Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Jagten på sværdet serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Pigen Katla kommer ud på en lang rejse.Hun følges med to krigere.De skal redde kongen.Onde væsner er ude efter hans liv.Det bliver en farlig rejse!”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Pigen Katla kommer ud på en lang rejse. Hun følges med to krigere. De skal redde kongen. Onde væsner er ude efter hans liv. Det bliver en farlig rejse!Jagten på sværdet er en letlæst fantasy-serie for de 7-9-årige. Serien har otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Katla og hendes venner skal finde sværdet Grum.De kommer til dværgenes land.Dværgene kan vise dem vej til sværdet.Men kun hvis Katla og hendes venner vil hjælpe dem. De skal finde et guld-bæger, som nogle røvere har stjålet.”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Katla og hendes venner skal finde sværdet Grum. De kommer til dværgenes land. Dværgene kan vise dem vej til sværdet. Men kun hvis Katla og hendes venner vil hjælpe dem. De skal finde et guld-bæger, som nogle røvere har stjålet.Jagten på sværdet er en letlæst fantasy-serie for de 7-9-årige. Serien har otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  En hær af døde ryttere farer gennem mørket.Hæren er efter Katla og hendes venner.De må gemme sig i alfernes grønne verden.Og der får Katla at vide, hvem hun er.”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  En hær af døde ryttere farer gennem mørket.Hæren er efter Katla og hendes venner.De må gemme sig i alfernes grønne verden.Og der får Katla at vide, hvem hun er.Jagten på sværdet er en letlæst fantasy-serie for de 7-9-årige. Serien har otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Katla og hendes venner skal finde sværdet Grum.Deres vej fører dem gennem bjergene.En flok barske jætter fanger dem.Knøs finder på en plan.Men alt går ikke som planlagt.”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Katla og hendes venner skal finde sværdet Grum.Deres vej fører dem gennem bjergene.En flok barske jætter fanger dem.Knøs finder på en plan.Men alt går ikke som planlagt.Jagten på sværdet er en letlæst fantasy-serie for de 7-9-årige. Serien har otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Katla og hendes venner har heldet med sig. De får fat på sværdet Grum. Men deres fjender vil også have det. De lægger en snedig plan. Og så slår de til.”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Katla og hendes venner har heldet med sig. De får fat på sværdet Grum. Men deres fjender vil også have det. De lægger en snedig plan. Og så slår de til.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Det ser sort ud for de fire venner.Hervør er i de dødes rige.Men Katla giver ikke op.Hun tager dertil sammen med Bjarke og Knøs.Sammen vil de hente Hervør.”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Det ser sort ud for de fire venner. Hervør er i de dødes rige. Men Katla giver ikke op. Hun tager dertil sammen med Bjarke og Knøs. Sammen vil de hente Hervør. ALVILDAS STJERNEBØGER - Denne bog har to stjerner og er til dem, der kan læse lidt længere tekster.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Katla og hendes venner skal skynde sig hjem.De skal advare kong Rolf.Og beskytte ham mod fjenderne.Men vejen er lang, og sneen ligger højt.Kan de nå det, før det er for sent?

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Katla og hendes venner skal skynde sig hjem. De skal advare kong Rolf. Og beskytte ham mod fjenderne. Men vejen er lang, og sneen ligger højt. Kan de nå det, før det er for sent? ALVILDAS STJERNEBØGER - Denne bog har to stjerner og er til dem, der kan læse lidt længere tekster.

 • af Peter Gotthardt
  60,95 kr.

  Blodsøstrene har samlet en stor hær. Og de har sværdet Grum. De er parate til at angribe kong Rolf. Kan Katla og hendes venner klare de onde fjender og redde kongen?”Jagten på sværdet” er en spændende fantasy-serie i otte bind.

 • af Peter Gotthardt
  87,95 kr.

  Blodsøstrene har samlet en stor hær. Og de har sværdet Grum. De er parate til at angribe kong Rolf. Kan Katla og hendes venner klare de onde fjender og redde kongen?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.