Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Guiden introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 27 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner.Temaer: Hvad er inflammation, og hvad skal du spise for at slå den ned? Hvad kan du ellers gøre, og hvordan omsætter du rådene til konkrete, velsmagende opskrifter?Om serienBøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.Om forfatterAnne LarsenSuccesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.Martin KreutzerErnæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.E-bogen er lavet i fixed format.
Fedtet er på vej ud af skammekrogen og heldigvis for det, for dette vitale næringsstof gør utrolig meget godt for din krop. Fedt er dog ikke bare fedt. Noget skal du passe på, mens der er andre typer, som du bør gøre til en fast del af din sunde hverdagskost. Fedt er et essentielt næringsstof og enkelte fedtsyrer er ligefrem så livsvigtige, at de bare skal med ind i den daglige ernæring. De er en central del af kroppens celler – ikke mindst hjernens – og de medvirker desuden til, at kroppen kan optage andre vigtige næringsstoffer. Hvilke sunde fedtbomber det drejer sig om, og hvordan de gavner dig, får du masser af viden om i teoriafsnittet og råvareguiden, mens de 30 opskrifter på delikat vis illustrerer, hvordan du skaber fedtbalancerede retter, der sprudler af smag og sundhed. Temaer: Sundt fedt versus usundt fedt, smag og kaloriebevidsthed. Hvor meget fedt skal du spise? Hvad er forskellen på de forskellige fedtsyrer, og hvad skal du være opmærksom på i din daglige ernæring? Om forfatterneErnæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos. Om serienOmfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.
Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.
Er du træt af de overflødige kilo, så sæt turbo på din forbrænding. Ved at spise de helt rigtige madvarer understøtter du kroppens fedtforbrænding, og du gør det meget lettere at komme fedtdepoterne til livs. Vi sætter fokus på de mest effektive råvarer og præsenterer dem i 25 spændende opskrifter. Samtidig får læseren masser af gode råd til, hvordan han også på andre fronter kan fremme sin forbrænding. Temaer: Hvorfor gavner det vægttabet at sætte turbo på din fedtforbrænding? Hvilke madvarer fyrer kraftigst op under kedlerne? Er der andet du kan gøre for at øge din forbrænding? Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos. Om serien: Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.
Kulhydrater er ikke bare kulhydrater. Der er de tomme kulhydratkilder, som man så absolut bør vogte sig for, men over for dem står andre stærke varianter, der er yderst sunde og ledsages af vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen higer efter. Det gælder om at kende forskellen og træffe de rigtige valg. De seneste år har stået i kulhydratforskrækkelsens tegn med beskyldninger om at forårsage alt fra diabetes til mavefedme, eksem og dårlig energi. Konsekvensen er, at mange mennesker styrer uden om kulhydratrige madvarer. Det er synd og skam, for vrager du kulhydraterne, snyder du dig selv for fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige pletskud, der styrker hver eneste celle i din krop. De bedste kulhydratkilder giver dig tilmed masser af fibre, som holder maven i gang og får maden til at mætte fremragende. Afgørende for en god oplevelse er dog ikke kun, at du vælger de mest sundhedssprudlende kulhydratkilder, men også at du får styr på mængde og timing. Guiden sætter dig grundigt ind i alle aspekter og præsenterer dig samtidig for 30 inspirerende opskrifter med lutter gode kulhydrater. Temaer: Hvilke kulhydratkilder er de sundeste, og hvad er den optimale timing i en hverdag med og uden motion? Hvordan afslører du sukkerbomberne og lærer at kende forskel på de tomme og de kraftsprudlende kalorier? Om serienOmfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv. Om forfatterneErnæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.
Alle kan have brug for at starte på en frisk, og det gælder ikke mindst vores fordøjelsessystem, der ofte er under kraftig udfordring af den moderne livsstils madvaner. Maveglad kickstart er den anden bog i serien Maveglad mad, der sigter på at give læseren dejlige madoplevelser med optimal fordøjelse. Og det er nemmere, end man tror, for bogen er fyldt med dejlige, velsmagende og sanselige opskrifter på mad og drikke til hele dagen, som din mave vil elske. Alle retter er uden gluten, raffineret sukker og laktose, som giver mange mennesker problemer. De fleste ingredienser er helt almindelige, dagligdags varer, og resten er ikke mere specielle, end at de efterhånden kan købes i ethvert velassorteret supermarked. Også det, gives der gode tips til. Med bogens opskrifter er det slut med oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse, og du vil hverken føle afsavn, sult eller gå amok i usund mad, da retterne til fulde tilgodeser dine smagsløg og gør dig både mæt og tilpas. Om serien Hver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. Om forfatterneSara Dahl blev uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig klinisk diætist med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme. Sara har været tilknyttet klinikken Colonic som diætist og colon hydroterapeut. Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic og brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtig det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm. Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.
Hvordan laver man en brunch med alle de velkendte retter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Og uden at gå på kompromis med den gode smag? Det er lettere, end du tror, og dit fordøjelsessystem vil elske dig for det! Brunchen er et af vores mest populære måltider og forbundet med megen hygge. Vi samles med gode venner og familie omkring det store udbud af retter, som alle kan lide. Desværre må mange efterfølgende betale med oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse. Med Maveglad brunch har du nu muligheden for at servere den dejligste brunch, der glæder både smagsløg og maver. Maveglad brunch er den tredje bog i succesrækken af Maveglad mad-bøger (tidligere Maveglad julemad og Maveglad kickstart). Fælles for bøgerne er madopskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker – de ingredienser, som hyppigst forårsager fordøjelsesgener. Bogen giver dig 40 lækre opskrifter skabt med sunde og mavevenlige ingredienser – det er lutter optimalt brændstof til din krop! Opskrifterne i bogen kan også snildt bruges i andre sammenhænge – til madpakker, morgenmad, frokost og aften. De fleste ingredienser er helt almindelige, dagligdags varer, og resten er ikke mere specielle, end at de efterhånden kan købes i ethvert velassorteret supermarked. Også det gives der gode tips til, ligesom der naturligvis er masser af gode råd til, hvordan du passer godt på din fordøjelse. Om serienHver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu – og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. Om forfatterne Sara Dahl er uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig klinisk diætist med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme. Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm. Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.