Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Gurli Gris serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Mark Baker & Neville Astley
  45,95 kr.

  Gurli laver mange sjove, skøre og dejlige ting sammen med sin familie. Lyt blandt andet til Gurlis og Gustavs eventyr i Bedstemor Gris’ og Bedstefar Gris’ have, en brølende robotdinosaur, prinsesser og grædende babyer og ikke mindst om Mor Gris og Far Gris, der passer rigtig godt på deres dejlige børn – Gurli og Gustav.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  45,95 kr.

  Tag på eventyr med Gurli Gris! Rejs ud i rummet med Bedstefar Kanin, og vær med, når Gurli og hendes venner laver en fantastisk cirkusforestilling. Der er aldrig en dag, hvor der ikke sker noget nyt og spændende i selskab med Gurli Gris – glæd dig til en masse hyggelige, sjove og finurlige historier om Gurli, Gustav, deres dejlige familie og søde venner.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  45,95 kr.

  Hvad ville du gøre, hvis du havde en øde ø, som du gerne ville bo på for altid? Hvem har verdens bedste kæledyr? Hvem kan hoppe højest – Gurli eller Gustav? Ved du, hvorfor ens spejlbillede bliver vendt på hovedet, når man kigger på sig selv i en skinnende ske? Og hvem har egentlig lagt taget på Gurlis skole? Det kan du finde ud af i denne skønne bog, hvor vi møder Gurli og Gustav og deres dejlige familie og venner.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  45,95 kr.

  Bedstefar Gris har et helt særligt tog, som ender med at hjælpe en masse folk, og hr. Tyr er lidt klodset, men fru Kanin hjælper ham gerne, når uheldet er ude. Far Gris er god til at bygge huse, så han hjælper sine nye naboer med at få bygget et hus, og Doktor Hamster hjælper alle de dyr, der er kommet til skade. Bedstefar Hund hjælper en fræk skildpadde, og hr. Ræv hjælper Gurli med at finde en gave. Alle elsker at hjælpe hinanden!© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  45,95 kr.

  Tag med Gurli på tur! Først fortæller Far Hund spændende historier fra sin lange rejse til søs, men bagefter skal vi både ud at sejle, stå på ski og ikke mindst hjælpe med at finde Far Gris’ nøgler!© Hasbro. All rights reserved.

 •  
  52,95 kr.

  Gurli Gris øver sig i at skrive og tegne. Vil du være med? Brug den magiske tus, der følger med bogen, så du kan tegne og viske ud igen og igen.Bøgerne i Skriv og visk ud-serien er perfekte, når man skal lære at tegne og skrive. Dit barn får styrket sin finmotorik og kan se frem til timevis af sjov sammen med Gurli Gris og alle hendes venner

 • af Gurli Gris
  32,95 - 43,95 kr.

  Gurli og hendes familie skal besøge zoologisk have. Og Gurli skal være dyrepasser! Hun hjælper hr. Løve og fru Krokodille med at passe på skildpadderne, pingvinerne og sommerfuglene. Men hvad skal Gurli gøre, når de løber tør for mad?

 • af Gurli Gris
  32,95 - 43,95 kr.

  Da frøken Gazelle spørger børnene, hvad de vil være, når de bliver voksne, kan Gurli slet ikke finde på noget! Hvad er hun god til? Men Gurli opdager hurtigt, at man kan være SUPERGOD til mere end én ting!

 •  
  149,95 kr.

  Læs den sjove Gurli Gris-historie, og find ud af, hvad der sker, når Gurlis og Gustavs stille og rolige dag pludselig bliver meget larmende! Tryk på de 18 super-larmende og sjove lyde, og grin, grynt og snork dig gennem handlingen – det er god underholdning for alle små grisebasser! Gurli Gris har længe været en kendt og elsket figur blandt de mindste. Danmarks Radio sender trofast de over 200 afsnit, på Youtube har de danske afsnit over 2 millioner visninger – og legetøjet er superpopulært i de største danske legetøjskæder.

 •  
  147,95 kr.

  Dyk ned i den vidunderlige verden af Peppa Pig med 'Gurli Gris' magnetbog'. Denne bog, udgivet af Forlaget Alvilda i 2019, er en interaktiv oplevelse for de yngste læsere. Bogen tager børnene med på en farverig rejse gennem Peppa Gris' verden, hvor de kan interagere med historien ved hjælp af de medfølgende magneter. Børnene vil elske at genoprette scener fra deres yndlings Peppa Pig episoder, og de vil lære, mens de har det sjovt. 'Gurli Gris' magnetbog' er en fantastisk tilføjelse til ethvert barns boghylde og en fantastisk gaveide til enhver lejlighed. Forlaget Alvilda er kendt for deres børnebøger, og denne er ingen undtagelse. Den er fyldt med sjov, læring og masser af interaktivitet.

 •  
  147,95 kr.

  Frida Får skal overnatte hos Gurli. De elsker at lege med Pruhest Letpåtå, men i virkeligheden vil de meget hellere lege med en magisk enhjørning. Kan Far Gris trylle lidt og opfylde deres drøm?

 •  
  147,95 kr.

  I dag afholdes den store mudder-plaske-konkurrence, men Gurlis gyldne gummistøvler er blevet stjålet, så hun kan ikke deltage.Hun må finde dem – og det i en fart . . .Sjov og skør billedbog med flot guld-forside!

 •  
  149,95 kr.

  Årets sjoveste julekalender indeholder 24 bøger, en for hver dag i julemåneden frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider og fyldt med flotte farveillustrationer og rigtig hyggelige historier om Gurli Gris og hendes familie og venner. God fornøjelse!

 •  
  147,95 kr.

  Gurli og hendes venner skal opføre et julespil i børnehaven. Da hun møder julemanden i supermarkedet, inviterer hun ham straks. Mon han kommer - og tager han sin magiske kane med?

 •  
  77,95 kr.

  Gurli Gris besøger Pedro Pony på hospitalet. Pedro viser Gurli rundt. Gurli møder både sygeplejersker og læger, og hun får også lov til at smage på maden! Gurli finder ud af, at hospitalet er meget sjovere, end hun troede!

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min mor. Min mor er meget klog, og hun er rigtig god til mange ting (som at hoppe i mudderpøle med mig og Gustav).Læs denne fantastiske bog, og find ud af, hvorfor vi elsker vores mor så højt!

 •  
  77,95 kr.

  Plisk, plask! Åh nej, Gurlis kæledyr, Gudrun Guldfisk, har det skidt. Tag med Gurli, Gustav og Mor Gris på en spændende rejse til dyrlægen for at finde ud af, hvorfor Gudrun har mistet appetitten.

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min far. Min far er rigtig sjov, og han griner virkelig meget. (Især når han leger med mig og min lillebror, Gustav!) Læs denne sjove bog, og få alt at vide om min søde far.

 •  
  149,95 kr.

  Tag med Gurli Gris på eventyr!I denne bog er der udvalgt de allerbedste historier om Gurli og alle hendes venner.Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen.

 •  
  101,95 kr.

  Gurli er på børnefestival med sin familie. Der er aktiviteter, musik og sjov overalt, men Mor Gris er lidt bekymret. Hvad nu, hvis det begynder at regne, og alt bliver til det rene pløre? Læs bogen, løft flappperne, og tag en hoppetur i mudderet sammen med Gurli.

 •  
  77,95 kr.

  Bedstefar Kanin lærer Gurli og hendes venner at bruge deres fantasi. Og så bliver en helt almindelig gymnastiktime til et spændende jungleeventyr.

 •  
  149,95 kr.

  Tag på tur til lands, til vands og i luften med Gurli Gris!Læs den sjove og interaktive Gurli Gris-historie, og hjælp Gurli og hendes familie med at køre i bil, flyve i helikopter og styre Bedstefar Gris’ båd. Med 13 fantastiske lyde er der timevis af underholdning i denne bog! Grib rattet, start motoren, og lad eventyret begynde!

 • af Gurli Gris
  32,95 - 43,95 kr.

  Gurli glæder sig til at tage på sommerferie med sin familie. Det bliver sjovt at komme ud at bade med den oppustelige flamingo! Mon ikke Gurli får en masse gode ferieminder med hjem i kufferten?

 • af Gurli Gris
  32,95 - 43,95 kr.

  Gurli og Gustav hjælper Bedstemor og Bedstefar Gris med at høste grøntsager. Men hvordan skal de få alle grøntsagerne hen til det store marked? Gustav har en ide!

 • af Gurli Gris
  32,95 kr.

  Bedstefar og Bedstemor Gris kommer på besøg hos Gurli og Gustav. De fortæller historier om det magiske vinterrige, og næste morgen står der en kane med tre rensdyr uden for huset. Hvor mon Gurli og Gustav skal hen?

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min bedstefar. Han kan godt lide at dyrke grøntsager og at bygge og reparere ting - men han elsker mig og Gustav højere end noget andet!Læs denne bog, og lær vores søde bedstefar at kende!

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min bedstemor. Hun kan godt lide hatte, parfume og at bage kager - men hun elsker mig og Gustav højere end noget andet!Læs denne bog, og lær vores søde bedstemor at kende!

 •  
  185,95 kr.

  Gurli Gris og Gustav leger gemmeleg. Gustav er ikke så god til at gemme sig, så Gurli finder ham nemt. Men hvad med Gurli? Er hun god til at gemme sig?

 •  
  183,95 kr.

  Gurli Gris og hendes familie skal på tur i bjergene. De ser en regnbue. Er der mon noget for enden af den?

 •  
  183,95 kr.

  Gurli og Gustav Gris skal tilbringe hele dagen sammen med deres bedsteforældre. Bedstefar Gris har taget sørøverhat på, og Bedstemor Gris har et skattekort! Det er tid til skattejagt i baghaven. X markerer stedet, hvor skatten er gemt, men hvordan finder de den?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.