Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Rumle og Bob serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Mark Bradley
  307,95 kr.

  Mød Rumle og Bob, de bedsteste venner i verden!Rumle og Bob melder sig til en talentkonkurrence med deres nye ven, spøgelset Luna. Men Luna bliver så genert på scenen, at hun helt forsvinder, så de små monstre med de STORE FØLELSER må hjælpe hende!Tilsæt en dårlig tryllestav, en løs tiger og en vild rutsjebanetur, og du får en masse truende KATASTROFER!Kommer Rumle og Bob nogensinde til at optræde med deres SUPERSEJE TRYLLESHOW?

 • af Mark Bradley
  297,95 kr.

  Rumle og Bob vil udforske en magisk skov. Men da de små monstre med de store følelser løber ind i vanskeligheder og bliver reddet af en enhjørning, får de en genial idé. De vil være superhelte! Og supergruppen supervennerne er født! Tilsæt så en alt for begejstret enhjørning, en forsvunden bamse og en kæmpekattekilling, og du får – KAOS! Kan Rumle og Bob nå at finde på en supergod superhelteplan, før det er for sent?

 • af Mark Bradley
  297,95 kr.

  Mød Rumle og Bob, de bedsteste venner i verden!Rumle og Bob skal på en episk rejse! Eller … de har i hvert fald pakket en kurv og vil spise frokost i det fri.Men da de små monstre med de STORE FØLELSER farer vild, må de samarbejde for at klare situationen.Tilføj VREDE pirater, en masse hatte (Rumle ELSKER flotte hatte) og et par katastrofer – så har du opskriften på et EVENTYR! Er du klar til at tage med på en super-mega-venskabs-redningsmission?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.