Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Søren Gyldendals Klassikere serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter
 • af George Orwell
  45,95 - 122,95 kr.

  Anført af grisene gør dyrene på Grevefarmen oprør mod deres forsumpede herre og opretter et strengt socialistisk samfund. Det varer imidlertid ikke længe, før grisen Snowball må overlade magten til Napoleon, som indfører et terrorregime ved hjælp af sin hundelivvagt og gør grisene til den herskende overklasse.

 • - Med forord af Peter Asmussen
  af J.W. von Goethe
  45,95 - 122,95 kr.

  Goethes verdensberømte roman Den unge Werthers lidelser er den enkle historie om en ung mand, der forelsker sig i den kønne og livlige Lotte. Hun er imidlertid forlovet med embedsmanden Albert, som hun senere gifter sig med. Werther styres af sine voldsomme følelser for Lotte og mister gradvis kontrollen over sig selv, hvilket resulterer i selvmord.

 • - en indisk legende
  af Hermann Hesse
  68,95 - 152,95 kr.

  Om en from brahmanersøn, der i sin søgen efter sandheden forkaster sine fædres tro. Hans vej går gennem askese, møde med Buddha, kærlighedsoplevelser og et verdsligt liv, før han falder til ro.

 • af Thomas Mann
  45,95 - 152,95 kr.

  Thomas Manns udødelige klassiker om digteren Aschenbachs rejse til Venedig.

 • af Knut Hamsun
  45,95 - 189,95 kr.

 • af Emily Brontë
  152,95 kr.

  -

 • af Rainer Maria Rilke
  155,95 kr.

  Ny dansk oversættelse af Rilkes moderne klassiker. Malte Laurids Brigge er en ung dansk digter og adelsmand, som bor i Paris. Han er besat af døden og af den virkelighed, der skjuler sig bag den synlige virkelighed. Optegnelserne består af dagbog, refleksioner og erindringer, hvor han blandt andet skarpt beskriver sin familiehistorie og det svirrende, fremmede liv i byen.

 • af H.C. Andersen
  45,95 - 73,95 kr.

  Andersens kunstnerroman om Antonius' rejse i Italien.

 • af Knut Hamsun
  45,95 kr.

  Nordahl Grieg om Hamsun: "Han ligger og våger over alt, sørger for alt, så ømt bekymret for det mindste i sproget, han følger hver lille bisætning med utrættelig kærlighed, leger og pusler med den, løfter den op som en myre på en træpind, ler og godter sig, sætter den ned og lader den løbe videre! Hans øjne standser ved en kvist dernede, der ligger nu denne kvist! siger han og stryger den over barken." Knut Hamsun modtog Nobelprisen i Litteratur for Markens grøde i 1920.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.