Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Familien Bridgerton serien i rækkefølge

Serien Bridgerton har taget verden med storm, siden den sidste år udkom som streamingserie på Netflix. Serien foregår i starten af 1800-tallet og er en fortælling om kærlighed, intriger og ikke mindst kvinders status og rolle i datidens samfund. Serien er af mange blevet sammenlignet med Jane Austens klassikere samtidig med, at den afspejler et mere moderne blik på romantik, lyst og kvindeliv. Vi kan derfor anbefale dig at dykke dybere ned i Familien Bridgerton seriens forunderlige univers og lytte til lydbøgerne eller læse de fysiske bøger eller e-bøger, der har inspireret Shonda Rimes til skabe serien, alle taler om. Bøgerne giver dig en chance for at få et dybere indblik i alle de elskede karaktere og hvad, der hver især driver dem. Hvert bind i serien sætter nemlig fokus på hvert sit medlem af Bridgerton-familiens søskendeflok og fortæller hver deres udviklingshistorie og alt det drama og de intriger, der måtte hører sig til. Hvis du er i tvivl om rækkefølgen på Bridgerton serien, så finder du her et nemt og overskueligt overblik over alle Bridgerton bøgerne.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Julia Quinn
  122,95 - 183,95 kr.

  LONDON, 1814. Den unge greve Anthony Bridgerton er en af de mest eftertragtede ungkarle i byen, men han er også berygtet for sin noget løsslupne livsstil og sin hang til fester og smukke kvinder. Derfor kommer det bag på alle, da han noget uventet beslutter sig for at gifte sig. Hans udkårnes storesøster, Kate, har imidlertid i sinde at gøre alt, hun kan, for at forhindre forlovelsen - og snart må Anthony sande, at det er Kate og ikke hans udkårne, der fylder hans drømme om natten. En uventet forelskelse er andet fritstående bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. Den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton udkommer nu endelig på dansk. En uventet forelskelse er andet bind ud af otte. En uventet forelskelse findes også i en lydbogsversion, som er beriget med musik og lydeffekter. Versionen her er uden musik og lydeffekter.Familien Bridgerton får premiere som tv-serie hos Netflix i 2020.

 • af Julia Quinn
  122,95 - 183,95 kr.

  London, 1815. Selvom Sophie Beckett er datter af en jarl, er hun blevet degraderet til tjenestepige af sin stedmor. Derfor er hendes chancer for at snige sig ind til Lady Bridgertons maskebal minimale. Men gemt bag en maske kan ingen genkende hende, og da det lykkes, og hun møder den unge, flotte Benedict Bridgerton, føler hun sig som prinsesse for en aften. Desværre ved hun, at enhver fortryllelse ophører ved midnat … Benedict derimod kan ikke slippe tanken om den smukke, mystiske kvinde i den sølvfarvede kjole. Hvem var hun, og hvordan finder han hende igen? En fortryllende hemmelighed er tredje fritstående bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton. En tv-serie baseret på bøgerne har premiere på Netflix i 2020.

 • af Julia Quinn
  127,95 - 183,95 kr.

  Netflix har i 2020 premiere på en tv-serie baseret på bøgerne. Penelope Featherington har altid været hemmeligt forelsket i sin bedste vens storebror, Colin Bridgerton. En dag opdager hun, hans allerstørste hemmelighed. En hemmelighed, der får hende til at tvivle på, om hun overhovedet kender ham.Colin selv er træt af kun at blive betragtet som en charmør – og træt af folks besættelse af sladderskribenten lady Whistledown, der tilsyneladende ikke kan udgive et eneste nummer af sit blad, uden at det indeholder sladder om ham. Men da han vender hjem til London efter en længere rejse, opdager han, at flere ting har forandret sig. Ikke mindst Penelope Featherington. En uundgåelig længsel er fjerde fritstående bind ud af otte i den verdenskendte romantiske serie om Familien Bridgerton.

 • af Julia Quinn
  122,95 - 147,95 kr.

  Bøgerne bag Netflix-serien BRIDGERTON Da sir Phillip og Eloise Bridgerton har skrevet sammen i lidt over et år, beslutter han sig for ganske enkelt at fri per brev. Eloise er ugift og hele 28 år, så han går ud fra, at hun må være temmelig desperat efter et ægteskabstilbud. Men … det er hun bare ikke, hvilket han erfarer, da hun dukker hun op på hans gods. Særdeles smuk, men alt andet end eftergivende og sagtmodig. For Eloises vedkommende tror hun ikke sine egne øjne, da hun modtager brevet med frieriet. Tror han, hun er skør? Man kan da ikke gifte sig med en mand, man aldrig har mødt før? Men før hun ved af det, er hun på vej for at møde den mand, der måske kunne være helt perfekt for hende. Men … det er han bare ikke. Humørsvingende og med dårlige manerer, og slet ikke som de belevne gentlemen, hun er vant til i London. Ikke desto mindre er der noget, som får gnisterne til at springe. Hvordan ville det mon være at lukke Eloises mund med et kys … og kunne det tænkes, at den gnavne godsejer alligevel er den perfekte ægtemand? Et uforglemmeligt frieri er femte bind i serien om familien Bridgerton.

 • af Julia Quinn
  187,95 kr.

  En meget anticiperet bog, som fans har ventet længe på! Bridgerton: En uimodståelig fristelse af Julia Quinn, som bog, er den sjette bog i serien Bridgerton. Det er den 6 ud af 8 i serien, men på nuværende tidspunkt er der ikke oversættelser på dansk til alle bøgerne. Bogen er udgivet af forlaget People’s Press og kommer hæftet med hele 350 sider i alt! Den er udgivet d. 26. August 2021. Netflix serien Bridgerton er baseret på bøgerne, og har haft en kæmpe succes, som bøgerne. Dette bind i Bridgerton-serien byder på en masse ny drama, med øjeblikke som er overvældende og betydningsfulde, øjeblikke som man ikke glemmer. Et vendepunkt som man ved gør at livet aldrig bliver det samme igen. Den berygtede libertiner i London, Michael Stirling, har altid været en charmerende og indbydende mand, som ikke har haft besvær med, at fange opmærksomheden af kvinderne. Han har altid været påpasselig med, at blive forelsket med sine erobringer.. Men alt dette forandrer sig i et øjeblik. Da Sterling møder den smukke Francesca Bridgerton, vendes alle hans normer på hovedet. Normalt ville han ikke lade sig forelske, men efter at have set hende, ved Sterling, at han får problemer.. Det er tydeligt han er ved at blive forelsket. Men som hans hjerte har prøvet, at beskytte ham fra det meste af hans liv, bliver han ulykkeligt overrasket da han finder ud af, at Francesas hjerte tilhører en anden. Den ulykke kærlighed varer dog ikke længe, efter en dag hvor der sker kæmpe forandringer i Francescas liv. Han får endelig en chance for, at fortælle hende hvordan han har det og hvad han føler. Men tør han?

 • af Julia Quinn
  187,95 kr.

  Gareth St. Clair er i vanskeligheder. Hans far, som afskyr ham, er i færd med at formøble St. Clair-formuen,og den eneste arv, der venter, er en familiedagbog, som måske, måske ikke indeholder nøglen til hans fremtid. Problemet er, at den er skrevet på italiensk, et sprog Gareth ikke behersker.Hyacinth Bridgerton er djævelsk godt begavet og kvik i replikken – og ifølge Gareth bedst i små doser. Men der er alligevel noget over hende, noget charmerende og forstyrrende, der har fået tag i ham og ikke vil slippe igen.De to unge mødes under den årlige Smythe-Smith-koncert. Hyacinth, der tager alt, hvad Gareth siger, som en udfordring, tilbyder at oversætte hans dagbog, selvom hendes italiensk lader noget tilbage at ønske. Efterhånden som de to fordyber sig i den hemmelighedsfulde tekst, opdager de, at svarene, de søger, ikke ligger i dagbogen, men snarere hos hinanden,og at intet er så ligetil – eller så kompliceret – som det perfekte kys. Et fængslende kys er 7. bind i Julia Quinns populære Bridgerton-serie og fortæller Hyacinths medrivende historie.

 • af Julia Quinn
  183,95 kr.

  Gregory Bridgerton er romantiker. Han ved dybt i sin sjæl, at lynet en dag vil slå ned, og hans livs udkårne vil vise sig. Ganske rigtigt: Et enkelt glimt af den vidunderlige Hermione, og hans hjerte tilhører kun hende. Hermione har det på præcis samme måde, blot er genstanden for hendes kærlighed ikke Gregory, men en anden mand.Hermiones veninde Lucy sætter sig for at hjælpe Gregory med at vinde Hermiones hjerte. Gregory er viljestærk, modig, flot og ekstremt vittig, så det er måske ikke så underligt, at Lucy selv falder for ham. Men det er til gengæld højest ubelejligt, eftersom hun er forlovet med Lord Haselby.Da Gregory alt for sent opdager, at det er Lucy, der får hans hjerte til at slå hurtigere, bringer det hele Bridgertonklanen i en slem knibe.Et afgørende øjeblik er ottende og sidste bind i serien om familien Bridgerton.

Familien Bridgerton bog-serien

Familien Bridgerton serien er en bogserie med 8 bøger i alt. Det er ikke dem alle der er på dansk, 6 af dem er indtil videre udkommet med en dansk version. Det sjette bind i serien “Familien Bridgerton - En uimodståelig fristelse” er den sidste danske version indtil videre, og har en udgivelsesdato d. 06.08.21. 
Bog-serien er skrevet af den succesrige amerikanske romantiske forfatter, Julia Quinn. Bogserien tager os gennem historien om en rig engelsk overklasse familie ved navn Bridgerton. Familien har otte børn og historien i serien foregår i 1800-tallet. 

Vi introduceres til grevinden i Bridgerton familien, som for nyligt er blevet en enke til sine 8 børn. Daphne er blevet gammel nok til at blive gift, og er snart på kanten til at skulle debutere, til det årlige bal i London. Alle de adelige og kendte kvinder kommer til ballet. Begivenheden er en utrolig stor rolle i serien, som alle børnene fra Bridgerton familien, er blevet opdraget til at skulle deltage i. 

Med 8 bøger i alt i serien er der rigtig meget læsestof, og derfor kan det også være svært, at finde rundt måske. Men bare rolig, her hos tales har vi styr på rækkefølgen, og du får den for god ordens skyld her:


Rækkefølge af Familien Bridgerton bog-serie

Familien Bridgerton - Danske bog-serie:

 1. Familien Bridgerton - Den ugifte hertug (2020)
 2. Familien Bridgerton - En uventet forelskelse (2020)
 3. Familien Bridgerton - En fortryllende hemmelighed (2020)
 4. Familien Bridgerton - En uundgåelig længsel (2020)
 5. Familien Bridgerton - Et uforglemmeligt frieri (2021)
 6. Familien Bridgerton - En uimodståelig fristelse (2021)

Familien Bridgerton - Engelske bog-serie:

 1. The Duke And i (2000)
 2. The Viscount Who Loved Me (2000)
 3. An Offer From A Gentleman (2001)
 4. Romancing Mister Bridgerton (2002)
 5. To Sir Phillip, With Love (2003)
 6. When He Was Wicked (2004)
 7. It’s In His Kiss (2005)
 8. On the Way to the Wedding (2006)
 9. The Bridgertons: Happily Ever After (2013


Familien Bridgerton og drama

Som det ses her er det faktisk en historie som er forholdsvis “gammel”, den stammer trods alt fra 21 år siden. Men den har for nyligt været genopfrisket til danske versioner samt en netflix serie som er blevet utrolig populær. Det fede ved bog-serien er, at alle bøgerne har sine egne selvstændige historier, hvilket gør du kan læse dem uafhængigt af hinanden. 

Oftest er drama en meget populært genre og det er også derfor Bridgerton gør det så godt. Det som gør Bridgerton så populær er dens underholdende måde at skabe problemer og splid imellem personerne. Affærer og kærlighed er et meget centralt punkt for Bridgerton bøgerne, med masser af drama og hemmeligheder. Julia Quinn er den fantastiske skaber bag serien og det er som sagt ikke nødvendigt at læse dem alle, men skulle du ønske at få det bedste ud af dem, så læs dem i kronologisk rækkefølge. Fordyb dig i Bridgerton serien idag og find næste yndlingsbog her! FAQ - oftest stillede spørgsmål til Bridgerton

Hvornår foregår Bridgerton?

Bridgerton er en romantisk historie baseret på Regency perioden i England 1810erne. Samme tid hvor Jane Austen levede og skrev bøger.

Hvor mange afsnit er der i Bridgerton?

Såvel som der er bøger, har Netflix lavet en serie baseret på dem. Der er i alt 8 afsnit i Bridgerton.

Hvor mange bøger er der i Bridgerton?

Der er på nuværende tidspunkt 6 bøger på dansk, og flere på engelsk som er den originale version. 

Hvor gammel er Daphne Bridgerton?

Daphne Bridgerton er 21 år gammel i historien Bridgerton.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.