Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Outlander bøger i rækkefølge

Outlander serien har med sine voldsomme seertal og mere end 25 mio. solgte eksemplarer formået at gå lige i hjerterne hos læserne og lytterne verden over. Outlander serien er en medrivende historie om den engelske sygeplejerske Claire Randall og hendes utrolige tidsrejse tilbage i tiden. Outlander bøgerne driver dig ind i et univers fyldt med vold, bedrag, kærlighed, sex, håb, ære og meget andet, som gør historien så fantastisk.
Find din første eller næste Outlander bog af forfatteren Diana Gabaldon i udvalget nedenfor. Serien består på nuværende tidspunkt af 8 bøger på dansk som anbefales at læses og lyttes i kronologisk rækkefølge for at få den fulde oplevelse med dig.

Vis mere

Outlander serien

Outlander serien har altid været populær hos læseren og lytteren, men efter serien blev filmatiseret til en tv-serie, har serien for alvor fået en ny opblomstring. I Outlander serien møder vi som tidligere nævnt den engelske sygeplejerske Claire Randall, som i den første bog bliver sendt tilbage i tiden. Det skete under en bryllupsrejse i Skotland med hendes mand, Frank, i tiden lige efter 2. verdenskrig. En stencirkel som Claire Randall styrter ned i, bringer hende tilbage til 1743. Her møder hun Jack Randall, som på rigtig mange måder ligner Frank. Det viser sig senere hen, at Jack faktisk er Franks mange gange tipoldefar. Under hendes mange tidsrejser gennem Outlander bøgerne kommer hun ud for mange dramatiske oplevelser. Hun møder blandt andet den skotske mand Jamie Fraser, som Claire udvikler følelser for. Herefter står hun overfor et stort dilemma; skal hun forblive i denne tidsalder og udleve sin forelskelse med Jamie, eller skal hun finde tilbage til stenene og blive transporteret frem til Frank i sin egen tidsalder.


Køb Outlander bøgerne her

Serien består på nuværende tidspunkt af 8 Outlander bøger på dansk, men forfatteren bag den succesfulde serie, Diana Gabaldon, er godt i gang med at skrive den 9. bog. Du kan købe alle Outlander bøgerne her, som er listet i den korrekte rækkefølge, som bøgerne bør læses i. Så uanset om du er nybegynder i serien eller er fuld i gang, så er du havnet det helt rigtige sted. Den fantastiske Outlander serie har med dens enorme popularitet opnået udgivelse i 27 lande, oversat til 24 forskellige sprog og solgt over 25. mio. eksemplarer verden over. Dyk ned i serien ‘Outlander’ her og bliv en del af en magisk og medrivende fortælling, som helt sikkert vil give dig en enorm lytte- og læseglæde.FAQ - Oftest stillede spørgsmål til Outlander serien

Hvad handler Outlander om?

Under 2. verdenskrig, finder en sygeplejerske sig splittet mellem to liv og to elskere hvor hun pludselig sendes 200 år tilbage i tiden, af et mystisk skotsk vartegn.


Hvor mange afsnit er der af Outlander?

På nuværende tidspunkt er der 67 afsnit i alt.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.