Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zoologi: fugle (ornitologi)

Her finder du spændende bøger om Zoologi: fugle (ornitologi). Nedenfor er et flot udvalg af over 60 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tommy Dybbro
  237,95 kr.

  Politikens store fuglebog fortæller om alle danske og skandinaviske ynglefugle samt de almindelige og sjældne trækgæster. For hver af de 344 arter beskrives udseende, biologi, trækruter og status. Bogen er ideel som grundbog for den fugleinteresserede, der ønsker udførlig viden om de danske og skandinaviske fugle. Bogen er opdateret med de nyeste oplysninger om fuglenes forekomst og status i Danmark frem til og med 2019 samt 12 nye sjældne, spændende fuglegæster.Bogen er overdådigt illustreret med mere end 1000 nye, enestående akvareller af Carl Christian Tofte, en af Danmarks fineste fugletegnere. Med stemmer af de 95 almindeligste danske fugle.

 • - feltbestemmelse af fuglene i Europa og Middelhavsområdet
  af Lars Svensson
  272,95 kr.

  Ny, revideret udgave af alle danske fuglekiggeres foretrukne felthåndbog. Der er i denne 3. danske udgave af Fugle i felten foretaget en række rettelser og opdateringer samt ajourføring af forekomstkoder, så de svarer til status i Danmark ved udgangen af 2003. Fugle i felten omfatter samtlige ca. 850 arter, som kan ses i Danmark, det øvrige Europa, Nordafrika og dele af Mellemøsten. Bogen er indbundet i slidstærkt og bøjeligt flexi-cover.

 • af Tommy Dybbro
  145,95 kr.

  En praktisk guide til 267 fugle i hele Skandinavien. Hver art beskrives med kendetegn, forekomst, levevis, træk og overvintring. De mange smukke og livagtige tegninger gør det nemt at kende de forskellige arter fra hinanden - også for begyndere.

 • af Klaus Malling
  183,95 kr.

  Rovfugle i felten er den ultimative bog til bestemmelse af rovfugle i naturen. Den er rigt illustreret og pædagogisk opbygget, så den kan bruges både af begynderen og af feltbissen.• Bogen dækker de 39 arter af rovfugle, der kan ses i Europa• Grundig tekst om genkendelse af fuglene i naturen, udbredelse og biologi• Over 400 illustrationer af voksne og unge fugle i flugt og siddende, samt dragtvariationer• Særlige plancher med rovfugle man nemt kan forveksle.Tegneren Carl Christian Tofte har tilbragt lang tid i felten sammen med forfatteren for at tegne fuglene i flugt så naturtro som muligt. Han har tidligere illustreret bl.a. Politikens store fuglebog, Fugle i farver og Fuglene på foderbrættet.

 • af Tommy Dybbro
  125,95 kr.

  Håndbogen hjælper de mange fugleinteresserede til at komme tættere på havens fugle og få indblik i deres hemmelige liv. Hver af de 64 almindelige havefugle er illustreret med flere tegninger og et foto, inkl. plancher med de fugle, der besøger fuglebrættet sommer og vinter. Med bogen følger en cd med fuglestemmer af havens fugle.

 • - I urfuglenes tid
  af Jens Gregersen
  218,94 kr.

  Urfuglen er væk. Det er ikke længe siden, men uddød er den. Urfuglens fremgang og succes var båret af hedebondens ydmyge kår, men med det moderne, teknologiske landbrug forsvandt en århundredgammel bondekultur – og dermed også urfuglen.Den jyske hede er en fortælling om naturværdier baseret på et kulturlandskab, som var tæt forbundet med en forholdsvis uberørt natur. Gennem et smukt samspil mellem tekst, tegninger og akvareller skildrer bogen hedenaturen med dens smukke og særegne dyr, fugle og planter.Det var en rig natur, som man i dag tilstræber at komme tilbage til gennem naturgenopretning og naturpleje, som en kontrast til det intensivt opdyrkede landskab. Det har vist sig, at man kan få ørne, traner og ulve tilbage ved en målrettet indsats, og bogen argumenterer for at oprette Hedelandets Nationalpark i Midtjylland, evt. med udsætning af urfugle. Det er blevet mere klart, at selv om landet er opdyrket, kan der godt være plads til alt det, som tidligere fandtes. Det er det stadie, som forfatteren kalder urfuglenes tid.

 • af Lars Gejl
  182,95 kr.

  Er den første fuglebog, som lærer digfuglen at kende , før du ser den. Bogen er inddelt i 3 afsnit. Første del fortæller og viser dig, hvad du skal lægge mærke til for at kunne bestemme hvilken art, du iagttager. Anden del udgøres af forskellige nyudviklede plancher af de fleste europæiske arter, opsat efter størrelse og lighed. Tredje del beskriver de europæiske fugleordener, familier og slægter ud fra jizz, flugt, adfærd, biotop, stemme og føde. • silhuetter af 500 europæiske fugle i størrelse fra XS til XL • karakteristiske hoved og næbformer • Look-a-likes (lignende arter) • arter med unikke silhuetter

 • af Cord Riechelmann
  184,95 kr.

  Alle kender dem, men næsten ingen bryder sig om dem. Kragerne er ikke desto mindre overalt på kloden og har fulgt menneskeheden siden den trådte sine første oprejste skridt og tog på sine første krigertogter. Krager er en samlet kultur- og naturhistorie, der for en gang skyld anerkender kragefuglenes skønhed, smukt tilrettelagt af Judith Schalansky. Cord Riechelmann fortæller denne kloge fugls forbløffende natur- og kulturhistorie og præsenterer tyve kragearter, som han selv har haft lejlighed til at iagttage på fem kontinenter. Hans dyreportræt kaster et fordomsfrit, ofte overraskende og lærerigt blik på det tilsyneladende velkendte. Cord Riechelmann, født 1960 i Celle, har studeret biologi og filosofi ved Freie Universität i Berlin. Han har været docent i primaters socialadfærd og arbejdet som klummeskribent og bynaturreporter for Berlin-sektionen af avisen Frankfurter Allgemeine Zeitung. Han lever som journalist og forfatter i Berlin.

 • af Lars Svensson
  197,95 - 296,95 kr.

  Following on from its hugely successful launch in 1999, Collins Bird Guide - the ultimate reference book for bird enthusiasts - now enters its second edition.

 • - i al sin vilde skønhed
  af Niels Peter Andreasen
  273,95 kr.

  Bogen er fortællingen om en mand og en falk. Gennem 50 år følger Niels Peter Andreasen vandrefalken på Møns Klint og skildrer den i ord og billeder. Han fortæller om de første møder med verdens hurtigste fugl, om dens perfekte beherskelse af luftrummet, hvor dens styrtdyk er målt til en tophastighed på 389 kilometer i timen, om tyveriet af de sidste unger i Danmark, om bevogtningen og miljøgiftenes udryddelse af arten som ynglefugl her i landet, og om 30 års ventetid og rejser til andre natur- og fuglelokaliteter, indtil et falkepar igen slår sig ned på de mønske kridtklinter. Fra år 2000 og frem til 2011 følger vi sæson for sæson vandrefalkens dagligdag i yngleperioden gennem forfatterens personlige forhold til den hanfalk, der gennem hele perioden sørger for, at nye generationer af vandrefalke kommer på vingerne i Danmark. Under de mange timer, dage og uger med falkene er der god tid til at tegne og male, og tid til at tænke på det liv, det samfund og den natur, både menneske og falk er en del af.

 • af Benny Génsbøl & Axel Kielland
  107,95 kr.

  Danmarks Natur – Fugle i haven er en ud af 5 titler i en ny serie lettilgængelige og overkommelige håndbøger, der beskriver og illustrerer de mest almindelige dyr og planter, du kan finde i den danske natur. Fugle i haven beskriver og illustrerer 62 af de mest almindelige fugle, du kan se i din have med relevante oplysninger om deres udseende, udbredelse, levevis og trækforhold.

 • - og Nordeuropa
  af Peter Goodfellow
  164,95 - 166,95 kr.

  En let anvendelig og overskuelig guide til 280 fugle, der hører hjemme i Danmark og Nordeuropa.• Beskrivelse af fuglenes vigtigste kendetegn samt deres udbredelse• Gennemgang af fuglenes levevis, vaner og stemmer• Vellignende farvefotos af alle bogens fuglearter• Indledning med gode råd om, hvordan man identificerer fugle• Ideel både for begynderen og den mere erfarneBogen er skrevet af Peter Goodfellow og har fotos af Paul Sterry.

 • - Naturfortællinger i øjenhøjde
  af Jette Varmer
  81,95 - 224,95 kr.

  I "Fugleperspektiv" inviterer bogens forfatter os med på en række fugle- og naturoplevelser i Danmark, Sverige, Norge og på Færøerne. Jette Varmer betragter sig selv som en glad amatør på det ornitologiske område. Hun er i øjenhøjde med sine læsere og væver et humoristisk islæt ind i sine personlige forællinger om fugle, natur og fuglefolk. Hendes underholdende historier er krydret med sagn, myter, folketro og fakta. Uanset om Jette Varmer beretter om svimlende fjeldsider på Færøerne eller stiller skarpt på vores hjemlige arter ved foderbrættet, bringer hun os en lille smule tættere på vores vingede medskabninger. Alt sammen fortalt enkelt og vedkommende, og naturligvis i fugleperspektiv. Bogen er første bind i serien 'Nordiske Naturfortællinger'.

 • af Tommy Dybbro & Carl Christian Tofte
  142,95 kr.

  2024-udgaven af fugle-bordkalenderen indeholder et væld af nye illustrationer af Danmarks bedste fugleillustrator samt den allernyeste viden og sjove historier om de elskede fugle.Også i år er det muligt at købe den populære bordkalender – lige til at stille på bordet hjemme i stuen eller på kontoret. Opdateret med helt nye korte informative tekster ved samtlige 366 datoer, og med mange nye smukke fugleakvareller er der masser af grund til at glæde sig selv eller en, man holder af, med kalenderen.På hvert kalenderblad er en ny fugl overdådigt illustreret ved siden af den ledsagende tekst, og kalenderen indeholder således alle de fuglearter, der kan opleves i Danmark – både de kendte og elskede fugle, man kan opleve ved foderbrættet i haven, og dem vi kan nyde på afstand i parkerne, i skoven, ved søen, på engen og ved havet. I tilgift kan man også møde flere af de sjældne bevingede gæster i Danmark.Alle fugle er placeret det sted i kalenderen og på netop den tid af året, hvor man har mulighed for selv at møde dem i naturen. Kalenderen kan dermed bruges som inspiration, hvis man selv har lyst til at opsøge Danmarks rige fugleliv. Helt nye tekster om de danske fugle med opdateret fakta Over 50 nye illustrationer ift. 2023-kalenderen Eneste kalender med alle danske arter Feltornitologens egne observationer af de enkelte fugles specielle adfærd Populær gaveidé

 • af Tim Birkhead
  127,95 - 247,95 kr.

  Since the dawn of human history, birds have stirred our imagination, inspiring and challenging our ideas about science, faith, art and philosophy.Looking to the skies above, we have variously worshipped them as gods, hunted them for sustenance, adorned ourselves in their feathers, studied their wings to engineer flight and, more recently, attempted to protect them.In Birds and Us, award-winning writer and ornithologist Tim Birkhead takes us on an epic and dazzling journey through this mutual history with birds, from the ibises mummified and deified by Ancient Egyptians to Renaissance experiments on woodpecker anatomy, from Victorian obsessions with egg collecting to the present fight to save endangered species and restore their habitats.Weaving in stories from his own life as a scientist, including far-flung expeditions to wondrous Neolithic caves in Spain and the bustling guillemot colonies of the Faroe Islands, this rich and fascinating book is the culmination of a lifetime's research and unforgettably shows how birds shaped us, and how we have shaped them.

 • af Gorm Møller
  189,95 kr.

  Udgangspunktet for denne bog er de fuglearter, jeg har hørt og set i og omkring vores have i Hillerød og vores chalet i de franske Alper. Enkelte andre fugleminder har sneget sig ind og strakt mit udgangspunkt videre, både i tid og sted, som det vil fremgå af teksten i bogen. Ud af de i alt 69 forskellige fuglearter, som bogen omfatter, er de 50 observeret direkte på eller fra vores matrikel i Hillerød. Mange af de samme fugle genser eller genhører vi i Frankrig, men dernede - i bjergene - er der også andre arter, ikke mindst rovfugle, som beærer os med deres ofte majestætiske tilstedeværelse.

 • af David Boertmann, Hans Meltofte, Lars Dinesen & mfl.
  185,95 kr.

  De danske landskaber så meget anderledes ud omkring år 1800, end de gør i dag. I begyndelsen af århundredet var skovene reducerede til at dække blot nogle få procent af landet, og de øvrige landskaber var domineret af heder, enge, overdrev og udpinte agerjorde, der var langt mere åbne og forblæste, end det er tilfældet i dag. Ikke alene er der i dag omkring fem gange så meget skov, der er formentlig også flere tusinde gange så mange træer og buske spredt i landskabet, i haver og i bymæssig bebyggelse. Samlet set har denne udvikling resulteret i dramatiske forandringer i den danske fuglebestand. Dette gælder først og fremmest antallet af individer, men antallet af arter er også steget.Omvendt er der i landbrugslandet, som i dag udgør knap to tredjedele af Danmarks landareal, sket en voldsom, biologisk forarmelse af størstedelen af disse tidligere mere ekstensivt udnyttede, åbne landskaber i form af dræning af vådområder, opdyrkning af overdrev, heder og enge samt intensiveret landbrugsdrift med deraf følgende markante nedgange i bestandene af de fleste åbentlandsfugle. Mange bestande er reduceret til nogle få procent af, hvad de udgjorde først i 1800-tallet, og en række fuglearter knyttet til lysåbne levesteder er forsvundet eller på randen til at gøre det.Denne bog beskriver disse markante landskabs-, klima-, miljø- og samfundsændringer og deres effekter på den danske fuglefauna, og den afsluttes med en vision for fremtidens naturforvaltning i Danmark, hvor målsætningen er at sikre et så stort naturindhold i alle landskabstyper, som det er praktisk, politisk og økonomisk muligt.

 • - vilde fugle i naturlig størrelse
  af Daniella Strauss
  91,95 kr.

  Bliv klogere på havens fugle – og mange andre fugle – med denne bog.Hvor stor er rødhalsen? Er den større end gærdesmutten? Det kan du finde ud, af, hvis du læser bogen: ”Hvilken fugl er størst?” Og bogen fortæller meget mere om fuglene end blot deres størrelse. Hvor lever de og hvad mon de spiser? Og hvordan ser de ud?Bogen indeholder også fold-ud-sider med blandt andet en natugle, så den kan ses i sin naturlige størrelse.En spændende og lærerig bog til store og små fugleelskere.

 • - Årskalender til egne noter
  af Dan Zetterström, Bill Zetterström & Niklas Aronsson
  149,95 kr.

  Hver årstid har sin karakter – og sine fugle. De stille vintermåneder går over i de forårsmånedernes hektiske aktivitet, hvor fuglesangen tager til. Så kommer sommerens jagt på føde til de små unger, og når efteråret sætter ind, er det tid for mange fugle til at bryde op for at drage mod varmere himmelstrøg.Denne kalender løber parallelt med fuglenes liv – her kan aftaler skrives op side efter side med notater om fugle i haven eller i naturen.Den perfekte kalender for naturinteresserede og de mange, der følger fuglenes liv på foderbrættet.

 • af Edward Lear
  311,95 - 417,95 kr.

 • af Mya-Rose Craig
  107,95 - 167,95 kr.

 • af Alfred E. T. Watson
  362,95 kr.

 • af J. C. Laidlay
  339,95 kr.

  This antique text contains a guide to the care and maintenance of waterfowl as ornamental birds in personal ponds and lakes. 'The Care and Propagation of Ornamental Waterfowl' deals mainly with the waterfowl that are the most suitable for ornamental waters, and attempts to show how easy they are to manage when adult, rear when young, how inexpensive to feed, and delightful to watch. The perfect guide for existing or prospective waterfowl owners, this informative text makes a great addition to any collection of ornithological literature. Chapters contained herein include: Flamingo, Swans, Whooper Swan, Whistling Swan, Trumpeter Swan, Mute Swan, Black-Necked Swan, Black Swan, Coscoroba Swan, Semi-Palmated of Pied Goose, Spur-Winged Goose, Indian comb Duck or Black-backed Goose, Muscovy, White-Winged Wood Duck, and many more. This book was originally published in 1933, and we are proud to republish it here with a new introduction to aviculture.

 • af Arthur A. Allen
  432,95 kr.

  This text contains a detailed workbook designed for recording observations made in the field, as well as studies made in the laboratory on the birds of North America. Originally planned for the use of elementary classes in ornithology at Cornell University, an increased demand for such a text resulted in its being modified as to make it useful to a wider audience. The sections of this book include: 'Topography of the Bird', 'Feather Tracts of the Bird', 'Parts of the Feather', 'Skeleton of the Bird', 'Diagrams of Feather Types', Description of Male House Sparrow, Key to the Orders of North American Birds, Keys to the Families of 'Birds Found in North America', 'Identification of Bird Skins to the Oder and Family', 'Orders of North American Birds and Their Distinctive Characteristics', 'Families of North American Birds', et cetera. We are proud to republish this antique text here complete with a new introduction on ornithology.

 • af Arthur Cleveland Bent
  420,95 kr.

  This antique text contains a detailed treatise on North American cuckoos, goatsuckers, hummingbirds, and other related birds. The perfect book for those with an interest in North American birds, this compendium constitutes a wonderful addition to collections of ornithological literature and is a must-have for anyone compiling a collection of 'Bent's Life Histories' series. This book was originally published in 1940, and we are proud to republish it now complete with a new introduction on ornithology. Arthur Cleveland Bent (1866 ¿ 1954) was an esteemed American ornithologist. He is most famous for his encyclopedic 21-volume work, 'Life Histories of North American Birds', published as individual books between 1919 and 1968 (completed posthumously). Many antique books like this one are increasingly costly and hard to come by, and we hope such republications as this will enable valuable information to continue to be read and enjoyed by those interested, for years to come.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.