Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Læseuglen serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Marton Dürenfeldt
  32,95 kr.

  Perfekt til begynderlæseren i alderen 6 til 8, der gerne vil læse små historier om nuttede dyr. Hvilket dyr kunne være verdens sødeste dyr? En kattekilling? Måske en ørkenræv eller et lille flyvende egern fra Japan? Der er mange måder at være sød på. Dyrene i denne bog er store og små, runde og tynde, farverige eller kulsorte. De flyver, de svømmer, de klatrer eller kaster snebolde. Både børn og voksne vil lære nyt. Bogserien “Min første læseugle” er til de yngste læsere. Til dem, der har lært bogstaverne og kan læse lidt selv. Lix 23. Bog for børn i alderen 6-9 år.

 • af Martin Von Dürenfeldt
  225,95 - 257,95 kr.

  Hvilke dyr er de farligste, mest skræmmende og arrige dyr? Hvem skal du passe på derude? Og hvor findes de? Er der nogen i Danmark? Bogen omhandler dyr fra hele verden, både dyr du kender og dyr, du aldrig har hørt om. Bogen er fuld af farligt flotte fotografier… Lix 26. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Malin Eriksson
  32,95 kr.

  Stig har endelig fået en hest, som han kan ride på. Selvom han kun låner ponyen Bella af Ellens mormor Eva, føler han, at Bella er helt hans egen. En dag efter skole er Stig og Ellen i stalden, som de plejer. Ellen vil ride ind i skoven og siger, at de godt må for bedstemor. Men det er vist ikke helt sandt! De gør det alligevel. Ellen sætter i galop og Stig følger efter. Men så falder han af! Det går godt, men Bella halter. Hvad vil Eva sige? Hvad nu, hvis han ikke får lov til at ride på Bella mere! Fortsættelse af “Den røde vante” i serien Ponyvenner.

 • af Cecilie Winger
  241,95 - 257,95 kr.

  I bogen her kan børn læse om vikingerne historie serveret på en let og underholdende måde.Hvordan var livet egentlig under vikingetiden? Hvorfor blev vi vikinger? Havde vikingerne rent faktisk horn på deres hjelme? Med bogen får børnene et redskab til at dygtiggøre sig i historietimerne på skolen. Bogen giver et hurtigt og humoristisk dyk ned i vikingetiden og kommer omkring de mennesker, der levede dengang. En ny bog i serien Læseugle, der byder på en sjov og underholdende måde at lære historie på. Lix 25. Let at læse for børn i alderen 7 til 11 år.

 • af Bjørn Ousland
  225,95 - 257,95 kr.

  En stinkende god historie. Hvilket barn elsker ikke en høj prut og en god stinkende historie? Det er klassisk. Pruttetrold vil slå an hos de 6 til 9-årige. Henrik er en forsigtig type. Han vil ikke gøre noget forkert og i hvert fald ikke prutte offentligt. Men så begynder han lige pludselig ufrivilligt at slippe nogle ordentlige prutter både i butikken, til fester og i klasseværelset. Henrik bliver helt ulykkelig og ved ikke, hvad han skal gøre. Det viser sig selvfølgelig, at det er prutttetrolden, der står bag stinkbomberne. Han mener, at Henrik skal lære at omfavne sin indre prut.Vigtig historie om prutter og andre af livets væsentlige ting, skrevet og tegnet af erfarne Bjørn Ousland. Lix 14. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Cecilie Winger
  57,95 - 257,95 kr.

  En spændende og humoristisk rejse gennem Jesu liv. Her får de mere øvede læsere en fornemmelse af, hvor stærk og spændende fortællingen om Jesus egentlig er. Men hvem var Jesus egentlig? Hvad ved vi om ham? Var han Guds søn? Eller var Josef hans far? Hvad tror vi på, og hvad ved vi? Bogen har en humoristisk tilgang til fortællingen om Jesus og bringer dermed viden om religion og historie ned i en højde, der kan fange børnenes interesse. Dette er den anden bog i nul-komma-fem-serien. Den første var Vikinger på nul komma fem. Bog i serien “Læseuglen” for børn i alderen 7-11 år.

 • af Tor Åge Bringsværd
  57,95 - 257,95 kr.

  Ulve-stammens ild er gået ud. Uden den må de spise kødet og fisken rå. Birk begiver sig ud på en jagt efter ild. Han får hjælp af sin hemmelige ven, Nea fra mammut-stammen. Det lykkes dem at finde ild, men det bliver sværere at få den med hjem, end de havde regnet med. "Ulvedrengen Birk 2: Jagten efter ild" er den anden bog i serien om Ulvedrengen Birk. Min første læseløve er bøger til de allermindste læsere. Til dem der har lært bogstaverne og kan læse lidt. Lix 19. For børn i alderen 6-9 år.

 • af Steffen R. M. Sørum
  241,95 kr.

  Bogen “Flere krigere” fortæller historien om krigeren fra opfindelsen af krudtet op til Anden Verdenskrig. Man kan se et udvalg af ti krigere fra hele verden med sjove og lærerige illustrationer. Her kan læseren møde kendte og såvel som mindre kendte krigere, der prægede historien I serien kommer også bogen “Krigere”, der præsenterer ti krigere fra antikken op til middelalderen, læs også gerne den! Lix: 36. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Malin Erikson
  57,95 kr.

  Stig drømmer om at ride. Ellen i klassen har en pony. Det ved Stig, fordi han tjekker hendes Instagram, men han tør ikke tale med hende. En dag samler Ellen Stigs tabte vante op og bemærker, at den lugter af hest. De begynder at snakke og Stig får Ellens pony at se.Stig vil så gerne imponere Ellen ved at ride sin mors hest Juvel, som faktisk er for stor. Han træner i al hemmelighed Juvel, men hun smider ham af! Tænk, hvis han havde en pony, som Ellen har! Men så sker der noget godt. Ellens mormor Eva er ponyavler. Mor kender hende og Eva har en pony som Stig kan låne! Ny hestebogserie af Malin Eriksson med illustrationer af Ingrid Flygare.

 • af Tor Åge Bringsværd
  57,95 - 257,95 kr.

  Birk fra Ulveklanen er otte vintre gammel. Hver dag tager hans far og de andre mænd på jagt. Men Birk er for lille til at være med. Det er han ikke enig i! En dag tager Birk ud for at plukke bær til sin mor. Her støder han på en arrig bjørn! Den slår ud med poterne og vralter hen imod ham. Pludselig springer én ind foran og trækker Birk væk i sidste øjeblik. Det viser sig at være en pige på samme alder som Birk. Hun rider på en stor sabeltiger. Et af de farligste dyr derude! Pigen hedder Nea, og hun er fra mammut-stammen, Ulvestammens evige fjender. Hvis Birk og Nea og sabeltigeren Shita skal forblive med at være venner, blicver de nødt til at holde det hemmeligt. Meget hemmeligt! Det var nok ikke let at overleve otte vintre i stenalderen, men det var uden tvivl spændende! Ulvedrengen er den første bog i en spændende letlæsningserie om Birk, Nea og sabeltigeren Shita fra Tor Åge Bringsværd og Haakon Lie. Min første læseugle er bøger til de allermindste læsere. Til dem der har lært bogstaverne og kan læse lidt. Lix 16. For børn i alderen 6-9 år.

 • af Steffen R. M. Sørum
  241,95 kr.

  Bogen “Krigere” præsenterer krigernes historie fra stenalderen til korsfarertiden. Flotte illustrationer af våben og udstyr og spændende fakta. Hvad var eksempelvis specielt ved samuraierne? Eller ved tempelridderne og vikingerne? I bogen kan man læse, hvad der gjorde de forskellige krigere berømte og berygtede. Lix: 32. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Lena Lindahl
  241,95 - 257,95 kr.

  I “Dyreliv” kan man læse om opsigtsvækkende og sjove fakta om dyrs familieliv!Vidste du eksempelvis, at søhestefædre bliver gravide? Eller at kæben på en krokodille er det sikreste sted i verden, hvis du er en krokodillebaby? I “Dyreliv” møder du mange forskellige dyrefamilier og kan læse om, hvordan det er at være barn i en klovnefiskefamilie, hvorfor babyhajer spiser deres egne søskende og hvorfor killinger ofte ser så forskellige ud. Og meget meget mere. Bogen kan læses sammen med “Alle skal sove” og “Alle skal spise”, men står også godt for sig selvLix: 21. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Lina Lindahl
  57,95 kr.

  Overraskende og sjove fakta om, hvordan dyr spiser! Det er helt vildt og meget mærkeligt, hvor mange forskellige måder der er at spise på.Vidste du, at nogle aber fisker med stang? Eller at brandmanden spiser med numsen? Og tænk, at den lille spidsmus er en af skovens grovædere! I bogen får du serveret vilde fakta om dyrenes madvaner. Bogen kan læses sammen med “Alle skal spise” og “Dyreliv”, men står også godt for sig selv. Lix: 24. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

 • af Lena Lindahl
  57,95 - 257,95 kr.

  Overraskende og sjove fakta om dyrs søvnmønster! Vidste du, at flagermus sover på hovedet? Eller at papegøjefisken bruger en sovepose? Eller at marsvin sover med åbne øjne? I “Alle skal sove” møder læseren mange forskellige dyr og kan læse, hvordan de sover. Det er helt vildt og mærkeligt, hvor mange forskellige måder, som det er muligt at sove på. Bogen kan læses sammen med “Alle skal spise” og “Dyreliv”, men står også godt for sig selv. Lix: 20. Bog i serien “Min første læseugle” for børn i alderen 6-9 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.