Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Fagklub serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Peter Grønlund
  36,95 kr.

  I De største landskampe får du et interessant og lækkert historisk overblik over de største danske landskampe. Bogen giver dig en masse ny viden, du kan prale af, og den vil helt sikkert være et hit hos alle de fodboldinteresserede drenge og piger. Du kommer tæt på de største øjeblikke i dansk fodbold - både på sejre og nederlag. Læs bl.a. om Christians Eriksens hattrick i Irland, tyggegummi-tricket, fodboldtossen og kvindelandsholdets EM-finale. Bogens tekst er letlæst, og spækket med flotte billeder, så du kommer helt tæt på alle de enestående øjeblikke.De største landskampe er oplagt til frilæsning for alle de læsere, der elsker faglitteratur.Rød FagklubDe største landskampe er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  27,95 kr.

  Fascinerende og spændende - men også dødbringendeVåben er spændende, vilde og fascinerende. Men de er også farlige og dødbringende. Nogle gange kan et land dog være nødt til at bruge våben og gå i krig. Enten for at forsvare sig eller for at hjælpe andre. I bogen Vilde Våben kan du læse om nogle af de vildeste våben:kampvogne, jagerfly, krigsskibe, ubåde og droner. Der er mange flotte billeder i bogen og masser af fakta. Læs fx om kampvognens svagheder, om hvorfor piloten i et SR-71 jagerfly skal have rumdragt på, og om hvordan et såkaldt missilskjold fungerer.Bogen er skrevet af to forfattere der ved hvad de snakker om. Nemlig historiker og forfatter, Søren Hemmingsen og major og chef for Center for Luftoperationer ved Forsvarsakademiet, Karsten Marrup.Rød FagklubVilde våben er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Peter Grønlund
  36,95 kr.

  Bogen Store fodboldklubber tager dig med hele verden rundt til de største klubber i de største ligaer. Med en letlæst tekst og mange flotte billeder præsenterer bogen nogle af de største og vigtigste klubber. Her er masser af viden, man kan prale af.Vidste du fx, at Alex Ferguson var manager i Manchester United i 27 år, at Chelsea vandt deres første mesterskab i 1955, og at Real Madrid har mere end 228 millioner fans i verden?Bogen giver dig et godt overblik over klubbernes historie, men også helt ny viden.Rød FagklubStore fodboldklubber er udgivet i Alineas Rød Fagklub, der henvender sig til de øvede læsere på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Hanne Korvig
  267,95 kr.

  Lystfiskeri giver en masse viden til dem, som har prøvet eller har lyst til at prøve lystfiskeri. Hvor skal du fiske, hvilket grej og hvilken agn skal du bruge, og skal du have fisketegn? Det og meget mere kan du få svar på ved at læse denne bog.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  272,95 kr.

  Kan du lide boksning? Boksning er en meget gammel sport. For over 4000 år siden var der boksekampe i Egypten. Boksere skal være i god form. Så de træner hårdt flere gange om ugen. Mange drenge og piger er meget glade for at gå til boksning. Især hvis de keder sig eller ikke kan lide at sidde stille.

 • af Hanne Korvig
  267,95 kr.

  Er du til fuld fart, fede maskiner og flotte tricks? Så kan det være, du skal starte til motocross. Motocross er en fed sport med masser af lækkert udstyr. Du kører på din helt egen motocross-maskine, og du træner alle musklerne i din krop. Du lærer også at være opmærksom og tænke hurtigt.

 • af Maja Plesner
  187,95 kr.

  Akvarie er en meget lækker og letlæst fagbog, som giver læseren gode råd til, hvad man skal huske, når man gerne vil have sit første akvarium. Bogen er fyldt med masser af konkret fakta om akvarier og de første akvariefisk.

 • af Maja Plesner
  267,95 kr.

  Mange, især piger, får på et tidspunkt lyst til at prøve at gå med makeup. Det er ikke så underligt, de har nok set deres mor eller søster bruge makeup, eller fået tips om makeup fra YouTubere eller bloggere.Denne bog gør dig klogere på, hvad du skal forholde dig til, både når du vælger, lægger og går med makeup.Du kan også læse om dine jobmuligheder inden for makeup, når du bliver ældre.

 • af Maja Plesner
  255,95 kr.

  Kærester er en bog for dem, der er optaget af at vide mere om, hvad det vil sige at blive eller være kærester.Der er masser af spændende og sjov viden at hente i denne udgivelse, om noget de fleste oplever at have stillet spørgsmålstegn ved - Skal vi være kærester?

 • af Cecilie Bogh
  36,95 kr.

  Denne bog handler om årstiden forår og har LET-tal 15.Læs om årstiderneAlinea præsenterer hermed fire nye titler i serien Grøn Fagklub. I fire letlæste fagbøger, bliver læseren præsenteret for de fire årstider og deres forskellige kendetegn. Teksten er skrevet i et let sprog og med mange flotte billeder på alle opslag, og overholder samtidig reglerne for en eksemplarisk fagbog. Bøgerne er oplagt til faglige forløb i skolen, men kan også anbefales som frilæsning til de børn, der holder af fagbogsgenren. Bøgerne er naturligvis i hardback. Grøn FagklubBøgerne er udgivet i serien Grøn Fagklub, der indeholder flere gode bøger til målgruppen. Bøgerne kan læses af børn fra 6 år. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.fagklub.alinea.dkSe mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk.

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  37,95 kr.

  Mange børn har på et tidspunkt leget eller forestillet sig de var en ninja. I denne bog kan du blive klogere på, hvor ninjaerne kommer fra, og hvordan de bliver trænet op i fortiden og i nutiden.Bogen giver en masse fakta om ninjaerne i 1200-tallets Japan og deres historie frem til i dag. Ninja er en spændende fagbog, som kan understøtte og give et bredere kendskab til ninjaerne og deres oprindelse.Se mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk. Blå FagklubNinja er oplagt til frilæsning for de læsere, som elsker faglitteratur. Blå Fagklub henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet, og er bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet læseforståelsesopgaver der gratis kan hentes på www.fagklub.alinea.dk.

 • af Andreas Munk Scheller
  36,95 kr.

  Dette er en flergangsbog, som kan bruges til supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.MesterskudFlere og flere piger interesserer sig for fodbold, og kvindelandsholdets flotte resultat ved sommerens EM har ikke gjort interessen mindre.I Pigefodbold får læseren et historisk rids og bliver præsenteret for nogle af de største profiler i Danmark og udlandet. Der er mange flotte billeder og masser af fakta. En rigtig god og informativ fagbog til dem, der elsker at læse om sport og sportsidoler.Blå FagklubPigefodbold er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Cecilie Bogh
  36,95 kr.

  Læs om nogle af de mest populære YouTubere, og få tjek på ord som collab, sister tag, daily vlog og click bait.Bogen udkommer i serien Sort Fagklub, som er fagbøger til elever fra 9 år.Bogen er læsepædagogisk bearbejdet, og indeholder mange fotos og QR-koder. Bogen er anvendelig til både faglig læsning og frilæsning.

 • af Andreas Munk Scheller
  36,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.Det suger godt i maven i den første rigtige fagbog om rutsjebaner.Rutsjebaner er fantastiske, fascinerende og frygtede. I denne fagbog kan du blive klogere på, hvorfor vi føler suget i maven, når vi drøner rundt i loops, lodrette fald og skruer. Du præsenteres for de mest spektakulære rutsjebaner i Danmark og rundt om i verden, og lærer om begreber som air-time, top-hat og loop. QR-koderne i bogen giver dig en tur på første række. Så læn dig tilbage bliv spændt fast og nyd turen.Blå FagklubRutsjebaner er udgivet i Alineas Blå Fagklub, der henvender sig til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på fagklub.alinea.dk.

 • af Cecilie Bogh
  35,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i børnehaveklassen og 1. klasse.I denne bog kan du læse om et sødt kæledyr.Hvordan skal du passe en undulat?Hvad spiser en undulat?Hvor mange unger får en undulat?LET-tal: 14Grøn FagklubGrøn Fagklub er fagbøger til børn fra 6 år. Fagklub er spændende og motiverende frilæsning for børn og unge, der holder af fagbogsgeren. Bøgerne følger principperne for en eksemplarisk fagbog og kan derfor bruges til faglig læsning i skolen.

 • af Andreas Scheller
  35,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog, der kan fungere som et supplement til danskundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.I Hamster - et kæledyr kan du læse om et sødt kæledyr.Hvordan skal du passe en hamster?Hvad spiser en hamster?Hvor mange unger får en hamster?LET-tal: 15Grøn FagklubFagklub er Alineas nye serie af fagbøger til børn fra 5 år og op. Bøgerne følger principperne for en eksemplarisk fagtekst og handler om alt fra popstjerner, fodboldhelte og YouTube-stjerner til drabelige dyr, kæledyr og klodens ekstreme vejr.Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdede og findes i fire sværhedsgrader.

 • af Hanne Korvig
  165,95 - 187,95 kr.

  Må en politi-hest stikke af? Hvem kan den stole på? Og må du klappe en politi-hest? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvad en politi-hest spiser, og hvorfor den skal være stærk. Og du finder ud af, om en politi-hest er bange for noget.

 • af Maja Juul Paustian
  185,95 kr.

  Lix: 14Let: 14Kan en krokodille løbe? Får den 1.000 tænder? Og hvorfor dør dens unger? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvordan krokodillen får fat på et bytte. Og hvorfor den knuser sine æg med munden.

 • af Maria Roslev
  185,95 kr.

  Lix: 12Let: 15Hvad laver en koala? Får den mange unger? Og hvorfor spiser den lort? Det kan du få svar på her i bogen. Du kan også få svar på, hvorfor to af koalaens tæer sidder sammen. Og hvad der sker med koalaerne, hvis skoven brænder.

 • af Maja Juul Paustian
  185,95 kr.

  Lix: 14Let: 14Kan en kænguru være to meter høj? Hvorfor går den ud på vejen? Og hvad er en joey? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvordan kænguruer passer på hinanden. Og hvad en kænguru gør, når der er fare på færde.

 • af Maria Frantzen Sanko
  265,95 kr.

  Lix: 20Er en drage kun et fabeldyr? Hvor betyder dragen styrke og held? Og er du måske selv en drage? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om berømte drager, nordisk mytologi og en modig soldat, der slog en drage ihjel. Til sidst kan du lave dit eget drage-æg og se, hvor du kan møde drager rundtomkring i verden.

 • af Hanne Korvig
  185,95 kr.

  Lix: 11Let: 16Er en mops glad eller sur? Kan en mops tåle varme? Og hvorfor snorker den? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om mopser i tegne-film. Og du kan lære, hvilken sele der er god til din mops.

 • af Hanne Korvig
  185,95 kr.

  Lix: 15Let: 14Er en lemur en abe? Vil en lemur gerne være alene? Og hvorfor er den truet? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om lemurer, der kan lide at putte. Og du kan se billeder af en masse lemurer på Madagaskar.

 • af Maja Plesner
  187,95 kr.

  Hvordan bliver en fisk rund som en ballon? Kan en fisk være så lang som en bus? Og kan man spise en giftig fisk i Japan? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om en fisk, der vejer 1.000 kilo. Og om en fisk, der suger kød og blod fra andre fisk.

 • af Maria Roslev
  80,95 kr.

  Kan et hus køre? Kan man bo i en container? Er et hus atid fir-kantet? Her kan du læse om spændende og anderledes måder at bo på. Du kan også læse om at gen-bruge ting. Og om at bo klima-venligt og ud-lede mindre CO. Til sidst kan du teste dig selv: Kan du huske, hvad alle de seje huse hedder?

 • af Søren Elmerdahl Hemmingsen
  80,95 kr.

  Kan du lide boksning? Boksning er en meget gammel sport. For over 4000 år siden var der boksekampe i Egypten. Boksere skal være i god form. Så de træner hårdt flere gange om ugen. Mange drenge og piger er meget glade for at gå til boksning. Især hvis de keder sig eller ikke kan lide at sidde stille.

 • af Maria Frantzen Sanko
  80,95 kr.

  En tordnende masse af hvidt kommer væltende ned ad bjergsiden med over 300 kilometer i timen. Du har to - måske tre - sekunder til at flygte ...Laviner findes alle steder, hvor der er bjerge og sne. Her kan du blive klogere på det farlige naturfænomen. Du kan læse om ustabile snelag, om kontrollerede sprængninger og om en russisk ekspedition, der gik grueligt galt. Du kan også finde ud af, hvordan du aflæser en lavineskala, og hvorfor du sagtens kan tage på skiferie uden at være i fare. Vil du teste, hvordan en lavine opstår? Så prøv forsøget bagerst i bogen.

 • af Hanne Korvig
  80,95 kr.

  De fleste får bumser, når de er teenagere eller snart bliver det. Det er helt normalt. Bumserne kan være ømme og gøre ondt. Men de forsvinder igen. Her kan du læse en masse om, hvad bumser er, og hvorfor vi får dem. Og vil du prøve at holde bumserne væk? Så læs de otte gode tips til at gøre livet svært for nye bumser.

 • af Maja Plesner
  80,95 kr.

  Kan verdens mindste hund løbe? Hvor hurtigt kører verdens mindste bil? Kan du sove på verdens mindste hotel? Alt det får du svar på i denne bog. Du får også svar på, om man kan ride på verdens mindste hest. Og du får idéer til at lave din egen rekord-bog over alt muligt, der er mindst. Og meget mere ...

 • af Hanne Korvig
  80,95 kr.

  Kan en edder-kop lave spind af væske? Hvad bruger den sit spind til? Og kan en konge lære noget af en edder-kop? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om spinde-vorter og edder-kopper, der går på line. Og du kan lære, hvordan du kan farve et spind og tage det med hjem.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.