Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Den gyldne skål serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.Det er uvenskab ved første blik, da Morgengry møder drengen Fem. Men de har brug for hinanden. Sammen tager de ud på en rejse, der er fuld af farer, fjender og forhindringer."Dragens dom" er første bog i serien "Den gyldne skål - Ruinbyen".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.Aben Kókoro kender det sted, hvor skålen er gemt. Han har lovet at føre Morgengry og Fem derhen. Men på vejen gennem bjergene lurer en flokblodtørstige bæster på dem…"Dødens bytte" er anden bog i serien "Den gyldne skål - Ruinbyen".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.De tre venner er nået frem til Stridsdal. Her et sted er guldskålen gemt. Men i dalen bor der også en mægtig troldmand, og dødens vagter svæver rundt for at slå ned på alle fremmede."Ruinens hemmelighed" er tredje bog i serien "Den gyldne skål - Ruinbyen".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.Skrevet om "Den gyldne skål 3":"Det høje tempo er velbevaret, og eventyret er lige så begivenhedsrigt som i de andre bøger." - Skrivepulten.dk"I det her læseglade hus er der ingen tvivl om, at vi vil med Morgengry, Fem og Kokóro videre på den spændende og farefulde rejse."- Bogblogger.dk

 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.De tre venner opdager, at den gyldne skål er gemt i troldmandens hule. Nu er de tæt på målet, tror de. Men skålen er godt bevogtet af hvileløse genfærd og gådefuld magi."Genfærdets grav" er fjerde bog i serien "Den gyldne skål - Ruinbyen".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Troldmanden Trodsig vil åbne porten til dæmonernes rige. De tre venner må prøve at stoppe ham, før det er for sent.Morgengry vender tilbage til jorden og tager af sted sammen med Fem og Kókoro. De vil til Stridsdal, hvor dæmonporten står. Men der er mange forhindringer undervejs.Troldmandens plan er første bog i serien "Den gyldne skål - Dæmonporten".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Troldmanden Trodsig vil åbne porten til dæmonernes rige. De tre venner må prøve at stoppe ham, før det er for sent.Der sker mærkelige ting i landsbyen, hvor de tre venner overnatter. En flok ræve stjæler ilden fra alle ildsteder. Hvad skal de med den, og hvem står bag det gådefulde tyveri?Rævenes gud er anden bog i serien "Den gyldne skål - Dæmonporten".Der udkommer otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • - Den gyldne skål
  af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Troldmanden Trodsig vil åbne porten til dæmonernes rige. De tre venner må prøve at stoppe ham, før det er for sent.Vejret er koldt og klamt, og Fem og Morgengry søger ly i huset hos en fin frue.Her er der god mad og gæstfrihed. Men bag den trygge overflade lurer farerne på dem … Slangens ham er tredje bog i serien "Den gyldne skål - Dæmonporten".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • - Den gyldne skål
  af Peter Gotthardt
  66,95 - 87,95 kr.

  Troldmanden Trodsig vil åbne porten til dæmonernes rige. De tre venner må prøve at stoppe ham, før det er for sent.Troldmanden er klar. Porten åbner sig, og dæmonerne stormer ud. Kan de tre venner stille noget op mod den fare, der truer jord og himmel?Afskedens time er fjerde bog i serien "Den gyldne skål - Dæmonporten".Der er otte bøger i serien om "Den gyldne skål", en letlæst fantasyserie for de 9-12-årige.

 • af Peter Gotthardt
  237,95 kr.

  Troldmanden Trodsig vil åbne porten til dæmonernes rige. De tre venner må prøve at stoppe ham, før det er for sent.Troldmanden er klar. Porten åbner sig, og dæmonerne stormer ud. Kan de tre venner stille noget op mod den fare, der truer jord og himmel?

 • af Peter Gotthardt
  221,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen.De tre venner opdager, at den gyldne skål er gemt i troldmandens hule. Nu er de tæt på målet, tror de. Men skålen er godt bevogtet af hvileløse genfærd og gådefuld magi.Der udkommer otte bøger i serien om "Den gyldne skål".

 • af Peter Gotthardt
  221,95 kr.

  Pigen Morgengry har mistet himmeldragens gyldne skål. Hun bliver forvist til jorden og kan kun vende tilbage, hvis hun finder skålen. De tre venner er nået frem til Stridsdal. Her et sted er guldskålen gemt. Men i dalen bor der også en mægtig troldmand, og dødens vagter svæver rundt for at slå ned på alle fremmede.Der udkommer otte bøger i serien om "Den gyldne skål".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.