Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sprogindlæring: læsebøger

Her finder du spændende bøger om Sprogindlæring: læsebøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.144 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Tekster, som er skrevet specielt for eller er forenklet til dem, som lærer et sprog. Sådanne tekster har vanligvis angivet et læseniveau og størrelse på ordforråd.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tommy Heisz
  230,95 kr.

  Kim Larsen var den mest populære sanger i Danmark nogensinde. Han skrev sange og lavede musik hele sit liv. I denne bog kan du læse om Kim Larsen. Lix: 20 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marianne Randel Søndergaard
  219,95 kr.

  Der er krig i verden.Mange børn og voksne flygter.Hvilke lande kommer de fra?Og hvordan er det at flygte?Det kan du læse om i bogen. Bogen om flygtninge tager fat om et sværtemne på et niveau, som børn kan forstå. Den har et lix-tal på 17 og er udstyretmed alt, hvad en fagbog skal indeholde af tal, faktabokse og fotos. Bogen kanlæses af lyst eller indgå i forløb om temaet flygtninge og politik i de småklasser. Den er også meget relevant for skoler, der har taget imodflygtningebørn de seneste år.

 • af Reijo Pajuoja
  148,95 kr.

  Her får du en klassisk ordbog, som hurtigt sætter dig i stand til at oversætte ord mellem fisk og Dansk. Ordbogen er løbende blevet forbedret og udvidet med flere ord. Denne danske udgave er øget med mere end 10000 ord og omfatter i alt 60000 opslagsord.Bogen er senest indgået som grundlag for det finske sprog i en online oversættelses løsning. Et "must have" for dig som arbejder indgående med det finske sprog og som syntes om en klassisk ordbog.

 • af Sigurd Toftdahl Terkelsen
  186,95 - 230,95 kr.

  Skak er et meget gammelt spil, Som bliver spillet over hele verden. Det er svært, og man skal tænke sig godt om. Læs om skak, og lær at spille her i bogen. Bogen om skak har et lix-tal på 16 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bogen kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen. Der findes både elevopgaver og lærervejledning fra www.jeglæser.dk.

 • af Per Østergaard
  186,95 kr.

  Verden er fuld af store maskiner. Nogle kan bore. Andre kan grave eller køre med tunge ting. Du kan se nogle af de største maskiner i denne bog.Lettal 16Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Sigurd Toftdahl Terkelsen
  230,95 kr.

  Blæksprutter er rovdyr. De har lange arme med sugekopper. De kan skifte farve og sprutte med blæk. Og så har de et næb! Læs mere om blæksprutter her i bogen.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  230,95 kr.

  Danmark har et kongehus. Det er en meget gammel slægt. De har flotte biler, smykker og et helt skib! Læs om Danmarks kongehus her i bogen.Lix: 27Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  186,95 kr.

  En traktor er stærk. Den arbejder i marken. Lær om traktoren her i bogen.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  230,95 kr.

  Jakob Fuglsang er cykelrytter. Han er den bedste i Danmark. Han er også en af de bedste i verden. I denne bog kan du læse om Jakob Fuglsang.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  230,95 kr.

  Manchester City kommer fra England. Det er en af verdens bedste klubber. Det er også en af de rigeste. I denne bog kan du læse om Manchester City.Lix: 24Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  230,95 kr.

  Marcus og Martinus er fra Norge. De synger godt.Og så ser de søde ud.Men hvad synger de om? Og hvad er deres store drøm? Det kan du læse om her i bogen.Bogen om Marcus og Martinus er en mini-biografi om de populære norske drenge, der vandt den norske udgave af MGP for år tilbage. Drengene er meget populære og følges af danske børn via youtube og andre sociale medier.Den har et lix-tal på 17 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde af tal, faktabokse og fotos. Bogen kan læses af lyst eller indgå i forløb om idoler og store drømme.Bøgerne i serien "Jeg læser" skrives blandt andet af erfarne forfattere, men nye forfattere kommer også til.Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

 • af Sophie Lysholt Hansen
  219,95 kr.

  Pernille Harder er Danmarks bedste kvinde til fodbold.Hun har et godt spark og laver mange mål.I denne bog kan du læse om Pernille,hendes liv og hendes drømme.Pernille Harder er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger "Jeg læser". Bogen om den seje, kvindelige fodboldspiller har et lix-tal på 19 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.Bøgerne i serien "Jeg læser" skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Lisette Agerbo Holm, samt flere andre, der har en specifik viden om et emne. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

 • af Stephen Chbosky, Ingrid Ross & Gunthild Porteous-Schwier
  133,95 kr.

  Informationen zum Titel:Charlie ist 15. Er geht auf Partys, trifft Freunde, besucht die Schule - alles ganz normal. Aber Charlie ist anders, er hat sich völlig in die Position des Beobachters begeben; in Briefen an einen ihm unbekannten Menschen beschreibt er sein Leben. Nur langsam lernt er, sich wirklich mit sich und einem dunklen Geheimnis in seiner Vergangenheit auseinanderzusetzen.Stephen Chboskys Erstlingsroman über Freundschaft, erste Liebe, Gewalt, Drogen, Sex und Alkohol trifft thematisch und sprachlich genau den Nerv von Jugendlichen.Abiturthemen: Being Young; Culture Wars - Tearing apart the US und The Individual in SocietyNutzen Sie für diese Lektüre unsere passende Handreichung für den Unterricht. Filtern Sie dazu nach der Produktart "Handreichung".Informationen zur Reihenausgabe:Lesen macht Spaß - umso mehr mit Lektüren, die Ihre Schüler/-innen auch allein zu Hause bewältigen können. Mit diesem Literaturangebot ist das problemlos möglich.Die ungekürzten Originaltexte eignen sich für die Jahrgangsstufen 10 bis 13 und enthalten Annotationen zu schwierigen Wörtern. Zu jedem Band gibt es eine Handreichung bzw. ein englischsprachiges Teacher's Manual mit Kopiervorlagen, Klausurvorschlägen und zum Teil Audio-CDs.Interpretationshilfen als Zusatzangebot für Schüler/-innenZu einigen Lektüren der Cornelsen Senior English Library gibt es ergänzende Interpretationshilfen mitwichtigen Informationen zum Werk,Kurzbiographien der Autorinnen und Autoren,Wortschatzhilfen und Auflistungen zentraler Zitate sowieeiner Musterklausur.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  230,95 kr.

  Her i bogen kan du læse om målmænd.Du kan læse om de største stjerner.Du kan også læse om rekorder og store redninger.Lix: 23Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  230,95 kr.

  Mozart blev født i Østrig i 1756. Han spillede klaver som tre-årig. Musik blev hele hans liv. Du kan møde Mozart og hans musik her i bogen.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Henrik Enemark
  186,95 kr.

  En stork er en stor fugl. Hvis man er heldig, kan man se den hvide stork i Danmark. Læs mere om storke her i bogen.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Per Østergaard
  186,95 kr.

  En knæler er et insekt. Den spiser andre dyr. Den er god til at skjule sig. Læs mere om knælere i denne bog.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk

 • af Per Østergaard
  186,95 kr.

  En jaguar er et rovdyr. Den spiser andre dyr. Det kan du læse om i bogen. Læs også om jaguarens unger.Bogen tilhører Turbines serie af arabiske letlæsningsbøger.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  230,95 kr.

  Tennis er en stor sport i hele verden. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet.Lix: 21Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Sigurd Toftdahl Terkelsen
  186,95 kr.

  Du ser noget sært på himlen. Du ved ikke, hvad det er. Det svæver i luften. Hvad er det? Det er en ufo!Lettal: 11Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  230,95 kr.

  Japan er et land i Asien. Landet er kendt for robotter, tegneserier og meget andet. Japan har mange bjerge, men også meget store byer. Denne bog handler om Japan.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Peter Gotthardt
  219,95 kr.

  Ridder Ruf har mistet sit sværd. En røver har taget det. Han skal fanges! Men røveren er ikke alene. Han er med i en bande. Kan Ruf klare dem alle sammen?Lix: 9Bogen tilhører serien Fantasy for dig.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  175,95 kr.

  Mø vil til et bal. Hun er fin. Men så ser Mø en mus.Lettal: 7Lix: 4Bogen tilhører serien Lydret.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  230,95 kr.

  Atletik er en stor sport i verden. Her i bogen kan du læse meget mere om atletik. Du kan også læse om de største danske stjerner.Lix: 20Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  230,95 kr.

  Der er mange, der kører på mountainbike. Her i bogen kan du læse om vilde løb og rekorder. Du kan også læse om de største stjerner.Lix: 17Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Per Østergaard
  186,95 kr.

  Pizza sælges over hele verden. Den første pizza blev lavet i Napoli i Italien. En særlig pizza fik navn efter en dronning. Det og meget mere kan du læse om i bogen.Lettal: 13Lixtal: 16Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marie Duedahl
  276,95 kr.

  Det er sommer i Skovby.Kleo og Theo oplever mange ting.En høne løber væk.En kat føder.En hest går i panik.En dame dør. Måske.En død mand bor i et hus. Måske.Der sker så meget,når det er sommer i Skovby.Lix: 7

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  230,95 kr.

  Din krop har et hjerte, en hjerne og et skelet. Men hvad er der ellers i din krop? Og hvordan virker den? Læs om det her i bogen.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  230,95 kr.

  At spille på landsholdet er det største. Men kun få kommer til at opleve det. Denne bog handler om de spillere, som er på landsholdet i fodbold.De spillere, som i 2018 spiller VM for Danmark.Lix 21Bogen tilhører serien Jeg læserFrit tilgængelige opgaver til bogen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.