Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Andre grafiske kunstformer

Her finder du spændende bøger om Andre grafiske kunstformer. Nedenfor er et flot udvalg af over 89 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Collager, fotomontager, graffiti og gadekunst, street-art. Kropskunst, body-art og tatovering.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (89)
 • (3)
Format
 • (33)
 • (32)
 • (14)
 • (10)
 • (3)
Sprog
 • (36)
 • (48)
 • (3)
 • (2)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (3)
 • (12)
 • (12)
 • (12)
Serie
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (11)
 • (6)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Det grafiske værk
  af Marie Laurberg
  240,95 kr.

  Dea Trier Mørch (1941-2001) er en ener i dansk kunst. Denne bog er den første samlede præsentation af Dea Trier Mørchs grafiske produktion fra årene 1967-77, hvor grafikken spiller en hovedrolle i hendes kunstneriske virke. Motiverne spænder fra skildringer af fødsler og hverdagsliv til politiske begivenheder i tiden. Dea Trier Mørch begyndte som billedkunstner – som 16-årig blev hun optaget på Kunstakademiets malerskole – men fik sit folkelige gennembrud som forfatter med Vinterbørn i 1976. Desuden var hun en aktiv del af kunstnerkollektivet Røde Mor fra 1969 til 1978. Den rigt illustrerede bog udgives i anledning af Louisianas udstilling Dea Trier Mørch – Ind i verden og indeholder en grundig introduktion til kunstneren skrevet af udstillingens kurator, Marie Laurberg, samt en omfattende biografi fortalt i ord og billeder.

 • af Louise Fjendbo Jørgensen & Joachim Wichmann
  231,95 kr.

  En samtale mellem krop og sind.Vores måde at behandle kroppen på afspejler et langt stykke hen ad vejen vores mentale tilstand og hvordan vi lever livet.Ved hjælp af visuelle sanseindtryk og viden om alignment, kroppens hensigtsmæssige bevægelser; inspireres du i denne bog til at tage en genvej ind i dit sind via kroppen. Kroppens bevægelser skal forstås som et redskab til at føre en kærlig, ærlig og udviklende samtale mellem kroppen og sindet, så du måske bliver bedre til at være dig selv og elske den du er.Louise Fjendbo Jørgensen, som er yogalærer og indehaver af yogastudiet Yogaliving, guider dig til, hvordan Hatha-yoga med dens opmærksomme bevægelser kan påvirke dit sind og den måde du lever dit liv på.Kommunikationen mellem krop og sind understøttes af Joachim Wichmanns sanselige og stemningsfulde billeder af kroppens og naturens former og farver.Med bogen følger adgang til at blive instrueret i alle yogasekvenserne online på www.yogaliving.dk

 • - Masser af tips, tekniker og ideer
  af Laura Lavender m.fl.
  174,95 kr.

  Nu kan du lære at tegne flotte og personlige bogstaver og skrifter. Bogen viser med enkle trin-for-trin øvelser, hvordan du selv kan lave plakater, menutavler, postkort og T-shirts med udgangspunkt i dine yndlingscitater eller sætninger. Du lærer at tegne dine skrifter med pen og blæk, tush, markere og kridt. Bogen gennemgår også, hvordan du kan lave dine egne tavler, og skrive på dem, og du lærer at digitalisere dine bogstaver og arbejde videre med dem på computerskærmen. Siderne er fyldt med fotos af værker, produceret af bogens forfattere, som du kan bruge til inspiration. Velkommen til en kreativ verden af bogstaver og skrifter. Det gælder om at bryde en masse typografiske regler. Du kan redesigne bogstaver og ord og opfinde dine egne regler. Slip fantasien løs. Dine bogstaver kan være fantasifulde, skøre, elegante og finurlige – det er dig, der bestemmer. Men som med al anden kunst kræver det træning at mestre faget. Bogens forfattere Moderne kalligrafi med Laura Lavender. Tegnede bogstaver med Gabri Joy Kirkendall. Skriv med kridt med Shauna Lynn Panczyszyn. Bogstaverne og håndværket med Julie Manwaring. Med hjælp fra bogens fire forfattere, som selv er kunstnere, lærer du at skabe kunst og gaver ud af dine håndtegnede bogstaver

 • - Den danske valgplakat i 100 år
  af Peter Nedergaard & Elsebeth Aasted
  240,95 kr.

  Et valg uden valgplakater er lige så utænkeligt som en jul uden nisser. Når valget er udskrevet, popper valgplakaterne op i gadebilledet som svampe om efteråret. De myldrer frem i lygtepæle, på mure og broer og overdænger vælgerne med venlige ansigter, gode råd og mere eller mindre fængende slogans.Denne bog præsenterer en række markante danske valgplakater fra de seneste knap 100 års folketings- og landstingsvalg. Sammen fortæller de et stykke moderne politisk danmarkshistorie, ligesom de afspejler en voldsom udvikling i formsprog og virkemidler, hvor valgplakaterne fra i flere tilfælde at have været små kunstværker i dag oftest er kedelige, forudsigelige og humorforladte. Bogen tager afsæt i den politiske plakats oprindelse i Europa og forsøger bl.a. at indkredse, hvad en valgplakat egentlig er, hvad valgplakater gør ved os, og om de overhovedet har en effekt og en plads i et modern informationssamfund.Valget er dit fortæller således også en historie om demokratiets udvikling.Udgivelsen sker i samarbejde med Dansk Plakatmuseum i Den Gamle By.

 • - Photographs 1941-2013
  af Jens Frederiksen, Keld Helmer-Petersen, Mette Sandbye, mfl.
  314,95 kr.

  ”Den bedste fotograf, du aldrig har hørt om”, skrev det britiske magasin Creative Review i 2007 om Keld Helmer-Petersen (1920-2013). Han var den første dansker, der for alvor arbejdede med kameraet som kunstnerisk redskab til at skabe fotografier, der skulle beundres for deres æstetiske og grafiske kvaliteter. Han omsatte sine iagttagelser af den moderne verden til iøjnefaldende, nytænkende billeder. Da han som 28-årig udgav den banebrydende 122 Farvefotografier (1948) vakte det opsigt verden over, og et uddrag blev bragt i det amerikanske LIFE magazine. Bogen blev Keld Helmer-Petersens visitkort til fotografiets førende land, som efter Anden Verdenskrig, var USA.Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-2013giver et retrospektivt blik på fotografen Keld Helmer-Petersens imponerende karriere, der strakte sig over syv årtier. Keld Helmer-Petersen fotograferede den moderne verdens arkitektur, industri og strukturer – fra de største former til de mest undseelige detaljer. Tilsammen bliver hans billeder et slags visuelt opslagsværk over en æra. Keld Helmer-Petersen havde et særligt blik for den skjulte skønhed og værdi, som ligger i den verden, vi ellers troede vi kendte.Keld Helmer-Petersen eksperimenterede livet igennem med fotografiets grænser. Han samarbejdede med en lang række arkitekter, billedkunstnere og forfattere – og dyrkede fotografiet i grænsefeltet mellem maleri, grafik, arkitektur og design. Dog formåede han livet igennem at fastholde en tydelig visuelle identitet. Bogen demonstrerer, hvordan hans værker er enestående, både i en dansk og en international kontekst.Keld Helmer-Petersen er repræsenteret i samlinger i både Danmark og udlandet, bl.a. andet Museum of Modern Art (New York), Museum Folkvang (Essen), Moderna Museet (Stockholm), Brandts (Odense), Statens Kunstfond og en serie af hans værker udsmykker togstationen i Københavns Lufthavn. Fra den 14. juni 2019 og frem til den 18. januar 2020 kan Helmer-Petersens værker opleves på udstillingen Finding Beauty i Den Sorte Diamant.Bogen indeholder en introduktion af Mette Sandbye, professor og institutleder ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, et essay skrevet af tidligere leder af Museet for Fotokunst i Odense, Finn Thrane. Hvert kapitel introduceres kort af fotografen selv, og hans nære ven og kollega fotograf, Jens Frederiksen, der har bidraget med teksten Black Noise. Afslutningsvis bringes et interview med Keld Helmer-Petersen af den verdenskendte engelske fotograf Martin Parr.Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-2013er en ny, opdateret og revideret udgave af Keld Helmer-Petersen – Photographs 1941-1995, der udkom i 2007.

 • - Danske bladtegnere tegner sproget
   
  153,95 kr.

  Sproget vækster hele tiden, nye ord dukker op, og hvis man ikke er woke, må man spørge sig selv: Hvad fanden betyder det?50 danske bladtegnere forsøger at fremme forståelsen ved at tegne de nye ord. Måske bliver du klogere, når du kigger denne regnbuefamilie af visuelle ord igennem, måske bliver du mere forvirret. Det kan også være, at du hurtigt når et glasloft eller kommer til at lide af hudsult. Måske er bogen i virkeligheden blasfemi eller for meget mansplaining, eller måske er du for privilegieblind eller føler dig for bemægtiget af mikroaggresivitet til at kunne forstå den. Måske udspringer denne bog af postkoloniale strukturer, eller også er den for politisk korrekt. Eller er der simpelthen tale om hyggeracisme eller kulturel appropriation, eller er vi ovre i overvågningskapitalisme, rematerialisering eller mangel på retsfølelse, når man sådan tegner sproget? Eller symbolpolitik? toksisk maskulinitet? For mange personlige pronominer eller mangel på safe space? Tænker du: Sikke en sølvpapirshat – eller tænker du bare spurgt?Bogen er produceret i samarbejde med DANSKE BLADTEGNERE.

 • - Afstemningsplakater fra grænselandet 1920
  af Nils Arne Sørensen & Elsebeth Aasted Schanz
  188,95 kr.

  I 2020 er det 100 år siden, at afstemningen om den dansk-tyske grænses placering fandt sted. Op til afstemningen blev der agiteret på livet løs, ikke mindst ved hjælp af de plakater, som spiller hovedrollen i denne bog. Årene lige efter 1. verdenskrig var en kaotisk opbrudstid. Europa skulle finde en ny balance. Det afspejler sig blandt andet i de grænseændringer, der fandt sted i 1920-21. Nogle grænser blev flyttet efter diktat fra krigens sejrherrer, mens andre byggede på afstemninger, der tog hensyn til befolkningens sindelag og selvbestemmelsesret.I dag kan vi se, hvilke konsekvenser grænsernes fastlæggelse fik, og hvordan udviklingen blev i det lange løb. Men med plakaterne som indgang kommer vi tæt på begivenhederne, argumenterne, bekymringerne og forhåbningerne fra en tid, hvor intet endnu var sikkert. Vi falder ned i en tidslomme, der bringer os ind på livet af datidens mennesker og deres verdenssyn.

 • af Mai Misfeldt
  351,95 kr.

  AKA HØEGH har sit helt særegne udtryk inden for grønlandsk og nordisk kunst – dybt forankret i Grønlands vældige natur og dramatiske sagnverden. Hun fastholder sit fokus på almenmenneskelige følelser og naturens ukrænkelighed i en tid med store samfundsmæssige omvæltninger. Hun skildrer mytiske landskaber, drømme og fremtidsvisioner i lyset af global opvarmning. Hun arbejder med vidt forskellige udtryk og materialer – fra pensel og akvarelblok til skulpturer i granit, fra stålnålens rids i zinken til malerier og store udsmykningsarbejder. Hun har udsmykket Folketingets Grønlandsværelse, udhugget en skulpturgruppe ved Rigshospitalet og illustreret Prins Henriks digtsamling Blå mærker i sjælen … blandt meget andet. AKA HØEGH indfanger Grønlands sjæl og deler den gavmildt med beskueren. Bogen om AKA HØEGH er gennemillustreret med et bredt udvalg af kunstnerens værker. Med sit store format, smukke og luftige grafiske design, lækre papir og høje kvalitet i tryk og bogbind er det en unik gavebog for alle, der interesserer sig for kunst og Grønland! Mai Misfeldt, cand.mag. i litteratur og kunsthistorie, er forfatter og billedredaktør.

 • af Rigetta Klint
  152,95 kr.

  HÅNDVÆRK bookazine no. 6 interesserer sig for ressourcer Naturen er en ressource; de råvarer, vi henter i naturen, er ressourcer; den energi, vi forbruger, når vi omformer naturressourcerne til materialer og efterfølgende til objekter og produkter, er en ressource. Uddannelse er en ressource, ligesom erfaring og netværk er det. Baggrund, personligt energiniveau og talent er også ressourcer. I dette nummer vil du blive introduceret til vævning og møbelpolstring, mølleri, brødbagning, fårehold og produktion af uldgarn, foruden en lang række andre tekstile fibre. Vi ser også på fremstilling af designobjekter i blandt andet træ, keramik, glas, søgræs og pap og på kunsten at kreere dufte.Indhold: interview, reportage, inspirationFormat: bookazineSprog: dansk Sideantal: 160 Format: 215 x 280 mm (softback) Papir: 150g HÅNDVÆRK tror på, at nærmeste genvej til en bæredygtig og langtidsholdbar praksis går gennem kendskab til, og respekt for, materialer og håndværksfærdigheder. HÅNDVÆRK bookazine formidler en levende foranderlig håndværks-, kunsthåndværks- og designpraksis. HÅNDVÆRK handler om mad, mode og interiør, men mest af alt om mennesker.

 • af Chris Kraus
  160,95 kr.

  I essaysamlingen Hvor kunst hører til besøger den amerikanske forfatter og filminstruktør Chris Kraus en række udstillinger, kunstnere, værker, fester, kyster og byer i en afsøgning af, hvad og hvor kunst kan være. Hvor kunst hører til er en invitation til snakke med hinanden om kunsten, tænke over den og spørge til den. Det er en bog, der betragter kunstverdenen som den pengemaskine, den (også) er, uden at afskrive den og som samtidig insisterer på håbet om, at kunsten stadigvæk spiller en rolle for vores fællesskaber. Ikke for de få, men for os alle sammen.Bogen er oversat af Nanna Friis og Emma Holten.”Det er muligt at være vildt intelligent og samtidig ikke have nogen viden. Denne tilstand – der som regel hænger sammen med ungdom eller forlænget pubertet – resulterer tit i kedsomhed, den eksistensielle stamfader til stort set alle væsentlige kunst- og kulturbevægelser.”

 • af Bent Nielsen
  217,95 kr.

  Himmel, hav & horisont er en vinterbaders fotografiske og filosofiske beretning om samspillet mellem natur og erkendelse. Bogen består af syv kapitler, hver med et fotografi af havudsigten fra en vikingeklub og til hvert foto er der et citat/en anekdote overhørt i saunaen. Midtvejs seks opslag med helsides fotos af isvinter og vikinger i grødis.Bogen er trykt hos Narayana i Danmark efter de bedste håndværksmæssige traditioner og fremtræder som en smuk coffee table bog. 27 x 21 cm, 152 sider, indbundet.

 •  
  340,95 kr.

  BOGEN om kunstneren Anne-Birthe Hove (1951-2012). Hun var en af Grønlands mest originale og anerkendte billedkunstnere i både ind- og udland. Anne-Birthe Hove arbejdede med mange medier og materialer – men først og sidst står hun tilbage som grafiker. Hun var en kunstner, der hele tiden udfordrede sig selv. Og dermed sit publikum. Denne bog er et tilbageblik på et kunstnerliv og en stor kunstnerisk produktivitet. Med bidrag fra mennesker, der stod Anne-Birthe Hove nær, professionelt og personligt – og ikke mindst gengivelser af en lang række af hendes værker. Tekst på dansk og grønlandsk. En smuk og gedigen bog med foliepræg på forside og ryg og ilagt kassette.

 • af Merete Pryds Helle
  142,95 kr.

  En rodløs almanak er din poetiske havebog og notesbog til et haveliv i forandring, med mulighed for at grave dig helt ned i jorden og opleve alting spire dernedefra.Tekst af Merete Pryds Helle, billeder af Vibe Bredahl.

 • af Inger Ellekilde Bonde
  222,95 kr.

  Den første fyldige introduktion til fotografen der i Danmark og internationalt gjorde fotografiet til en kunst. Keld Helmer-Petersen fortsætter med at eksperimentere med fotografiets grænser helt frem til sin død i 2013 og samarbejder karrieren igennem med en lang række arkitekter, billedkunstnere og forfattere. Inger Ellekilde Bonde er kunstfaglig registrator ved Den Frie Udstillingsbygning og har flere års erfaring med formidling af fotografiske udstillinger. I de seneste år har hun forsket i dansk fotografi i efterkrigstiden.

 • af Nikolaj Zeuthen & Asbjørn Sand
  165,95 kr.

  SLIP is an intense documentation of the skateboarding community in various Danish cities shot by photographer and skater Asbjørn Sand. We are invited into the lives and the emotions of a group of skateboarders. A community of people that, based on a shared interest, create a common world with mutual support, acceptance, and room to show vulnerability. The book portrays youthful doubt, curiousness, love, and a community surrounding skateboarding. The photographs have gained international acclaim, among others they been awarded the main prize at the Italian photo festival Cortona On The Move 2012. Asbjørn Sand's images have been featured in the New York Times' photoblog Lens and one of the images were selected for the cover of Dansk Skateboarding, the first book on Danish skateboarding history. SLIP is opened by a short text written by poet Nikolaj Zeuthen, who is also lead singer in the Danish lyrical pop trio Skammens Vogn.

 • af Karsten Kjer Michaelsen
  125,95 kr.

  Pikante og romantiske postkort 1880-1920 er en unik samling af smukke, skægge og frække postkort fra dengang postkortet var nyt. Mange bringes i serier som scener fra en stumfilm. Andre er hentet fra politiets arkiv med beslaglagte og forbudte billeder.

 • af Tom Jørgensen
  217,95 kr.

 • af Sebastian Schmieg
  162,95 kr.

 • af Jakup Ferri
  332,95 kr.

  Jakup Ferri (born 1981 in Pristina, Kosovo) began his career as a painter. After a short interlude in which he was using video, some seventeen years ago the artist started turning his drawings into hand-made textile works. Ferri considers carpet-making and embroidery not only as ways of producing a textile product, but also as a technique of social interaction, coherence, and community building.At the 59th Biennale Arte 2022, Ferri presents paintings, embroideries and carpets in a large-scale site-specific installation entitled The Monumentality of the Everyday. Many of Ferri's works show everyday scenes involving animals, children, acrobats, musicians, and sporting activities. At times, the everyday or mundane turns into the surreal, or magical: monkeys speaking or making music, people turning into birds, people becoming animals or hybrid creatures.With his works, Ferri zooms in to the details of everyday life, shifting our focus away from "big" topics to create an imaginary world inspired by the immediacy of life. His vivid portrayals of city life and leisure connect to folk elements and rituals where the urban space merges with nature, and where humans and animals act as equals, like in cartoons and comics or indigenous and vernacular imagery.

 • af Superior Tattoo
  536,95 kr.

 • af Jürgen Tabor & Helena Pereña
  247,95 kr.

 • af Franziska Kunze
  175,95 kr.

  Looking at a photo, looking at it again, in a different way, refocusing it, reframing the image, re-vising its discourse, understanding it, taking it out of context... All of this is an exercise that I repeat a thousand times over. I think about time, about space; I imagine the moment and I continue looking, patiently. I look at encyclopedias, newspapers, magazines, albums, taking photos of all the photos; I analyse, look over the photographs, retracing them from my eyes to the image, imagining that the camera is a twenty-centimetre tunnel through time. (Astrid Jahnsen, 2017)

 • af Tim Kammasch, Björn Egging, Linda Schädler & mfl.
  375,95 kr.

 • - En håndbog
  af Birgitte Anderberg, Cecilie Høgsbro Østergaard, Henrik Holm, mfl.
  82,95 kr.

  Håndbog til smeltende bogstaver og en svævende flyvemaskine Med udstillingen 'Efter stilheden – kunstens kvinder tager ordet' kaster SMK nyt lys over en række kvindelige kunstnere, der går i kødet på både fortidens og nutidens store politiske temaer. Glæd dig til alt fra smeltende bogstaver og monumentale vægtæpper til videoværker, installationer, malerier, grafik, lertavler og ikke mindst en svævende flyvemaskine, af kunstnerne Käthe Kollwitz, Hannah Höch, Hannah Ryggen, Nancy Spero, Paula Rego, Dea Trier Mørch, Kirsten Christensen, Ursula Reuter Christiansen, Kirsten Justesen, Lene Adler Petersen, Jenny Holzer, Mona Hatoum, Shirin Neshat, Pia Arke, Simone Aaberg Kærn, Jeannette Ehlers, La Vaughn Belle, og Tabita Rezaire. 50-året for RødstrømpebevægelsenUdgangspunktet for udstillingen er 50-året for Rødstrømpebevægelsen og 1970’ernes kampe for en mere fredelig, mere lige og mere fri verden. Herfra ser vi 50 år tilbage i tiden og 50 år frem for at vise, hvordan udvalgte kvindelige kunstnere både tidligere og i dag bruger kunsten til at udtrykke modstand og kritik.Denne håndbog guider dig gennem udstillingen. Undervejs ser vi på udvalgte værker, sådan som kunsthistorien forstår dem og som nutidige aktivister læser dem. Du kan selv tage del i samtalen bagerst i bogen.♥♥♥♥♥♥ “Fuldstændig forrygende udstilling på SMK” Politiken★★★★★ “En stærk og vedkommende udstilling”Jyllands-Posten

 • af Brigitte Swoboda
  236,95 kr.

 • - A Handbook
  af Birgitte Anderberg, Cecilie Høgsbro Østergaard, Henrik Holm, mfl.
  82,95 kr.

  A Handbook for Melting letters and a hovering airplaneWith the exhibition After the Silence – women of art speak out, SMK sheds new light on a range of women artists who delve unflinchingly into major political themes of the past and present.Here you will find melting letters and monumental tapestries, video works, installations, paintings, prints, clay tablets – and not least a hovering airplane. A total of 130 artworks by 18 acclaimed Danish and international artists are on display. The works span the period from the 1920s to the present day and the featured artists artists are Käthe Kollwitz, Hannah Höch, Hannah Ryggen, Nancy Spero, Paula Rego, Dea Trier Mørch, Kirsten Christensen, Ursula Reuter Christiansen, Kirsten Justesen, Lene Adler Petersen, Jenny Holzer, Mona Hatoum, Shirin Neshat, Pia Arke, Simone Aaberg Kærn, Jeannette Ehlers, La Vaughn Belle, and Tabita Rezaire.Above: a microglobal performance #1 (detail), Concept: © Simone Aaberg Kærn. Photo: Magnus Bejmar. 50th anniversary of the Redstocking movementThe exhibition takes its starting point in the 50th anniversary of the Redstocking movement and the 1970s struggles to bring about a more peaceful, more equal and freer world. From here, we go back another fifty years in time and fifty years ahead, showing how women artists then and now have used art to express resistance and criticism.All in all, visitors can explore more than 130 works by eighteen women artists from Denmark and abroad, all of them moving, shaking, provoking and confronting their viewers.This handbook guides you through the exhibition. Along the way, we will look at selected works as art history sees them and as contemporary activists read them. At the back of the book you get to join the conversation.

 • - At vandre med sin arv
  af Mai Misfeldt & Vibe Bredahl
  117,95 kr.

 • af Vibeke Guldberg Madsen
  191,95 kr.

  Digtene er skrevet gennem mange år i et forsøg på at gengive den verden, der omgiver os, årstidernes forløb, højtiderne, naturen, vi lever i og med, myterne, lignelserne, der beskriver vores menneskelige tilværelse, og indimellem har jeg flettet små humoristiske indfald for at skabe en balance mellem alvor og letsind. Det har ligget mig på sinde at skildre ligevægten i tilværelsen ved at bringe mange forskellige situationer i spil. Jeg mistede det meste af min hørelse, da jeg var 30 år, og mine digte erstatter den musik, jeg ikke længere opfatter på samme måde, som andre mennesker er i stand til. Vibeke Guldberg Madsen

 • - Tidsskrift for poesi og mode
  af Diverse bidragsydere
  100,95 kr.

  Sorg og Samfund er et nyt tidsskrift i Danmark med poesi, modekritik og kunst. I nærværende nummer (som er det første) er der nyskrevne bidrag af samtidslitterære stjerner såsom Mette Moestrup, Lone Aburas, Glenn Christian m.fl. samt tidligere uudgivne debutanter. Derudover er der nyoversættelser af bland andre Emily Dickinsson, Ellen Einan og Qui Jin, samt artikler, kunstbidrag med meget mere.

 • af Barbara Willert & Ritter Museum
  164,95 kr.

  Der Künstler Peter Weber (*1944) ist vor allem für seine komplexen Faltungen bekannt. Sie sind das Ergebnis einer experimentell entwickelten Arbeitsweise, gepaart mit einer grandiosen Vorstellungsgabe. Rund 1800 geometrische Faltstrukturen hat er mittlerweile geschaffen: zunächst in Papier und Leinwand, dann auch in Materialien wie Aquarellkarton, Kunststoff und Stahl. Zu Peter Webers Markenzeichen sind vor allem aber seine Faltungen in Filz geworden, die seit 2001 entstehen. Mit ihnen nimmt er in der Szene der konkreten Kunst eine einzigartige Sonderstellung ein.Die Publikation beleuchtet die Vielfalt von Peter Webers beeindruckenden Faltungen, zu denen auch mehrteilige Faltzyklen sowie Plastiken und Stahlreliefs gehören. Darüber hinaus wird das Frühwerk des auch als Musiker aktiven Künstlers vorgestellt, das sich seit seiner Studienzeit um 1970 in der Tradition von Op-Art und Kinetik entwickelte. Neben systematisch strukturierten Reliefs umfasst es flimmernde Bildobjekte mit Riffelglas sowie gemalte Interferenzen mit illusionistischer Raumwirkung.Mit Textbeiträgen von Marli Hoppe-Ritter, Hsiaosung Kok und Barbara Willert.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.