Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Acupuncture based on science serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • - På naturvidenskabeligt grundlag
  af Palle Rosted
  864,95 kr.

  Akupunktur på naturvidenskabeligt grundlag er en helt ny type opslagsbog til brug i klinikken. Den henvender sig til lægen, der ønsker at benytte akupunktur som en mulig behandlingsform inden for den traditionelle medicinske diagnosticerings- og behandlingsmodel. Læseren får en systematisk indføring i den moderne, medicinske akupunktur, der primært bygger på et naturvidenskabeligt grundlag.

 • - 20 central treatments
  af Palle Rosted
  387,95 kr.

  Acupuncture for doctors - 20 central treatments gives a systematic and clear description of the acupuncture treatments most often used in medical practice today.

 • - En Patienthåndbog
  af Palle Rosted
  98,94 kr.

  I dag lærer flere og flere mennesker akupunktur at kende som en nem og hurtig behandlingsform. Ved mange lidelser har akupunktur vist sig lige så effektiv som konventionel behandling – og i visse tilfælde bedre.Vi støder på akupunktur hos vores lokale læge, tandlæge, fysioterapeut, jordemoder, sygeplejerske og akupunktør.Akupunktur - en patienthåndbog henvender sig til patienter, som ønsker at vide noget om moderne medicinsk akupunkturbehandling.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.