Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sammenlignende religionsvidenskab

Her finder du spændende bøger om Sammenlignende religionsvidenskab. Nedenfor er et flot udvalg af over 183 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Energi Lyd og Bevidsthed
  af Lars Muhl & Githa Ben-David
  201,95 kr.

  ”Terapeuternes Mysterieskole” er Muhl/Ben-Davids andet fællesprojekt efter den succesfulde udgivelse af cd’en ”To Heal The Space Between Us”, som udkom sensommeren 2011 og på fire måneder nærmer sig 6000 solgte eksemplarer. Begge udgivelser er nært tilknyttet parrets Mysterieskole, som nu kører på tredje år med over 300 deltagere.Hvorfor er ”Terapeuternes Mysterieskole” aktuel i dag?- Fordi mange mennesker i dag har forladt kirken og søger et nyt spirituelt ståsted.- Fordi fundene af de såkaldte apokryfe skrifter bringer os nærmere den filosofi, som Jesus prædikede.I år 325 udvalgte en gruppe gejstlige de tekster, som i dag udgør Det Ny Testamente. Samtidig udelukkede man nøje de skrifter, som gav menigmand nøglen til personlig udvikling, og som understregede vigtigheden af ligeværdighed mellem blandt andet kønnene. Magtsyge biskopper og paver har i århundreder præget vores kultur med skyld og skam, hekseafbrændinger, blodige korstogter og dæmoniseringer. I fortrængningen af det kvindelige element er kirken blevet gold. Derfor har størstedelen af den danske befolkning i dag ikke noget reelt eller dybere forhold til kirken, og søger i øst og vest efter et spirituelt ståsted uden at vide, at Essenernes og de alexandrinske terapeuters tradition, i hvilken Jesus Nazaræeren og Maria Magdalenen blev uddannet, stadig er aktiv og tilgængelig. Det er en tradition, der bygger på nogle meget enkle principper, hvis mål er at åbne hjertet og højne bevidstheden gennem teoretisk, praktisk og meditativt arbejde med etik, åndedræt, lyd, medfølelse, healing, humor, taknemmelighed og en grundlæggende fornemmelse for tilværelsens under.I ”Terapeuternes Mysterieskole” indføres læseren i ældgamle og højaktuelle mysterier som: Brudekammermystik · Ildvognsmystik · Gralsystemet · Komplementaritet · Ligestemthed · Smertekrop · Tonen fra Himlen · T-Korsets Vej · Myten om Miriams Brønd og Elias’ Bjerg · Lyd, healing og transformation · Det Guddommelige Sprog · Gralsang Githa Ben-David er lydterapeut, sanger, komponist og forfatter. Hun har skabt sit eget lydterapeutiske system og står bag en omfattende trilogi om lydterapi. I januar 2012 startede hun en to årig Certificeret Uddannelse i Vokal Lydterapi.Lars Muhl har et utal af cd’er bag sig og er kendt som en af landets fremmeste sangskrivere. De seneste 16 år har han helliget sig en tilværelse som foredragsholder og forfatter og har bl.a. skrevet Gralstrilogien. Flere af hans bøger er udkommet på russisk, norsk, engelsk og tysk. Privat er de to gift og har sammen skabt Gilalai – Institut for Energi og Bevidsthed.

 • - Santiago de Compostela
  af Paulo Coelho
  89,95 - 116,95 kr.

  Pilgrimsrejsen, som er Paulo Coelhos første bog, indtager en helt speciel plads i Paulo Coelhos forfatterskab. Den er skrevet i 1987 - før den verdensomspændende succes ´Alkymisten´ Drevet af et ønske om at opnå selvindsigt og forstå livets gang bevæger forfatteren sig ud på en rejse, der vil komme til at ændre hans liv for altid. I denne originale og tankevækkende fortælling følger vi ham på hans vandring ad den myteomspundne pilgrimsrute til Santiago de Compostela.På sin lange vej gennem det spanske landskab udsættes han for en række prøvelser, som lærer ham at sandheden og det ekstraordinære altid findes i det enkle. Her formulerer Paulo Coelho for første gang den livsfilosofi, som han har gjort til sit kald at videreformidle .“Det er netop gået op for mig, at jeg ikke længere kan tage og gøre det, jeg gjorde før. Jeg må forandre mig. Gå i retning af min drøm.” – Paulo CoelhoPaulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

 • af J. Podemann Sørensen
  110,95 kr.

  Denne bog er skrevet af Jørgen Podemann Sørensen, som er lektor ved institut for religionshistorie på Københavns Universitet. Den er velegnet til studerende, men kan også fint læses af andre, som interesserer sig for religionshistorie. Bogen giver en oversigt over emner som kosmologi, mytologi, apokalyptik og ritualistik.

 • af Gitta Mallasz
  312,95 kr.

  DIALOGER MED ENGLEN ... er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2.Verdenskrig. Hanna, Lili og Joseph – Hannas mand – er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion. En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knap nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: “Pas på! Det er ikke mere mig, der taler!” Fuldkommen bevidst udtaler hun ord, der umuligt kan tilhøre hende. I sytten måneder taler Lyskræfterne, som de kalder “indre Mestre” eller “Engle”, gennem Hannas mund. I den mest sorte periode af deres liv oplever de et håb om forvandling og opdager nye veje, som de aldrig havde forestillet sig. De sytten måneder bliver mere og mere dramatiske. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i dødslejrene. Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord. 30 år efter at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet “Dialogerne” på fransk. Efter endnu 35 år og sytten oversættelser findes “Dialoger med Englen” nu på dansk.

 • - Beretninger fra det virkelige liv og metoder til at komme tættere på dine skytsengle
  af Newcomb & Jacky
  159,95 kr.

  I denne fortryllende bog, deler bestsellerforfatteren Jacky Newcomb, hemmeligheder fra englenes rige og tager dig på en rejse, der legemliggør de vigtigste principper indenfor kærlighed, familie, penge, karriere - og andre vigtige aspekter af hverdagen. Du vil som læser opdage englenes visdom og opleve, hvordan de kan berige alle aspekter af dit liv. Bogen er flot illustreret og indeholder ligeledes praktiske øvelser og ritualer, som du kan udføre for at skabe en tættere forbindelse med englenes rige. I hele bogen deler bogens forfatter ud af sande livshistorier om engleintervention - suppleret med fantastiske moderne engelbilleder, der hjælper dig med at visualisere dit eget møde med engle. Frisk, magisk og smuk - Jacky Newcoms bog Gådefulde Engle er den perfekte guide til englenes verden. En spændende og ikke mindst berigende guidebog, der skaber spirituel kontakt.

 • - Kristendommen i dialog og konflikt gennem 2000 år
  af Peter Lodberg
  89,95 - 200,95 kr.

  Dramatiske og diplomatiske religionsmøder i kristendommens lange historie.Vi tror forskelligt I vores samfund møder tro andre former for tro. I Danmark er der stort fokus på, hvad islams indflydelse betyder for vores kristne grundværdier, og dette er afsættet for Tro versus tro. Vi tror forskelligt og på noget forskelligt. Det kan enten berige eller skabe usikkerhed og modstand, når tro møder tro. Vi kan blive bange for, at en anden tro end vores egen vil rive tæppet væk under vores livsformer og traditioner. Religionsmødets relevans Teolog og professor Peter Lodberg undersøger i bogen, hvordan kristendommen gennem 2000 år har mødt andre religioner. Det har været med forståelse, med foragt – og alt derimellem. Samtidig er religionen en del af samfundets instanser og derfor sammenvævet med politik og holdninger. Forfatteren diskuterer, hvordan totalitære ideologier som marxisme, maoisme og nazisme har været med til at forme religionsmøder. I vores tid er det bemærkelsesværdigt, at der tages mange initiativer til at fremme religionsdialogen mellem religiøse ledere. Disse skal fremme sikkerhed og samfundsmæssig stabilitet. Eksempelvis begyndte Folkekirkens biskopper at afholde regelmæssige møder med muslimske ledere efter Muhammedkrisen i 2005. Tro versus tro er en grundig og velskrevet fremstilling af religionsmøders historie og aktualitet med rig mulighed for at blive klogere på betydningen af begreber og traditioner. Peter Lodberg (f. 1958) er forfatter, teolog og professor ved Aarhus Universitet. Han har tidligere været generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp og bidraget til skabelsen af Danmarks Radios tv-serie ”1000 års tro”, hvori han også deltog. Bogen Danskernes tro gennem 1000 år (2016) udsprang af denne tv-serie.

 • af Mikael Rothstein
  270,95 kr.

  Der åbner sig en anderledes og mystisk verden, da kontakten i 1800-tallet bliver tættere mellem Europa og Sydøstasien. Efterretninger om hovedjagt og kraniekult, ikke mindst på Borneo, er et af tidens drabelige temaer.Vestlige eventyrere, opdagelsesrejsende, handelsfolk, missionærer og kolonisatorer møder mennesker med ritualer, hvis eksistens de ikke havde drømt om. Hjemme venter forskere og politikere på nyt fra de fjerne egne. I de lærdes studerekamre bliver de klogere, mens andre trygt sidder i deres lænestol og får sig et godt gys: Tænk engang, de indfødte hugger hovederne af hinanden i drabelige overraskelsesangreb, og med festivitas fragter de trofæerne tilbage til deres boliger, hvor kranier monteres under tagryggen!Mikael Rothstein har fordybet sig i de gamle kilder og fulgt hovedjagtens spor frem til i dag. Kulten for kranierne virker grotesk, men ad overraskende veje, via tæppevævning, en kvækkende frø, turisme, korrupte politikere, ægteskab og stanken af råddent menneskekød, finder forfatteren en dybere mening. For at forstå fænomenet må man sætte sig ind i en fremmed tankegang. Næsehornsfuglen skriger – det er tid til høst!

 • - Tanke, sprog og handling i komparativt religionshistorisk perspektiv
  af Jørgen Podemann Sørensen
  143,95 kr.

  "Ritual og praksis" er en komparativ, religionshistorisk introduktion til studiet af religiøse praksisformer, helt overvejende ritualer og mystik. Bogen argumenterer for en retorisk tilgang: opgaven er at redegøre for udformningen af de religiøse udtryk, som både rituel og meditativ praksis betjener sig af.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND I)
  af Anonym Forfatter
  256,95 kr.

  ’Meditationer over Tarot - en rejse ind i kristen hermetisme’ betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid og udkommer nu for første gang på dansk. Bogen blev skrevet anonymt og udgivet posthumt i 1980 efter forfatterens ønske. De danske oversættere har helt ekstraordinært fået adgang til det franske originalmanuskript med håndskrevne noter.Originalmanuskriptet er et voluminøst værk, der består af 22 breve, ét for hvert af de 22 kort i Tarots store arcana, og den danske oversættelse udgives tidsforskudt i tre bind, hvor hvert bind inddeler kortene op i forskellige kategorier og grupperinger alt efter, hvilket emne det drejer sig om. Med dybsindighed, indsigt og viden bringes man på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklings historie; Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m. Dette er bind I ud af 3 bind.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND III)
  af Anonym Forfatter
  256,95 kr.

  MEDITATIONER OVER TAROT betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid. Bogen er skrevet anonymt og udgivet posthumt efter forfatterens ønske. Tolkningerne af de 22 arketypiske billedkort i Tarots store arcana har gennem tiderne været mangfoldige. Denne bogs meditationer over de første syv kort - det første af tre bind - tager os med dybsindighed, indsigt og viden ud på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklingshistorie: Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m.

 • - En rejse ind i Kristen Hermetisme (BIND II)
  af Anonym Forfatter
  256,95 kr.

  MEDITATIONER OVER TAROT betragtes som et af den esoteriske kristendoms vigtigste værker i vor tid. Bogen er skrevet anonymt og udgivet posthumt efter forfatterens ønske. Tolkningerne af de 22 arketypiske billedkort i Tarots store arcana har gennem tiderne været mangfoldige. Denne bogs meditationer over de første syv kort - det første af tre bind - tager os med dybsindighed, indsigt og viden ud på en rejse ad den esoteriske skolings- og udviklingsvej med bred inddragelse af litteraturen vedrørende menneskets spirituelle udviklingshistorie: Biblen og de andre store religioners værker, værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi, litteratur m.m.

 • af Brian Patrick McGuire, Andreas Blinkenberg, Henrik Christiansen, mfl.
  200,95 kr.

  Kan man være ryger og pilgrim på samme tid, eller kræver pilgrimsvandringen, at man afstår fra diverse nydelsesmidler? Er det snyd at lade sin bagage transportere med bil? Det er nogle af de spørgsmål, moderne pilgrimme diskuterer indbyrdes, når de vandrer ad fx camino´en til Santiago de Compostela. Det gør flere og flere, for pilgrimsvandringen har fået en renæssance. Forfatterne til antologien Pilgrimsspor undersøger, hvad de vil sige at være pilgrim i en nutidig kontekst, og hvordan nutidens pilgrimme adskiller sig fra middelalderens. De spørger også, hvorfor en religiøs tradition fra middelalderen pludselig er blevet så populær. Er pilgrimsinteressen opstået som et modsvar til tendenser i den postmoderne verden? Svarene indkredser de ved at se på nogle af de forskellige udtryk, pilgrimsspiritualiteten kan have i dag, primært i en protestantisk sammenhæng.

 • af Edward Price
  298,95 kr.

 • af Donald A. Crosby
  1.136,95 kr.

 • af Stanislaw Grodz
  585,95 kr.

  Der Band befasst sich mit der Geschichte des Anthropos Instituts, das durch die Zeitschrift Anthropos und ihren Grunder Wilhelm Schmidt gepragt ist. Das Buch ist in drei Abschnitte gegliedert. Der erste skizziert die Geschichte des Instituts, stellt die Mitarbeiter Schmidts vor, gibt eine Insiderperspektive der Entwicklung der ethnologischen Zeitschrift und eroffnet einen neuen Blick auf Schmidts Leitidee. Der zweite Abschnitt stellt Aktivitaten des Instituts in Japan, Indien, Brasilien, Ghana und Papua-Neuguinea vor. Schlielich geben einige Mitglieder Einblicke in ihre aktuelle Arbeit. Beobachtungen eines Auenstehenden runden das Engagement des Instituts ab. Beachtenswert ist die Liste aller Mitglieder des Instituts.

 • af Bart D. Ehrman
  207,95 - 305,95 kr.

 • af Moshe Perlmann
  353,95 - 737,95 kr.

 • af Kent Richter
  282,95 kr.

 • af Antoine Levy
  639,95 - 1.100,95 kr.

 • af Howard Burton
  386,95 kr.

 • af Jione Havea
  1.210,95 kr.

 • af Emma O'Donnell (Assistant Professor Polyakov
  297,95 - 847,95 kr.

 • af Odey Simon Robert & Eric Ndoma Besong
  157,95 kr.

  Polemic Paper from the year 2017 in the subject Theology - Comparative Religion Studies, grade: A.1, Ebonyi State University (New Frontier Ind. Research and Publications Int'l, Makurdi, Benue, Nigeria), language: English, abstract: True religions and religious are now very rare to come by. Religious hypocrisy and fanaticism (fundamentalism) have become the order of the day. These trends negate the cores of religion with fake religious practices and bitter religious superiority contestation, chaos, intolerance and tension (crisis). Until the emergence of Protestantism and religious proliferation in the 15th century, the Catholicity of religion was upheld by the existing ones ¿ Traditional Religion, Christianity (Roman Catholic Church) and Islam, among others, with little or no crisis. The case has become different in contemporary times. The current motives of religions and the religious are now rather human, unethical, biased and materialistic, and thus the emerging endemic religious issues, fuelled by ethnicity, politics, neo/colonialism, linguistic conflicts and capitalism confronting nations like Nigeria and the like over the years. This study is concerned with interrogating and exploring the foregoing problems. It maintains that a nation free from religious hypocrisy and fanaticism is bound to be truly religious and tap hugely from the rich prospects of religion, rather than the current otherwise obtained in Nigeria and the like nations. The ugly development calls for wide aggressive religious re-orientation and reformation, as this paper proposes. It relies on textual materials, besides non-participant observation and intuition, for data. The content-analysis is employed, involving qualitative approach and objectivism.

 • af Charlotte Galloway
  982,95 kr.

  The Sri Ksetra Museum Inventory provides public access to this significant collection for the first time. The Inventory records the majority of the Museum collection up until 2015. Nearly all of the artefacts date to Myanmar's Pyu period of the first millennium. Many of the objects have been documented for the first time, having been kept in storage in some cases unseen for nearly one hundred years. As only a limited amount of collection material can be publicly displayed in the Museum the Inventory provides immediate access to resource materials that would otherwise be out of reach. From intact votive tablets in diverse styles, to fragments of terracotta plaques and stone sculptures this is the most comprehensive collection of Pyu material culture in Myanmar. With the rise of interest in Pyu scholarship since the UNESCO listing of The Pyu Ancient Cities in 2014, this inventory, which also includes more recent finds from the important Pyu site of Khin Ba, will broaden scholars' appreciation of Pyu culture and open avenues for future research across many disciplines.

 • af Lavonae V. Floyd
  235,95 kr.

  Elohei Yishi (The God of My Salvation) His Plan of Salvation for His Beloved Jewish People details God's desire from the beginning to have a people to whom He could reveal Himself and establish His plan of salvation. He started by making a covenant with Abram to establish a holy people through Abram and bless his descendants above all people on earth. Though focused on Jewish scriptures, this collection will appeal to everyone. About the AuthorLaVonae V. Floyd became a true believer in 1983 when she was prompted by God to read the New Testament. As she read, her life was completely changed as God's Word brought light. The Word changed the way she talked, the way she dressed, what she watched on television or listened to on the radio, and even who she associated with. She found a Bible-teaching, spirit-filled church conducting altar calls to receive Christ as Lord and she responded to the altar call. Her life has never been the same. Floyd's husband prompted her to write Christian books as she was so full of the Word and should share it with others. While in prayer the Lord prompted her to write this book.

 • af W. R. Morfill
  408,95 kr.

  "The Religious Systems of The World" is a comprehensive encyclopaedia of the worlds religious and spiritual beliefs, from the religion of ancient Egypt to Chinese Buddhism and everything in between. Exploring beliefs, origins, myth, development, history and much more, this fantastic volume is not to be missed by those with an interest in religion, anthropology or history. Contents include: "The Egyptian Religion", "The Religion of the Hittites", "The Religion of Babylonia", "The Religion of Assyria", "Ancient Jordan", "Taoism", "The Religion of Japan", "Shintoism", "Hinduism", "Old Indian Poetry, Etc.", "Buddhism", "Buddha and Buddhism", "Buddhism in China", "Zoroastrianism", etc. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this classic volume now in an affordable, modern, high-quality edition for the enjoyment of readers now and for years to come.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.