Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zoologi: fugle (ornitologi)

Her finder du spændende bøger om Zoologi: fugle (ornitologi). Nedenfor er et flot udvalg af over 1.138 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tommy Dybbro
  267,95 kr.

  Politikens store fuglebog er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter Tommy Dybbro. Udgivet i 2019, dette mesterværk giver en dybtgående forståelse af fugleverdenen. Bogen er en del af det anerkendte Politikens Forlag, der er kendt for sine høj kvalitetsbøger. Dybbro tager læseren med på en unik rejse gennem fuglenes verden, deres adfærd, levesteder og meget mere. Denne bog er en must-have for enhver fugleentusiast eller naturinteresseret person. Tag et dyk ned i Tommy Dybbros fugleunivers med Politikens store fuglebog.

 • - feltbestemmelse af fuglene i Europa og Middelhavsområdet
  af Lars Svensson
  267,95 - 273,95 kr.

  Ny, revideret udgave af alle danske fuglekiggeres foretrukne felthåndbog. Der er i denne 3. danske udgave af Fugle i felten foretaget en række rettelser og opdateringer samt ajourføring af forekomstkoder, så de svarer til status i Danmark ved udgangen af 2003. Fugle i felten omfatter samtlige ca. 850 arter, som kan ses i Danmark, det øvrige Europa, Nordafrika og dele af Mellemøsten. Bogen er indbundet i slidstærkt og bøjeligt flexi-cover.

 • af Tommy Dybbro
  137,95 kr.

  En praktisk guide til 267 fugle i hele Skandinavien. Hver art beskrives med kendetegn, forekomst, levevis, træk og overvintring. De mange smukke og livagtige tegninger gør det nemt at kende de forskellige arter fra hinanden - også for begyndere.

 • af Klaus Malling
  187,95 kr.

  Rovfugle i felten er den ultimative bog til bestemmelse af rovfugle i naturen. Den er rigt illustreret og pædagogisk opbygget, så den kan bruges både af begynderen og af feltbissen.• Bogen dækker de 39 arter af rovfugle, der kan ses i Europa• Grundig tekst om genkendelse af fuglene i naturen, udbredelse og biologi• Over 400 illustrationer af voksne og unge fugle i flugt og siddende, samt dragtvariationer• Særlige plancher med rovfugle man nemt kan forveksle.Tegneren Carl Christian Tofte har tilbragt lang tid i felten sammen med forfatteren for at tegne fuglene i flugt så naturtro som muligt. Han har tidligere illustreret bl.a. Politikens store fuglebog, Fugle i farver og Fuglene på foderbrættet.

 • af Tommy Dybbro
  117,95 kr.

  Håndbogen hjælper de mange fugleinteresserede til at komme tættere på havens fugle og få indblik i deres hemmelige liv. Hver af de 64 almindelige havefugle er illustreret med flere tegninger og et foto, inkl. plancher med de fugle, der besøger fuglebrættet sommer og vinter. Med bogen følger en cd med fuglestemmer af havens fugle.

 • - I urfuglenes tid
  af Jens Gregersen
  235,95 kr.

  Urfuglen er væk. Det er ikke længe siden, men uddød er den. Urfuglens fremgang og succes var båret af hedebondens ydmyge kår, men med det moderne, teknologiske landbrug forsvandt en århundredgammel bondekultur – og dermed også urfuglen.Den jyske hede er en fortælling om naturværdier baseret på et kulturlandskab, som var tæt forbundet med en forholdsvis uberørt natur. Gennem et smukt samspil mellem tekst, tegninger og akvareller skildrer bogen hedenaturen med dens smukke og særegne dyr, fugle og planter.Det var en rig natur, som man i dag tilstræber at komme tilbage til gennem naturgenopretning og naturpleje, som en kontrast til det intensivt opdyrkede landskab. Det har vist sig, at man kan få ørne, traner og ulve tilbage ved en målrettet indsats, og bogen argumenterer for at oprette Hedelandets Nationalpark i Midtjylland, evt. med udsætning af urfugle. Det er blevet mere klart, at selv om landet er opdyrket, kan der godt være plads til alt det, som tidligere fandtes. Det er det stadie, som forfatteren kalder urfuglenes tid.

 • af Lars Gejl
  183,95 kr.

  Er den første fuglebog, som lærer digfuglen at kende , før du ser den. Bogen er inddelt i 3 afsnit. Første del fortæller og viser dig, hvad du skal lægge mærke til for at kunne bestemme hvilken art, du iagttager. Anden del udgøres af forskellige nyudviklede plancher af de fleste europæiske arter, opsat efter størrelse og lighed. Tredje del beskriver de europæiske fugleordener, familier og slægter ud fra jizz, flugt, adfærd, biotop, stemme og føde. • silhuetter af 500 europæiske fugle i størrelse fra XS til XL • karakteristiske hoved og næbformer • Look-a-likes (lignende arter) • arter med unikke silhuetter

 • - Kunsten at se på rovfugle
  af Carl Christian Tofte
  152,95 kr.

  192 sider, stort format, indbundet. Fuglemaleren Carl Christian Tofte har skabt et usædvanligt, på en gang flyvsk og jordnært værk om at se på rovfugle - et værk fyldt med glæde, viden, indsigt og oplevelser. Nu forstår man bedre, hvad der får folk til at blive hardcore ornitologer … og så er Tofte jo en fremragende illustrator, hvilket han bl.a. har bevist i bogen TRANEDANS, der genudgives dette forår. Medrivende skildringer af rovfuglenes liv, iblandet dagligdags oplevelser og specielle iagttagelser - samt ikke mindst Carl Christians helt fantastiske akvareller af ørnetræk, rovfugleskruer, rovfuglenes kendetegn mv. Specielt gode rovfuglesteder og oplevelser på trækstederne bliver beskrevet så alle, der har oplevet dem, nikker genkendende og endnu flere får lyst til at være med.

 • af Lars Svensson
  192,95 - 296,95 kr.

  Following on from its hugely successful launch in 1999, Collins Bird Guide - the ultimate reference book for bird enthusiasts - now enters its second edition.

 • - i al sin vilde skønhed
  af Niels Peter Andreasen
  273,95 kr.

  Bogen er fortællingen om en mand og en falk. Gennem 50 år følger Niels Peter Andreasen vandrefalken på Møns Klint og skildrer den i ord og billeder. Han fortæller om de første møder med verdens hurtigste fugl, om dens perfekte beherskelse af luftrummet, hvor dens styrtdyk er målt til en tophastighed på 389 kilometer i timen, om tyveriet af de sidste unger i Danmark, om bevogtningen og miljøgiftenes udryddelse af arten som ynglefugl her i landet, og om 30 års ventetid og rejser til andre natur- og fuglelokaliteter, indtil et falkepar igen slår sig ned på de mønske kridtklinter. Fra år 2000 og frem til 2011 følger vi sæson for sæson vandrefalkens dagligdag i yngleperioden gennem forfatterens personlige forhold til den hanfalk, der gennem hele perioden sørger for, at nye generationer af vandrefalke kommer på vingerne i Danmark. Under de mange timer, dage og uger med falkene er der god tid til at tegne og male, og tid til at tænke på det liv, det samfund og den natur, både menneske og falk er en del af.

 • af Tommy Dybbro & Carl Christian Tofte
  130,95 kr.

  2024-udgaven af fugle-bordkalenderen indeholder et væld af nye illustrationer af Danmarks bedste fugleillustrator samt den allernyeste viden og sjove historier om de elskede fugle.Også i år er det muligt at købe den populære bordkalender – lige til at stille på bordet hjemme i stuen eller på kontoret. Opdateret med helt nye korte informative tekster ved samtlige 366 datoer, og med mange nye smukke fugleakvareller er der masser af grund til at glæde sig selv eller en, man holder af, med kalenderen.På hvert kalenderblad er en ny fugl overdådigt illustreret ved siden af den ledsagende tekst, og kalenderen indeholder således alle de fuglearter, der kan opleves i Danmark – både de kendte og elskede fugle, man kan opleve ved foderbrættet i haven, og dem vi kan nyde på afstand i parkerne, i skoven, ved søen, på engen og ved havet. I tilgift kan man også møde flere af de sjældne bevingede gæster i Danmark.Alle fugle er placeret det sted i kalenderen og på netop den tid af året, hvor man har mulighed for selv at møde dem i naturen. Kalenderen kan dermed bruges som inspiration, hvis man selv har lyst til at opsøge Danmarks rige fugleliv. Helt nye tekster om de danske fugle med opdateret fakta Over 50 nye illustrationer ift. 2023-kalenderen Eneste kalender med alle danske arter Feltornitologens egne observationer af de enkelte fugles specielle adfærd Populær gaveidé

 • af Benny Génsbøl & Axel Kielland
  107,95 kr.

  Danmarks Natur – Fugle i haven er en ud af 5 titler i en ny serie lettilgængelige og overkommelige håndbøger, der beskriver og illustrerer de mest almindelige dyr og planter, du kan finde i den danske natur. Fugle i haven beskriver og illustrerer 62 af de mest almindelige fugle, du kan se i din have med relevante oplysninger om deres udseende, udbredelse, levevis og trækforhold.

 • - og Nordeuropa
  af Peter Goodfellow
  165,95 kr.

  En let anvendelig og overskuelig guide til 280 fugle, der hører hjemme i Danmark og Nordeuropa.• Beskrivelse af fuglenes vigtigste kendetegn samt deres udbredelse• Gennemgang af fuglenes levevis, vaner og stemmer• Vellignende farvefotos af alle bogens fuglearter• Indledning med gode råd om, hvordan man identificerer fugle• Ideel både for begynderen og den mere erfarneBogen er skrevet af Peter Goodfellow og har fotos af Paul Sterry.

 • - Naturfortællinger i øjenhøjde
  af Jette Varmer
  81,95 - 257,95 kr.

  I "Fugleperspektiv" inviterer bogens forfatter os med på en række fugle- og naturoplevelser i Danmark, Sverige, Norge og på Færøerne. Jette Varmer betragter sig selv som en glad amatør på det ornitologiske område. Hun er i øjenhøjde med sine læsere og væver et humoristisk islæt ind i sine personlige forællinger om fugle, natur og fuglefolk. Hendes underholdende historier er krydret med sagn, myter, folketro og fakta. Uanset om Jette Varmer beretter om svimlende fjeldsider på Færøerne eller stiller skarpt på vores hjemlige arter ved foderbrættet, bringer hun os en lille smule tættere på vores vingede medskabninger. Alt sammen fortalt enkelt og vedkommende, og naturligvis i fugleperspektiv. Bogen er første bind i serien 'Nordiske Naturfortællinger'.

 • - Årskalender til egne noter
  af Dan Zetterström, Bill Zetterström & Niklas Aronsson
  148,94 kr.

  Hver årstid har sin karakter – og sine fugle. De stille vintermåneder går over i de forårsmånedernes hektiske aktivitet, hvor fuglesangen tager til. Så kommer sommerens jagt på føde til de små unger, og når efteråret sætter ind, er det tid for mange fugle til at bryde op for at drage mod varmere himmelstrøg.Denne kalender løber parallelt med fuglenes liv – her kan aftaler skrives op side efter side med notater om fugle i haven eller i naturen.Den perfekte kalender for naturinteresserede og de mange, der følger fuglenes liv på foderbrættet.

 • af Aksel Bo Madsen
  171,95 kr.

  Odderen er en bog om en forvaltningsmæssig succes. Fra at være udryddelsestruget i begyndelsen af 1980érne er odderen i Danmark nu igen i fremgang over det meste af landet. Aksel Bo Madsen har forsket og formidlet om oddere siden 1984 og har med sin forskning stået bag rådgivningen for forvaltningen om odderen. Bogen fortæller både om odderens biologi og om hvordan man lovgivningsmæssigt og formidlingsmæssigt kan hjælpe en bestand på fode igen.

 • - Figurdigte om fugle
  af Karen Filskov
  197,95 - 247,95 kr.

  "Det sner med fjer" er figurdigte om fugle. Gøgeungen lærer aldrig sin mor at kende, gribbe har eget internet højtoppe over savannen, og vogelkopløvhyttefuglen bruger kunst til at score en mage. Følg strudsens ben, albatrossens vinge og de små pile. Opdag fuglenes verden, måske kan du genkende noget fra din egen?"Det sner med fjer" er Karen Filskovs tredje samling figurdigte og hendes hidtidige hovedværk. I 2021 blev hun shortlistet til Kulturministeriets Forfatterpris for "Det sner med fjer" samt udvalgt til The White Raven med ordene: “Det sner med fjer offers concrete poetry at its best … The images are graphical and uncluttered, the language precise and, at the same time, very poetic thanks to unusual metaphors and comparisons”. Yderligere omtale: “Usædvanligt smuk billedbog … Pædagogisk poesi, hvor den åbenlyse intention om at formidle kendskab til naturens mangfoldighed er kombineret med kreativt og sprudlende sprog … en hyldest til selve billedbogsformatet.”Anna Karlskov Skyggebjerg, Weekendavisen “Karen Filskovs figurdigte om fugle er fakta og formeksperiment som en pivåben og inkluderende leg … det grafiske udtryk står rent og knivskarpt … og i Det sner med fjer har hun aldrig været tydeligere helt sig selv som fri fugl og figurdigter til børn.”Kamilla Löfström, Dagbladet Information “Smuk billedbog med figurdigte fremtryller ordleg og fuglefakta i en imponerende flot sammensmeltning.”Annie Christensen, Litteratursiden.dk “Karen Filskovs sans for sprog, figurer, former og farver er i særklasse. Det er betagende at se, hvordan hun smelter bogstaver, farver, sprog og fakta sammen til en komplet, helstøbt og virkelighedstro fugl.” Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen“Det er så klassisk og så komplekst … Karen Filskov gør det fremragende og professionelt … som læser kan man glæde sig over de smukke fugle, poesien og kreativiteten.” Bodil Christensen, Folkeskolen.dk“En æstetisk indbydende og anderledes billedbog, der først og fremmest vil glæde digtvante børn og forældre. Skriftbillederne gør læsningen til en oplevelse, der fremmer nysgerrigheden …”Christine Christensen, Dansk BiblioteksCenter, materialevurdering“Det er fjerlet og smukt. Et flot eksperiment, hvor bogstaver og ord er så præcist placeret … Hermed store anbefalinger.” Kent Poulsen, Tidsskriftet Børn & Bøger (nr. 1, 2021)“Det sner med fjer er en flot og indbydende bog og måske kan bogen fungere som en indgang til biologien til børn på fem – syv år.” Birte Strandby, Bogvægten.dk “Der bliver i disse år udgivet gode, vedkommende, indbydende, udfordrende digtsamlinger for børn og unge. Der bliver flere og flere at vælge imellem. Hurra for det! To nye udgivelser kommer fra det skønne forlag Vild Maskine, som går i front med skæve (på den gode måde) udgivelser, ofte tilknyttet et undervisningsmateriale. Karen Filskovs smukke figurdyredigte Det sner med fjer … kan bruges fra mellemtrinnet … Undervisningsmaterialet er meget inspirerende.” Christina Wung-Sung, Bausagerbooks “Det sner med fjer er et enestående værk, man kun kan have stor respekt for. Der må ligge et umådeligt stort arbejde bag at få fuglenes karakter til at træde frem både sprogligt og visuelt. Digtene er fyldt med humor, sproglige finurligheder og spidsfindigheder. Det er imponerende udført.” ★★★★★ Pia Dalsgaard, Børnenes Bøger“Det sner med fjer er ganske enkelt en fængslende læseoplevelse. Det lægger op til en interaktiv læsning, hvor man som læser selv er med på banen og på sin vis former digtet.” ★★★★★ Christoffer Boserup Skov, PædagogenDK “Det er sådan en flot bog, der med ord tegner fuglene … en god og sjov måde, hvorpå man kan lære både fugle og farver og bogstaver og bogsider at kende.” Anne-Marie Mai, DK4 podcast, Årstidens bøger med Anne-Marie Mai, vinter 2020 ” … en æstetisk indbydende og anderledes billedbog … en imponerende bog, som jeg kun kan anbefale at gå på (fugle)jagt i.” Julie Juul Ottosen, børnebibliotekar Københavns Biblioteker, Kulturstationen Vanløse “Den er afsindig smuk og sjov, og du lærer samtidig en masse om fugle.” Christel Sunesen, redaktør samt ejer af boghandlen Mikrofest, i interviewet Jagten på den gode litteratur af a1kommunikation.“Det er vanskeligt at citere teksten her. Den skal ses. Og nydes med øje og øre … som læser kan man glæde sig over de smukke fugle, poesien og kreativiteten.” Bodil Christensen, Bogbotten.dk

 • af Axel Kielland & Jens Frimer Andersen
  132,95 kr.

  Der findes mange smukke fugle i Danmark og resten af Norden. Kom tæt på det rige fugleliv i denne bordkalender med 366 imponerende fugle. Hver dag indeholder en illustration af en fugl samt en tekst, hvor man kan læse om fuglens kendetegn, levesteder og trækvaner.Tekster af Axel Kielland og tegninger af Jens Frimer Andersen.

 • af Henry H. Slater
  197,95 - 352,95 kr.

 • af Stan Tekiela
  155,95 kr.

  "First edition 2009 (entitled Intriguing owls: exceptional images and insight)."

 • af Gorm Møller
  197,95 kr.

  Udgangspunktet for denne bog er de fuglearter, jeg har hørt og set i og omkring vores have i Hillerød og vores chalet i de franske Alper. Enkelte andre fugleminder har sneget sig ind og strakt mit udgangspunkt videre, både i tid og sted, som det vil fremgå af teksten i bogen. Ud af de i alt 69 forskellige fuglearter, som bogen omfatter, er de 50 observeret direkte på eller fra vores matrikel i Hillerød. Mange af de samme fugle genser eller genhører vi i Frankrig, men dernede - i bjergene - er der også andre arter, ikke mindst rovfugle, som beærer os med deres ofte majestætiske tilstedeværelse.

 • af Tim Birkhead
  125,95 kr.

  Since the dawn of human history, birds have stirred our imagination, inspiring and challenging our ideas about science, faith, art and philosophy.Looking to the skies above, we have variously worshipped them as gods, hunted them for sustenance, adorned ourselves in their feathers, studied their wings to engineer flight and, more recently, attempted to protect them.In Birds and Us, award-winning writer and ornithologist Tim Birkhead takes us on an epic and dazzling journey through this mutual history with birds, from the ibises mummified and deified by Ancient Egyptians to Renaissance experiments on woodpecker anatomy, from Victorian obsessions with egg collecting to the present fight to save endangered species and restore their habitats.Weaving in stories from his own life as a scientist, including far-flung expeditions to wondrous Neolithic caves in Spain and the bustling guillemot colonies of the Faroe Islands, this rich and fascinating book is the culmination of a lifetime's research and unforgettably shows how birds shaped us, and how we have shaped them.

 • af David Boertmann, Hans Meltofte, Lars Dinesen & mfl.
  218,94 kr.

  De danske landskaber så meget anderledes ud omkring år 1800, end de gør i dag. I begyndelsen af århundredet var skovene reducerede til at dække blot nogle få procent af landet, og de øvrige landskaber var domineret af heder, enge, overdrev og udpinte agerjorde, der var langt mere åbne og forblæste, end det er tilfældet i dag. Ikke alene er der i dag omkring fem gange så meget skov, der er formentlig også flere tusinde gange så mange træer og buske spredt i landskabet, i haver og i bymæssig bebyggelse. Samlet set har denne udvikling resulteret i dramatiske forandringer i den danske fuglebestand. Dette gælder først og fremmest antallet af individer, men antallet af arter er også steget.Omvendt er der i landbrugslandet, som i dag udgør knap to tredjedele af Danmarks landareal, sket en voldsom, biologisk forarmelse af størstedelen af disse tidligere mere ekstensivt udnyttede, åbne landskaber i form af dræning af vådområder, opdyrkning af overdrev, heder og enge samt intensiveret landbrugsdrift med deraf følgende markante nedgange i bestandene af de fleste åbentlandsfugle. Mange bestande er reduceret til nogle få procent af, hvad de udgjorde først i 1800-tallet, og en række fuglearter knyttet til lysåbne levesteder er forsvundet eller på randen til at gøre det.Denne bog beskriver disse markante landskabs-, klima-, miljø- og samfundsændringer og deres effekter på den danske fuglefauna, og den afsluttes med en vision for fremtidens naturforvaltning i Danmark, hvor målsætningen er at sikre et så stort naturindhold i alle landskabstyper, som det er praktisk, politisk og økonomisk muligt.

 • - vilde fugle i naturlig størrelse
  af Daniella Strauss
  97,95 kr.

  Bliv klogere på havens fugle – og mange andre fugle – med denne bog.Hvor stor er rødhalsen? Er den større end gærdesmutten? Det kan du finde ud, af, hvis du læser bogen: ”Hvilken fugl er størst?” Og bogen fortæller meget mere om fuglene end blot deres størrelse. Hvor lever de og hvad mon de spiser? Og hvordan ser de ud?Bogen indeholder også fold-ud-sider med blandt andet en natugle, så den kan ses i sin naturlige størrelse.En spændende og lærerig bog til store og små fugleelskere.

 • - Årskalender til egne noter
  af Dan Zetterström, Bill Zetterström & Niklas Aronsson
  157,95 kr.

  Hver årstid har sin karakter – og sine fugle. De stille vintermåneder går over i de forårsmånedernes hektiske aktivitet, hvor fuglesangen tager til. Så kommer sommerens jagt på føde til de små unger, og når efteråret sætter ind, er det tid for mange fugle til at bryde op for at drage mod varmere himmelstrøg.Denne kalender løber parallelt med fuglenes liv – her kan aftaler skrives op side efter side med notater om fugle i haven eller i naturen.Den perfekte kalender for naturinteresserede og de mange, der følger fuglenes liv på foderbrættet.

 • af Kate Davis
  297,95 kr.

 •  
  534,95 kr.

  Fugle i skoven er en praktisk felthåndbog med beskrivelser og tegninger af 50 fuglearter, som du kan møde i de danske skove. Guiden angiver for hver art de vigtigste kendetegn, forvekslingsmuligheder, hvornår de kan opleves og deres levevis. Endelig er der nogle generelle tips til, hvordan man kommer i gang med at kigge på fugle, og hvilke kendetegn ved fuglene, som man skal lægge særligt mærke til. Bogen er skrevet af Louise Imer Nabe-Nielsen, der er biolog og har mange års erfaring med formidling af natur. Hun har igennem årene delt sin begejstring og interesse for natur med både skolebørn, spejdere, studerende, foreninger og mange flere.De fleste Illustrationer er lavet af Hermod Karlsen, som har illustreret fagbøger siden 1983. Han er en af Norges førende inden for sit felt.

 • af Andrew McDonald
  356,95 kr.

  DE RIGTIGE DUER er ikke kun en fantastisk deling af supermodige duer, der bekæmper kriminalitet og beskytter byen. Men det er svært at bekæmpe forbrydere, når borgmesteren har FORBUDT alle fugle i byen, et BRØDMONSTER går løs i gaderne, og ONDE KANINER tager over! Kan de RIGTIGE DUER redde dagen, når de selv er i vanskeligheder? Sjette bind i serien om "Rigtige duer", der er et hold af fugle, som bekæmper uret og forbrydere, hvor de kan finde dem. Hver fugl har sin egen styrke og særlige superevne, men lige så vigtigt er det, at duerne kan arbejde sammen som et hold, når skurkene bliver for slemme. Serien om de RIGTIGE DUER er fuld af hæsblæsende spænding, hamrende morsomme replikker og rablende skæve illustrationer, der fløjter rundt i teksten og som nok skulle kunne kalde et smil frem. Med over 200.000 solgte bøger og bunker af fans verden over, er RIGTIGE DUER-serien også perfekte til fans af Aaron Blabeys “Bad Guys” og serien “Hundemand” fra Carlsens forlag. Nickelodeon er ved at udvikle en animeret film og tv-serie baseret på den originale australske version af RIGTIGE DUER, som skal produceres af James Corden og Ben Winston!

 • af Roberta L Bondar
  301,95 kr.

  The lives and habitats of two majestic bird species are shared through striking space, aerial, and surface photographs to artfully convey the fragile elegance of life on Earth.New perspectives can inspire us to think differently about our place in the universe. The first photos of Earth from space showed the home of all known life as a small “blue marble” in a vast darkness and are thought by many to have inspired the environmental movement. For Dr. Roberta L. Bondar, the first female Canadian astronaut and the world’s first neurologist in space, the rare perspective she enjoyed aboard the Space Shuttle Discovery enhanced her reverence for the world we share with non-human life— especially birds, the only animals also able to fly vast distances across the globe.In Space for Birds: Patterns and Parallels of Beauty and Flight, Bondar, also an accomplished professional nature and landscape photographer, focuses her lens on two international species: the endangered Whooping Crane, which migrates from its boreal nesting grounds in Canada’s Wood Buffalo National Park to the seaside abundance of its winter habitat in Texas; and the near-threatened Lesser Flamingo, which is seen in dazzling pink flocks on and above East African Rift Valley soda lakes. Photos from the International Space Station convey the continental scale of these birds’ travels, and Bondar’s aerial and surface photos, accompanied by insights both scientific and personal, offer intimate glimpses of their daily lives and unique behaviours. While these birds lead different lives on opposite sides of the globe, they share, with each other and with us, an imperative to survive and a reliance on Earth’s fragile ecosystems.This book complements a travelling photographic exhibit, Patterns & Parallels: The Great Imperative to Survive.

 • af Stan Tekiela
  162,95 kr.

  Identify West Virginia birds with this easy-to-use field guide, organized by color and featuring full-color photographs and helpful information.Make birdwatching in West Virginia even more enjoyable. With Stan Tekiela’s famous bird guides, field identification is simple and informative. There’s no need to look through dozens of photos of birds that don’t live in your area. The Birds of West Virginia Field Guide features 125 species of West Virginia birds organized by color for ease of use. Full-page photographs present the species as you’ll see them in nature, and a “compare” feature helps you to decide between look-alikes.Inside you’ll find:125 species: Only West Virginia birds!Simple color guide: See a yellow bird? Go to the yellow sectionStan’s Notes: Naturalist tidbits and factsProfessional photos: Crisp, stunning imagesThis second edition includes new species, updated photographs and range maps, expanded information, and even more of Stan’s expert insights. So grab the Birds of West Virginia Field Guide for your next birding adventure—to help ensure that you positively identify the birds that you see.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.