Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Nomerne serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær blev tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit arbejde på Nomerne-serien. Her er den 3. og sidste bog i letlæsningsserien - Viljetyven. De to modige nomer har fundet Solsværdet. Men det er gemt i en gylden handske – kaldet en taynikma. Kun én kriger kan få sværdet frem, Solkrigeren.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær er blevet tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit arbejde på Nomerne-serien.Da en grusom fare truer nomernes verden, må to modige nomer forlade deres trygge skov og drage til menneskebyen Klanaka. Elmo og Noma bliver sendt ud efter hjælp, men i den store by venter der dem en uhyggelig overraskelse ... Denne bog har LIX 23

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Dramon kan ikke finde sin plads i Nomer-byen, så han drager af sted på eventyr. Uden for Nomerskoven lurer farer overalt, og Dramon kommer for alvor på prøve, da han finder Dragesværdet med de magiske kræfter.Tør den lille nom påtage sig den store opgave, der følger med sværdet? Og hvad synes Dragesværdet i øvrigt om Dramon?

 • af Jan Kjær
  147,95 kr.

  T-shirten er 42 cm bred og 54 cm lang. Det svarer til en str. 128 (ca. 7-8 år)

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær er blevet tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit at arbejde på Nomerne-serien.Den opfindsomme Envo opfinder de mest fantastiske ting til de andre nomers eventyr. Men fordi han selv drømmer om at komme af sted, opfinder Envo en strålekaster kaldet Trikozappen. Og så drager han ud på et hæsblæsende eventyr i kamp mod sværdsvingende slyngler ... Men i sidste ende lærer Envo, at kun én ting kan overvinde skurkene, og det er ikke et våben, men en styrke, han bærer i sig selv – nemlig hans opfindsomhed.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Stakkels Nundja! Han er altid træt og går og gaber. De andre nomer skælder ham ud og kalder ham doven, også selvom han ikke kan gøre for det.En nat stjæler den onde Tigerkonge rubinen Nomernes Hjerte fra Nomerbyen. Tre tapre nomer sendes af sted for at skaffe den tilbage … og til alles store overraskelse er Nundja en af de udvalgte!Nu kommer den trætte nom med på alle tiders eventyr – op over Kødæderfloden, ned gennem Edderkoppedalen og frem til Tigerkongens slot. Men da de andre nomer bliver taget til fange, må Nundja vågne op til dåd og finde en ny side af sig selv for at redde sine venner og genvinde Nomernes Hjerte.

 • af Jan Kjær
  87,95 kr.

  Endnu en skøn letlæsningsbog (Lix 12) om Nomerne af forfatter og tegner Jan Kjær. Vian er magi-nom. De andre magi-nomer kan tale med dyr. Men Vians magi virker ikke. Zika giver ham en opgave: Du skal samle Haj-sværdet, så finder du din magi. Er Zika blevet skør? Og hvor finder Vian Haj-sværdet?

 • af Jan Kjær
  157,95 kr.

  Fantastisk ny aktivitet i Nomer universet - et rollespil for de yngre børn 7-11 år.Gå på eventyr i Nomernes univers med dine venner. Sammen løser I gåder, forcerer bjerge og kløfter, hjælper hinanden i nød og kæmper naturligvis mod de farlige monstre, som I møder på jeres vej. Samarbejde og mod er vejen til skatten. Afsted på nye eventyr! Bogen er et regelsæt til rollespillet, som kræver en voksen med fantasi til at styre spillet.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Vian er magiker-nom. Han tager ud i skoven med sine venner for at lære at tale med skovens dyr. De andre lærer hurtigt at snakke med dyrene, men Vian forstår ikke et ord.“Hvorfor er jeg ikke lige så god som de andre?” spørger Vian prinsesse Zika. Men hun giver ham bare et mystisk svar: “Kravl op i toppen af Nomertræet, hvor du skal samle Hajsværdet for at finde din magi."Vian begynder at klatre opad. ‘Prinsesse Zika må være blevet skør,’ når han lige at tænke, inden grenen knækker, og han falder … lige ned i sit livs største eventyr.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Opfindernomen Aiko er glad for sine nye landkort. De viser bjergene, floderne og bakkerne uden for Nomerskoven, men der er noget mærkeligt på et af kortene ... det højeste bjerg mangler toppen. Hvad mon bjerget gemmer? Og hvorfor er det ikke tegnet ind på Aikos kort?Aiko drager ud på en eventyrlig rejse for at finde bjergets hemmelighed, og da han når frem, venter der ham en kæmpe overraskelse ...”Den eventyrlige rejse” handler om at tage det første skridt ud i en stor verden og opleve – for første gang – at der er ting, der er større end én selv.

 • af Jan Kjær
  73,95 - 217,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær er blevet tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit at arbejde på Nomerne-serien.Den lille nom, Minno, er træt af at skovle skidt i pigo-staldene. Han drømmer om at blive en af prinsesse Zikas stolte stormryttere. “Du er for lille til at blive stormrytter,” siger de andre. Men Minno er fast besluttet på at vise dem, at de tager fejl, så han sætter sig for at gøre det umulige: at vinde nomernes vilde væddeløb.

 • af Jan Kjær
  87,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær er blevet tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit at arbejde på Nomerne-serien.Nomen Menza drømmer om at lære magi. En dag får han sit ønske opfyldt. Men ikke på den måde, han havde regnet med ... Denne bog er LIX 12.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Så kom den længe ventede Nomerne billedbog med helbredernomen Uma - den lilla maske. Og som Hendes Majestæt Dronningen siger: "...det vigtige er ikke hvordan du ser ud. , men hvem du er og hvordan du er overfor andre..."

 • af Jan Kjær
  87,95 kr.

  Forfatter Jan Kjær er blevet tildelt læringscentrenes FORFATTERPRIS 2016 for sit at arbejde på Nomerne-serien.Nomen Menza drømmer om at lære magi. En dag får han sit ønske opfyldt. Men ikke på den måde, han havde regnet med ...Dette er en letlæsningsbog. Den har LIX 12.Bogen er tidligere udkommet som billedbog.

 • af Jan Kjær
  127,95 kr.

  Da en flok onde skovpirater angriber Nomerbyen, må mad-nomen Manta bruge sin viden om skovens planter og frugter til andet end at lave mad ...

 • af Jan Kjær
  106,95 - 137,95 kr.

  Den lille Zenjo er helt anderledes end de andre nomer. Han bærer en mørkeblå maske, og selv ikke de kloge helbreder-nomer ved, hvad han er for en. De kalder ham for skyggenomen, og de er bange for, at han bringer ulykke.•••Ingen af nomerne i byen vil træne Zenjo, og det gør ham ganske ulykkelig, for han har ét eneste brændende ønske i sit hjerte: at beskytte prinsesse Zika og Nomertræet, nøjagtig ligesom alle de andre nomer gør.•••Zenjo må forlade Nomerbyen for at få svar på sine spørgsmål. Han kommer på et vildt eventyr. Og svarene, som han finder, er slet ikke, hvad han har regnet med. Det er nemlig en ganske særlig skæbne, der venter den lille skyggenom.•••www.nomerne.dk

 • af Jan Kjær
  73,95 kr.

  Den modige Thero passer på Nomertræet. Og han skal være i topform, når han kører i svævebane, skyder med månebær og springer i trampolin mellem træets grene.Hans ven Thok kan bedre lide at slappe af. Så hvad sker der, når de sammen skal forsvare Nomertræet mod de flyvende bærtyve?Nomerne er vilde og frække – og så elsker de at lave ballade. Men de har hjertet på rette sted og står altid sammen, når det virkelig gælder.“Nomerne” er actionfyldte eventyr, der vil få enhver lille krudtugle til at grine, huje og gispe fra første til sidste side.

 • af Jan Kjær
  73,95 kr.

  Uma er i lære hos den kloge helbreder Almon. Og hun drømmer om at vise sin læremester, hvor dygtig hun er. Da Almon en dag må drage af sted efter lægeurter, får Uma en særlig patient. Den lille kriger-nom Miko spørger nemlig Uma, om hun kan ændre hans udseende, så han kommer til at ligne de andre kriger-nomer. Uma griber chancen for at hjælpe Miko og samtidig imponere sin læremester. Hun laver en skønhedsdrik, der vil ændre Mikos udseende.Men skønhedsdrikken giver Uma problemer, som hun slet ikke har forudset, og pludselig er Nomerbyen fuld af monstre.Uma lærer, at løsningen på Mikos problem ikke er at ændre hans udseende. Løsningen er en helt anden …

 • af Jan Kjær
  73,95 kr.

  En grusom fare truer landet. Skyggekongen er ved at samle sin hær. Snart vil mørket sænke sig over land og by. Tiden er ved at løbe ud for Noma og Elmo. De må finde Solsværdet – det eneste våben, der kan stoppe Skyggekongen – inden det er for sent ...

 • af Jan Kjær
  73,95 kr.

  Da en grusom fare truer nomernes verden, må to modige nomer forlade deres trygge skov og drage til menneskebyen Klanaka. Elmo og Noma bliver sendt ud efter hjælp, men i den store by venter der dem en uhyggelig overraskelse ...

 • af Jan Kjær
  45,95 kr.

  Vian er magi-nom.De andre magi-nomer kan tale med dyr.Men Vians magi virker ikke.Zika giver ham en opgave:Du skal samle Haj-sværdet, så finder du din magi.Er Zika blevet skør?Og hvor finder Vian Haj-sværdet?

 • af Jan Kjær
  73,95 - 127,95 kr.

  Stakkels Nundja! Han er altid træt og går og gaber. De andre nomer skælder ham ud og kalder ham doven, også selvom han ikke kan gøre for det.En nat stjæler den onde Tigerkonge rubinen “Nomernes hjerte” fra Nomerbyen. Tre tapre nomer sendes af sted for at skaffe den tilbage … og til alles store overraskelse er Nundja en af de udvalgte!Nu kommer den trætte nom med på alle tiders eventyr – op over Kødæderfloden, ned gennem Edderkoppedalen og frem til Tigerkongens slot. Men da de andre nomer bliver taget til fange, må Nundja vågne op til dåd og finde en ny side af sig selv for at redde sine venner og genvinde Nomernes hjerte.

 • af Jan Kjær
  73,95 - 137,95 kr.

  Dramon kan ikke finde sin plads i Nomerbyen, så han drager af sted på eventyr. Uden for Nomerskoven lurer farer overalt, og Dramon kommer for alvor på prøve, da han finder Dragesværdet med de magiske kræfter.Tør den lille nom påtage sig den store opgave, der følger med sværdet?Og hvad synes Dragesværdet i øvrigt om Dramon?

 • af Jan Kjær
  95,95 - 128,95 kr.

  Krystallen Skovens Hjerte er blevet stjålet.Tamoa-skoven visner, og skovånden er tæt på at dø.Nala og Enzo må skaffe Skovens Hjerte tilbage i en fart.De får hjælp af deres nye venner Odo og Mirna. Men den onde troldmand, der står bag tyveriet, vil gøre alt, for at nomerne ikke får fat i krystalhjertet.

 • af Jan Kjær
  107,95 - 137,95 kr.

  Da en grusom fare truer nomernes verden, må to modige nomer forlade deres trygge skov ogdrage til menneskebyen Klanaka. Elmo og Noma bliversendt ud efter hjælp, men i den store by venter der dem en uhyggelig overraskelse ...

 • af Jan Kjær
  257,95 kr.

  En sjov, spændende og smuk fortsættelse til Krystalhjerte 1. Har Mirna fundet ud af, om hun er elver eller menneske? og kan hun overhovedet elske sig selv? Og hvad med Enzos kærlighed og Nalas opfindelser? Spændingen stiger og den lille trold Odo tilføjer humor på vejen. Glæd jer til Nomernes fantastiske univers i andet bind af serien Krystalhjerte 2. Sidste og 3. bind er på vej!

 • af Jan Kjær
  257,95 kr.

  Sådan! En fantastisk ny fyldestgørende Nomer serie i lix23 med samme mængde tegninger som Viljetyven-serien. Hvordan finder halv-elveren Mirna sit ståsted, og i hvilken verden føler hun, at hun hører til? Jan Kjær har lavet en skøn historie om ikke at føle at man passer ind - i den ene eller den anden kultur. Fantasy i det bedste univers, og det samtidsrelevante spørgsmål om at passe ind - i den virkelige verden.

 • af Jan Kjær
  45,95 kr.

  En flok onde skov-pirater vil stjæle Nomer-byen. Mad-nomen Manta vil redde Nomer-byen.Manta ved ALT om skovens planter og frugter.Nu må han bruge sin viden til andet end at lave mad …

 • af Jan Kjær
  73,95 kr.

  De to modige nomer har fundet Solsværdet. Men det er gemt i en gylden handske – kaldet en taynikma. Kun én kriger kan få sværdet frem, Solkrigeren. Men hvem er han? Og hvor er han? Og kan Noma og Elmo nå at finde ham i tide ...?Hent masser af gratismaterialer på nomerne.dk

 • af Jan Kjær
  73,95 - 217,95 kr.

  Vian er magiker-nom. Han tager ud i skoven med sine venner for at lære at tale med skovens dyr. De andre lærer hurtigt at snakke med dyrene, men Vian forstår ikke et ord.“Hvorfor er jeg ikke lige så god som de andre?” spørger Vian prinsesse Zika. Men hun giver ham bare et mystisk svar: “Kravl op i toppen af Nomertræet, hvor du skal samle Hajsværdet for at finde din magi.”Vian begynder at klatre opad. ‘Prinsesse Zika må være blevet skør,’ når han lige at tænke, inden grenen knækker, og han falder … lige ned i sit livs største eventyr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.