Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kontrafaktisk skønlitteratur

Her finder du spændende bøger om Kontrafaktisk skønlitteratur. Nedenfor er et flot udvalg af over 3.222 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Skønlitteratur, som ikke er fantasy eller science fiction, og som foregår i en tænkt verden, som kunne have eksisteret, hvis vigtige historiske begivenheder havde fået et andet udfald. F. Eks. Udfaldet af 2. Verdenskrig.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af R. F. Kuang
  127,95 - 182,95 kr.

 • af Margaret Atwood
  119,95 - 208,94 kr.

  Vi befinder os i et diktatursamfund i USA i nær fremtid. Fødselstallet er dalet katastrofalt, og kvinderne i den fødedygtige alder er tvunget til at gøre tjeneste som en slags konkubiner for den mandlige elite. Historien bliver fortalt af en af tjenerinderne. Romanen har solgt millioner af eksemplarer verden over. Opført som opera og filmatiseret.

 • af Hanya Yanagihara
  137,95 - 187,95 kr.

  Året er 1893, og New York er en del af de Frie Stater, hvor man skal kunne elske hvem man vil. Men da en skrøbelig efterkommer af en fornem familie drages af en charmerende, fattig musiklærer, møder han modstand. På Manhattan i 1993, midt under AIDS-epidemien, bor en ung hawaiiansk mand sammen med sin ældre, rigere partner og er tvunget til at skjule sit barndomstraume. Og i 2093, i en totalitær verden plaget af sygdom, forsøger barnebarnet af en berømt forsker at løse mysteriet om sin mands forsvinden.Tre fortællinger samles i Til paradis i en medrivende symfoni, mens tilbagevendende temaer og motiver uddyber og beriger hinanden: Et rækkehus i Washington Square Park i Greenwich Village; pandemier og deres behandlinger; rigdom over for elendighed; længslen efter at finde et jordisk paradis, og den gradvise erkendelse af, at det ikke kan eksistere. Både romanens figurer og bogens Amerika forenes i et opgør med de egenskaber, der gør os til mennesker: Frygt, kærlighed, skam, nød og ensomhed.Til paradis er en fin de siècle-roman om det amerikanske eksperiment, en mesterligt orkestreret fortælling om vores behov for at beskytte dem, vi elsker, og den smerte vi føler, når vi ikke kan.

 • af Pernille Juhl
  127,95 kr.

  En spændingsfyldt kærlighedsroman om en ung piges svære valg. Det er sommeren 1944, og Helene er presset på alle fronter. Arbejdet i modstandsbevægelsen bliver mere og mere farligt. Ikke mindst fordi meget tyder på, at der er en stikker iblandt dem. Samtidig er Helene stadig forelsket i den tyske soldat Johan, hvilket hverken familien eller modstandsgruppen må kende til. Da Helene kommer under mistanke for at være stikker, bliver det altafgørende for hende at rense sit navn. Men hvordan kan Helene bevise sin egen uskyld og samtidig være sammen med Johan? Både i modstandsgruppen og hendes eget hjem truer mistilliden og frygten, og Helene må kæmpe hårdt for både kærligheden og befrielsen. Helenes befrielse er andet bind i den fængende serie om Helene og danskernes liv under Anden Verdenskrig.

 • af Kristian Ditlev Jensen
  72,95 - 227,95 kr.

  Bar er forfatteren Kristian Ditlev Jensens nye roman om livet med store mængder alkohol.Først er alkohol noget, man ser, langstilkede glas og grønne ølflasker ved de voksnes borde. Så er det en enkelt pilsner, tre glas vodka til en fest, et par flasker rødvin til fællesmiddagen på kollegiet, én før maden, én til maden og nogle stykker efter, en øl i hånden, når baren lukker, en omvej på turen hjem fra Rom for at besøge et fransk vindistrikt, en særlig flaske likør der kun sælges i små partier, en sommerhustur bare for at få fred til at drikke.Så er det forgæves forsøg på at stoppe, det sociale pres, pengene der ikke længere er der og en tur til London i ly for skattegæld, mere likør, et par flasker vin til maden, to flasker god gin til at komme gennem aftenen og en håndfuld stærke øl at falde i søvn på. Og så en dag en alkohol-coach, der stiller de svære spørgsmål: Var alle rejserne til eksotiske steder for at skrive reportager til aviserne blot en anledning til at drikke? Hvad blev der af livet? Af talentet? Og hvordan ser der ud for enden af vejen med alkoholen som livsledsager? Og hvordan ser der ud på vejen uden?

 • af S. A. Chakraborty
  97,95 - 212,95 kr.

 • af Curtis Sittenfeld
  167,95 kr.

 • - Under Danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok.
  af Johan Ottosen
  164,95 - 197,95 kr.

  “Dan Brown og da Vinci Code go home. Vi har Johan Ottosen.” Saxo.com “En af de mest effektfulde romanindledninger jeg har læst i lang tid.” Henrik Palle, journalist på Politiken. “Spektakulært plot.” Rebekka Andreasen, vildmedkrimi.dk “Spændende til sidste punktum.” Jannik Lunn, bogpusheren.dk “Man bare ryger gennem bogen.” krimifan.dk “En rigtig ”mandethriller” i højt tempo.” litteratursiden.dk Bagsidetekst:På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden. Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter. Arnesen trygler Kurt om at stoppe det han kalder "dem" og beder ham fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien. Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe der kan gå af hvert øjeblik det skal være et sted i København. Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.Stenens tid er første bind af The Church trilogien.Næste bind, Apokalypsens engle, udkommer maj 2019.

 • af Shelley Parker-Chan
  145,95 - 195,95 kr.

 • af Shannon Chakraborty
  172,95 kr.

 • af Mathilde Walter Clark
  187,95 - 197,95 kr.

  I Samlede historier er Mathilde Walter Clarks tidligere udgivelser Tingenes uorden og Grumme historier samt tre nyere historier samlet i én smuk udgivelse.Vi befinder os på én gang et stykke fra, på kant af, og grumme tæt på virkelig­heden i Mathilde Walter Clarks samlede historier. Det er fortællinger, som tester sprogets bæreevne i den verden, vi hele tiden tror, vi kender, og så alligevel ikke. Vi får den stadigt mere aktuelle historie om byen, der bliver begravet under en stor, sort sky, den utrolige beretning om den danske sprogforsker Rasmus Rasks jagt på ursproget, og historien om madanmelderen, der i sin jagt på det sublime må finde sig i at miste en kropsdel, hver gang han nyder et måltid af mesterkokken Hectór Troque. Fiske­handlerens kone forvandles langsomt til en fisk. En rejsende kommer i Marra­kechs souk i besiddelse af en flaske med et lillebitte menneske, som lover ham storhed. En hvid, europæisk kvinde rejser til Tranquebar for at redde den mindre privilegerede verden, en aldrende journalist fra Berlin rejser til Cambodia for at møde en Khmer Rouge-bøddel, og en gammel kone fra Chennai rejser til Himalaya for at møde Gud.Vi er hele verden rundt, både den ydre og de indre, i disse 31 fortællinger om kød og krop, ånd og Gud, dyr og men­neske. Med en stramt fabulerende gåde­fuldhed føres læseren ind i en verden af spejlbilleder, fordoblinger og groteske overraskelser. Får vi et glimt af os selv i spejlet? Og når vi først er derinde, vender vi så nogen sinde tilbage?

 • af Kelly Barnhill
  85,95 - 135,95 kr.

 • af Terry Pratchett
  107,95 - 145,95 kr.

  On the day the world ends . And then the wave comes - a huge wave, dragging black night behind it and bringing a schooner which sails over and through the island rainforest. . Wise, witty and filled with Terry Pratchett's inimitable comic satire, this is a terrific adventure that - quite literally - turns the world upside down.

 • af Shelley Parker-Chan
  197,95 - 280,95 kr.

  "e;Magnificent in every way."e;-Samantha Shannon, author of The Priory of the Orange Tree"e;A dazzling new world of fate, war, love and betrayal."e;-Zen Cho, author of Black Water SisterShe Who Became the Sun reimagines the rise to power of the Ming Dynasty's founding emperor.To possess the Mandate of Heaven, the female monk Zhu will do anything"e;I refuse to be nothing..."e;In a famine-stricken village on a dusty yellow plain, two children are given two fates. A boy, greatness. A girl, nothingness...In 1345, China lies under harsh Mongol rule. For the starving peasants of the Central Plains, greatness is something found only in stories. When the Zhu family's eighth-born son, Zhu Chongba, is given a fate of greatness, everyone is mystified as to how it will come to pass. The fate of nothingness received by the family's clever and capable second daughter, on the other hand, is only as expected.When a bandit attack orphans the two children, though, it is Zhu Chongba who succumbs to despair and dies. Desperate to escape her own fated death, the girl uses her brother's identity to enter a monastery as a young male novice. There, propelled by her burning desire to survive, Zhu learns she is capable of doing whatever it takes, no matter how callous, to stay hidden from her fate.After her sanctuary is destroyed for supporting the rebellion against Mongol rule, Zhu takes the chance to claim another future altogether: her brother's abandoned greatness.At the Publisher's request, this title is being sold without Digital Rights Management Software (DRM) applied.

 • af Robert Harris
  197,95 kr.

  _________________________'The highest form of thriller . . . non-stop excitement' The TimesNOW AVAILABLE: THE SECOND SLEEP, ROBERT HARRIS'S LATEST NOVEL_________________________What if Hitler had won the war? It is April 1964 and one week before Hitler's 75th birthday. Xavier March, a detective of the Kriminalpolizei, is called out to investigate the discovery of a dead body in a lake near Berlin's most prestigious suburb. As March discovers the identity of the body, he uncovers signs of a conspiracy that could go to the very top of the German Reich. And, with the Gestapo just one step behind, March, together with an American journalist, is caught up in a race to discover and reveal the truth - a truth that has already killed, a truth that could topple governments, a truth that will change history.

 • af Ebbe Madsen
  115,95 - 206,95 kr.

  Det er velkendt, at det er svært at spå om fremtiden, men det er lige så svært at spå om fortiden. Det 4. Rige er en sådan spådom. En kontrafaktisk historisk roman, der udforsker, hvordan Europa – og hermed Danmark – kunne have set ud, hvis nazisterne havde fået overtaget i hele Europa, og det aldrig var kommet til en verdenskrig. Vi følger ægteparret Poul og Susanne samt hendes bror Dirk. Det er gennem deres liv, læseren erfarer, hvordan verdenshistorien kunne have formet sig, hvis Hitler og Churchill havde mødtes i München i 1932, hvor de begge opholdt sig og kun var få meter fra hinanden. De mødtes ikke dengang, men det gør de i romanen ...

 • af Olli Jalonen
  216,95 - 272,95 kr.

  “Finsk litteratur ændrer sig til verdenslitteratur i hænderne på Olli Jalonen ... Ingen andre finske forfattere er i nærheden af at skrive som ham.” Helsingin Sanomat I HIMMELKUGLEN tager den store finske forfatter Olli Jalonen os med på en eventyrlig rejse tilbage til år 1679, hvor vi er vidne til sammenstødet mellem religionog videnskab, set gennem drengen Angus’ øjne. Angus er en fattig dreng, der bor på øen St. Helena i Sydatlanten, hvor han lever som faderløs med sin moder og sine søskende. Hans liv ændrer sig for altid, da han møder den unge videnskabsmand Edmond Halley som kommer til øen fra London for at udføre sine videnskabeligeundersøgelser af stjernehimlen. Halley lærer Angus om stjernerne, universet, og hvordan man træner sit syn og bliver et oplyst og tænkende menneske. Ved sin afrejse giver Halley Angus en opgave, hvor han skal markere stjernebillederne på nattehimlen hver nat. Der venter Angus mange andre store og farefulde opgaver, men mødet med Edmond Halley og drengens uovertrufne syn bliver det, der redder hans liv.HIMMELKUGLEN er en historisk roman, inspireret af den verdensberømte videnskabsmand og astronom Edmond Halleys liv. Halley var den første, der kortlagde en komets bane, og han fik den opkaldt efter sig som Halleys Komet. OLLI JALONEN har arbejdet i over 30 år på denne roman, som han blev inspireret til at skrive da han i starten af 1990'erne rejste med et træskib til øen St. Helena, og på den lange rejse læste han mange beretninger om øen og om Edmond Halleys rejse dertil i slutningen af 1600-tallet. Olli Jalonen er født i 1954 i Finland, ph.d. i litteratur og en af Finlands mest anerkendte og prisvindende forfattere. Han er oversat til flere sprog og har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris tre gange. I 2018 indbragte HIMMELKUGLEN ham Finlands største litteraturpris, Finlandiaprisen.

 • af Finn Hviid Bredahl
  214,95 - 287,95 kr.

  Højt synger Nattens Dronning er en kontrafaktisk slægtsroman, der dækker en periode på mere end 100 år. Den kontrafaktiske fortælleform dækker over faktiske hændelser og virkelige personer, som forfatteren digter videre på og sætter ind i sit helt eget univers der, med afsæt i forfatterens egen familiehistorie, bringer læseren til både zarens Rusland, til en sigøjnerfamilies opbrud fra Preussen og til Skagen, lige før de berømte malere for alvor slog sig ned i den lille købstad. Uddrag af bogen Sankt Petersborg, maj 1880 Vinterpaladset levede overhovedet ikke op til sit navn, som det lå der i den lyse og milde majaften, skinnende som en tre etagers kæmpestor, citrongul lagkage. En lagkage, der var taget en ordentlig mundfuld af for til højre for hovedindgangen skæmmede et hul fra kælder til kvist helhedsindtrykket af stringent orden. Et spinkelt stillads var fastgjort til facaden, og man var tilsyneladende i gang med en eller anden form for renovering. I et mindre forgemak på første sal stod Vladimir Alexandrovitj og betragtede de et hundrede fireogtyve gæster, der var på vej til officersballet. Om forfatteren Finn Hviid Bredahl (f. 1953) er uddannet som skuespiller på Aalborg Teater og arbejde her og på Det Danske Teater og Aarhus Teater frem til 1987, hvor han forlod teaterverdenen og gik ind i reklamebranchen. Vendte i 1997 tilbage til de skrå brædder som skuespiller på Aalborg Teater, Jomfru Ane og Jako Bole Teatret. I 2003 grundlagde han, sammen med skuespilkollegaen Susanne Sangill, egnsteatret Himmerlands Teater i Hobro, hvor han fungerede som adm. teaterchef, skuespiller, oversætter og dramatiker frem til 2014, hvor han, på grund af et synshandicap, blev nødt til at stoppe sit teaterarbejde.

 • af Ira Levin
  73,95 - 347,95 kr.

  Der er gået flere årtier efter afslutningen af Anden Verdenskrig, og efterhånden som der bliver givet færre og færre midler til at jagte de forsvundne nazister, der skal stilles for en domstol, ser Yakov Liebermann sig nødsaget til at tage sagerne i egen hånd. Han støder på et rygte om en gruppe nazister, der holder til i Sydamerika og sætter straks gang i en større jagt på tværs af kontinenterne. For iblandt forbryderne er der særligt én, som Liebermann gerne vil have fat i: selveste Josef Mengele.Den amerikanske forfatter Ira Levin (1929-2007) skrev en række kendte og populære romaner. Særligt blev han kendt for de af hans romaner, som blev filmatiseret, heriblandt "Rosemarys baby" og "De lydige koner fra Stepford". Udover sine romaner skrev Levin også manuskripter til teaterforestillinger, der blev opført på Broadway i New York.

 • af Maren Uthaug
  219,95 kr.

  ”Man gør, hvad Inga siger,” sagde folk. De havde ret. Hun vidste altid bedst. Sådan havde det været, så langt tilbage, hun kunne huske. ”Hun kan lugte, hvis du lyver,” sagde de også. “Alle steder, der er mennesker, stinker det,” svarede hun, hvis hun blev spurgt, om det var sandt. To kvinder er besatte af tanken om at redde en han ud fra et avlscenter på Lolland. Den ene i jagten på kærlighed, den anden for at parre sig med ham. I udkants-matriarkatet spænder urkvinden Inga sine rensdyr for slæden og tager turen ned fra det nordligste Norge gennem fjeldene og over vandet, for at stoppe kvinderne. Hun ved nemlig, at hvis deres mission lykkes, og hannen kommer ud i det fri, bryder samfundet sammen igen.88% er Maren Uthaugs opfølger til vinderen af De Gyldne Laurbær, romanen 11% om en fremtid, hvor kvinder styrer samfundet og mænd bliver holdt i sikrede avlscentre. Halvtreds år er gået, og flere eksperimenter med frilandsmænd er slået fejl. Alligevel er der nogen, der ikke kan slippe tanken om, at manden også er et menneske.

 • - My Voyages
  af Vito de la Vera
  57,95 - 102,95 kr.

  To gain an understanding of the past, it is sometimes useful to test what one has learned by investigating the past. That is what this book is about. It is a continuation of my book, "The Whale Culture of Greenland". Based on the details about the whale culture in Greenland that I learned from rock carvings on a cliff in Eastern Greenland, I and like-minded individuals have built an airship, as it could have been built by a hunter-gatherer culture in the Arctic during the Holocene Maximum, and we will now attempt to fly it around Greenland and propel it with the fuel we can gather from hunting.This is therefore the story of our journey in a hot-air balloon around Greenland and how we managed the long trip north around the island and down along the west coast until we returned to the east coast, facing all the challenges and dangerous situations that arose along the way.It is also the story of what an ancient people could achieve in the distant past and what it tells about their spread in the Arctic and beyond.It is a long and eventful journey that I and my companions undertake, which does not go as expected and certainly does not end as such, but still bears the fruits we desired.The journey is long and tough and constantly tests us, as the Arctic must have tested the whale culture in Greenland's distant past, but we endure it all the way to the abrupt end of the journey, thereby showing that an airborne culture in Greenland could have been possible around the time of the Holocene Maximum.

 • af Nils Jacob Rey Henningsen
  175,95 kr.

  Nøglen til evigheden er en fortælling om en dystopisk verden og et biologisk eksperiment. Romanen er et genremix og har elementer af detektivkrimi, science-fiction og fantasy.Den Globale Union er en realitet. Kontinenterne har samlet sig til én faktor, og i kulissen venter nye magtkonstellationer. De tre mastodonter er nu så store, at de kan regnes som værdige rivaler. Og solsystemets planeter ses som den næste kampplads.Kelvin har længe ønsket at vide, hvad der er sket med hans far. I sin søgen kommer han på sporet af nogle mennesker, der leder efter et urgammelt folk, der siges at have magiske kræfter. Snart er Kelvin spundet ind i et net, han ikke kan slippe ud af.Denice og hendes skæbnefæller er efter lang tids træning klar til at flytte til deres nye hjem. De kommer til at bo hos Det Øverste Råd, og her bliver de indviet i Værdibevægelsens dybeste hemmeligheder.Dennis bor i Perus hovedstad. Der er optræk til konflikt, og da et multinationalt selskab lukker flere store virksomheder, emmer det af revolution. Snart bliver han kontaktet af sin gamle ven og havner i Ghana. Og her kommer han til at deltage i et projekt, der skal redde verdens kulturer.Nøglen til evigheden er det andet og sidste bind i: E1000 Prolog serien.

 • af Georges Danton
  222,95 - 225,95 kr.

  Discours civiques de Danton" est une compilation des discours prononcés par Georges Danton, un homme politique français influent de la Révolution française. Ces discours reflètent les idées et les convictions politiques de Danton, ainsi que son éloquence et son talent d'orateur. Danton était un leader du mouvement révolutionnaire et ses discours ont joué un rôle important dans la mobilisation du peuple et dans l'organisation des événements révolutionnaires. Ils ont également contribué à façonner l'histoire politique de la France à cette époque tumultueuse. Cette compilation offre un aperçu précieux des idéaux révolutionnaires et de la rhétorique politique de l'époque.

 • af Georges Eekhoud
  194,95 - 222,95 kr.

  "La Faneuse d'Amour" est un roman écrit par Georges Eekhoud et publié en 1893. Ce livre met en scène l'histoire d'amour tragique entre deux jeunes femmes, Colette et Blanche, dans la campagne flamande du XIXe siècle. Malgré les obstacles sociaux et les conventions de l'époque, les deux femmes entretiennent une relation passionnée et se battent pour vivre leur amour librement. Le roman aborde des thèmes tels que l'homosexualité, l'émancipation féminine et la lutte contre les préjugés, tout en offrant une représentation sensible et poétique de la nature et de la vie rurale en Flandre. "La Faneuse d'Amour" est considéré comme l'un des premiers romans à traiter ouvertement de l'homosexualité féminine dans la littérature européenne

 • af Robert Ludlum
  119,95 - 297,95 kr.

  Den amerikanske arkitekt Noel Holcroft får pludselig at vide, at hans biologiske far, der var medlem af Den tyske Overkommando mod slutningen af 2. Verdenskrig, har efterladt ham en tredjedel af en skjult formue på 780 millioner dollars bundet til en hemmelig og – viser det sig djævelsk pagt. Ifølge det dokument, de tre arvinger skal underskrive, skal formuen anvendes til at hjælpe de overlevende og efterkommere af krigens ofre. Men det hele er et stort bedrageri. Formuen er nemlig bestemt for Solens Børn, die Sonnenkinder, specielt udvalgte tyske børn, der er vokset op i alverdens lande og nu skal fuldføre drømmen om Det 4. Rige. De andre arvinger venter – de kender den sande plan. Det gør Holcroft ikke. At underskrive pagten er ensbetydende med at underskrive sin egen dødsdom og sætte enorme kræfter i gang. Men da sandheden går op for ham, træffer han alligevel den skæbnesvangre beslutning. For frigørelsen af formuen er ironisk nok hans eneste chance for at standse planen og de mænd, som er fast besluttet på at føre den ud i livet.Robert Ludlum (1927 – 2001) var en populær amerikansk forfatter. Hans romaner er solgt i over 210 millioner eksemplarer verden over.Flere af hans romaner som The Bourne Identity, The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatumer blevet filmatiseret.

 • af E. V. Ring
  238,95 kr.

  "Du bist endlich am Ort deiner Bestimmung.Du wirst jetzt beweisen, dass du ihm würdig bist."Cornwall, 1968. Der junge Aarin sehnt sich nach den Sternen. Er trainiert eisern, um irgendwann ins All fliegen zu können, doch sein Wunsch scheint unerfüllbar. Als die Maschinen ihn zu sich holen, kommt er seinem Ziel so nahe wie noch nie. Aarin schwört, seiner neuen Aufgabe gerecht zu werden, koste es, was es wolle ¿ und besiegelt damit sein Schicksal.Der zweite Teil der Maschinenmacht-Reihe erzählt die Geschichte von Aarin Cirrus und knüpft im Anschluss nahtlos an Band eins an. Im Kern der Maschine kommt es zum Wiedersehen mit alten Bekannten und schließlich zu einem lange erwarteten Showdown.Eine Villain Origin Story in einem Genremix aus Science-Fiction, Thriller, Biopunk, Drama und Coming of Age.

 • af Einar Ourlove
  93,95 kr.

  Government By The People: Decolonizing Governmental Systems In a world fraught with division and inequality, "Government By The People: Decolonizing Governmental Systems" offers a visionary roadmap towards a future founded on principles of unity, equality, and justice. This groundbreaking work embarks on a transformative journey, challenging the status quo and envisioning a governance model that places power squarely in the hands of the people. At its core, "Government By The People" advocates for the transition to a PEOPLEIZE governance model, a paradigm shift that requires active engagement and collaboration with citizens, organizations, and governments worldwide. Through comprehensive public awareness campaigns, educational initiatives, and grassroots mobilization efforts, the book sets the stage for a collective awakening, empowering individuals to reclaim their voice and agency in shaping the future of governance.From local community committees to global advocacy networks, "Government By The People" underscores the pivotal role of organizations, NGOs, and companies in driving positive change. By fostering partnerships, promoting ethical governance practices, and advocating for policy reform, these entities emerge as catalysts for progress, amplifying the collective voice of the people and advancing the principles of PEOPLEIZE governance. Furthermore, "Government By The People" challenges entrenched systems of violence, power, and colonization, urging humanity to confront its colonial biases and transcend divisive ideologies. By dismantling structures of inequality and exploitation, the book envisions a world where every individual is afforded dignity, opportunity, and respect, regardless of nationality, ethnicity, or socioeconomic status. At its heart, "Government By The People" is a call to action, a call to unite in pursuit of a common vision for a more equitable, sustainable, and inclusive society. Through coordinated mass actions, pilot projects, and legislative reforms, the book empowers individuals and governments alike to embrace the principles of PEOPLEIZE governance and chart a course towards a brighter future for all. As we stand at the threshold of a new era in human history, "Government By The People: Decolonizing Governmental Systems" offers not just a roadmap, but a manifesto for change-a testament to the power of collective action and the enduring spirit of humanity in the quest for freedom, equality, and justice. Join us on this extraordinary journey as we strive to build a world where governance truly serves the interests of "We the People."

 • af Devarajan Pillai G
  284,95 kr.

  "From Tantrums to Tickles: The Humorous Handbook for Parents" is a delightful and heartwarming guide that takes readers on an entertaining journey through the rollercoaster ride of parenthood. With wit, humor, and a touch of parental wisdom, this book presents a series of interconnected, humorous stories that capture the essence of family life - from the chaotic moments of tantrums to the joyous episodes of tickles.The book is a collection of amusing anecdotes, each portraying a different stage in the adventure of raising children. Starting with the unpredictable dramas of tantrums and navigating through the challenges of potty training, kitchen chaos, school days, teenage tango, bedtime banter, sibling silliness, family road trips, playdate parodies, and more, the handbook covers a broad spectrum of parenting experiences.Through vivid storytelling and relatable scenarios, "From Tantrums to Tickles" sheds light on the universal truths of parenthood, celebrating the shared laughter, love, and the timeless art of finding joy in the delightful chaos that makes every family unique. Each part of the book is a standalone chapter, yet collectively, they weave a rich tapestry of the ups and downs, the struggles and triumphs, and the countless moments that define the extraordinary adventure of family life.Whether you're a seasoned parent or just starting on the parenthood journey, this handbook offers a refreshing perspective on the challenges and joys of raising children. It is not just a guide but a celebration of the quirks, the surprises, and the enduring love that make the journey of parenthood a grand comedy."From Tantrums to Tickles" is a lighthearted, humorous, and heartwarming companion for parents, providing a comforting reminder that, despite the chaos, laughter is the glue that holds a family together. This book is not just about parenting; it's an invitation to embrace the quirks, relish the moments, and find joy in the extraordinary adventure that is family life.

 • af Einar Ourlove
  91,95 kr.

  PEOPLEIZE - Decolonizing Money for Global Equality - Utilizing Currency for Equity, Not Colonialism In "Peopleize: Decolonizing Money for Global Equality," the journey begins with a fundamental reevaluation of the very essence of currency. As we delve into the depths of monetary systems, we uncover the truth that money's value is not intrinsic but rather a collective agreement, a social construct shaped by human interaction and societal norms. This paradigm-shifting work challenges the conventional wisdom that equates wealth with worth. It calls for a reimagining of the purpose and function of money, emphasizing equity, sustainability, and community empowerment over colonialist legacies of exploitation and inequality.Through the lens of Peopleize Currency Alternatives, readers are invited to envision a world where financial systems prioritize inclusivity and autonomy. From state-owned paper money systems to decentralized currencies, the exploration of innovative alternatives paves the way for economic empowerment and resilience at the grassroots level. Moreover, "People Ownership of Public Funds" advocates for a fundamental shift in how public finances are managed and allocated. By recognizing taxpayers as the rightful owners of public resources and promoting transparency, accountability, and citizen participation, this concept lays the foundation for a more democratic, equitable, and sustainable society.With clarity and insight, "Peopleize" offers a blueprint for a new economic paradigm-one that transcends the limitations of colonialist frameworks to embrace the true potential of money as a force for global equality and well-being.Join the movement to decolonize money, empower communities, and build a future where financial systems serve the common good of all. It's time to Peopleize.

 • af Célestin Bouglé
  228,95 kr.

  "Les Sciences Sociales en Allemagne" de Célestin Bouglé est une ¿uvre qui explore les méthodes et les développements des sciences sociales en Allemagne. En tant que sociologue français, Bouglé offre une perspective éclairée sur les tendances et les approches dans le domaine des sciences sociales telles qu'elles étaient pratiquées en Allemagne à son époque.L'ouvrage couvre probablement les différentes branches des sciences sociales, examinant les méthodes de recherche, les théories en vogue, et peut-être même les personnalités influentes dans le domaine. Bouglé aurait pu discuter des contributions spécifiques de l'Allemagne aux sciences sociales et des façons dont ces contributions ont influencé le développement de la discipline.En résumé, "Les Sciences Sociales en Allemagne" offre probablement une exploration approfondie de l'état des sciences sociales en Allemagne à l'époque où Bouglé a écrit cet ouvrage, fournissant ainsi une source précieuse pour ceux intéressés par l'histoire et l'évolution de ce domaine académique.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.