Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Om tennis, om cykling, om fodbold serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Anders Haahr Rasmussen
  127,95 - 151,95 kr.

  I serien: Om tennis, Om cykling, Om fodboldHvad er det, tennis kan? Hvorfor betyder tennis så meget for så mange? Hvad sker der med os, når vi ser eller dyrker tennis? I denne bog udfolder Anders Haahr Rasmussen sportens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor tennis har gjort et uimodståeligt indtryk.Tennisspillere kommer fra hele verden og alle samfundslag, har alle slags kroppe og køn, og denne mangfoldighed forstørrer sporten til en fortælling, der afspejler samfundet og bliver til en metafor for selve livet. Om tennis er kulturhistoriske og litterære essays, som gør læseren klogere på tennis som betydningsfuldt fænomen. Det er historien om sportens spæde år. Om hvor vi står nu. Og hvad vi kan forvente os af fremtiden.

 • af Asker Hedegaard Boye
  127,95 - 153,95 kr.

  I serien: Om tennis, om cykling, om fodboldHvad er det, fodbolden kan? Hvorfor betyder spillet så meget for så mange? Og hvad er det, der sker i os, når vi ser eller spiller fodbold?I denne bog udfolder Asker Hedegaard Boye fodboldens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor sporten vedbliver med at gøre et uimodståeligt indtryk. Det gamle spil har en evne til at gøre livet både større og mindre, perspektivrigt og banalt på én og samme tid. På en måde betyder fodbolden ingenting, og på en måde kan den få al betydning i verden. Om fodbold består af kulturhistoriske og litterære essays, der gør læseren klogere på fodbold som betydningsfuldt fænomen. Det er historien om sportens spæde år. Om hvor vi står nu, og om hvad vi måske kan forvente os af fremtiden.

 • af Tonny Vorm
  127,95 - 151,95 kr.

  I serien: Om tennis, Om cykling, om fodboldHvad er det, cykling kan? Hvorfor betyder cykelsporten så meget for så mange? Hvad er det, der sker i os, når vi ser eller dyrker cykling? I denne bog udfolder Tonny Vorm sportens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor især landevejscykling har gjort et uimodståeligt indtryk. Det er på landevejen, at cykelsporten er virkelig interessant og forstørres til en fortælling, der afspejler samfundet og belyser politiske, sociale og kulturelle spændinger. Om cykling er kulturhistoriske og litterære essays, som gør læseren klogere på cykelsporten som betydningsfuldt fænomen. Det er historien om sportens spæde år. Om hvor vi står nu. Og hvad vi kan forvente os af fremtiden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.