Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Lær med Malle serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Lucy Cousins
  77,95 kr.

  Hvad ser Malle, når hun er udendørs. Mere end 100 almindelige ord for og billeder af forskellige legeredskaber, dyr, køretøjer, legetøj mm. i Lucy Cousins karakteristiske, tydelige streg. Flot papbog i en god, kraftig kvalitet.

 • af Lucy Cousins
  327,95 kr.

  Hjælp Malle og vennerne med at bygge et hus til Ella. Bevæg kranen, tip ladet og skub tingene på plads ved at bruge de indbyggede elementer. Styrk finmotorikken og gør læsning og begrebsindlæring til en leg med denne søde interaktive fortælling.

 • af Lucy Cousins
  312,95 kr.

  Malle kigger på dyr og ting i naturen omkring sig. Følg Malle og lær om årstider, farver, overflader m.v. Mere end 100 ord/ikoner at pege på og snakke om.Flot papbog i en god, kraftig kvalitet.

 • af Lucy Cousins
  312,95 kr.

  Malle besøger forskellige levesteder rundtomkring på jordkloden.Følg Malle og lær om jungle, savanne, arktis m.v. Mere end 100 forskellige dyr at pege på og snakke om.

 • af Lucy Cousins
  77,95 kr.

  Hvilke ting omgiver Malle sig med, når hun er hjemme i hus og have. Mere end 100 almindelige ord for og billeder af forskellige møbler, køkkensager, legetøj mm. i Lucy Cousins karakteristiske, tydelige streg.Flot papbog i en god, kraftig kvalitet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.