen – hverken Danmarks konge, Harald Blåtand, eller den blodtørstige Otto den Store, der ikke har glemt sit ydmygende nederlag til Palnatoke. Året er 960, og Otto den Store står nu ved Dannevirke med sin enorme hær. Han vil endnu en gang forsøge at kristne danerne eller dø i forsøget – hvilket Palnatoke rigtig gerne vil hjælpe ham med! Harald Blåtand skyr ingen midler i sin indædte kamp for at beholde kongestolen i Jelling og tilkalder Palnatoke for at stå imod Otto den Stores kristne erobringstogt. Er Palnatokes kampgejst, viljestyrke og legendariske temperament nok til at stoppe Ottos korstog og endnu en gang forhindre kristendommen i at krydse Dannevirke? Ja, det må guderne vide! Ulv Palnatoke er som altid i et forrygende fortællehumør i Jernbyrd, der er 4. bind i vikingesagaen om Danmarks fødsel som nation og den spændende fortsættelse til bestsellerne 1000-årsriget, En konges æt og Bastarden. Det er en fascinerende, humoristisk og barsk fortælling om en tid, hvor danerne konstant lå i krig med hinanden og utallige andre folkeslag i jagten på rigdom, skjaldenes lovprisning og evig ære – en skønlitterær fortælling baseret på faktiske begivenheder.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.