Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Generelle studier

Her finder du spændende bøger om Generelle studier. Nedenfor er et flot udvalg af over 20 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Materiale rettet mod generel studieforberedende undervisning.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (20)
 • (4)
Format
 • (10)
 • (7)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
Sprog
 • (13)
 • (7)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (0)
 • (3)
 • (4)
 • (4)
Serie
 • (2)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - forurettelse og antiliberalisme i det 21. århundrede
  af Henrik Dahl
  174,95 - 192,95 kr.

  Sociolog og politiker Henrik Dahl om identitetspolitikken, der fejer ind over den vestlige verden og opløser de rettigheder, vi efter århundreder har fået etableret: frihedsrettighederne og i sidste instans ugyldiggør frihed, lighed og broderskab.Identitetspolitikken har eksisteret længe. Den var en drivkraft i 1800-tallets nationalisme. Men den moderne identitetspolitik er udsprunget af de poststrukturalistiske strømninger på humaniora og samfundsfag siden 1970’erne. På universiteterne har ad-hominem tænkningen nu konsolideret sig, og krænkelsesofrene er begyndt at myldre frem fra universitetsgangene til bypladserne. Der er efterfølgende sket en falsk problemimport i samfundet med fx Black Lives Matter. Nye alliancer er den ekstreme venstrefløj og dele af indvandrermiljøet. Modreaktionen er den ekstreme højrefløj. Hvordan stoppes spiralen mod tilintetgørelsen af fundamentet i vestlige, demokratiske samfund? Med de-funding af humaniora. Med indskrivning af Chicago-principperne i dansk universitetslov og med et forsvar for ytrings- og tankefriheden, hvor krænkelse ikke er en begrundelse for at indskrænke ytringsfriheden, fordi historien hverken kan eller skal redigeres.

 • - Europæisk kultur- og idéhistorie
  af Inger Toftgaard Barret m.fl.
  283,95 kr.

  Den lodrette beståen sætter os på sporet af de europæiske tanker og fortolkninger ved kronologisk at præsentere kilderne til den vesterlandske kultur. Det sker ved idehistorisk at beskrive tænkningen i antikken, middelalderen, renæssancen, reformationen, oplysningstiden, romantikken og religionskritikken i det 19. århundrede samt det 20. og 21. århundredes filosofi og kultur- og religionsmøde. Ligeledes gives et religionshistorisk indblik i jødedommens, kristendommens og islams oprindelse og grundforestillinger. Bogens tre redaktører har sammen med en række andre undervisere fra læreruddannelsen primært skrevet Den lodrette beståen for at udgive en ny grundbog til det nye obligatoriske fællesfag på lærerseminariet: Kristendomskundskab/livsoplysning/medborgerskab. Bogen opfylder netop fagets hensigt om at styrke de almene lærerkvalifikationer gennem tilegnelse og drøftelse af centrale temaer af livsanskuelsesmæssig art i den vestlige civilisations udvikling. Den lodrette beståen vil imidlertid også kunne finde anvendelse i fagene religion og filosofi på gymnasium og HF, på VUC, på højskoler og i megen anden voksenundervisning. For bogen henvender sig til enhver, som søger en solid indføring i de tanker, den europæiske civilisation er rundet af.

 • - an Introduction
  af Thomas Harboe
  198,95 - 251,95 kr.

  Method and Project Writing – an Introduction provides a wide introduction to the methods that are applied within the social scientific subjects and disciplines. The book presents and explains the concepts, approaches and tools, which are important when you perform studies and write reports and projects.

 • - En grundbog til læreruddannelsen
  af Karen Braad & Betina Jakobsen
  272,95 kr.

  At være undervisningskompetent i en folkeskolesammenhæng handler først og fremmest om at kunne planlægge, gennemføre og evaluere undervisning under hensyntagen til elevernes behov og forudsætninger, undervisningens rammer og de lovgivningsmæssige bestemmelser for skolens virke. Samtidig er det nødvendigt, at læreren har viden om og en kritisk-konstruktiv opmærksomhed på den mangfoldighed af øvrige forhold, som har betydning for undervisningen. Disse forhold udgøres af samfundsmæssige diskurser og betingelser, skolens kultur og praksis omkring bl.a. inklusion og samarbejde samt lærerens professionelle dømmekraft, kropslige ageren og udøvelse af relationskompetence og klasseledelse. Denne grundbog relaterer sig til modulet almen undervisningskompetence i læreruddannelsen og beskæftiger sig med følgende emner: De samfundsmæssige rammer omkring folkeskolen Dannelsesteorier og undervisningskoncepter Læreres didaktiske kompas og professionelle dømmekraft Skolekulturens betydning for livet i skolen Inkluderende fællesskaber og samarbejdet omkring disse Udfordringer i skole-hjem-samspillet Undervisningsplanlægningens praksis Lærerens relationskompetence og klasseledelse Kroppens betydning i undervisningen Teater og drama som metode i undervisningen Udeskole - hvorfor og hvordan? It og teknologiforståelse i skolen

 • af Linda Greve
  218,95 - 221,95 kr.

  Alle professionelle præsentationer – hvad enten det er oplæg, taler, foredrag, undervisning eller salgspræsentationer – kræver metodisk indsigt i at fremstille et budskab på en måde, så det præger lytteren i den ønskede retning. Den gode præsentation giver det teoretiske fundament og de praktiske værktøjer, der skal til for at skabe gode præsentationer, der virker efter hensigten. Læren er, at gode præsentationer kommer af grundig og metodisk velovervejet forberedelse – og af modet til at gå i relation med lytterne. Bogen er for dig, der som en del af dit arbejde eller dit studium har behov for at præsentere din viden på en måde, så det er vedkommende for dine lyttere.DENNE TITEL ER ERSTATTET AF 2. UDGAVE 9788759327777

 • af Trine Toft
  68,95 kr.

  Beskrivelse: Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet, har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen, er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen – så er denne e-bog for dig! Her får du svar på alle dine spørgsmål: - Hvordan finder jeg de legater, som jeg kan søge? - Hvordan søger jeg legater? - Hvordan skriver jeg en god ansøgning? - Hvordan laver jeg et budget? - Og hvilke bilag er nødvendige at sende med? Bogen giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater og har masser af eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning.

 • - Læring gennem spil og konkurrence
  af Malene Erkmann & Pernille Lomholt
  152,95 kr.

  Spil kan føre til læring. Det mener spilforskerne, og det ser vi, når vi iagttager spil og leg blandt børn. I undervisningen har den digitale udvikling derfor givet fænomener som quizzer, virtuelle verdner og digitale rollespil en større udbredelse. Denne bog handler om, hvordan spilelementer som konkurrence, pointtavler og duelighedstegn såvel som simulation og rollespil kan skabe mere engagerende undervisning og meningsfuld læring. Med inspiration fra computerspil præsenterer bogen en rækkespilelementer, som kan bruges til at gamificere forskellige læringsaktiviteter. Gamification - læring gennem spil og konkurrence henvender sig til lærere og pædagoger såvel som studerende og andre, der beskæftiger sig med undervisning, læring og leg gerne i kombination. Bogen giver ikke alene konkrete bud på, hvordan gamification kan indgå i forskellige aktiviteter for mange forskellige aldersgrupper, men udfordrer også læseren til selv at spille.

 • af Kyösti Waris
  237,95 kr.

 • - Refleksioner over dansk og vestlig kultur. Kulturfilosofiske essays
  af Poul Ferland
  46,95 - 106,95 kr.

  Skønt blot det første essay direkte tematiserer dannelsesbegrebet, drejer alle essays sig i virkeligheden om, hvad der må være eller engang måtte blive relevant for en genuin dannelse.Den gennemgående tese for alle essays er, at fornuften i den vestlige, og herunder den danske, kultur i ikke ringe grad er præget af en vis formørkelse, af en tendens til endimensionalitet og instrumentel fornuft.Denne formørkelse forsøger essayene at fremstille igennem kritisk behandling af temaer som dannelse, det moderne, tro og mening i relation til viden, logikken og naturlovene samt spontanitet. Det er temaer, som ikke blot er videnskabeligt, filosofisk eller kunstnerisk, men også eller måske især almenkulturelt relevante.

 • af Torben Elm Larsen
  289,95 - 339,95 kr.

 • af Bill Bryson
  193,95 kr.

  Planet Mensch - ein ReiseführerIn seinem neuen Buch erzählt Weltbestsellerautor Bill Bryson die grandiose Geschichte des menschlichen Körpers, von der Haarwurzel bis zu den Zehen. Das ganze Leben verbringen wir in unserem Körper, doch die wenigsten haben eine Ahnung davon, wie er funktioniert, welche erstaunlichen Kräfte darin wirken und was tief im Inneren ab- und manchmal auch schiefläuft. »Eine kurze Geschichte des menschlichen Körpers« lädt ein zu einer unvergleichlichen Forschungsreise durch unseren Organismus. Mit ansteckender Entdeckerfreude erzählt Bryson vom Wunder unserer körperlichen und neurologischen Grundausstattung. Alles, was man wissen muss, faszinierend, mitreißend, witzig und leicht verständlich erzählt: ein echter Bryson!

 • af Bill Bryson
  107,95 kr.

  Die Welt verstehen, ohne auch nur einen Fuß vor die Haustür zu setzen.Was bleibt nach der "Geschichte von fast allem" eigentlich noch zu schreiben? Die Geschichte von fast allem anderen, natürlich. Bill Bryson hat sich daher in seinen vier Wänden umgesehen und sich gefragt: Warum leben wir eigentlich, wie wir leben? Warum stehen ausgerechnet Salz und Pfeffer auf dem Tisch, und weshalb hat unsere Gabel vier Zinken? Aber es bleibt nicht bei Geschichten von Bett, Sofa und Küchenherd. Die Geschichte des Heims ist auch immer eine der großen Entdeckungen und Abenteuer: ohne die Weltausstellung in London gäbe es womöglich kein Wasserklosett und ohne die großen Entdecker weder Kaffee noch Tee oder Kakao zum Frühstück. Bill Bryson zeigt uns unser Heim, wie wir es noch nie gesehen haben. Und wir verstehen ein wenig mehr, warum es so ist, wie es ist.

 • af Bill Bryson
  107,95 kr.

  Wie groß ist eigentlich das Universum? Was wiegt unsere Erde? Und wie ist das überhaupt möglich - die Erde zu wiegen? Auf diese und viele andere Fragen hat Bestsellerautor Bill Bryson in der Schule nie Antworten erhalten. Nun hat er sich selbst auf die Suche nach ihnen gemacht und dabei eine atemberaubende Reise durch Raum und Zeit angetreten. Dabei entstand ein faktenreiches, kluges und dabei höchst vergnügliches Buch über die Wunder der Welt - geschrieben mit all dem Witz und Charme, die Bryson zu einem der beliebtesten Sachbuchautoren unserer Zeit gemacht haben!

 • - Styrk din markedsværdi - og bliv karriereklar under studierne
  af Jacob F.H. Petersen
  113,95 kr.

  Vejen til det gode studiejob dykker ned i (studie)jobmarkedet for universitetsstuderende. Ekspertudtalelser og rekrutteringsanalyser samt forfatterens egne erfaringer guider dig mod et relevant studiejob.Med bogen her lærer du:• hvorfor du bør prioritere relevant arbejde højere, end du gør nu• at undgå de klassiske fejl under jobsøgningen• at skrive en succesfuld ansøgning og vinde til jobsamtalen.Nyuddannede akademikere skal ofte gøre en ekstra indsats for at komme godt i gang med arbejdslivet. Man kan som studerende selv gøre meget for at ruste sig til det kommende arbejdsliv, og det er her, det gode studiejob bliver relevant. Jacob Flemming Hounsgaard Petersen argumenterer for, at det er strategisk vigtigt også at lægge en stor portion energi i jagten på det gode studiejob undervejs i uddannelsen.

 • - Fra muld til mave
  af Jens-Otto Andersen
  228,95 kr.

 • af Immanuel Kant
  299,95 - 771,95 kr.

  "Critique of Pure Reason" is one of the most influential works in the history of literature. "Critique of Pure Reason" was originally published in two editions. The current book contains both the first edition (1781) and the second edition (1787).

 • - from 2003 to 2014
  af George Manus
  430,95 kr.

  My main hobby became inventions and creations, mainly related to Golf.I took it as my first challenge to construct the most compact collapsible Golf Trolley ever seen. As a consequence of working with the above mentioned challenge, thoughts about reinventing the wheel was quite logical, as many golfers prefer to use an electric trolley. As I am a keen golfer myself, I constantly had in mind how one could improve ones game by means of training aids. I first concentrated on a well-known challenge that most of us amateur golfer are facing, namely to keep the head and eyes behind the golf ball at impact. Not to confuse the reader too much, it is certainly difficult enough to understand a lot of the contents in the book, I decided to split between the various groups of developments leading to what in the end became "Golf Trolleys", "MACWheel", "The Short Game Coach", "Golf Putters" and "Other Training Aids for Golf".Along the way I have made some simple documentation and taken photos of some of the models I made, mainly to prove the feasibility of the ideas and as background for the patent office to make drawings and to get an understanding of the various principles. I make excuses for my poor photo-graphical skills.I have, in this book, tried to give an extract of what I have been through in my inventive world as a pensioner, so far, by presenting some of the material, following the sequence of the time when the ideas were tested. Very little can give me more pleasure than the challenge and excitement forming part of creating something that one think no one else has done, as for example to reinvent the wheel. Who can be so stupid as to try that?The South of Spain, autumn 2014George Manus

 • af Hanne Andersen, David Budtz Pedersen & Tom Børsen
  58,95 kr.

  Med jævne mellemrum diskuterer vi i Danmark, om vi burde genindføre det filosofikum, som efter århundreders ubrudt virke blev nedlagt i de tumultariske 1970ere. Da debatten atter engang bølgede omkring årtusindeskiftet, blev det genindført i en opdateret og fagnær udgave under navnet Fagets Videnskabsteori. Ikke desto mindre vedbliver der at være stemmer, der ønsker at genindføre filosofikum.Denne bog ser derfor nærmere på, hvad det er for et moderne filosofikum, der blev indført med Fagets Videnskabsteori, hvordan det er blevet udmøntet på forskellige institutioner, og hvilke udfordringer det har givet at indføre et nyt obligatorisk studieelement på alle danske bacheloruddannelser.Bogen er skrevet af en række forskere og undervisere i Fagets Videnskabsteori på landets universiteter.

 • - for de gymnasiale uddannelser
  af Trine Toft
  128,95 kr.

 • af Peter Frederiksen & Elsebeth Sanden
  99,95 kr.

  Gruppearbejde er ikke bare noget man kan. Men det kan læres! Gruppearbejde i undervisningen - der indeholder over 20 praktiske øvelser - henvender sig bl.a. til elever og kursister på alle ungdomsuddannelser og på VUC.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.