Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Mette Finderup
  92,95 - 197,95 kr.

  Tag på eventyr med A.S.P.E. på en anderledes måde, hvor du vælger handlingen!”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Skarpskytten” er den ene lydbog af to bøger, der starter på samme måde. Men bøgernes handlinger tager to vidt forskellige drejninger. Et simpelt valg kan ændre en hel historie. Den anden bog hedder ”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Livstræet”, og dit valg her i starten vil bestemme, hvilken af de to bøger, du skal lytte til. Forstil dig, at du står overfor et gigantisk monster. Det hvæsser, og spyttet står ud af dets mund. Dets røde øjne stirrer ondt på dig. Hvad gør du? Hvis du ville angribe monsteret med sværd, så skal du høre ”Skarpskytten”, som er den lydbog, du er i gang med nu, og du kan bare fortsætte med at lytte. Hvis du derimod ville angribe monsteret med magi, så skal du i stedet lytte til ”Livstræet”. Husk, at du sagtens kan høre den anden bog, når du er færdig med den her.

 • af Mette Finderup
  92,95 kr.

  Tag på eventyr med A.S.P.E. på en anderledes måde, hvor du vælger handlingen!”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Livstræet” er den ene lydbog af to bøger, der starter på samme måde. Men bøgernes handlinger tager to vidt forskellige drejninger. Et simpelt valg kan ændre en hel historie. Den anden bog hedder ”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Skarpskytten”, og dit valg her i starten vil bestemme, hvilken af de to bøger, du skal lytte til. Forstil dig, at du står overfor et gigantisk monster. Det hvæsser, og spyttet står ud af dets mund. Dets røde øjne stirrer ondt på dig. Hvad gør du? Hvis du ville angribe monsteret med magi, så skal du høre ”Livstræet”, som er den lydbog, du er i gang med nu, og du kan bare fortsætte med at lytte. Hvis du derimod ville angribe monsteret med et sværd, så skal du i stedet lytte til ”Skarpskytten”. Husk, at du sagtens kan høre den anden bog, når du er færdig med den her.

 • af Mette Finderup & René Toft
  92,95 kr.

  Tag på eventyr med A.S.P.E. på en anderledes måde, hvor du vælger handlingen!”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Den store kagedyst” er den ene lydbog af to bøger, der starter på samme måde. Men bøgernes handlinger tager to vidt forskellige drejninger. Et simpelt valg kan ændre en hel historie. Den anden bog hedder ”A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Rottekongen”, og dit valg her i starten vil bestemme, hvilken af de to bøger, du skal lytte til. Forstil dig, at du bor i en fantasy-verden fuld af fjender. Onde troldmænd og kæmpestore monstre. Hver dag er en kamp for at overleve. Hvad er dit fortrukne våben? Hvis du foretrækker at angribe dine fjender med et sværd, så skal du høre ”Den store kagedyst”, som er den lydbog, du er i gang med nu, og du kan bare fortsætte med at lytte. Hvis dit foretrukne våben derimod er gift, så skal du i stedet lytte til ”Rottekongen”. Husk, at du sagtens kan høre den anden bog, når du er færdig med den her.

 • af Mette Finderup & René Toft
  92,95 - 197,95 kr.

  Tag på eventyr med A.S.P.E. på en anderledes måde, hvor du vælger handlingen og skaber din egen historie!Troldmandslærlingen Silvius tager med sin læremester Erina til et bryllup, der skal sikre freden mellem to rivaliserende baroner. Men ikke alle ønsker fred, og snart befinder Silvius sig midt i et komplot, der involverer kæmpestore rotter og kæmpestore kager. Samtidig plages han af sin fortid som grevesøn … Kan Silvius redde både brylluppet og sig selv?"Rottekongen" er Silvius’ historie. Det er anden bog i "A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr", hvor læseren skaber handlingen undervejs. Bøgerne kan læses flere gange med ny handling.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.