Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En van der Valk-krimi

Serien ‘En Van der Valk krimi’, eller bedre kendt som titlen på den britiske tv-serie ‘Van der Valk’, er det perfekte bud til spændende og dramatisk læsning eller lytning. Van der Valk er en krimiserie af Nicolas Freeling om inspektøren Van der Valk i Amsterdam. Serien byder på en masse mysterier i det hårde politiarbejde for kriminalinspektøren, som kan findes i alle 6 bind i Van der Valk krimiserien. Find alle bøgerne i rækkefølge nedenfor, eller læs mere om bøgerne ved at scrolle længere ned på siden.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Nicolas Freeling
  58,95 - 147,95 kr.

  På en udtørret spansk bjergskråning har Van der Valk efterladt blod og splintrede knogler, et par fragmenter af tarmen og en 1075 Mauser-riffelkugle. Ingen har brudt nogen love. Men en smuk, midaldrende millionær er forsvundet med en nøgen pige. Og Van der Valk får til opgave at finde ud af hvorfor og hvorhen, men visse mennesker vil dræbe ham for at forsøge. Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne. Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

 • af Nicolas Freeling
  58,95 kr.

  KATTE DANSER VED MIDNAT I Amsterdam er inspektør Van der Valk involveret i en yderst uhyggelig sag: En gruppe velhavende unge mænd turer rundt og voldtager kvinder for sjov, mens de tvinger kvindernes ægtemænd til at se på. Snart tager sagen endnu en makaber drejning, da gruppen af mænd i ren blodrus, ud over at dræbe katte og begå indbrud og hærværk, også dræber en ny rekrut, som de mistænker for at være stikker. Van der Valk allierer sig med den prostituerede Alexandra i forsøget på at komme gruppen til livs. Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne. Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

 • af Nicolas Freeling
  58,95 - 94,95 kr.

  DØD KVINDE SVARER IKKE Elsa de Charmoy var en farlig kvinde, da hun var i live. Nu er hun død, skudt med en pistol købt af Martin, hendes tidligere elsker. I et fængsel i Amsterdam sværger Martin imidlertid på, at det er år siden, han sidst så Elsa, men inspektør Van der Valk er ikke helt af samme over-bevisning. Langsomt plukker han detaljerne fra hinan-den, og mens Van der Valks grublerier sagtens kan fru-strere hans mere handlingsprægede kolleger, giver de uundgåeligt en overraskende løsning. Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne. Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

 • af Nicolas Freeling
  58,95 kr.

  DET MANGLENDE LED Inspektør Piet Van der Valk fra det hollandske politi bliver involveret i en meget mystisk og helt ekstraordinær sag. Han møder en køn, ung dame, der er datter af en berømt, afdød dirigent, og dette møde sætter gang i mange besynderlige hændelser. Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne.

 • af Nicolas Freeling
  58,95 kr.

  DØDEN KOMMER MED POSTEN I den lille hollandske by hersker en stærk fjendtlighed mod folk udenbys fra. Og især politifolk fra Amsterdam bliver skyet som pesten af de lokale indbyggere. Da inspektør Van der Valk derfor får til opgave at tage dertil for at undersøge en række mystiske dødsfald og en række anonyme breve, optræder han under dække af at være embedsmand fra et ministerielt kontor. Han installerer sin søde kone i den lille by med besked om at holde øjne og ører åbne. Og langsomt får hans selv adgang til byens forskellige cirkler, hvor han finder flere mistænkte … både blandt høj og lav. Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne. Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

 • af Nicolas Freeling
  58,95 - 352,95 kr.

  DEN LANGE STILHED Kriminalkommissær Van der Valk har – efter at være blevet forsøgt myrdet – trukket sig tilbage fra sit virke som opklarer. Men et helt livs politiarbejde har sat sig sine spor i kommissæren, der, da han snubler over en mystisk sag fra en antikvitetsforretning, ikke kan nære sig for at dykke ned den. På egen hånd graver han dybere og dybere ned i sagen, der dog snart udvikler sig til en regu-lær tragedie … Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne. Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

Van der Valk bøger


Her får du et overblik over alle 6 Van der Valk bøger i krimiserien. Læs mere om hvad hvert enkelt bind handler om, og hvilke udfordringer og sager Van der Valk står over for. Du kan også vælge at klikke dig ind på bøgerne, hvis du finder dem interessante og ønsker et dybere indblik i bøgerne. 


Tusmørkemanden er den første bog i Van der Valk krimiserien. Van der Valk er hovedpersonen i serien, og allerede i bind 1 kommer han på lidt af en prøve. En halvgammel, nydelig velhaver er forsvundet med en afklædt ung kvinde, som ingen rigtig ved hvor er stukket hen. Men hvor er de forsvundet hen, og hvordan er det sket? Der er mange spørgsmål, og et mysterie som kriminalkommissæren Van der Valk skal opklare. Men han kommer hurtigt på dybt vand, da nogle mennesker er villige til at slå ham ihjel for at forsøge.  


I Katte danser ved midnat bliver vi mødt af en gruppe velhavende mænd, som bevæger sig rundt i Amsterdams gader for at voldtage kvinder for sjov, samtidig med at tvinge kvindernes mænd til at overvære overgrebene. Van der Valk bliver involveret i sagen, som pludselig bliver mere uhyggelig end først anslået. De velhavende mænd har ikke fået nok og går derfor fra at være voldtægtsforbrydere til nu også at dræbe katte, begå indbrud samt mord på en soldat, som de mistænker for at være en forræder. For at komme gruppen til livs må Van der Valk alliere sig med en prostitueret ved navn Alexandra. 


I Den lange stilhed trækker Van der Valk sig tilbage som detektiv, eftersom han har været forsøgt myrdet tidligere i Van der Valk bøgerne. Men efter at have arbejdet med opklaringer i hele hans liv, falder han over en mystisk sag fra en antikvitetsforretning, som han ikke kan lægge fra sig igen. Van der Valk dykker dybere ned i sagen, som munder ud i en formelig katastrofe. 


I bogen Død kvinde svarer ikke møder vi Martin, som sidder bag tremmer i Amsterdam. Hans tidligere elskerinde, den farlige Elsa de Charmoy blev skudt med en pistol, som Martin havde købt. I fængslet prøver Martin at overbevise dem alle om, at han sidst havde set Elsa for flere år siden. Men taler Martin sandt? Inspektør Van der Valk køber ikke denne forklaring, og hans kollegaer kommer pludselig med en uundværlig løsning….


Det manglende led byder på Van der Valk, som møder en yderst bedårende kvinde. En kvinde som er datter til en tidligere kendt dirigent, og som viser sig at sætte mange mærkværdige hændelser i gang. Van der Valk bliver derfor involveret i en meget ubegribelig og stor sag, som han må forsøge at opklare. 


I Døden kommer med posten i Van der Valk serien dominerer en stærk fjendtlighed mod de personer, der kommer til ude fra den lille hollandske by. Dette gælder desuden også politimændene, som bestemt ikke bliver budt velkommen af de lokale indbyggere. I den indelukket by er der opstået en række dødsfald, og for at Van der Valk kan opklare de mystiske sager i byen, er han derfor nødsaget til at gå undercover som embedsmand fra et ministerielt kontor. Inspektør Van der Valk beder sin kone om at holde ekstra øje i gaderne, og langsomt finder han selv frem til de mange uforklarlige dødsfald, som der finder sted i den lille by. 


Alle bøgerne kan købes som både fysisk bog og e-bog. Så uanset om du foretrækker at læse Van der Valk krimiserien af Nicolas Freeling på den traditionelle måde eller ønsker at læse historierne mere moderne fra skærmen, så har du nu muligheden for begge dele. 3 af bøgerne kan ligeledes også høres som lydbog, hvilket er blevet et kæmpe hit hos brugerne. Klik dig ind og læs mere om den første bog eller næste bog i Van der Valk krimiserien, som du er kommet til, og find endnu flere informationer om den enkelte bog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.