Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Jakob Martin Strid serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Jakob Martin Strid
  43,94 - 227,95 kr.

  Livet går sin fredelige gang i Solby, indtil vennerne Mitcho og Sebastian fisker en flaskepost op fra havnen: Er flaskeposten virkelig fra JB, byens forsvundne borgmester? Findes Den Mystiske Ø? Hvad med De Forfærdelige Pirater, Den Frygtelige Sødrage og Det Natsorte Hav? Og ikke mindst:: Hvordan kan den KÆMPESTORE pære hjælpe de to venner? Svarene finder du i Jakob Martin Strids spændende og eventyrlige roman for børn i alle aldre.Den utrolige historie er indlæst af Lars Thiesgaard

 • af Jakob Martin Strid
  186,95 kr.

 • - + 17 andre rim for børn (og voksne)
  af Jakob Martin Strid
  171,95 kr.

  Jakob Martin Strid er bedst kendt for sin satiriske stribe i Politiken, men den talentfulde tegner og forfatter laver skam også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. Her er tekster om isbjørne og om jetjagere over Enghave Plads, om Medisterminister Fister og om Dyrenes Konge, der holdes i bur. Bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

 • af Jakob Martin Strid
  136,95 kr.

 • af Jakob Martin Strid
  136,95 kr.

 • af Jakob Martin Strid
  136,95 kr.

  Lille Frø er faldet godt til i sin familie med Frømor og Frøfar og sine søskene Mellemfrø og Storefrø. Han laver ikke HELT så mange ulykker mere, men han har stadigvæk masser af idéer og svært ved at sidde stille. Så hvad er bedre end at bygge en rumraket. De tre frøbørn bygger den sammen, men det bliver Frøfar der ved et uheld sender familien ud på eventyr - og så er det godt at Frømor klarer ærterne. - Læs selv hvordan det går!

 • - 10 år
  af Jakob Martin Strid
  186,95 kr.

  Jakob Martin Strids "Lille Frø" er en billedbogsklassiker fra Gyldendal til de ca. 3-6-årige. I 2015 har bogen 10 års jubilæum.Det er 10 år siden Lille Frø faldt ned gennem taget til sin familie på femte sal, lavede ulykker, rejste verden rundt og blev genforenet med sin familie. Dengang vandt Jakob Martin Strid og LILLE FRØ den danske del af en stor nordisk billedbogskonkurrence, og siden har Lille Frø vundet børns og voksnes hjerter verden over.I denne jubilæumsudgave får du den oprindelige historie om Lille Frø, og så får du en aldrig tidligere udgivet Lille Frø-historie, som Jakob Martin Strid har haft liggende i en papkasse i årevis.

 • - En del af samlepakken med ISBN 9788702234817
  af Jakob Martin Strid
  151,95 kr.

  DEN UTROLIGE BOG MED PÆRELETTE OPGAVER er et aktivitetshæfte med masser af opgaver og timevis af sjov. Her skal man f.eks. hjælpe Mitcho og Sebastian med at finde alle de pærer de har tabt, da de var ude at købe ind. Eller hjælpe dem vej gennem labyrinten så de kan komme hjem i hytte og slappe af. En aktivitetshæfte med masser af tælle-, farve-, silhuet-, find 5 fejl-, prik til prik- opgaver og meget mere.

 • af Jakob Martin Strid
  136,95 kr.

  MIMBO JIMBO SIGER GODNAT er en lækker papbog med tykke sider til de mindste. Mimbo Jimbo siger godnat til alle sine venner, læser godnathistorie og husker at børste sine tænder. Sov godt, Mimbo Jimbo. Her kan barnet også få sine tænder børstet - da der følger en tandbørste med. På tandbørstet er der et motiv af Mimbo Jimbo.

 • af Jakob Martin Strid
  140,95 kr.

  Mimbo Jimbo som en blød og sød bamse. Mimbo Jimbo er fra Strids bog univers om den lille opfindsomme blå elefant.  Her er barnets " nye allerbedste ven" lige til at putte med når barnet skal sove.Elefanten er i blød og lækker i 100% polyester kvalitet. Den kan vaskes på skåneprogram eller i hånden på 30 grader.Elefanten er ca. 24 cm.

 • af Jakob Martin Strid
  200,95 kr.

  Strid er tilbage med et mesterværk. 160 sider med korte og længere tegnede ordløse forløb, hvor han i selskab med sin lille gule kat er på en slags missioner rundt omkring i fantasien, teknikken og naturen. Han er en tur på Sydpolen for at spille musik fra sit supersoniske anlæg for hvalerne, pingvinerne og de andre, eller han er på tur på savannen sin gule Lamborghini for at kunne losse et næsehorn bagi - og komme hurtigt væk, eller han har indrettet sit hjem i en mærkelig væltet kube med kulørte rør og ledninger. Det er stilsikkert, morsomt, rørende, poetisk, anderledes og tæt på genialt. Jakob Martin Strid fik Kulturministeriets Illustratorpris 2009 for bogen.

 • af Jakob Martin Strid
  71,95 kr.

  20 postkort med Illustrationer af Jakob Martin Strid - lige til at farvelægge.

 • af Jakob Martin Strid
  153,95 kr.

  Rigtig fint Mimbo Jimbo spisesæt i melamin. Spisesætte består af skål, tallerken og kop, som leveres i en flot gaveæske.Et rigtig flot spisesæt til dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave. Flad tallerken måler 21,5 cm i diameterSkål måler 16 cm i diameterKop måler 6,5 cm i højdenSættet er 100% fri for phthalaterTåler opvaskemaskine

 • af Jakob Martin Strid
  121,95 kr.

 • af Jakob Martin Strid
  121,95 kr.

 • af Jakob Martin Strid
  186,95 kr.

 • af Jakob Martin Strid
  71,95 kr.

  20 postkort med illustrationer af Mimbo Jimbo og hans venner - lige til at farvelægge.Find dine farver frem og mal med Strid.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.