Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Gurli Gris serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Mark Baker & Neville Astley
  19,95 kr.

  Gurli laver mange sjove, skøre og dejlige ting sammen med sin familie. Lyt blandt andet til Gurlis og Gustavs eventyr i Bedstemor Gris’ og Bedstefar Gris’ have, en brølende robotdinosaur, prinsesser og grædende babyer og ikke mindst om Mor Gris og Far Gris, der passer rigtig godt på deres dejlige børn – Gurli og Gustav.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  19,95 kr.

  Tag på eventyr med Gurli Gris! Rejs ud i rummet med Bedstefar Kanin, og vær med, når Gurli og hendes venner laver en fantastisk cirkusforestilling. Der er aldrig en dag, hvor der ikke sker noget nyt og spændende i selskab med Gurli Gris – glæd dig til en masse hyggelige, sjove og finurlige historier om Gurli, Gustav, deres dejlige familie og søde venner.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  19,95 kr.

  Hvad ville du gøre, hvis du havde en øde ø, som du gerne ville bo på for altid? Hvem har verdens bedste kæledyr? Hvem kan hoppe højest – Gurli eller Gustav? Ved du, hvorfor ens spejlbillede bliver vendt på hovedet, når man kigger på sig selv i en skinnende ske? Og hvem har egentlig lagt taget på Gurlis skole? Det kan du finde ud af i denne skønne bog, hvor vi møder Gurli og Gustav og deres dejlige familie og venner.© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  19,95 kr.

  Bedstefar Gris har et helt særligt tog, som ender med at hjælpe en masse folk, og hr. Tyr er lidt klodset, men fru Kanin hjælper ham gerne, når uheldet er ude. Far Gris er god til at bygge huse, så han hjælper sine nye naboer med at få bygget et hus, og Doktor Hamster hjælper alle de dyr, der er kommet til skade. Bedstefar Hund hjælper en fræk skildpadde, og hr. Ræv hjælper Gurli med at finde en gave. Alle elsker at hjælpe hinanden!© Hasbro. All rights reserved.

 • af Mark Baker & Neville Astley
  19,95 kr.

  Tag med Gurli på tur! Først fortæller Far Hund spændende historier fra sin lange rejse til søs, men bagefter skal vi både ud at sejle, stå på ski og ikke mindst hjælpe med at finde Far Gris’ nøgler!© Hasbro. All rights reserved.

 •  
  150,95 kr.

  Læs den sjove Gurli Gris-historie, og find ud af, hvad der sker, når Gurlis og Gustavs stille og rolige dag pludselig bliver meget larmende! Tryk på de 18 super-larmende og sjove lyde, og grin, grynt og snork dig gennem handlingen – det er god underholdning for alle små grisebasser! Gurli Gris har længe været en kendt og elsket figur blandt de mindste. Danmarks Radio sender trofast de over 200 afsnit, på Youtube har de danske afsnit over 2 millioner visninger – og legetøjet er superpopulært i de største danske legetøjskæder.

 •  
  122,95 kr.

  Frida Får skal overnatte hos Gurli. De elsker at lege med Pruhest Letpåtå, men i virkeligheden vil de meget hellere lege med en magisk enhjørning. Kan Far Gris trylle lidt og opfylde deres drøm?

 •  
  122,95 kr.

  I dag afholdes den store mudder-plaske-konkurrence, men Gurlis gyldne gummistøvler er blevet stjålet, så hun kan ikke deltage.Hun må finde dem – og det i en fart . . .Sjov og skør billedbog med flot guld-forside!

 •  
  122,95 kr.

  Leg med Gurli og hendes venner!Følg med Gurli, når hun leger med sine venner derhjemme, i børnehaven, på legepladsen og på stranden, og brug de 16 søde magneter til at skabe dine egne sjove Gurli-historier. Hvad skal de opleve?- 8 magnetiske sider- 16 farverige magneter- Praktisk opbevaringslomme, der kan åbnes og lukkes igen og igen

 •  
  122,95 kr.

  Gurli og hendes venner skal opføre et julespil i børnehaven. Da hun møder julemanden i supermarkedet, inviterer hun ham straks. Mon han kommer - og tager han sin magiske kane med?

 •  
  78,95 kr.

  Gurli Gris skal på cykeltur. Hun elsker at cykle nedad bakke, men det er ikke helt så sjovt at cykle opad bakke. Gurli og hendes venner vil cykle om kap. Hvem mon vinder?

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min mor. Min mor er meget klog, og hun er rigtig god til mange ting (som at hoppe i mudderpøle med mig og Gustav).Læs denne fantastiske bog, og find ud af, hvorfor vi elsker vores mor så højt!

 •  
  78,95 kr.

  Gurli Gris besøger Pedro Pony på hospitalet. Pedro viser Gurli rundt. Gurli møder både sygeplejersker og læger, og hun får også lov til at smage på maden! Gurli finder ud af, at hospitalet er meget sjovere, end hun troede!

 •  
  137,95 kr.

  Lær ord med Gurli Gris! Bogens seks flotte opslag er fyldt med ord fra hjemmet, børnehaven, parken, trafikken og meget mere. Lad dit barn sætte navn på de små billeder, og find dem så i det store billede. Den perfekte bog til en hyggestund, hvor der samtidig trænes ordforråd, forståelse og koncentration.

 •  
  98,95 kr.

  Tag med Gurli og hendes venner på eventyr i børnehaven, på legepladsen, på hospitalet, i byen og på stranden. Lige meget hvor de befinder sig, er der masser af farverige ting at finde. Lær også om former og farver, og vær med til at tælle!

 •  
  78,95 kr.

  Plisk, plask! Åh nej, Gurlis kæledyr, Gudrun Guldfisk, har det skidt. Tag med Gurli, Gustav og Mor Gris på en spændende rejse til dyrlægen for at finde ud af, hvorfor Gudrun har mistet appetitten.

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min far. Min far er rigtig sjov, og han griner virkelig meget. (Især når han leger med mig og min lillebror, Gustav!) Læs denne sjove bog, og få alt at vide om min søde far.

 •  
  102,95 kr.

  Gurli er på børnefestival med sin familie. Der er aktiviteter, musik og sjov overalt, men Mor Gris er lidt bekymret. Hvad nu, hvis det begynder at regne, og alt bliver til det rene pløre? Læs bogen, løft flappperne, og tag en hoppetur i mudderet sammen med Gurli.

 •  
  77,95 kr.

  Bedstefar Kanin lærer Gurli og hendes venner at bruge deres fantasi. Og så bliver en helt almindelig gymnastiktime til et spændende jungleeventyr.

 •  
  150,95 kr.

  Tag på tur til lands, til vands og i luften med Gurli Gris!Læs den sjove og interaktive Gurli Gris-historie, og hjælp Gurli og hendes familie med at køre i bil, flyve i helikopter og styre Bedstefar Gris’ båd. Med 13 fantastiske lyde er der timevis af underholdning i denne bog! Grib rattet, start motoren, og lad eventyret begynde!

 •  
  78,95 kr.

  Fut-fut! I dag skal Gurli og hendes venner ud på en fantastisk togtur. På vejen oplever de en masse spændende ting - men hvordan kommer de hjem igen?

 • af Gurli Gris
  33,95 - 45,95 kr.

  Gurli glæder sig til at tage på sommerferie med sin familie. Det bliver sjovt at komme ud at bade med den oppustelige flamingo! Mon ikke Gurli får en masse gode ferieminder med hjem i kufferten?

 • af Gurli Gris
  33,95 - 45,95 kr.

  Gurli og Gustav hjælper Bedstemor og Bedstefar Gris med at høste grøntsager. Men hvordan skal de få alle grøntsagerne hen til det store marked? Gustav har en ide!

 •  
  152,95 kr.

  Tag med Gurli Gris på eventyr!I denne bog er der udvalgt de allerbedste historier om Gurli og alle hendes venner.Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen.

 •  
  163,95 kr.

  Det er sommer, og Gurli Gris og hendes familie er taget på tur til svømmebassinet. Men Gustav kan ikke svømme. Kan han mon lære det?

 •  
  163,95 kr.

  Gurli Gris skal til pyjamasfest hos Sara Zebra. Det vigtigste til en pyjamasfest er, at man ikke må falde i søvn. Kan Gurli og hendes venner holde sig vågne hele natten?

 •  
  77,95 kr.

  Jeg hedder Gurli, og den her bog handler om min bedstemor. Hun kan godt lide hatte, parfume og at bage kager - men hun elsker mig og Gustav højere end noget andet!Læs denne bog, og lær vores søde bedstemor at kende!

 • af Gurli Gris
  33,95 - 45,95 kr.

  Gurli Gris har tabt sin første tand! Hun har lagt den under hovedpuden og venter spændt. Mon tandfeen kommer?

 • af Gurli Gris
  33,95 - 45,95 kr.

  Det er sengetid, men Gurli og Gustav er overhovedet ikke trætte! Men måske kan en godnathistorie sende dem afsted til drømmeland?

 • af Gurli Gris
  33,95 - 45,95 kr.

  Gurli og hendes venner skal på tur til Rumfartsmuseet. Bedstefar Kanin fortæller om, hvordan det er at være astronaut. Og så tager han børnene med på tur til månen!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.