Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Emma serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Lotta Löfgren Mårtenson
  44,67 - 93,95 kr.

  När Emma vaknar på morgonen är allt fortfarande som vanligt, men snart kommer allt att förändras ... Emma har fullt upp med att vara tonåring, hennes huvud snurrar av tankar på killar, kompisar och kärlek, men hemma är inte allt som vanligt. Mamma och pappa bråkar och när Emma kommer hem från skolan en dag är mamma och lillebror borta. Kvar finns bara pappa och ett brev. Vad ska Emma göra nu? Och hur vet man egentligen om man älskar eller inte? "Älskar, älskar inte" är den första boken i serien om Emma. Böckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen. Lotta Löfgren-Mårtenson (1961-) är en svensk författare och professor i hälsa och samhälle från Värmland. Som professor är hon inriktad på sexologi och sexualitetsstudier, men hon föreläser även om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning. 2007 debuterade hon som författare och har sedan dess skrivit ett antal lättlästa romaner för ungdomar, däribland Emma-serien som består av fem böcker.

 • af Camilla Davidsson
  147,95 kr.

  Den unge karrierekvinde Emma bor i storbyen Stockholm og trives i et rigt socialt liv med masser af restaurantbesøg og dyre byture. Hun arbejder som marketingsansvarlig på et stort anerkendt bureau og føler i det hele taget, at hun har regnet verden ud.Men Emma begynder at få stress på sit arbejde, og da hun samtidig indleder et forhold til amerikaneren Eric, som bor i London, flytter hun til den engelske hovedstad. Men Eric vil hende ikke alligevel, og pludselig står hun alene i en fremmed by uden vennerne og den identitet, jobbet i Stockholm gav hende. Hun får sig et rimeligt arbejde, men noget inden i hende er ved at briste.Hun beslutter sig for at vandre den ældgamle Camino, som er en pilgrimsvandring på mange hundrede kilometer, og som af­ sluttes i spanske Santiago de Compostela. Den lange og fysisk hårde pilgrimsvandring i det smukke spanske landskab bliver et omdrejningspunkt for Emma. Hun kommer til at opleve nærhed, varme, kærlighed og dybe venskaber med en broget skare fra hele verden. Men mest af alt bliver pilgrimsvandringen en rejse ind i hende selv, hvor hun må tage livtag med sin egen fortid og indre dæmoner for at kunne rejse sig igen.Under mælkevejens stjerner er en livsbekræftende roman om at finde sin vej i den moderne verden, om tilgivelse og om at lære at elske sig selv.

 • af Camilla Davidsson
  147,95 kr.

  Andet bind i serien om Emma og hendes rejse for at finde en mening med det hele i den moderne verden. Emma er vendt hjem til Stockholm efter flere ugers vandring på Caminoen i Spanien. Vandringen har været en stor omvæltning for hende, og hun er fast besluttet på at lægge karriere-livet bag sig og søge et liv med dybere værdier. Hun har ingen umiddelbare planer og intet job, men hun er fuld af en ny tillid til livet, og hun er sikker på at tingene nok skal flaske sig. Men som tiden går, begynder hun at føle presset for at skaffe en indtægt, og da hun bliver tilbudt en overordnet stilling på et stort bureau, slår hun til. Lønnen og prestigen er i top, men jobbet er krævende. Der er mange rejsedage og et stort ansvar. Nærmest uden hun selv bemærker det, synker hun ned i den gamle følelse af stress og udbrændthed. Klog af skade indser hun, at hun bliver nødt til at få storby og karriere på afstand, så hun låner en hytte på ferieøen Fårö for sommeren. Øens barske natur gør hende godt, og den indre ro, som hun kender fra Caminoen, begynder snart at indfinde sig. Hun begynder at hjælpe til på øens pensionat, som er ejet af livsstykket Harriet, som vidst nok engang har haft en affære med den store filminstruktør Bergmann. Den lånte hytte ligger på Olles grund. Olle er en harmonisk og spirituel læge, som går omkring i hullede sømandtrøjer og ser alt for lækker ud med grå skægstubbe og halvlangt hår. og så deler han Emmas interesse for klassisk musik og åndelig udvikling. Inden længe må Emma indse, at hun er forelsket. Men Olle er for gammel til hende, og hun lader sig trøste af den rige og sportstrænede jetsetter Alex. Han er en del af en gruppe sejlsportsinteresserede overklasse-stockholmere, som hænger ud på ferie-øen sommeren over. Emma er splittet mellem de to mænd, som repræsenterer de to yderpunkter i hendes liv. Og tingene bliver ikke lettere af, at sommeren nærmer sig sin afslutning og det krævende Stockholm-liv truer i horisonten.Camilla Davidsson (1969) debuterede i 2014 med 'Under mælkevejens stjerner', den første bog i serien om karrierekvinden Emma og hendes valg i livet. Siden har hun udgivet tre bøger mere i samme serie: 'Pensionatet ved verdens ende', 'Englene danser i morgengryet' og 'Sange i skumringen'. Senest har Camilla udgivet 'Liten tvåa med potential' i Sverige, hvor alle hendes bøger har opnået bestsellerstatus. Før hun blev forfatter på fuld tid arbejdede hun med markedsføring. I 2013 flyttede hun fra storbyen sammen med sin mand og tvillingedøtre for at komme tættere på naturen. Find Camilla på: www.facebook.com/camilladavidssonm

 • af Lotta Löfgren Mårtenson
  114,95 kr.

  Höstterminen har börjat. Emmas bästa kompis Jonna berättar plötsligt att hon är kär. I Emma. Men vad ska man göra när ens bästis har blivit kär i en? Emma är ju dessutom redan ihop med Anders, och de är lyckliga ihop. Men de ses inte längre så ofta, och sms:ar knappt ens längre. Vad kommer att hända i framtiden?Lotta Löfgren-Mårtenson är född 6 november 1961 i Karlstad, Värmland. Hon är professor i hälsa och samhälle med inriktning sexologi och sexualitetsstudier på Malmö högskola. När hon inte arbetar på högskolan eller föreläser om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning skriver hon ungdomsböcker som är lättlästa men med tyngd. "Det känns som att det som händer i boken skulle kunna hända på riktigt och det gör 'Typ jättekär, liksom!' till en riktigt bra bok."- Maja Edberg, Stadsbiblioteket ÖrebroBöckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen.

 • af Camilla Davidsson
  147,95 kr.

  Emma er kommet hjem til Stockholm efter en begivenhedsrig sommer på Fårö.Sommeren har budt på både forelskelse i den lidt for gamle Olle, en halvvejs ansættelse på Harriets pensionat og en sommeraffære med den smarte finansfyr Alex. Da sommeren går på hæld, og Alex er taget hjem for at begynde på arbejdet i investeringsforeningen, finder Emma ud af, at hun er gravid.Emma er med det samme klar over, at hun vil beholde barnet, men hun bekymrer sig for, hvordan Alex vil stille sig. Men bekymringen viser sig at være unødvendig, for Alex hævder, at Emma med graviditeten har gjort ham til verdens lykkeligste mand. Emma flytter halvt om halvt ind i Alex’ store luksuslejlighed, og mens maven vokser, prøver hun at finde sympatien for sin nye kæreste. Hun bliver hurtigt en del af hans omgangskreds, som udelukkende består af nyrige, glatte og overfladiske karrieremennesker. Den udfordring er stor nok, men værre er det, at Alex’ mor, Gunilla, viser sig at have et særdeles fast greb om sin søn og en helt klar forestilling om, hvordan Emmas fremtid skal forme sig.

 • af Camilla Davidsson
  147,95 kr.

  Emma er gået fra Alex efter den ufrivillige abort. Hans overfladiske liv, pedantiske tendenser og sygelige moderbinding har vist sig at være mere, end forholdet kunne bære.Ulykkelig over det forliste parforhold og særligt den mislykkede graviditet begynder Emma igen at synke ned i modløsheden. Det hele virker ørkesløst, og vennerne og karrieren på det smarte bureau er ikke nogen erstatning for hendes store tab. Den eneste trøst er hendes genoplivede forbindelse til Olle, der som den eneste synes at forstå hende.For at finde en ny begyndelse beslutter hun sig for endnu en pilgrimsvandring; endnu en Camino. Emma tager de seks uger fri, rejser til Spanien og kaster sig ud på den 800 kilometer lange vandring for anden gang i sit liv.Men turen bliver kort. Efter kun få dages vandring modtager Emma et opkald hjemme fra Sverige. Hendes dybt alkoholiserede mor har fået et slagtilfælde og er nu indlagt på hospitalet, hvor hendes krop langsomt, men sikkert er ved at sætte ud. Emma må forstå, at hendes mor ligger på det yderste. Hun bliver nødt til at afbryde Caminoen og tage hjem til familien og den dødssyge mor.Emma når at komme hjem, før moren dør, men i kølvandet på familietragedien må Emma nu prøve at forsone sig med en vanskelig opvækst som datter af en alkoholisk mor og en fraværende far. En mental rejse, som bestemt ikke gør det lettere at etablere et meningsfuldt forhold til Olle.

 • af Lotta Löfgren Mårtenson
  94,95 kr.

  Elin är ny i klassen och bestämmer att hon och Emma ska vara bästisar. Emma hade just börjat känna sig vuxen och säker. Men nu känner hon sig liten igen. Visserligen har hon kul med Elin, fast ibland går det för långt. Som när de la upp den där bilden på nätet. Emma ångrar sig genast. Men det är så svårt att säga nej till Elin.Lotta Löfgren-Mårtenson är född 6 november 1961 i Karlstad, Värmland. Hon är professor i hälsa och samhälle med inriktning sexologi och sexualitetsstudier på Malmö högskola. När hon inte arbetar på högskolan eller föreläser om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning skriver hon ungdomsböcker som är lättlästa men med tyngd. Böckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen.

 • af Lotta Löfgren Mårtenson
  93,95 kr.

  Emma måste flytta till en ny, stor stad. Där bor de i en lägenhet i ett höghus. Hon kommer vara helt ensam under sommarlovet. Utan sina kompisar. Och hon och hennes pojkvän tvingas vara ihop på distans. Emma undrar vad han gör när hon inte är där. För att få tiden att gå lär hon sig spela piano. Men pianoläraren verkar också vara ensam.Lotta Löfgren-Mårtenson är född 6 november 1961 i Karlstad, Värmland. Hon är professor i hälsa och samhälle med inriktning sexologi och sexualitetsstudier på Malmö högskola. När hon inte arbetar på högskolan eller föreläser om sexualitet och unga med intellektuell funktionsnedsättning skriver hon ungdomsböcker som är lättlästa men med tyngd. Böckerna om Emma är lättlästa ungdomsböcker. De tar upp svåra, men viktiga ämnen.

 • af Camilla Davidsson
  177,95 kr.

  Den unge karrierekvinde Emma bor i storbyen Stockholm og trives i et rigt socialt liv med masser af restaurantbesøg og dyre byture. Hun arbejder som marketingsansvarlig på et stort anerkendt bureau og føler i det hele taget, at hun har regnet verden ud. Men Emma begynder at få stress på sit arbejde, og da hun samtidig indleder et forhold til amerikaneren Eric, som bor i London, flytter hun til den engelske hovedstad. Men Eric vil hende ikke alligevel, og pludselig står hun alene i en fremmed by uden vennerne og den identitet, jobbet i Stockholm gav hende. Hun får sig et rimeligt arbejde, men noget inden i hende er ved at briste. Hun beslutter sig for at vandre den ældgamle Camino, som er en pilgrimsvandring på mange hundrede kilometer, og som afsluttes i spanske Santiago de Compostela. Den lange og fysisk hårde pilgrimsvandring i det smukke spanske landskab bliver et omdrejningspunkt for Emma. Hun kommer til at opleve nærhed, varme, kærlighed og dybe venskaber med en broget skare fra hele verden. Men mest af alt bliver pilgrimsvandringen en rejse ind i hende selv, hvor hun må tage livtag med sin egen fortid og indre dæmoner for at kunne rejse sig igen. Under mælkevejens stjerner er en livsbekræftende roman om at finde sin vej i den moderne verden, om tilgivelse og om at lære at elske sig selv.

 • af Camilla Davidsson
  54,95 - 177,95 kr.

  Emma er gået fra Alex efter den ufrivillige abort. Hans overfladiske liv, pedantiske tendenser og sygelige moderbinding har vist sig at være mere, end forholdet kunne bære. Ulykkelig over det forliste parforhold og særligt den mislykkede graviditet begynder Emma igen at synke ned i modløsheden. Det hele virker ørkesløst, og vennerne og karrieren på det smarte bureau er ikke nogen erstatning for hendes store tab. Den eneste trøst er hendes genoplivede forbindelse til Olle, der som den eneste synes at forstå hende. For at finde en ny begyndelse beslutter hun sig for endnu en pilgrimsvandring; endnu en Camino. Emma tager de seks uger fri, rejser til Spanien og kaster sig ud på den 800 kilometer lange vandring for anden gang i sit liv. Men turen bliver kort. Efter kun få dages vandring modtager Emma et opkald hjemme fra Sverige. Hendes dybt alkoholiserede mor har fået et slagtilfælde og er nu indlagt på hospitalet, hvor hendes krop langsomt, men sikkert er ved at sætte ud. Emma må forstå, at hendes mor ligger på det yderste. Hun bliver nødt til at afbryde Caminoen og tage hjem til familien og den dødssyge mor. Emma når at komme hjem, før moren dør, men i kølvandet på familietragedien må Emma nu prøve at forsone sig med en vanskelig opvækst som datter af en alkoholisk mor og en fraværende far. En mental rejse, som bestemt ikke gør det lettere at etablere et meningsfuldt forhold til Olle.

 • af Camilla Davidsson
  177,95 kr.

  Emma er kommet hjem til Stockholm efter en begivenhedsrig sommer på Fårö. Sommeren har budt på både forelskelse i den lidt for gamle Olle, en halvvejs ansættelse på Harriets pensionat og en sommeraffære med den smarte finansfyr Alex. Da sommeren går på hæld, og Alex er taget hjem for at begynde på arbejdet i investeringsforeningen, finder Emma ud af, at hun er gravid. Emma er med det samme klar over, at hun vil beholde barnet, men hun bekymrer sig for, hvordan Alex vil stille sig. Men bekymringen viser sig at være unødvendig, for Alex hævder, at Emma med graviditeten har gjort ham til verdens lykkeligste mand. Emma flytter halvt om halvt ind i Alex’ store luksuslejlighed, og mens maven vokser, prøver hun at finde sympatien for sin nye kæreste. Hun bliver hurtigt en del af hans omgangskreds, som udelukkende består af nyrige, glatte og overfladiske karrieremennesker. Den udfordring er stor nok, men værre er det, at Alex’ mor, Gunilla, viser sig at have et særdeles fast greb om sin søn og en helt klar forestilling om, hvordan Emmas fremtid skal forme sig.

 • af Camilla Davidsson
  177,95 kr.

  Emma er vendt hjem til Stockholm efter flere ugers vandring på Caminoen i Spanien. Vandringen har været en stor omvæltning, og hun er fast besluttet på at lægge karriere-livet bag sig og søge et liv med dybere værdier. Hun har ingen umiddelbare planer og intet job, men hun er fuld af en ny tillid til livet. Men som tiden går, begynder hun at føle presset for at skaffe en indtægt, og da hun bliver tilbudt en overordnet stilling på et stort bureau, slår hun til. Lønnen og prestigen er i top, men jobbet er krævende. Der er mange rejsedage, og nærmest uden hun selv bemærker det, synker Emma ned i den gamle følelse af stress og udbrændthed. Da Emma indser, at hun bliver nødt til at få storby og karriere på afstand, låner hun en hytte på ferieøen Fårö. Øens barske natur gør hende godt, og den indre ro begynder så småt at indfinde sig. Hytten ligger på Olles grund. Olle er en harmonisk og spirituel læge, som går omkring i hullede sømandstrøjer og ser alt for lækker ud med grå skægstubbe og halvlangt hår. Og så deler han Emmas interesse for klassisk musik og åndelig udvikling, og inden længe må Emma indse, at hun er forelsket. Men Olle er for gammel til hende, og hun lader sig trøste af den rige og sportstrænede jetsetter Alex. Han er en del af en gruppe sejlsportsinteresserede overklasse-stockholmere, som hænger ud på ferieøen. Emma er splittet mellem de to mænd, som repræsenterer to yderpunkter i hendes liv. Og tingene bliver ikke lettere af, at sommeren nærmer sig sin afslutning, og det krævende Stockholm-liv truer i horisonten.

 • af Thomas Halling
  103,95 kr.

  ”Kom igen! Klø på!”råber Louise.Emma er træt,men hun giver ikke op.Louise er den bedste træner,man kan få.Men en dag ændrer alt sig …“Den bedste træner” er en bog, der handler om fodbold, venskab, sammenhold og sorg. Bogen er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Thomas Halling og er oversat til dansk af Anne-Sofie Duch Teglgaard. Den egner sig især til unge læsere i alderen 10-14 år.

 • af Thomas Halling
  103,95 kr.

  ”De er gået nu. Kommer du?” siger Emma.”Jeg kommer med det samme!” siger Mia.Alene hjemme!Planen er pizza, film og slik.Men alt går galt!Emma er alene hjemme og holder pigeaften med film og pizza. Men lige pludselig er huset fuld af mennesker. “For mange gæster” er en bog til børn og unge i alderen 10-14 år, og er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Thomas Halling. Bogen er oversat til dansk af Anne-Sofie Duch Teglgaard.

 • af Thomas Halling
  103,95 - 127,95 kr.

  ”Giv mig telefonen!”siger vikaren.”Nej, den får du ikke,”siger Zoran.Vikaren er en bangebuks!Ingen i Emmas klasse hører efter,hvad han siger.Pludselig er alle gået for vidt …Emmas klasse har vikar i engelsktimen, men ingen hører efter, hvad han siger. Pludselig bliver inspektøren blandet ind i sagen. “Vikaren” er en bog til børn og unge i alderen 10-14 år, og er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Thomas Halling. Bogen er oversat til dansk af Anne-Sofie Duch Teglgaard.

 • af Thomas Halling
  103,95 kr.

  ”Har du fået fat på den?”,spørger Tea.”Ikke endnu!”, siger Emma.Emma vil gerne gøre indtrykpå klassen seje pige, Tea.Men hvordan skal Emmaskaffe den dyre mascarauden nogen penge?“Skal jeg gøre det?” er en relevant og vedkommende bog til unge i alderen 10-14 år. Bogen handler om piger og venskaber i de tidlige teenageår og er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Thomas Halling. “Skal jeg gøre det?” er oversat til dansk af Anne-Sofie Duch Teglgaard.

 • af Thomas Halling
  237,95 kr.

  Emma-serien består af fire bøger til læsere i alderen 10-14 år. Bøgerne handler om Emma og de dilemmaer og udfordringer, som mange unge oplever både i skolen og derhjemme i de tidlige teenageår.Denne bogpakke indeholder følgende 4 titler:- Skal jeg gøre det?- For mange gæster- Vikaren- Den bedste trænerBøgerne om Emma er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Thomas Halling og er oversat til dansk af Anne-Sofie Duch Teglgaard. Serien egner sig især til unge læsere i alderen 10-14 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.