Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Gabriel Allon serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Daniel Silva
  87,95 - 147,95 kr.

  Den legendariske spion Gabriel Allon har takket ja til stillingen som leder af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste. Samme aften som hans forfremmelse lokkes han til en sidste opgave i felten. Terrornetværket ISIS har sprængt en bombe i Paris og den franske regering vil have Gabriel til at eliminere manden bag angrebet – inden han slår til igen. De kalder ham Saladin, en både genial og storladen terroristleder, som er umulig at spore på grund af den sofistikerede krypteringssoftware der beskytter hans kommunikation. Gabriel har intet valg, han må få en agent indenfor. Valget falder på den talentfulde unge læge Natalie Mizrahi som må spille rollen som terrorrekrut. Opgaven bringer hende til Washington hvor Saladin lægger planer, som vil ændre historien.

 • af Daniel Silva
  87,95 - 147,95 kr.

  ”Den engelske spion” er tolvte bog i serien om den legendariske spion og snigmorder Gabriel Allon, der igennem flere år har underholdt og overrasket læsere verden over. ”Den engelske spion” er, ligesom de foregående bøger i serien om Gabriel Allon, en hårrejsende og nervepirrende thriller, der er svær at lægge fra sig, så snart man først er gået i gang. I ”Den engelske spion” får Gabriel Allon stillet en svær opgave af den britiske efterretningstjeneste. Han skal finde den morder, som dræbte et ikonisk og elsket kvindeligt medlem af den britiske kongefamilie. Hun lå og solede sig på sin ferieyacht, da en bombe pludseligt eksploderede og dræbte hende. Gabriel Allons mission er at finde bombemager og lejesoldat Eamon Quinn, der er kendt for at sælge sine tjenester til højestbydende. Dette er dog ikke nemt og Gabriel Allon må igennem mange prøvelser i forsøget på at nå sit mål. Ved sin side har han heldigvis lejemorderen, Christopher Keller, der kender Quinns morderiske håndværk bedre end nogen anden. ”Den engelske spion” er skrevet af den populære bestseller forfatter, Daniel Silva. Han har udover sine bøger om den tidligere agent fra den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon, også skrevet ”Den usandsynlige spion”. ”Den usandsynlige spion” er således hans debutroman fra 1996. Daniel Silva er en utrolig dygtig forfatter, der ikke er til at komme uden om, hvis man elsker at blive underholdt, overrasket og chokeret. ”Den engelske spion” er helt klart et must for alle, der elsker en god bog.

 • af Daniel Silva
  137,95 - 147,95 kr.

  Spionernes hus Da Londons West End bliver rystet af et brutalt terrorangreb, er Gabriel Allon, ny chef for den israelske efterretningstjeneste, slet ikke i tvivl om, hvem der står bag: IS-lederen Saladin. Angrebet er planlagt ned til mindste detalje og dødeligt i sin perfektion. Der er kun én løs tråd. Denne tråd fører Gabriel Allon og hans team til Sydfrankrig og til en af de rigeste mænd i landet, Jean-Luc Martel og hans kæreste, Olivia Watson, en smuk, britisk tidligere fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender på samme måde det blinde øje til, da han indgår forretninger med en mand, hvis eneste mål er at ødelægge hele den vestlige verden. Allon indser hurtigt, at Olivia er hans eneste mulighed for at forhindre det næste terrorangreb. Men kan han vinde hende over på sin side – inden det er for sent?

 • af Daniel Silva
  137,95 - 147,95 kr.

  I en isoleret landsby i Andalusiens bjerge begynder en hemmelighedsfuld, fransk kvinde at skrive sine erindringer – historien om en mand, hun engang elskede i det gamle Beirut, og et barn, som blev taget fra hende i sammensværgelsens navn. Kvinden kender til en af Kremls dybeste hemmeligheder – identiteten af KGB’s højst placerede dobbeltagent i Vesten.Kun én mand kan opklare sammensværgelsen – den legendariske spion og chef for den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon. Hans jagt på forræderen fører ham både fra Israel til Østrig og USA og tilbage i tiden til et af koldkrigshistoriens største mysterier. Men uret tikker, og selve den globale verdensorden står på spil i den hemmelige krig mellem øst og vest."Medrivende og fængslende underholdning i særklasse"♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡ FeminaDen anden kvinde er et moderne mesterværk om spionage, kærlighed og forrædderi skrevet af New York Times-bestsellerforfatteren Daniel Silva.

 • af Daniel Silva
  157,95 kr.

  Den fremmede pige ”Noget af det bedste, jeg har læst i år ... Gabriel Allon svigter aldrig.” – Bill Clinton Eleverne på den eksklusive privatskole i Schweiz hvisker om den smukke pige med det ravnsorte hår, som hver dag ankommer i en bilkortege som et andet statsoverhoved. Hvem er hun, den fremmede pige? De fleste har hende mistænkt for at være datter af en rig, international forretningsmand, men sandheden er, at hendes far er Khalid bin Mohammed, Saudi-Arabiens berygtede kronprins. Manden som engang blev beundret for sine modige socialreformer og religiøse opblødning, men som nu menes at have spillet en aktiv rolle i mordet på en systemkritisk journalist. Og da kronprinsens eneste barn bliver brutalt kidnappet, er der kun én mand, han stoler på, som kan hjælpe, inden det er for sent: Gabriel Allon, den legendariske chef for den israelske efterretningstjeneste. Allon har brugt størstedelen af sit liv på at bekæmpe terrorister, herunder også de blodtørstige jihadister, som er finansieret af Saudi-Arabien, men Khalid har svoret at sikre en endelig opløsning af forbindelsen mellem kongeriget og radikal islam, og det er alene af den grund, at Allon samarbejder med ham. Nu står de som allierede i en fælles – og hemmelig – dødelig kamp om magten i Mellemøsten. Et barns liv – og den saudiarabiske trone – er på spil, og fjenderne står i kø efter begge mænd.

 • af Daniel Silva
  144,95 - 147,95 kr.

  Den hemmelige orden Klokken var næsten et, da han kravlede i seng. Chiara sad og læste en roman uden at ænse fjernsynet, som kørte uden lyd. På skærmen sendte de livebilleder fra Peterskirken. Gabriel skruede op for lyden og hørte, at en gammel ven var død ... Gabriel Allon er i al ubemærkethed smuttet til Venedig på en hårdt tiltrængt ferie med sin hustru og to små børn. Men da pave Paul VII dør pludseligt, bliver Gabriel kaldt til Rom af Den Hellige Faders loyale privatsekretær, ærkebiskop Luigi Donati. En milliard trofaste katolikker har fået at vide, at paven døde af et hjerteanfald. Donati har dog to gode grunde til at tro, at hans herre blev myrdet. Den schweizergarder, som holdt vagt uden for pavens bolig, den nat han døde, er forsvundet. Det samme er det brev, som Den Hellige Fader var ved at skrive i løbet af sine sidste timer i live. Et brev, der var adresseret til Gabriel. Mens jeg kiggede i Vatikanets hemmelige arkiver, faldt jeg over en ganske bemærkelsesværdig bog ... Bogen er et hidtil hemmeligholdt evangelium, som sår tvivl om nøjagtigheden af Det Nye Testamentes skildring af en af de mest skæbnesvangre begivenheder i menneskehedens historie. Alene af den grund vil Skt. Helenas Orden gøre alt, hvad der står i deres magt, for at holde det fra Gabriel. Ordenen, et skyggefuldt katolsk selskab med bånd til den yderste europæiske højrefløj, har planer om at erobre kontrollen over pavedømmet. Og det er bare begyndelsen. Mens kardinalerne samles i Rom til starten af konklavet, begiver Gabriel sig ud på en desperat jagt efter beviser på Ordenens komplot og et hidtil ukendt evangelium med potentialet til at sætte en stopper for to tusinde års morderisk had. Hans mission vil føre ham fra Ponte Vecchio i Firenze til et kloster i Assisi til de hemmelige arkivers dybder og endelig til Det Sixtinske Kapel, hvor han vil overvære en begivenhed, som ingen udenforstående nogensinde har set før – den hellige overlevering af Skt. Peters nøgler til den nyvalgte pave. Silvas 20. spændingsroman er en elegant komponeret pageturner, der vil holde læserne tryllebundne lige fra de indledende passager til det sidste åndeløst spændende plottwist. Det er en roman om venskab og tro i en farlig og usikker verden. Og det er endnu et bevis på, at Daniel Silva besidder sin generations fineste pen, når det kommer til spænding og internationale intriger. Forfatteren Daniel Silva har vundet en lang rækkepriser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde og Den fremmede pige. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  157,95 - 235,95 kr.

  Viktor Orlov har altid vidst, at døden lurede lige om hjørnet. Engang var han Ruslands rigeste mand, men nu lever han i storslået eksil i London, hvor han fører et utrætteligt korstog mod de autoritære kleptokrater, som har taget kontrol over Kreml. Hans villa i det eksklusive Chelsea-kvarter Cheyne Walk er en af Londons bedst beskyttede private ejendomme. Alligevel lykkes det Ruslands hævngerrige præsident en regnfuld sommeraften midt under en global pandemi at krydse Orlovs navn af på sin sorte liste.Foran ham lå et telefonrør, et halvtomt glas rødvin og en stak dokumenter. Dokumenterne har spor efter en dødelig nervegift. Metropolitan Police opdager, at de blev leveret af en af Orlovs ansatte, en prominent graverjournalist fra det Ruslandskritiske Moskovskaja Gaseta. Og da journalisten flygter fra London få timer efter drabet, konkluderer MI6, at hun var en lejemorder fra Moskva-centret, som var trængt igennem milliardærens forsvar. Men Gabriel Allon, som skylder Viktor Orlov sit liv, tror, at hans venner i den britiske efterretningstjeneste tager grueligt fejl. Hans desperate jagt efter sandheden fører ham fra London til Amsterdam og til Genève, hvor en privat efterretningstjeneste kontrolleret af en af den russiske præsidents barndomsvenner, bruger beskidte tricks fra KGB-tiden til at underminere Vesten indefra. Haydn Group, som tjenesten kaldes, planlægger en ubeskrivelig voldshandling, der vil forårsage kaos i et allerede splittet USA og sætte Rusland på den globale trone. Kun Allon – med hjælp fra en genial, ung kvinde ansat hos en af verdens mest beskidte banker – kan stoppe det …Forfatteren Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatorenGabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus, Den anden kvinde, Den fremmede pige og Den hemmelige orden.Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  187,95 - 235,95 kr.

  Den legendariske spion og kunstkonservator Gabriel Allon har endelig løsrevet sig fra den israelske efterretningstjeneste. Han har slået sig ned i Venedig sammen med sin familie, det eneste sted, han har kunnet finde fred i en verden af konflikt.Men freden varer ikke længe, da den excentriske kunsthandler Julian Isherwood kontakter Gabriel for at få hjælp til at efterforske en sag om kunstforfalskning for milliardbeløb. Efter Gabriel tager sagen på sig, bliver han spundet ind i et dødeligt katten-efter-musen spil, hvor intet er som det først tager sig ud.Portræt af en ukendt kvinde er en indlevende rejse gennem den grumme side af kunstverdenen: et sted, hvor skruppelløse forhandlere bedrager deres kunder, og rige investorer behandler de storslåede mesterværker, som var de bare endnu en aktie, der kan købes og sælges for profit.Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog. Han bor i Florida med sin kone, tv-journalisten Jamie Gangel, og deres tvillinger, Lily og Nicholas.

 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  KUN ÉN MAND KAN OPKLARE SAMENSVÆRGELSEN – DENNE MAND ER GABRIEL ALLON I en isoleret landsby i Andalusiens bjerge begynder en hemmelighedsfuld, fransk kvinde at skrive sine erindringer – historien om en mand, hun engang elskede i det gamle Beirut, og et barn, som blev taget fra hende i sammensværgelsens navn. Kvinden kender til en af Kremls dybeste hemmeligheder – identiteten af KGB’s højst placerede dobbeltagent i Vesten. Kun én mand kan opklare sammensværgelsen – den legendariske spion og chef for den israelske efterretningstjeneste, Gabriel Allon. Hans jagt på forræderen fører ham både fra Israel til Østrig og USA og tilbage i tiden til et af koldkrigshistoriens største mysterier. Men uret tikker, og selve den globale verdensorden står på spil i den hemmelige krig mellem øst og vest. Den anden kvinde er et moderne mesterværk om spionage, kærlighed og forrædderi skrevet af New York Times-bestsellerforfatteren Daniel Silva."Silva formår at få læseren helt ind i universet af spioner, lumske aftaler og ondskabens grufulde centrum."-Krimifan.dk

 • af Daniel Silva
  87,95 kr.

  London West End bliver rystet af brutale terrorhandlinger. Angrebet er et unikt eksempel på perfekt planlægning og komplet tavshed, men der er én løs tråd. Tråden fører Gabriel Allon og hans team til Sydfrankrig og til en af en af de rigeste mænd i landet, Jean-Luc Martel og hans partner, Olivia Watson - en smuk tidligere britisk fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender på samme måde det blinde øje til, da han indgår forretninger med en mand, hvis eneste mål er at ødelægge hele den vestlige verden. Sammen, under Gabriels dygtige ledelse, bliver de nøglepersoner og helte i den globale krig mod terrorisme og jagten på verdens farligste mand. "Silva spinder sit spind, lægger sine fælder, lammer læseren med hovedbruds-krøllet spænding og pludselige drejninger...betagende-"-Providence Journal

 • af Daniel Silva
  118,95 kr.

    9. bind på dansk i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon. Gabriel Allon har søgt tilflugt i Vatikanet efter lige med nød og næppe at have overlevet sin sidste mission. Her har han fået æren og fornøjelsen af at restaurere et af Caravaggios største mesterværker. Det varer dog ikke længe, før der også bliver brug for andre af Allons evner. Tidligt en morgen sender ingen ringere end pavens sekretær Luigi Donati bud efter ham, da en kvinde er fundet død under Peterkirkens kuppel. Dødsfaldet bliver hurtigt afskrevet som selvmord af Vatikanets politi, men Donati frygter, at der er tale om en forbrydelse, og beder Allon efterforske sagen - men i al hemmelighed, da kvinden arbejdede på en højst penibel sag, og det sidste Den Katolske Kirke har brug for er endnu en skandale. Pressen skriver:»Daniel Silva binder fermt pavekirke, kunsttyveri og islamistisk terror sammen i sin niende roman om Gabriel Allon.«**** - Jesper Beinov, Berlingske »Daniel Silvas Gabriel Allonhistorier er begavet spændingslitteratur. Med en plotteknik, der minder om Frederick Forsyth og en stil ikke så langt fra John le Carré, får læseren en udsøgt thrilleroplevelse, der samtidig tilbyder en analyse af geopolitiske forhold med klar, men slet ikke ukritisk sympati for jødedom og kristen kirke. «**** - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten »Spionen, lejemorderen og kunstkonservatoren Gabriel Allon er en fuldstændig fantastisk figur … Du skal læse den, hvis du elsker konspirationer, krimier, mord og kloge kulturelle referencer.«***** - Julia Lahme, Femina »… begavet, atmosfæremættet underholdning med indhold.«- Søndag  

 • af Daniel Silva
  95,95 - 182,95 kr.

  A bona fide thrill ride.Miami HeraldSilva builds tension with breathtaking double and triple turns of plot.PeoplePortrait of a Spy is Silvas eleventh thriller to feature art restorer and master spy Gabriel Allon as he races from Great Britain to Washington to New York to the Middle East on the trail of a deadly and elusive terrorist network responsible for massacres in Paris, Copenhagen, and at Londons Covent Garden.

 • - A Novel
  af Daniel Silva
  95,95 - 292,95 kr.

  Gabriel Allon, art restorer and occasional spy, searches for a stolen masterpiece byCaravaggio in #1 New York Times bestselling author Daniel Silvas latest action-packed tale of high stakes international intrigue.Sometimes the best way to find a stolen masterpiece is to steal another one . . .Master novelist Daniel Silva has thrilled readers with sixteen thoughtful and gripping spy novels featuring a diverse cast of compelling characters and ingenious plots that have taken them around the globe and backfrom the United States to Europe, Russia to the Middle East. His brilliant creation, Gabriel Allonart restorer, assassin, spyhas joined the pantheon of great fictional secret agents, including George Smiley, Jack Ryan, Jason Bourne, and Simon Templar.Following the success of his smash hit The English Girl, Daniel Silva returns with another powerhouse of a novel that showcases his outstanding skill and brilliant imagination, and is sure to be a must read for both his multitudes of fans and growing legions of converts.

 • af Daniel Silva
  102,95 kr.

  Art restorer, assassin, spyGabriel Allon returns in The Fallen Angel, another blockbuster espionage thriller from #1 New York Times bestselling author Daniel Silva. The acclaimed author of Portrait of a Spy, Silva (a world class practitioner of spy fiction Washington Post) is an undisputed master of the genre who has brought new life to the international thriller (Newsday).A breathtaking adventure that races around the globe, The Fallen Angel begins in Rome, where Allon is called upon to investigate a murder at the Vatican, one with disastrous repercussions that could plunge the world into a conflict of apocalyptic proportions. If you havent yet been drawn into Daniel Silvas thrilling universe of intrigue, danger, and exceptional spycraft, start hereand see why the Philadelphia Inqurer declares that, The enigmatic Gabriel Allon remains one of the most intriguing heroes of any thriller series.

 • af Daniel Silva
  107,95 kr.

 • af Daniel Silva
  107,95 - 327,95 kr.

 • af Daniel Silva
  107,95 - 192,95 kr.

 • af Daniel Silva
  97,95 - 192,95 kr.

  Master of international intrigue Daniel Silva, the #1 New York Times bestselling author, comes an explosive new thriller featuring art restorer and legendary spy Gabriel Allon. The most beautiful music hides the deadliest secrets ...Viktor Orlov had a longstanding appointment with death. Once Russia's richest man, he now resides in exile in London, where he is waging a crusade against the kleptocrats who have seized control of the Kremlin. His mansion is protected by armed bodyguards. Yet somehow, on a rainy summer evening, in the midst of a global pandemic, Russia's vengeful president finally manages to cross Orlov's name off his kill list.Before him was the receiver from his landline telephone, a half-drunk glass of red wine, and a stack of documents ...The documents are contaminated with a deadly nerve agent. The Metropolitan Police determine that they were delivered by one of Orlov's employees, a prominent investigative reporter. And when the reporter vanishes hours after the killing, MI6 concludes she is a Moscow Center assassin who penetrated the billionaire's formidable defenses. But Gabriel Allon believes his friends in British intelligence are dangerously mistaken. His search for the truth will take him to Geneva, where a private intelligence service is plotting an act of violence that will plunge an already divided America into chaos. Only Allon, with the help of a brilliant young woman employed by the world's dirtiest bank, can stop it....Praise for Daniel Silva:'Fascinating, suspenseful and bated-breath exciting' Publishers Weekly'One of the greatest spy novelists the genre has ever known' CrimeReads'Daniel Silva is that rarity of rarities, a writer whose stories just keep getting better' Huffington Post'If you like Jason Bourne and Jack Reacher, get to know Gabriel Allon' Australian Women's Weekly

 • af Daniel Silva
  95,95 - 182,95 kr.

 • af Daniel Silva
  97,95 - 212,95 kr.

 • af Daniel Silva
  117,95 kr.

 • af Daniel Silva
  112,95 kr.

 • af Daniel Silva
  107,95 kr.

  On the trail of a deadly al-Qaeda operative, Gabriel Allon returns in a spellbinding story of deception, power, and revenge by the #1 New York Times bestselling "world-class practitioner of spy fiction" (Washington Post).Gabriel Allon-art restorer and spy-is about to face the greatest challenge of his life. An al-Qaeda suspect is killed in London, and photographs are found on his computer-photographs that lead Israeli intelligence to suspect that al-Qaeda is planning one of its most audacious attacks ever, aimed straight at the heart of the Vatican. Allon and his colleagues soon find themselves in a deadly duel of wits against one of the most dangerous men in the world-a hunt that will take them across Europe to the Caribbean and back. But for them, there may not be enough of anything: enough time, enough facts, enough luck.All Allon can do is set his trap-and hope that he is not the one caught in it.

 • af Daniel Silva
  117,95 kr.

  Forfatteren Benjamin Stern blir drept i sitt eget hjem i München. I Venezia får kunstkonservator og Mossad-agent Gabriel Allon beskjeden om Sterns død, og at han må komme med en gang. I Vatikanet vandrer Pave Paul VII i hagen mens han tenker på det han har fått vite. Han tror han forstår hvorfor Gud har valgt han til dette oppdraget, men vet at det vil bli en farefull ferd. I de neste ukene leter de tre mennene etter godt begravde hemmeligheter, og deres veier krysses. De leter etter hemmeligheter om grusomme udåder som har tatt flere millioner uskyldige menneskeliv, og som er regissert og velsignet av den katolske kirke. Dette er den tredje boken om Gabriel Allon.

 • - A Novel
  af Daniel Silva
  147,95 - 284,95 kr.

  #1 New York Times Bestseller#1USA Today Bestseller#1Wall Street JournalBestsellerA Kirkus Best Book of 2018A Real Book Spy Best Thriller of 2018From Daniel Silva, the #1 New York Timesbestselling author, comes a modern masterpiece of espionage, love, and betrayalShe was his best-kept secret In an isolated village in the mountains of Andalusia, a mysterious Frenchwoman begins work on a dangerous memoir. It is the story of a man she once loved in the Beirut of old, and a child taken from her in treasons name. The woman is the keeper of the Kremlins most closely guarded secret. Long ago, the KGB inserted a mole into the heart of the Westa mole who stands on the doorstep of ultimate power.Only one man can unravel the conspiracy: Gabriel Allon, the legendary art restorer and assassin who serves as the chief of Israels vaunted secret intelligence service. Gabriel has battled the dark forces of the new Russia before, at great personal cost. Now he and the Russians will engage in a final epic showdown, with the fate of the postwar global order hanging in the balance. Gabriel is lured into the hunt for the traitor after his most important asset inside Russian intelligence is brutally assassinated while trying to defect in Vienna. His quest for the truth will lead him backward in time, to the twentieth centurys greatest act of treason, and, finally, to a spellbinding climax along the banks of the Potomac River outside Washington that will leave readers breathless.Fast as a bullet, hauntingly beautiful, and filled with stunning double-crosses and twists of plot, The Other Woman is a tour de force that proves once again that of all those writing spy novels today, Daniel Silva is quite simply the best (Kansas City Star).

 • af Daniel Silva
  117,95 kr.

  Gabriel Allon's nightmares come back to haunt him in this tense thriller from #1 New York Times bestselling author Daniel Silva.Art restorer and sometime spy Gabriel Allon is sent to Vienna to discover the truth behind a bombing that killed an old friend, but while there he encounters something that turns his world upside down. It is a facea face that feels hauntingly familiar, a face that chills him to the bone.While desperately searching for answers, Allon will uncover a portrait of evil stretching across sixty years and thousands of livesand into his own personal nightmares...

 • af Daniel Silva
  107,95 kr.

  #1 NYT Bestseller#1 USA Bestseller#1 WSJ BestsellerAn Amazon Editors' Best Book of the YearA Kirkus Best Fiction Book of the YearAn iBooks Book of the MonthFascinating, suspenseful, and bated-breath exciting. Silva proves once again that he can rework familiar genre material and bring it to new life.Publishers Weekly, starred reviewSilva builds suspense like a symphony conductor.... A winner on all fronts.Booklist, starred reviewBestselling author Daniel Silva delivers another spellbinding international thrillerone that finds the legendary Gabriel Allon grappling with an ISIS mastermind.Gabriel Allon, the art restorer, spy, and assassin described as the most compelling fictional creation "e;since Ian Fleming put down his martini and invented James Bond"e; (Rocky Mountain News), is poised to become the chief of Israels secret intelligence service. But on the eve of his promotion, events conspire to lure him into the field for one final operation. ISIS has detonated a massive bomb in the Marais district of Paris, and a desperate French government wants Gabriel to eliminate the man responsible before he can strike again.Acclaimed novelist Daniel Silva has thrilled, entertained and educated readers with eighteen thoughtful and gripping spy novels featuring a diverse cast of compelling characters and ingenious plots that have taken them around the globe and backfrom the United States to Europe, Russia to the Middle East. From its shocking opening to its explosive denouement in Washington, D.C., The Black Widow reveals itself as Silvas most timely and powerful novel yet. Following the success of his smash hit The English Spy, this electrifying thriller showcases Silvas consummate skill and brilliant imagination, and is sure to be a must read for his multitude of current and future fans.

 • af Daniel Silva
  122,95 kr.

  Spy turned art restorer Gabriel Allon finds himself accused of murder in this New York Times bestseller from Daniel Silva.An Israeli spy by trade and art restorer by preference, Gabriel Allon arrives in Zurich to restore the work of an Old Master for a millionaire bankerand finds himself standing in blood and framed for the man's murder.While trying to clear his name, Allon is swept into a spiraling chain of events involving Nazi art theft, a decades-old suicide, and a dark and bloody trail of killingssome of them his own. The spy world Allon thought he had left behind has come back to haunt him. And he will have to fight for his lifeagainst an assassin he himself helped train.

 • af Daniel Silva
  102,95 kr.

  The death of a journalist leads Israeli spy Gabriel Allon to Russia, where he finds that, in terms of spycraft, even he has something to learn in this #1 New York Times bestseller.Moscow is no longer the gray, grim city of Soviet times. Now it is awash with oil wealth and choked with bulletproof Bentleys. But in the new Russia, power once again resides behind the walls of the Kremlin. Critics of the ruling class are ruthlessly silenced. And a new generation of Stalinists plots to reclaim an empireand challenge the United States.One of those men is Ivan Kharkov, ex-KGB, who built a financial empire on the rubble of the Soviet Union. Part of his profit comes from arms dealing. And he is about to deliver Russia's most sophisticated weapons to the United States' most dangerous enemy, unless Israeli foreign intelligence agent Gabriel Allon can stop him. Slipping across borders from Vatican City to St. Petersburg, Jerusalem to Washington, DC, Allon is playing for timeand playing by Moscow rules.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.