Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sammenlignende religionsvidenskab

Her finder du spændende bøger om Sammenlignende religionsvidenskab. Nedenfor er et flot udvalg af over 958 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Energi Lyd og Bevidsthed
  af Lars Muhl & Githa Ben-David
  207,95 kr.

  ”Terapeuternes Mysterieskole” er Muhl/Ben-Davids andet fællesprojekt efter den succesfulde udgivelse af cd’en ”To Heal The Space Between Us”, som udkom sensommeren 2011 og på fire måneder nærmer sig 6000 solgte eksemplarer. Begge udgivelser er nært tilknyttet parrets Mysterieskole, som nu kører på tredje år med over 300 deltagere.Hvorfor er ”Terapeuternes Mysterieskole” aktuel i dag?- Fordi mange mennesker i dag har forladt kirken og søger et nyt spirituelt ståsted.- Fordi fundene af de såkaldte apokryfe skrifter bringer os nærmere den filosofi, som Jesus prædikede.I år 325 udvalgte en gruppe gejstlige de tekster, som i dag udgør Det Ny Testamente. Samtidig udelukkede man nøje de skrifter, som gav menigmand nøglen til personlig udvikling, og som understregede vigtigheden af ligeværdighed mellem blandt andet kønnene. Magtsyge biskopper og paver har i århundreder præget vores kultur med skyld og skam, hekseafbrændinger, blodige korstogter og dæmoniseringer. I fortrængningen af det kvindelige element er kirken blevet gold. Derfor har størstedelen af den danske befolkning i dag ikke noget reelt eller dybere forhold til kirken, og søger i øst og vest efter et spirituelt ståsted uden at vide, at Essenernes og de alexandrinske terapeuters tradition, i hvilken Jesus Nazaræeren og Maria Magdalenen blev uddannet, stadig er aktiv og tilgængelig. Det er en tradition, der bygger på nogle meget enkle principper, hvis mål er at åbne hjertet og højne bevidstheden gennem teoretisk, praktisk og meditativt arbejde med etik, åndedræt, lyd, medfølelse, healing, humor, taknemmelighed og en grundlæggende fornemmelse for tilværelsens under.I ”Terapeuternes Mysterieskole” indføres læseren i ældgamle og højaktuelle mysterier som: Brudekammermystik · Ildvognsmystik · Gralsystemet · Komplementaritet · Ligestemthed · Smertekrop · Tonen fra Himlen · T-Korsets Vej · Myten om Miriams Brønd og Elias’ Bjerg · Lyd, healing og transformation · Det Guddommelige Sprog · Gralsang Githa Ben-David er lydterapeut, sanger, komponist og forfatter. Hun har skabt sit eget lydterapeutiske system og står bag en omfattende trilogi om lydterapi. I januar 2012 startede hun en to årig Certificeret Uddannelse i Vokal Lydterapi.Lars Muhl har et utal af cd’er bag sig og er kendt som en af landets fremmeste sangskrivere. De seneste 16 år har han helliget sig en tilværelse som foredragsholder og forfatter og har bl.a. skrevet Gralstrilogien. Flere af hans bøger er udkommet på russisk, norsk, engelsk og tysk. Privat er de to gift og har sammen skabt Gilalai – Institut for Energi og Bevidsthed.

 • - Santiago de Compostela
  af Paulo Coelho
  88,95 - 127,95 kr.

  Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab. Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes ´Alkymisten´ Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” – Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af Gitta Mallasz
  337,95 kr.

  DIALOGER MED ENGLEN ... er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2.Verdenskrig. Hanna, Lili og Joseph – Hannas mand – er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion. En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knap nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: “Pas på! Det er ikke mere mig, der taler!” Fuldkommen bevidst udtaler hun ord, der umuligt kan tilhøre hende. I sytten måneder taler Lyskræfterne, som de kalder “indre Mestre” eller “Engle”, gennem Hannas mund. I den mest sorte periode af deres liv oplever de et håb om forvandling og opdager nye veje, som de aldrig havde forestillet sig. De sytten måneder bliver mere og mere dramatiske. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i dødslejrene. Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord. 30 år efter at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet “Dialogerne” på fransk. Efter endnu 35 år og sytten oversættelser findes “Dialoger med Englen” nu på dansk.

 • af J. Podemann Sørensen
  108,95 kr.

  Denne bog er skrevet af Jørgen Podemann Sørensen, som er lektor ved institut for religionshistorie på Københavns Universitet. Den er velegnet til studerende, men kan også fint læses af andre, som interesserer sig for religionshistorie. Bogen giver en oversigt over emner som kosmologi, mytologi, apokalyptik og ritualistik.

 • - Beretninger fra det virkelige liv og metoder til at komme tættere på dine skytsengle
  af Newcomb & Jacky
  167,95 kr.

  I denne fortryllende bog, deler bestsellerforfatteren Jacky Newcomb, hemmeligheder fra englenes rige og tager dig på en rejse, der legemliggør de vigtigste principper indenfor kærlighed, familie, penge, karriere - og andre vigtige aspekter af hverdagen. Du vil som læser opdage englenes visdom og opleve, hvordan de kan berige alle aspekter af dit liv. Bogen er flot illustreret og indeholder ligeledes praktiske øvelser og ritualer, som du kan udføre for at skabe en tættere forbindelse med englenes rige. I hele bogen deler bogens forfatter ud af sande livshistorier om engleintervention - suppleret med fantastiske moderne engelbilleder, der hjælper dig med at visualisere dit eget møde med engle. Frisk, magisk og smuk - Jacky Newcoms bog Gådefulde Engle er den perfekte guide til englenes verden. En spændende og ikke mindst berigende guidebog, der skaber spirituel kontakt.

 • - Eller: Hvordan vi redder menneskeheden fra sig selv
  af Morten Skriver
  287,95 kr.

  Mennesket har mistet fornemmelsen af sig selv som et underordnet element i en ærefrygtindgydende kosmisk helhed. Tabet af dette fundamentale eksistentielle perspektiv, som var centrum og retningsgiver i alle tidligere kulturer, har efterladt os i et tomrum med materielt forbrug, underholdning og økonomisk vækst som eneste alment accepterede mål i tilværelsen. Hvis vi skal standse menneskets systematiske og katastrofale ødelæggelse af vilkårene for livet på jorden, behøver vi samhørighed med og forståelse af vores opgave som deltagere i livets evolution – en samhørighed, der her, i mangel af bedre ord, betegnes som: Praktisk religion. Det er hovedbudskabet i denne bog, der underbygger synspunkterne ved en bred gennemgang menneskets kulturelle historie, af religionernes udvikling og af videnskabens formning af vores livs- og verdenssyn.

 • - Svātmārāmas Haṭhapradīpikā
  af Silje Lyngar Einarsen & Bjarne Wernicke-Olesen
  336,95 kr.

  Hathapradipika eller Hathayogapradipika (HYP) er det indiske hovedværk om hathayoga, som er blevet den mest udbredte form for fysisk yoga i Indien og i resten af verden. Med denne oversættelse foreligger HYP for første gang på dansk i en videnskabelig oversættelse direkte fra sanskrit og baseret på den nyeste forskning. Værket er forsynet med en omfattende introduktion, ordliste, forklarende noter, originaltekst på sanskrit og et essay om hathayogaens lange vej fra Indien til Danmark. Værket er forfattet på sanskrit af yogien Svatmarama i den indiske middelalder (ca. 1450 e.v.t.) og værkets titel kan oversættes med ‘Hathayogaens lys’. HYP er et encyklopædisk værk (formodentligt sammensat af mere end 20 forskellige yogaskrifter) fra hathayogaens klassisk-formative fase. Det indeholder fire kapitler om de vigtigste kropsstillinger (asana), åndedrætsøvelser (pranayama), yogiske teknikker (mudra) og dybdemeditation (samadhi). Det er derfor et must-read og opslagsværk for alle interesserede i yogapraksis og yogaens lange historie, ligesom det udgør en forståelsesnøgle til hinduisme, meditation og tantra i bred forstand, såvel i den indiske middelalder som i nutidens Indien og i vestlige transformationer.Medoversættere:Dorte Effersøe, Elisabeth Leat Rosendahl, Erik Grammagnat, Gitte Poulsen, Jesper Moeslund, Lena Molin, Lisette Hededal, Sander Rosenkilde, Tanja Louise Jakobsen, Therese Udklit ReinholdBidragsyder: Jens Toft Ravn PedersenHvad er hathayoga egentlig? Hvordan praktiseres det rigtigt og hvad er historien og filosofien bag? For at besvare de spørgsmål skrev Svatmarama denne tekst til de yogapraktiserende; han skrev den til dig og mig. Gitte Poulsen, Certified Yoga Alliance Teacher

 • - Kristendommen i dialog og konflikt gennem 2000 år
  af Peter Lodberg
  88,95 - 206,95 kr.

  Dramatiske og diplomatiske religionsmøder i kristendommens lange historie.Vi tror forskelligt I vores samfund møder tro andre former for tro. I Danmark er der stort fokus på, hvad islams indflydelse betyder for vores kristne grundværdier, og dette er afsættet for Tro versus tro. Vi tror forskelligt og på noget forskelligt. Det kan enten berige eller skabe usikkerhed og modstand, når tro møder tro. Vi kan blive bange for, at en anden tro end vores egen vil rive tæppet væk under vores livsformer og traditioner. Religionsmødets relevans Teolog og professor Peter Lodberg undersøger i bogen, hvordan kristendommen gennem 2000 år har mødt andre religioner. Det har været med forståelse, med foragt – og alt derimellem. Samtidig er religionen en del af samfundets instanser og derfor sammenvævet med politik og holdninger. Forfatteren diskuterer, hvordan totalitære ideologier som marxisme, maoisme og nazisme har været med til at forme religionsmøder. I vores tid er det bemærkelsesværdigt, at der tages mange initiativer til at fremme religionsdialogen mellem religiøse ledere. Disse skal fremme sikkerhed og samfundsmæssig stabilitet. Eksempelvis begyndte Folkekirkens biskopper at afholde regelmæssige møder med muslimske ledere efter Muhammedkrisen i 2005. Tro versus tro er en grundig og velskrevet fremstilling af religionsmøders historie og aktualitet med rig mulighed for at blive klogere på betydningen af begreber og traditioner. Peter Lodberg (f. 1958) er forfatter, teolog og professor ved Aarhus Universitet. Han har tidligere været generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp og bidraget til skabelsen af Danmarks Radios tv-serie ”1000 års tro”, hvori han også deltog. Bogen Danskernes tro gennem 1000 år (2016) udsprang af denne tv-serie.

 • af Mikael Rothstein
  259,95 - 297,95 kr.

  Der åbner sig en anderledes og mystisk verden, da kontakten i 1800-tallet bliver tættere mellem Europa og Sydøstasien. Efterretninger om hovedjagt og kraniekult, ikke mindst på Borneo, er et af tidens drabelige temaer.Vestlige eventyrere, opdagelsesrejsende, handelsfolk, missionærer og kolonisatorer møder mennesker med ritualer, hvis eksistens de ikke havde drømt om. Hjemme venter forskere og politikere på nyt fra de fjerne egne. I de lærdes studerekamre bliver de klogere, mens andre trygt sidder i deres lænestol og får sig et godt gys: Tænk engang, de indfødte hugger hovederne af hinanden i drabelige overraskelsesangreb, og med festivitas fragter de trofæerne tilbage til deres boliger, hvor kranier monteres under tagryggen!Mikael Rothstein har fordybet sig i de gamle kilder og fulgt hovedjagtens spor frem til i dag. Kulten for kranierne virker grotesk, men ad overraskende veje, via tæppevævning, en kvækkende frø, turisme, korrupte politikere, ægteskab og stanken af råddent menneskekød, finder forfatteren en dybere mening.For at forstå fænomenet må man sætte sig ind i en fremmed tankegang.Næsehornsfuglen skriger – det er tid til høst!

 • - Tanke, sprog og handling i komparativt religionshistorisk perspektiv
  af Jørgen Podemann Sørensen
  147,95 kr.

  "Ritual og praksis" er en komparativ, religionshistorisk introduktion til studiet af religiøse praksisformer, helt overvejende ritualer og mystik. Bogen argumenterer for en retorisk tilgang: opgaven er at redegøre for udformningen af de religiøse udtryk, som både rituel og meditativ praksis betjener sig af.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND I)
  af Anonym Forfatter
  277,95 kr.

  ’Meditationer over Tarot - en rejse ind i kristen hermetisme’ betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid og udkommer nu for første gang på dansk. Bogen blev skrevet anonymt og udgivet posthumt i 1980 efter forfatterens ønske. De danske oversættere har helt ekstraordinært fået adgang til det franske originalmanuskript med håndskrevne noter.Originalmanuskriptet er et voluminøst værk, der består af 22 breve, ét for hvert af de 22 kort i Tarots store arcana, og den danske oversættelse udgives tidsforskudt i tre bind, hvor hvert bind inddeler kortene op i forskellige kategorier og grupperinger alt efter, hvilket emne det drejer sig om. Med dybsindighed, indsigt og viden bringes man på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklings historie; Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m. Dette er bind I ud af 3 bind.

 • - ligheder og forskelle
  af Massoud Fouroozandeh & Marianne Søndergaard
  227,95 kr.

  Formålet med denne bog er ikke en ensidig ”propagandist”-evangelisation, men heller ikke en ”overfladisk” dialog, der absolut skal munde ud i begrebet ”sameksistens”. Med denne bog har forfatterne helt bevidst forsøgt at oplyse sagligt og faktuelt om såvel historiske som teologiske vinkler i verdens to største trosretninger, der tilsammen udgør ca. 3 milliarder mennesker over hele kloden i dag. Denne bog er skrevet i et forsøg på at hjælpe ”nye” såvel som ”gamle” danskere til at forholde sig rigtigt til troens og religionernes sammenstød og dermed åbne vejen til en bedre integration. Bogen har været udsolgt i et stykke tid og har iøvrigt fået mange gode anmeldelser bl.a. fra Dansk BiblioteksCenters lektørudtalelse 2008: ”Bogen er nyttigt redskab til oplysning, dialog og integration”!

 • af Ayman S. Ibrahim
  563,95 kr.

  This three-volume set provides a basic introduction to Islam, helping readers learn about Muslims, their beliefs, their scripture, their prophet, and key Islamic concepts and terms. Volumes include A Concise Guide to the Quran, A Concise Guide to the Life of Muhammad, and A Concise Guide to Islam.

 • af Acharya Buddharakkhita
  122,95 kr.

 • af Daisetz Teitaro Suzuki
  167,95 kr.

  In the first four essays in this collection, D. T. Suzuki reads Meister Eckhart with the eye of a master, pointing out where his understanding deeply coincides with that of Zen Buddhism. Next, he takes on a subject Christians often find difficult, the question of transmigration or reincarnation. Suzuki then compares the dimensionality of the crucifixion with that of enlightenment. In the later essays, Suzuki moves on to the Pure Land tradition of Buddhism, and in particular to the works of Rennyo (1415-1499) and the poetry of Asahara Saichi (1850-1932), for which he provides a rare translation.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND III)
  af Anonym Forfatter
  277,95 kr.

  MEDITATIONER OVER TAROT betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid. Bogen er skrevet anonymt og udgivet posthumt efter forfatterens ønske. Tolkningerne af de 22 arketypiske billedkort i Tarots store arcana har gennem tiderne været mangfoldige. Denne bogs meditationer over de første syv kort - det første af tre bind - tager os med dybsindighed, indsigt og viden ud på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklingshistorie: Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND II)
  af Anonym Forfatter
  277,95 kr.

  MEDITATIONER OVER TAROT betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid. Bogen er skrevet anonymt og udgivet posthumt efter forfatterens ønske. Tolkningerne af de 22 arketypiske billedkort i Tarots store arcana har gennem tiderne været mangfoldige. Denne bogs meditationer over de første syv kort - det første af tre bind - tager os med dybsindighed, indsigt og viden ud på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklingshistorie: Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m.

 • af Takanaiya Schanne, www.Shamanhulen.dk Takanaiya Schanne & Takanaiya Schanne www.Shamanhulen.dk
  144,95 kr.

  En fjer repræsenterer væsener, mestre og engle bærere af åndelige budskaber. Når en fjer kommer dalende ned fra himlen eller den ligger smukt på min vej og venter på at sende mig sit budskab er det en hilsen til mig fra højeste guddommelige kilde som jeg nu giver videre til dig der læser dette. Modtag din fjer Fyld den med din bøn, træk vejret i en smuk følelse og blæs kærlighed på eller lad vinden hviske på den, det bærer dine bønner og drømme til Skaberen. Må din ånd være modtagelig for en gave fra universet af fugle og fjer, må de tale til dig, jeg beder til at Skaberen og moder jord må høre dine bønner. I denne bog kan du lære om fuglenes åndelige budskab. Velkommen i shamanhulens univers.

 • af Brian Patrick McGuire, Andreas Blinkenberg, Henrik Christiansen, mfl.
  247,95 kr.

  Kan man være ryger og pilgrim på samme tid, eller kræver pilgrimsvandringen, at man afstår fra diverse nydelsesmidler? Er det snyd at lade sin bagage transportere med bil? Det er nogle af de spørgsmål, moderne pilgrimme diskuterer indbyrdes, når de vandrer ad fx camino´en til Santiago de Compostela. Det gør flere og flere, for pilgrimsvandringen har fået en renæssance. Forfatterne til antologien Pilgrimsspor undersøger, hvad de vil sige at være pilgrim i en nutidig kontekst, og hvordan nutidens pilgrimme adskiller sig fra middelalderens. De spørger også, hvorfor en religiøs tradition fra middelalderen pludselig er blevet så populær. Er pilgrimsinteressen opstået som et modsvar til tendenser i den postmoderne verden? Svarene indkredser de ved at se på nogle af de forskellige udtryk, pilgrimsspiritualiteten kan have i dag, primært i en protestantisk sammenhæng.

 • - religionsdemografi i det 21. århundrede
  af Margit Warburg & Brian Jacobsen
  200,95 kr.

  Tal på det troende DanmarkI Tørre tal om troen sætter religionsforskere for første gang tal på tro i Danmark. Bogen bringer fakta ind i en politisk følelsesladet debat.Vi har brug for reel viden i form af tørre tal om religioners udbredelse og vækst i Danmark. Ellers kommer politikere og andre meningsdannere nemt ud at svømme med løsrevne påstående og uholdbare konklusioner om befolkningens religiøse profil. Det mener Margit Warburg, professor i religionsvidenskab på Københavns Universitet. Derfor står hun som den ene af to redaktører bag bogen Tørre tal om troen, hvor religionsforskere fra hele landet sætter tal på det troende Danmark. En opgave, der hidtil har været svær at gennemføre, fordi der i Danmark ikke findes noget centralt trosregister. Med Tørre tal om troen tager en række religionsforskere, en lektor i demografi og en professor i migrationsstudier imidlertid udfordringen op.

 • af Kersey Graves
  225,95 kr.

  ""The World's Sixteen Crucified Saviors"" is a controversial and thought-provoking book written by Kersey Graves. Originally published in 1875, the book challenges traditional religious beliefs by presenting a comparative analysis of various mythological figures from different cultures who share similarities with the story of Jesus Christ. Graves argues that the narratives of these figures, including Osiris, Mithras, and Krishna, predate Christianity and feature similar motifs such as virgin births, miraculous deeds, and crucifixions.The book examines historical and mythological sources to highlight these parallels, suggesting that the story of Jesus may have been influenced by earlier mythologies. ""The World's Sixteen Crucified Saviors"" sparked debates about the origins of religious beliefs and the historical accuracy of biblical accounts. While some scholars criticize Graves's methodology and conclusions, others view the book as a pioneering work in the study of comparative religion and mythology.

 • af Patrick Henry
  196,95 kr.

  Saint Benedict's Rule—a set of guidelines that has governed Christian monastic life since the sixth century—continues to fascinate laypeople and monastics alike. Buddhist monks and nuns have been intrigued by Benedict's insights into human nature and by the similarities between Christian and Buddhist traditions. Now, through personal anecdotes and thoughtful comparison, four prominent Buddhist scholars—including Joseph Goldstein and Yifa—reveal how the wisdom of each tradition can revitalize the other. Benedict's Dharma is a lively and compelling dialogue which will appeal not only to Buddhists and Christians, but to anyone interested in rediscovering the value of an ancient discipline in the modern world. Edited by Patrick Henry, with a new translation of the Rule of Saint Benedict by Patrick Barry, OSB.

 • af Aijaz Ubaid
  169,95 kr.

  In contrast to other heavenly religions, which lack conversation and rational dispute in their sacred books, histories, and academics, Islam places a strong focus on these concepts. Since ancient times, there have been discussions amongst religions to try and discover some common ground. This conversation is viewed from an Islamic point of view in this book. The necessity of discourse in Islam has been explained by pointing to its meaning and historical background. Four requirements are listed along with the advantages of this argument, which the advocates of the debate must follow.

 • af Karen Armstrong
  212,95 kr.

  With a new postscriptIn these times of rising geopolitical chaos, the need for mutual understanding between cultures has never been more urgent. Religious differences are seen as fuel for violence and warfare. In these pages, one of our greatest writers on religion, Karen Armstrong, amasses a sweeping history of humankind to explore the perceived connection between war and the world's great creeds-and to issue a passionate defense of the peaceful nature of faith. With unprecedented scope, Armstrong looks at the whole history of each tradition-not only Christianity and Islam, but also Buddhism, Hinduism, Confucianism, Daoism, and Judaism. Religions, in their earliest days, endowed every aspect of life with meaning, and warfare became bound up with observances of the sacred. Modernity has ushered in an epoch of spectacular violence, although, as Armstrong shows, little of it can be ascribed directly to religion. Nevertheless, she shows us how and in what measure religions came to absorb modern belligerence-and what hope there might be for peace among believers of different faiths in our time.

 • af Julien-Joseph Virey
  512,95 kr.

 • - A Study In Comparative Legislation (1900)
  af Isidor Loeb
  254,95 - 256,95 kr.

  The Legal Property Relations Of Married Parties: A Study In Comparative Legislation is a book written by Isidor Loeb in 1900. The book provides a comprehensive analysis of the legal property relations between married couples in different countries around the world. Loeb examines the various laws and regulations that govern the property rights of married couples, including the rights of inheritance, ownership, and control over property. He compares and contrasts the legal systems of different countries, including the United States, France, Germany, and England, and explores the historical and cultural factors that have shaped these systems.The book also delves into the social and economic implications of these legal property relations, particularly for women. Loeb argues that the legal frameworks that govern property rights have a significant impact on the economic and social status of women, and that reforms in this area are necessary to promote gender equality.Overall, The Legal Property Relations Of Married Parties is a seminal work in the field of comparative law and provides valuable insights into the legal and social dimensions of marital property relations.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Alex Damm
  922,95 kr.

 • af James Levi Barton
  362,95 kr.

  This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Therefore, you will see the original copyright references, library stamps (as most of these works have been housed in our most important libraries around the world), and other notations in the work. This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.As a reproduction of a historical artifact, this work may contain missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.