Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sprogindlæring: læsebøger

Her finder du spændende bøger om Sprogindlæring: læsebøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.490 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Tekster, som er skrevet specielt for eller er forenklet til dem, som lærer et sprog. Sådanne tekster har vanligvis angivet et læseniveau og størrelse på ordforråd.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tommy Heisz
  73,95 - 229,95 kr.

  Kim Larsen var den mest populære sanger i Danmark nogensinde. Han skrev sange og lavede musik hele sit liv. I denne bog kan du læse om Kim Larsen. Lix: 20 Bogen tilhører serien Jeg læser. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Marianne Randel Søndergaard
  247,95 kr.

  Der er krig i verden.Mange børn og voksne flygter.Hvilke lande kommer de fra?Og hvordan er det at flygte?Det kan du læse om i bogen. Bogen om flygtninge tager fat om et sværtemne på et niveau, som børn kan forstå. Den har et lix-tal på 17 og er udstyretmed alt, hvad en fagbog skal indeholde af tal, faktabokse og fotos. Bogen kanlæses af lyst eller indgå i forløb om temaet flygtninge og politik i de småklasser. Den er også meget relevant for skoler, der har taget imodflygtningebørn de seneste år.

 • af Reijo Pajuoja
  147,95 kr.

  Her får du en klassisk ordbog, som hurtigt sætter dig i stand til at oversætte ord mellem fisk og Dansk. Ordbogen er løbende blevet forbedret og udvidet med flere ord. Denne danske udgave er øget med mere end 10000 ord og omfatter i alt 60000 opslagsord.Bogen er senest indgået som grundlag for det finske sprog i en online oversættelses løsning. Et "must have" for dig som arbejder indgående med det finske sprog og som syntes om en klassisk ordbog.

 • af Tommy Heisz
  187,95 - 247,95 kr.

  Erling Haaland spiller fodbold.Han kommer fra Norge.Han scorer mange mål for sin klub Dortmund.I denne bog kan du læse om Erling Haaland.Lix: 26 Bogen tilhører serien Fakta 3.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Kazuo Ishiguro
  122,95 kr.

  Königs Erläuterung zu Kazuo Ishiguro: Never Let Me Go - Textanalyse und Interpretation mit ausführlicher Inhaltsangabe und Abituraufgaben. In einem Band bieten dir die neuen Königs Erläuterungen alles, was du zur Vorbereitung auf Referat, Klausur, Abitur oder Matura benötigst. Das spart dir lästiges Recherchieren und kostet weniger Zeit zur Vorbereitung. Alle wichtigen Infos zur Interpretation... - von der ausführlichen Inhaltsangabe über Aufbau, Personenkonstellation, Stil und Sprache bis zu Interpretationsansätzen - plus 4 Abituraufgaben mit Musterlösungen und 2 weitere zum kostenlosen Download ... sowohl kurz als auch ausführlich ... - Die Schnellübersicht fasst alle wesentlichen Infos zu Werk und Autor und Analyse zusammen. - Die Kapitelzusammenfassungen zeigen dir das Wichtigste eines Kapitels im Überblick - ideal auch zum Wiederholen. ... und klar strukturiert ... - Ein zweifarbiges Layout hilft dir Wesentliches einfacher und schneller zu erfassen. - Die Randspalte mit Schlüsselbegriffen ermöglichen dir eine bessere Orientierung. - Klar strukturierte Schaubilder verdeutlichen dir wichtige Sachverhalte auf einen Blick. ... mit vielen zusätzlichen Infos zum kostenlosen Download.

 • af Sigurd Toftdahl Terkelsen
  183,95 - 247,95 kr.

  Skak er et meget gammelt spil, Som bliver spillet over hele verden. Det er svært, og man skal tænke sig godt om. Læs om skak, og lær at spille her i bogen. Bogen om skak har et lix-tal på 16 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bogen kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen. Der findes både elevopgaver og lærervejledning fra www.jeglæser.dk.

 • af Per Østergaard
  73,95 - 197,95 kr.

  Verden er fuld af store maskiner. Nogle kan bore. Andre kan grave eller køre med tunge ting. Du kan se nogle af de største maskiner i denne bog.Lettal 16Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Sigurd Toftdahl Terkelsen
  214,95 - 247,95 kr.

  Blæksprutter er rovdyr. De har lange arme med sugekopper. De kan skifte farve og sprutte med blæk. Og så har de et næb! Læs mere om blæksprutter her i bogen.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  247,95 kr.

  Danmark har et kongehus. Det er en meget gammel slægt. De har flotte biler, smykker og et helt skib! Læs om Danmarks kongehus her i bogen.Lix: 27Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  214,95 - 247,95 kr.

  Tennis er en stor sport i hele verden. Her i bogen kan du læse om de bedste spillere. Du kan også læse om rekorder og meget andet.Lix: 21Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  72,95 - 247,95 kr.

  Atletik er en stor sport i verden. Her i bogen kan du læse meget mere om atletik. Du kan også læse om de største danske stjerner.Lix: 20Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  172,95 - 197,95 kr.

  En traktor er stærk. Den arbejder i marken. Lær om traktoren her i bogen.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  247,95 kr.

  Jakob Fuglsang er cykelrytter. Han er den bedste i Danmark. Han er også en af de bedste i verden. I denne bog kan du læse om Jakob Fuglsang.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Tommy Heisz
  214,95 - 247,95 kr.

  Manchester City kommer fra England. Det er en af verdens bedste klubber. Det er også en af de rigeste. I denne bog kan du læse om Manchester City.Lix: 24Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  247,95 kr.

  Marcus og Martinus er fra Norge. De synger godt.Og så ser de søde ud.Men hvad synger de om? Og hvad er deres store drøm? Det kan du læse om her i bogen.Bogen om Marcus og Martinus er en mini-biografi om de populære norske drenge, der vandt den norske udgave af MGP for år tilbage. Drengene er meget populære og følges af danske børn via youtube og andre sociale medier.Den har et lix-tal på 17 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde af tal, faktabokse og fotos. Bogen kan læses af lyst eller indgå i forløb om idoler og store drømme.Bøgerne i serien "Jeg læser" skrives blandt andet af erfarne forfattere, men nye forfattere kommer også til.Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

 • af Sophie Lysholt Hansen
  247,95 kr.

  Pernille Harder er Danmarks bedste kvinde til fodbold.Hun har et godt spark og laver mange mål.I denne bog kan du læse om Pernille,hendes liv og hendes drømme.Pernille Harder er en ny titel i TURBINEs serie af letlæste fagbøger "Jeg læser". Bogen om den seje, kvindelige fodboldspiller har et lix-tal på 19 og er udstyret med alt, hvad en fagbog skal indeholde som fx flotte fotos, faktabokse, simple grafer og registre. Bøgerne kan læses af lyst og indgå i forløb om faglig læsning i grundskolen.Bøgerne i serien "Jeg læser" skrives blandt andet af de erfarne forfattere Peter Bejder, Asker Hedegaard Boye, Per Straarup Søndergaard og Lisette Agerbo Holm, samt flere andre, der har en specifik viden om et emne. Grafisk designer Ole Steen leverer seriens farverige udtryk, der gør fagbøgerne spændende for eleverne samtidig med, at de indeholder alt, hvad der kræves af genren.På seriens hjemmeside er der gratis lærervejledning og opgaver. Her kan man også læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om serien og de kommende titler.

 • af Per Østergaard
  73,95 - 197,95 kr.

  Skibe er store og tunge.Men på havene sejler der også skibe,der er helt enorme.Læs mere om nogle af destørste skibe i verden her i bogen.Lix: 20Lettal: 15Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Ian McEwan
  117,95 kr.

  Als Familienrichterin beschäftigt sich Fiona Maye beruflich häufig mit Trennungs- und Scheidungsfällen: Jetzt ist sie plötzlich selbst betroffen. Aber immer wieder landen auch kompliziertere Fälle auf ihrem Tisch, die sie von ihren eigenen Problemen ablenken.So auch der Fall von Adam Henry, einem an Leukämie erkranktem Jungen, der dringend eine Bluttransfusion benötigt. Diese wird jedoch von ihm und seinen Eltern aus religiösen Gründen strikt abgelehnt. Fiona ist dem Kinderschutzgesetz (Children Act) verpflichtet und soll die Entscheidung der Familie juristisch überstimmen. Doch als sie und Adam sich kennenlernen, kommt alles anders, als gedacht...Nacherzählung mit Fragen zum Leseverstehen und einem Glossar.Audiodatei und digitale Ausgabe über Code im Buch verfügbar.

 • af R. J. Palacio
  147,95 kr.

  Millionen von Menschen, die Wonder liebten, werden Julian als den Jungen kennen, der Auggie in der Schule mobbte.In White Bird lernen wir eine ganz neue Seite von Julians Geschichte kennen, als er die bewegende Geschichte seiner Großmutter erfährt, die als junges jüdisches Mädchen im besetzten Frankreich vor den Nazis versteckt wurde.Eine unvergessliche Geschichte, die zeigt, dass Mut, Zivilcourage und Freundlichkeit viel bewirken und sogar Leben retten kann. Gut geeignet für Bili-Klassen (Engl. & Franz).

 • af Liz Pichon
  117,95 kr.

  Ich bin Tom Gates. Wenn meine Lehrer gerade nicht ihre wachen Augen auf mich gerichtet haben, zeichne ich gerne und überlege mir, wie ich Delia ärgern kann. Meine Lehrer denken, ich sei leicht abgelenkt und "unkonzentriert". Was ein zu hartes Urteil ist, denn im Moment bin ich sehr darauf konzentriert, welchen Keks ich zuerst essen soll ... hmm.Gewinner des Roald Dahl Funny Prize 2011

 • af Roald Dahl
  127,95 kr.

 • af Khaled Hosseini
  137,95 kr.

  Amir wächst in einer wohlhabenden Familie in Kabul auf und findet im Sohn des Hausdieners, Hassan, einen guten Freund. Die beiden lieben es, gemeinsam Drachen steigen zu lassen. Doch eines Tages begeht Amir einen furchtbaren Verrat an Hassan und ihre Freundschaft zerbricht. Jahrzehnte später hat Amir die Gelegenheit, seinen Fehler wiedergutzumachen, doch seine große Schuld lässt ihn verzweifeln.Zusammen mit Amir erleben die Leser die bewegte und gewalttätige Geschichte Afghanistans sowie die Unwägbarkeiten einer Auswanderung. Sie nehmen Teil am Leben eines Jungen, der unter diesen Umständen aufwächst und als Erwachsener lernen muss, mit der Schuld der Kindheit umzugehen.

 • af Kazuo Ishiguro
  132,95 kr.

  Informationen zum Titel:Die junge Kathy berichtet über ihr Leben an einer Schule, die praktisch als Organreservoir dient. Alle Schüler/-innen dort sind Klone, die in die Welt gesetzt wurden, um später lebenswichtige Organe zu spenden. Die Schüler/-innen werden nur nach und nach mit den schrecklichen Wahrheiten konfrontiert, die ihre Leben vorbestimmen, stets in einem Alter, in dem sie eigentlich nicht begreifen können, was es bedeutet.Abiturthemen: Crime and Punishment; Science and Technology; Utopia and Dystopia und Literary Visions of the FutureNutzen Sie für diese Lektüre unsere passende Handreichung für den Unterricht. Filtern Sie dazu nach der Produktart "Handreichung".Informationen zur Reihenausgabe:Lesen macht Spaß - umso mehr mit Lektüren, die Ihre Schüler/-innen auch allein zu Hause bewältigen können. Mit diesem Literaturangebot ist das problemlos möglich.Die ungekürzten Originaltexte eignen sich für die Jahrgangsstufen 10 bis 13 und enthalten Annotationen zu schwierigen Wörtern. Zu jedem Band gibt es eine Handreichung bzw. ein englischsprachiges Teacher's Manual mit Kopiervorlagen, Klausurvorschlägen und zum Teil Audio-CDs.Interpretationshilfen als Zusatzangebot für Schüler/-innenZu einigen Lektüren der Cornelsen Senior English Library gibt es ergänzende Interpretationshilfen mitwichtigen Informationen zum Werk,Kurzbiographien der Autorinnen und Autoren,Wortschatzhilfen und Auflistungen zentraler Zitate sowieeiner Musterklausur.

 • af Stephen Chbosky
  142,95 kr.

  Informationen zum Titel:Charlie ist 15. Er geht auf Partys, trifft Freunde, besucht die Schule - alles ganz normal. Aber Charlie ist anders, er hat sich völlig in die Position des Beobachters begeben; in Briefen an einen ihm unbekannten Menschen beschreibt er sein Leben. Nur langsam lernt er, sich wirklich mit sich und einem dunklen Geheimnis in seiner Vergangenheit auseinanderzusetzen.Stephen Chboskys Erstlingsroman über Freundschaft, erste Liebe, Gewalt, Drogen, Sex und Alkohol trifft thematisch und sprachlich genau den Nerv von Jugendlichen.Abiturthemen: Being Young; Culture Wars - Tearing apart the US und The Individual in SocietyNutzen Sie für diese Lektüre unsere passende Handreichung für den Unterricht. Filtern Sie dazu nach der Produktart "Handreichung".Informationen zur Reihenausgabe:Lesen macht Spaß - umso mehr mit Lektüren, die Ihre Schüler/-innen auch allein zu Hause bewältigen können. Mit diesem Literaturangebot ist das problemlos möglich.Die ungekürzten Originaltexte eignen sich für die Jahrgangsstufen 10 bis 13 und enthalten Annotationen zu schwierigen Wörtern. Zu jedem Band gibt es eine Handreichung bzw. ein englischsprachiges Teacher's Manual mit Kopiervorlagen, Klausurvorschlägen und zum Teil Audio-CDs.Interpretationshilfen als Zusatzangebot für Schüler/-innenZu einigen Lektüren der Cornelsen Senior English Library gibt es ergänzende Interpretationshilfen mitwichtigen Informationen zum Werk,Kurzbiographien der Autorinnen und Autoren,Wortschatzhilfen und Auflistungen zentraler Zitate sowieeiner Musterklausur.

 • - 100 brikker
   
  137,95 kr.

  Leg og lær om kroppen, og læg det fine puslespil på 100 brikkerVirkelig indbydende papæske med bog og puslespil med brikker, der danner en krop.

 • af Lasse Højstrup Sørensen
  214,95 - 247,95 kr.

  Her i bogen kan du læse om målmænd.Du kan læse om de største stjerner.Du kan også læse om rekorder og store redninger.Lix: 23Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Eva Mosegaard Amdisen
  237,95 kr.

  Mozart blev født i Østrig i 1756. Han spillede klaver som tre-årig. Musik blev hele hans liv. Du kan møde Mozart og hans musik her i bogen.Lix: 19Bogen tilhører serien Jeg læser.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

 • af Henrik Enemark
  172,95 - 197,95 kr.

  En stork er en stor fugl. Hvis man er heldig, kan man se den hvide stork i Danmark. Læs mere om storke her i bogen.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

 • af Per Østergaard
  73,95 - 197,95 kr.

  En knæler er et insekt. Den spiser andre dyr. Den er god til at skjule sig. Læs mere om knælere i denne bog.Lettal: 15Bogen tilhører serien Min første bog.Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk

 • af Per Østergaard
  197,95 kr.

  En jaguar er et rovdyr. Den spiser andre dyr. Det kan du læse om i bogen. Læs også om jaguarens unger.Bogen tilhører Turbines serie af arabiske letlæsningsbøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.