Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Hvad tænkte PH, da han designede sine ikoniske lamper? Hvorfor er Margretheskålen godt design? Og hvad er design egentlig?'Den lille bog om dansk design' formidler designernes arbejde med problem, proces og produkt i øjenhøjde med børn. Den handler om æstetik og skønhed, men mest om glæden ved det gode håndværk, kærligheden til materialet og med PH's ord "at turde og at lege".Bogen fortæller historien bag det gode design, som vi alle kender og omgiver os med. Vi støder både på klassikere som den ikoniske PH-lampe, Royal Copenhagen stel og Kay Bojesen aben. Bogen er skrevet i et sprog, så både unge og gamle kan være med.Marie Hugsted er uddannet tekstildesigner og lærer, og har i mange år formidlet dansk design i indland og udland, samt skrevet undervisningsmateriale om design for Designmuseum Danmark og Trapholt.
Nu tilgængelig i en kompakt og prisvenlig ny udgave.Den første samlede fortælling om dansk lampedesign.Lampedesign fejres nu med rette som den hjørnesten i Danish Design, som den er. Gamle lamper købes til høje priser, ældre modeller relanceres som designikoner – og rigtig mange læsere savner en god introduktion til lampernes særlige designhistorie.Denne bog er den første udgivelse, der udelukkende fokuserer på dansk lampedesign. Med afsæt i Poul Henningsens ikoniske ’PH-lampe’ udfolder bogen 100 fortællinger om dansk lampedesign, der gennem tekst og billeder udbreder historierne bag de enkelte designs. Bogen introducerer læseren for de opfindelser, der skabte grundlaget for de første revolutionerende lyskilder: fra udviklingen af olie- og gaslamper frem til kulminationen sidst i 1800-tallet, de elektriske glødepærer, der kom med funktionalismens indtog i Skandinavien, for til sidst at præsentere sin læser for LED lys- og lampedesign i dag.Det enestående for dansk belysningskultur er, at belysning og hygge er tæt forbundet. Dansk lampedesign handler ikke kun om form. Dermed er formålet for den moderne danske lampe ikke blot at give lys, men fortsat skabte smukke designobjekter, at både pryde og give et hyggeligt lys i de danske hjem.
250.000 sommerhuse findes der i Danmark. Husene bliver flittigt brugt. Danskerne elsker deres tid i sommerhuset. Man finder ro i livet og kontrast til en travl hverdag ude i naturen– ude i sommerhuset!Allerede i slutningen af 1800-tallet fik det bedre borgerskab i København øjnene op for de skønne sommerhusområder i Skagen og Hornbæk. I første omgang var det malerne, som blev opmærksomme på det smukke lys, som man finder ved strandene. Peter Severin Krøyer nævnes som en af forgangsmændene. Han opholdt sig meget i Hornbæk i starten af 1870’erne og blev siden betaget af Skagen og lyset deroppe.Efter 2. Verdenskrig begyndte velstanden at vokse i Danmark, og i 1950’erne og ca. 20 år frem i tiden blev der bygget sommerhuse som aldrig før i Danmark.Vi skaber en anden verden i sommerhusene, og selvom der er dukket langt flere huse op, hvor luksus har overtaget det enkle og primitive fra vores bedsteforældres tid i sommer-landet, er det stadig her, vi kan trække stikket for en stund og lade op igen mentalt.Hvorfor er vi så glade for sommerhusene? Måske er sommeren i det nordlige så kort, at glæden og forventningen vokser gennem en lang, mørk vinter og forløses kort og intensivt i sol, lys og varme.Hvad er det så, man finder i sommerlandet? Duften af sommer, salt på læberne, solgylden hud og morgendug i græsset. Den klassiske lugt fra et hus, der har været lukket ned, forventningen ved igen at kunne åbne dørene og lade fuglefløjt og en doven brumbasse komme ind. Dugfugtige sommerhynder, fiskefileter med hjemmerørt remoulade og masser af sprøde, søde danske jordbær med fløde.Det er ikke alle forundt at kunne træde ind i sådan en oase, og de sommerhuse, forfatterne har besøgt, er unikke og alle ejet af mennesker, som sætter stor pris på deres huse. De passer og plejer dem og nyder alle de timer, de kan få i sommerlandet. En stor portion kærlighed lyser ud af den ”anden” verden, hvor hvert eneste minut nydes med glæde og velbehag.
Klassisk værk i ny, smuk indpakning.I 1987 udkom mammutværket Dansk Møbelkunst gennem 40 år i fire bind. Værket, som?betragtes som en bibel for enhver med interesse for dansk møbeldesigns guldalder, er et?4-bindsværk på i alt 1372 sider med 1780 s/h fotos og illustrationer.Værket viser samtlige møbler, der blev præsenteret på Københavns Snedkerlaugs årlige udstillinger 1927-1966. Det er det vigtigste referenceværk for alle, der er beskæftiger sig seriøst med danske møbler fra denne periode.?Københavns Snedkerlaugs årlige udstillinger var stedet, hvor nye?tanker og ideer blev præsenteret for siden at blive spredt og sætte spor både i Danmark og i udlandet. Udstillingerne bidrog væsentligt til dansk møbeldesigns store internationale succes.Grete Jalks bog er et kildeskrift af uvurderlig betydning, og det har gennem årene fået kultstatus og har været uhyre svært og kostbart at opdrive.Den nye udgave af Dansk Møbelkunst gennem 40 år har fået et smukt udstyr med omslag og kassette designet af Harvey Macaulay, professor Per Mollerup har skrevet et nyt forord, mens indholdet er et uændret optryk af den oprindelige udgave. Al tekst er på både dansk og engelsk.Med denne genudgivelse er det igen muligt for alle at eje dette unikke referenceværk.
I denne bog besøger vi ti danske samtidskunstnere på deres værksteder og vi kigger med over skulderen når der skabes. Vi ser både igangværende og færdigt arbejde, de materialer der arbejdes med og de værktøjer der anvendes. Kunstnernes vej til det sted, hvor de er i dag fortælles og igennem samtaler får vi svar på spørgsmål som hvorfor og hvordan de er blevet kunstnere? Hvad der optager og driver dem? Hvad der inspirerer dem og hvordan deres idéer opstår? Efter hvert kunstnerportræt inviterer vi indenfor hos en samler. Nogle af hjemmene er vilde og farverige. Andre er monokrome og afdæmpede. Enkelte er feminine mens andre oser af maskulinitet. Fællesnævneren er, at de er fyldt med kunst og at der er taget stilling til alt. Og så har de naturligvis et værk eller to af den kunstner vi netop har besøgt. Vi taler med ejerne om hvad kunsten betyder for dem og viser hvordan de indretter sig med deres værker.Den danske kunstscene er helt særegen. Friheden til altid at stille kritiske spørgsmål gør kunsten til et felt, hvorfra diskussioner begynder, og holdninger brydes. Dét kan skærpe vores fælles dannelse, og udviklingen på kunstscenen afspejler i høj grad de store begivenheder og strømninger i en verden præget – og forbundet – af klimakrise, migration, politisk polarisering og en altoverskyggende pandemi. Alt dét påvirker kunsten lige nu, og det har vi talt med både kunstnere og samlere om.Herudover har vi inviteret en række personer med kunstfaglig viden til at bidrage til bogen med deres reflektioner over samspillet mellem skaber og samler og det at leve med kunst.Medvirkende kunstnere: John Kørner, Evren Tekinoktay, Josefine Winding, Sophie Klerk, Jacob Egeberg, Sara Martinsen, Cathrine Raben Davidsen, Mie Olise Kjærgaard, Ask Emil Skovgaard og Naja Utzon Popov. Medvirkende samlere: Nadia Olive og Adam Schnack, Bo Bech, The Darling, Anne Aarsland og Christian Dubois, Peter Amby og Caroline af Rosenborg, Louise og Bjarke Vind Normann, Sara Lysgaard, Ann-Birgitte og Ole Gregersen, Thomas Schlosser Svendsen samt Katrine Martensen-Larsen. Medvirkende bidragsydere: Todd Bishop, Frederikke Aagaard, Natalia Gutman og Jannik Martensen-Larsen.
I en tid, hvor vi nemt kan indrette os med de samme masseproducerede ting og møbler til billige penge, kan kunsthåndværket bidrage med nærvær, sanselighed og historier om de mennesker, der har skabt dem. Kunsthåndværkerne og deres hjem og arbejdsrum afspejler en følsomhed for materialer, farver og overflader, som mange af os kan lade os inspirere af. Denne bog inviterer dig med indenfor hos en række af Danmarks mest spændende keramikere, tekstildesignere, glaspustere, guldsmede og kunstnere, og forhåbentlig vil du lade dig begejstre af deres enestående rum.
Verner Panton er internationalt kanoniseret på linje med Wegner, Mogensen og Kjærholm. Samtidig er han uegal og ekspressiv i forhold til den danske designkanon og dens klassiske nøgterne funktionalisme. Bogen tager udgangspunkt i Panton som pioner for vigtige nybrud i efterkrigstidens designhistorie, ligesom hans værk placeres i forhold til en nutidig kontekst.Panton spillede en central rolle som en af samtidens mest innovative nytænkere af produktionsteknologi, materialer og af de oplevelsesmæssige og æstetiske sider af design. Både i et designhistorisk og samtidigt lys er Verner Panton en af de store internationale design-figurer, men på trods af hans enorme betydning både designhistorisk og i forhold til nutiden, findes der endnu ikke en udfoldet bog om hans værk.Lektor og Ph.d. ved Kunstakademiets Designskole, Ida Engholm, og lektor og Ph.d. ved Københavns Universitet, Anders Michelsen, har skabt et tankevækkende og mangfoldigt portræt af én af Danmarks mest toneangivende designere.
Boligens tekstiler - sengetøj, gardiner, gulvtæpper, polstermøbler, dækketøj, puder og pyntetekstiler - bærer på en lang og perspektivrig historie om tidligere tiders levemåde, stil, mode og traditioner. Tekstilerne tjener både praktiske funktioner og kommunikerer status, smag og værdinormer. Bogen trækker de lange udviklingslinjer. Det er en bred bolig- og kulturhistorisk skildring med over 300 illustrationer.
Nu tilgængelig i en kompakt og prisvenlig ny udgave.Den første samlede fortælling om dansk lampedesign.Lampedesign fejres nu med rette som den hjørnesten i Danish Design, som den er. Gamle lamper købes til høje priser, ældre modeller relanceres som designikoner – og rigtig mange læsere savner en god introduktion til lampernes særlige designhistorie.Denne bog er den første udgivelse, der udelukkende fokuserer på dansk lampedesign. Med afsæt i Poul Henningsens ikoniske ’PH-lampe’ udfolder bogen 100 fortællinger om dansk lampedesign, der gennem tekst og billeder udbreder historierne bag de enkelte designs. Bogen introducerer læseren for de opfindelser, der skabte grundlaget for de første revolutionerende lyskilder: fra udviklingen af olie- og gaslamper frem til kulminationen sidst i 1800-tallet, de elektriske glødepærer, der kom med funktionalismens indtog i Skandinavien, for til sidst at præsentere sin læser for LED lys- og lampedesign i dag.Det enestående for dansk belysningskultur er, at belysning og hygge er tæt forbundet. Dansk lampedesign handler ikke kun om form. Dermed er formålet for den moderne danske lampe ikke blot at give lys, men fortsat skabte smukke designobjekter, at både pryde og give et hyggeligt lys i de danske hjem.
Design blev det kulturelle fænomen, som satte Danmark på verdenskortet midt i det 20. århundrede. Brandet Danish Design opstod i 1949, da amerikanske journalister begyndte at skrive om danske møbler fra Snedkerlaugets møbeludstilling i København. Hans J. Wegners ”Den runde stol” kaldte de ”The Chair” – ”Stolen”. Det blev ikke kun starten på et stort eksporteventyr, men også en udfordring for de danske designere, som blev verdenskendte for deres besættelse af at skabe den perfekte stol.Stolen er designernes prøvesten og designhistorikernes yndlingsobjekt. Den berører og spejler den krop, den skal bære med arme, ben, sæde og ryg. Og så er stolen et af vores mest kulturbærende designobjekter, og fortæller om den tid og det samfund, den er skabt i. Bogens særlige greb er, at den i ord, tegninger og billeder vil vise, at danske stole bygger på historiske møbeltyper, som forfines og raffineres i det uendelige.Budskabet og forklaringen på dansk møbelkunsts succes internationalt er, at dansk møbelkunst er baseret på fremme-de kulturer og på ældre tiders bedste frembringelser.
A major monograph on the Dutch garden designer, featuring his gardens and the largest collection of his drawings ever published Step into a Piet Oudolf garden and you are transported into a dreamlike meadowscape, filled with perennials, seasonal color, and texture. Made in close collaboration with Oudolf, this book showcases gardens throughout his career and across the globe - from New York's acclaimed High Line to the newly planted Vitra Campus in Germany. The book offers fresh insight into the work and creative practice of Oudolf, both from a horticultural and artistic perspective, showcasing high-profile and lesser-known gardens, including Chicago's Lurie Garden, Hauser & Wirth Somerset and Menorca, Venice Biennale, Singer Museum, Belle Isle in Detroit, Noma, and others. It offers unprecedented insight into his design process, working methods, and inspirations, and features original sketches and drawings - many of which are published here for the first time. This major new monograph is significant not only for its breadth and the largest collection of Oudolf's drawings ever published, but also for its inclusion of brand-new work, together with newly commissioned essays that place his work in context and offer fresh perspective on his career and significance. The book also includes gatefolds and tip-ins to explain key designs.
An unprecedented level of craft is the key signature of Uniacke’s design ethos, on display in this much-anticipated monograph of notable homes she has created.In-demand London-based interiors and furniture designer Rose Uniacke beautifully showcases a number of homes she has designed, boasting clean lines and calm, light-filled spaces, and showrooms defined by an effortless blend of traditional details within contemporary spaces. Whether the project is an urban townhouse, a seaside retreat, or a London villa, the approach of Uniacke is always the same—a collaboration with clients to make understated, refined sanctuaries that offer the perfect settings for everyday life. The book is sumptuously illustrated with two hundred color photographs that truly capture the serenity and timelessness of Uniacke’s hand-hewn cultivated style.The pages of this book exude the same warmth of a Uniacke interior, heightened by the author’s own words as she describes in detail the specifics of each of the eleven projects explored. The result is akin to an informal conversation, with Uniacke revisiting her journey to share instincts and inspirations. An index of Rose Uniacke Editions, the designer’s furniture, lighting, and textiles, completes this elegant volume.i
Issue Forty-Six invites you inside 10 inspiring homes where creative lives unfold. Among the extraordinary residences featured, you'll find remote farmhouses in Japan and England, modernist masterpieces in California and Australia, an artistic guesthouse in Senegal, and two palatial European apartments reimagined in very different ways by their designer occupants. Plus: We meet ascending streetwear icon Samuel Ross, swap recipes with the founder of Smitten Kitchen, and learn the secrets of a successful dance floor with DJ Hunee.
"A stylish guide to artful objects, both new and vintage, and how to use them to design a remarkable home, from the founders of the trendsetting magazine Sight Unseen. With a collection of anecdotes, tours of remarkable homes, and modern and meaningful design advice, Monica Khemsurov and Jill Singer take you on a fun, educational, and highly visual journey through two questions at the core of their design philosophy: what are objects, and how do we live with them? Why should we collect them, and how can they impact our lives? Like a chat with your most stylish friend, How to Live with Objects guides collectors, art lovers, and design enthusiasts towards a more sophisticated and skilled mindset in acquiring vintage, rare, and new objects and shows you how to style them in your own home. Appealing to every type of space, this book emphasizes the importance of objects, regardless of your style preference, and illustrates exactly how to find and utilize dâecor to maximize the thoughtfulness of your space. From a deep dive into thrifting, showing readers how to find that find so it doesn't end up being the one that got away, to style tips and tricks, How to Live with Objects is an indispensable tool for home owners and art enthusiasts alike"--
Nu kommer de næste to bind i en bogserie om ny dansk arkitektur. Gennem 10 bind vil serien give et vitalt signalement af den nyeste danske arkitektur. Hvert bind udfolder et enkelt bygningsværk og portrætterer derigennem tegnestuen bag. De 10 bygninger repræsenterer desuden 10 aktuelle temaer i tidens arkitekturdebat. Gennem et essay og et dybdegående interview med arkitekten, kommer man helt tæt på. Samtaleformatet vil sikre en uformel beskrivelse, mens essayet vil supplere med baggrundsviden.”LEGO House er nok den bygning i hele vores karriere, hvor der er den største sammenhæng mellem form og indhold,” siger stjernearkitekten Bjarke Ingels. Den opsigtsvækkende LEGO House bygning midt i Billund er bygget op af 21 store klodser omkring et åbent torv i midten. Det skal både fungere som det sted, hvor ’LEGO-pilgrimme’ fra hele verden kan mødes, og som et sted, hvor indbyggerne i Billund frit kan skrå igennem eller opholde sig i.Over torvet er der så 12 forskellige gallerier, der viser forskellige vinkler på LEGOs filosofi om ’læring gennem leg’.
The first authoritative monograph on the life and work of the celebrated Danish-American designer Jens Quistgaard - an unsung hero of Danish Modern and Mid-century Modern design Jens Quistgaard (1919-2008), considered one of the founders of Scandinavian Modern style, spent 30 years as chief designer at the American company Dansk Designs, resulting in more than 4,000 products. His design philosophy - that utilitarian, everyday items should function harmoniously - influenced his approach to everything from spoons and pans to crockery and pepper mills, and is as relevant today as it was half a century ago. Quistgaard's work is represented at major museums in Europe and the USA, including Design Museum Denmark, MoMA, New York, and the British Museum, London, with many of his designs still in production to this day. With never-before-seen sketches, archival photography, case studies, ephemera, and an illustrated inventory of his designs, this book delves deep into Quistgaard's life and work to reveal his critical contribution to design history.
Sprache: Englisch Das ultimative Standardwerk des Interior Designs: Andrew Martin präsentiert die aktuellen internationalen Designtrends im jährlich erscheinenden Interior Design Review Egal ob für Design Fans oder Design Profis: Andrew Martin ist die umfassende Inspirationsquelle Präsentiert den aktuellen Gewinner des "Designer of the Year"-Awards. Das Standardwerk für Dekoration und Innenarchitektur: Andrew Martin, "Interior Design Review" geht in die 27. Auflage. Der jährlich erscheinende Klassiker, der von der britischen Times den hohen Titel "die Bibel des Interior Designs" verliehen bekommen hat, zeigt die neuesten Designtrends der zu den angesagtesten Einrichtungsstilen. Von minimalistisch skandinavisch über charmantes Boho bis dekadent, bunt und farbenfroh präsentiert Martin Waller in dem aufwendig gestalteten Bildband nicht nur Häuser und Wohnungen, sondern auch Restaurants, Cafés und Büroräume, die von den führenden Top-Designern auf der ganzen Welt gestaltet wurden. "Interior Design Review Vol. 27" ist eine Inspiration für alle, die sich für das Thema Innenarchitektur begeistern. Auf über 500 Seiten stellt das wunderschön gestaltete Coffee-Table-Book auf mehr als 1.000 Fotografien Trends zum Thema Einrichtung und Design vor. Gezeigt wird alles, was dem hohen Anspruch von Martin Waller, dem Gründer der Designer-Marke "Andrew Martin", als Impuls für seine eigene Designer-Marke genügt. Ein Highlight des Bildbandes ist auch dieses Jahr die Vorstellung des "Designer oft the Year", den Martin Waller zusammen mit seinem Team auswählt und in seinem Buch vorstellt. Wer ein Coffee-Table-Book sucht, das angesagte Trends der Wohnkultur mit Stil verbindet, der ist mit "Interior Design Review Vol. 27" perfekt ausgestattet. Ein großartiges Lesevergnügen, das viele Ideen, zur Gestaltung der eigenen vier Wände bietet oder einfach nur für diejenigen ist, die Spaß daran haben, schön gestaltete Räume anzuschauen.
Forty new residential projects from all over the world, in a timeless style. Text in English, French and Dutch.
Vinterstjerne og iskrystal – smukt papirklip til den mørke tid er fyldt med idéer til dekorationer, som kan skabe hygge i hjemmet efterår og vinter – år efter år.En smuk krans, til når mørket vinder frem, snefnug til den hyggelige adventstid, julestjerner og vedhæng til juletræet, en himmel af papirstjerner over nytårsbordet og smukke papirblomster, til når lyset kommer tilbage, og meget mere.Med fine skabeloner, som er lige til at gå til, grundige trin for trin-vejledninger og inspirerende billeder kan alle være med.Jennie Lantz har en populær indretnings- og gør det selv-konto på Instagram under navnet @vitanyanser.Cecilia Möller Kirchsteiger er fotograf med fokus på indretning og livsstil.
Kelly Wearstler, one of the most irreverent and successful designers working today, continues to push boundaries with her inventive and opulent residential and commercial interiors.Celebrated for pioneering and provocative interiors that guide global trends, Kelly Wearstler is known for her iconic designs of residences and boutique hotels. Pairing an exploration of materiality, color, and form with an intuitive juxtaposition of contemporary, vintage, architectural, and organic sensibilities, she has defined an aesthetic that is all her own. With a social media following that has grown to exceed two million and expansion into her own lines of furniture, lighting, and decor, hers is one of the most distinctive voices in the interiors world.Here, in her first new book in four years, Wearstler takes a decidedly bold and minimalist approach to presenting her recent work, profiling seven of her latest and most striking residential and hospitality designs with immersive full-page photography and extraordinary detail. Wearstler’s unique eye and decisive touch are visible throughout, from a sleek and monochromatic home in Venice Beach to a richly textured beach house in Malibu and the dynamic new Proper hotels in Santa Monica and Austin, Texas. Insightful text from Dan Rubinstein guides readers through each space and the tactile furniture and materials that define the mood of each project.Full of ideas, with beautiful images of many never-before-photographed interiors, this book is a must-have resource for other designers and homeowners looking for elegant design inspiration.
London Interiors? The most inspiring interiors in beautiful cities all over the worldFrom richly decorative to coolly pared-back, London homes are always unexpected. Behind the front doors of the city's ubiquitous terraces lies a wealth of design inspiration, while seemingly inhospitable buildings, whether converted gin distilleries, concrete new builds or former dairies, have been given fresh life thanks to the city's famously creative inhabitants.Over the years, multiple influences have inspired the capital's design sensibility, including the relaxed elegance pioneered by Colefax and Fowler in the mid-twentieth century, the simple, softly modern rooms of Terence Conran a decade or two later and the restrained schemes of interior architects such as John Minshaw. More recently its interiors have favoured a return to a playful, loosened up look: blowsy florals, clashing colours, vibrant prints and plenty of frills and fringing.London Interiors captures all of these influences and celebrates the cosmopolitan nature of a truly diverse city.
Japandi LivingJapanese tradition. Scandinavian design.? More than 200 images of interior design in which Japanese aesthetics and Scandinavian design go hand in handScandinavian and Japanese design styles 'highlight' the philosophy of 'less is more', each in its own way. When put together, a unique new concept called 'Japandi' arises. Influenced by the ancient Japanese philosophy of wabi-sabi and the Scandinavian's practice of hygge, Japandi celebrates refined quality, subtlety and craftsmanship. It takes the minimalistic home to another level of luxury and elegance.With more than two hundred inspiring images of the most beautiful Japandi interiors and designs, this book inspires its readers to transform their own homes into elegant, comfortable and decluttered places - to establish harmony with their environment, away from the hectic world outside.'For me Japandi is also about making conscious choices and appreciating what you already have. In this book I share practical tips and tricks and lots of inspiration to help you create your Japandi-inspired home.' - Laila Rietbergen
Design blev det kulturelle fænomen, som satte Danmark på verdenskortet midt i det 20. århundrede. Brandet Danish Design opstod i 1949, da amerikanske journalister begyndte at skrive om danske møbler fra Snedkerlaugets møbeludstilling i København. Hans J. Wegners ”Den runde stol” kaldte de ”The Chair” – ”Stolen”. Det blev ikke kun starten på et stort eksporteventyr, men også en udfordring for de danske designere, som blev verdenskendte for deres besættelse af at skabe den perfekte stol.Stolen er designernes prøvesten og designhistorikernes yndlingsobjekt. Den berører og spejler den krop, den skal bære med arme, ben, sæde og ryg. Og så er stolen et af vores mest kulturbærende designobjekter, og fortæller om den tid og det samfund, den er skabt i. Bogens særlige greb er, at den i ord, tegninger og billeder vil vise, at danske stole bygger på historiske møbeltyper, som forfines og raffineres i det uendelige.Budskabet og forklaringen på dansk møbelkunsts succes internationalt er, at dansk møbelkunst er baseret på fremmede kulturer og på ældre tiders bedste frembringelser.
The highly anticipated debut from one of today’s most influential tastemakers in contemporary interior design, published on the occasion of her studio’s tenth anniversary.Growing up, interior designer Sophie Ashby cultivated a passion for modern art, fine antiques, and bold color. After studying art history and interior design, she launched her London-based design studio in 2014 at the age of twenty-five with just one client—and has been cementing her status as a tour de force ever since.This celebratory clothbound volume presents the designer’s signature style through a selection of extraordinary projects. Readers will discover vibrant, rich, whimsical interiors and Ashby’s aesthetic brimming with bright hues, quirky shapes, glamorous touches, eclectic materials, and inspiration-laden artworks. Ashby’s private family home and the studio’s showroom at the striking eighteenth-century Blewcoat School display her myriad influences and unique artwork-driven creative process. Projects including a Parisian apartment in the Saint Germain neighborhood, town houses in London, and a San Francisco residence spotlight her knack for breathing new life into historic spaces. With a foreword penned by Architectural Digest editor in chief Amy Astley, this indispensable debut provides a fascinating look into the world of one of today’s brightest talents in interior design.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.