Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oldtidens græske religion og mytologi

Her finder du spændende bøger om Oldtidens græske religion og mytologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 59 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - På dansk ved Erik Worm og Carsten Weber-Nielsen
  af Pausanias
  373,95 kr.

  Pausanias på dansk – komplet for første gangHelligdomme, templer, ritualer, gude- og atletstatuer – historie, natur, religion og myter – indviklede mytologiske fortællinger og gudernes erotiske eskapader – evindelige krige mellem byernes magtfulde familier, glorværdige sejre og forsmædelige nederlag, svig og bedrag – alt går hånd i hånd, når Pausanias har ordet.Pausanias blev født i den vestlige græske del af Tyrkiet i begyndelsen af 2. årh. e.Kr., mens den græskvenlige Hadrian var kejser i det vidtstrakte Romerrige, og han døde under kejser Marcus Aurelius. Han begynder sin beskrivelse ved Kap Sunion i Attika og tager os med på en tur gennem det klassiske frie Grækenlands vigtigste områder. Hans hensigt er at skildre ‘alt det græske’ fra storhedstiden, 600- til 300-tallet f.Kr. Det gælder især det, han kan opsøge og se med egne øjne, men også det han kan læse sig til eller får fortalt undervejs.Udgangspunktet er således Attika med Athen, grækernes toneangivende by. Derfra går turen videre – ikke straks til den vigtige by Theben i Boiotien eller til den store Apollonhelligdom i Delfi – men først til Peloponnes, som behandles grundigt. Overalt beskrives levn fra denne storhedstid – templer, gravmæler og storslåede vægmalerier samt de utallige statuer af sejrende atleter opstillet i den store Zeushelligdom i Olympia.Pausanias’ værk bliver på denne måde en af vores bedste kilder til både historie, religion og kunst i klassisk græsk tid.

 • - Genfortælling af de græske myter
  af Stephen Fry
  145,95 - 219,94 kr.

  Stephen Fry indfanger den græske mytologis vindunderlige historier og dens relevans for den moderne læser. De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige historier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney. Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA og tradition. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og velfortalt indføring i krigsførelse, rivalisering, tilbedelse, erotik, kærlighed, livsvisdom, triumfer og tragedie. "I en tid præget af hastig glemsel og grov overfladiskhed er det en vigtig gestus, Fry gør med Mythos, der sigter efter at genfortælle de vigtigste græske myter, så alle er velkomne; det skal være en fornøjelse. Kan anbefales både til folk og fæ, unge som gamle, vidende såvel som ignoranter." Weekendavisen "Mythos af Stephen Fry er en humoristisk og episk genfortælling af de græske myter ... Mythos var en fremragende læseoplevelse og i skrivende stund årets bedste. Så hvis du er til græske fortællinger, der kan lidt noget andet end Homers trivielle vers, så er Mythos et fint supplement til din samling." Titlen.dk, 5 af 5 stjerner. "En helt fantastisk genfortælling af den lidenskabelige og krigeriske græske mytologi. Stephen Frys store kærlighed til den græske mytologi er tydelig gennem hele bogen, og han sprog er velvalgt, humoristisk uden at dominere …" Lektør "Fornøjeligt uformel, og alligevel fuld af den litterære arv." The Guardian "Perfekt til det 21. århundrede." The Times "Myterne er genfortalt med både humor og med så naturlig en stemme, at det bliver charmerende og en virkelig god læseoplevelse." Litteraterne.com "Den græske mytologis væsen bliver vagt til live og genfortalt på charmerende og levende vis af Stephen Fry." Trolderier.dk, 5 af 5 stjerner "Alt i alt har Stephen Fry skrevet en fremragende bog ... Man behøver ikke at være historisk interesseret for at læse denne bog - den er bare underholdende, fascinerende og fængslende - så sæt i gang ..." Bogfidusen.dk, 6 af 6 stjerner

 • af Stephen Fry
  145,95 - 219,94 kr.

  Der er helte – og så er der græske helte.Stephen Fry genfortæller de græske heltes historier. Der er hårrejsende jagter, farefulde færd gennem sindrige labyrinter, umulige gåder og blodtørstige monstre.Historierne om os dødelige mænd og kvinder og hvad vi er i stand til, når heltemodet er størst, er dramatiske og morsomme, tragiske og tidløse.I HELTE indfanger Stephen Fry den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser. De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige historier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til ­Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.

 • af Rick Riordan
  200,95 kr.

  Hvordan straffer man en udødelig? Ved at gøre ham til et menneske. Efter at have vakt sin far Zeus' vrede bliver guden Apollo bortvist fra Olympen. Svag og desorienteret lander han i New York som en almindelig teenagedreng. Uden sine guddommelige kræfter må den 4000 år gamle gud lære at overleve i nutidens verden, indtil han kan finde en måde at formilde sin far, så han igen kan blive en gud. Men Apollo har mange fjender - guder, uhyrer og dødelige, som hjertens gerne vil se den tidligere olymper knust for altid. Apollo får brug for hjælp, og han kan komme på ét sted at søge hen ... til en samling halvguder, der er samlet under navnet Camp Half-Blood. Rick Riordans bøger er oversat til 37 sprog og har solgt mere end 30 millioner eksemplarer

 • af Madeline Miller
  196,95 - 241,95 kr.

  Madeline Millers bestseller om de græske guder og troldkvinden Kirke har solgt 500.000 eksemplarer i USA på mindre end et år. Kirke er efterårets must read for læseren, der både vil underholdes og beriges med viden. Den amerikanske forfatter Madeline Miller har gendigtet den tusindårige legende om troldkvinden Kirke, som var datter af solguden Helios og blev Odysseus’ elskerinde. Kirke er en episk, underholdende og dybt menneskelig roman om solgudens udstødte datter, der sendes i eksil på øen Aiaia som straf for sine heksekunster og her finder sin sande indre styrke. Madeline Millers roman er både en fortryllende roman om en stærk kvindeskikkelse og en underholdende indføring i hele den græske gudeverden.

 • af Stephen Fry
  145,95 - 219,94 kr.

  Troja. Det mest eventyrlige kongerige i hele verden. Byen, der voksede frem og faldt, ikke én, men to gange. Det er Zeus, gudernes konge, der sætter krigen i gang, da han beder den trojanske prins Paris om at udpege den smukkeste gudinde af alle. Valget står mellem Afrodite, Hera og Athena. For at vinde bestikker Afrodite Paris og lover ham til gengæld verdens smukkeste kvinde, Helena. Der er bare ét problem: Helena er gift med den græske konge, Menelaos. Grækerne sender tusind skibe mod Troja, som de derpå belejrer i ti lange og meget blodige år. Den trojanske krig er forfærdelig og brutal med ofre på begge sider. Grækerne kan ikke besejre trojanerne – og scenen er sat for den ældste og mest storslåede af alle fortællinger, hvor frygtindgydende lidenskaber møder de ædleste idealer og mest nedrige listigheder. Stephen Fry er prisbelønnet komiker, skuespiller, programvært og filminstruktør. Han har været vært i over 180 episoder af det britiske underholdningsprogram QI og har indlæst samtlige Harry Potter-romaner som lydbøger. Han er forfatter til flere bøger, og hans genfortælling af de græske myter i MYTHOS, HELTE og nu TROJA er alle tre Sunday Times-bestellere.

 • - 117 digte
  af Mette Moestrup
  152,95 kr.

  Til den smukkeste, Mette Moestrups første soloudgivelse i syv år, kredser ligesom Golden Delicious (2002), hendes anden digtsamling, om æbler og muser. Til den smukkeste lyder nok tillokkende, men titlen er også inskriptionen på det æble, stridsgudinden Eris kastede til et bryllup, hun ikke var inviteret til. Stridens æble, der ifølge myten medførte krig, muterer i Moestrups poesi: Her hersker blodæbler, paradisæbler og æbleoplægninger. De 117 digte, tretten for hver af de ni muser, udforsker poetiske systemer, opfinder ritualer og skaber forbindelser i et felt af kontraster: mellem kærlighed og had, sorg og fryd, fortid og fremtid – alt imens et jeg forsøger at løse gåden: Hvad er smukt, smukkere, smukkest?

 • - Første bind
  af Ullmann, Plutark/overs. Tetens & Hude
  118,95 kr.

  I det første bind af de Parallelle Liv præsenteres grundlæggerne, lovgiverne og formgiverne af henholdsvis Rom på den ene side og Athen og Sparta på den anden. Plutark dykker dybt ned i de mange myter, der omgiver skikkelser som Romulus og Theseus og giver et levende indblik i, hvordan man i starten af vores tidsregning håndterede alle disse modstridende og fantastiske beretninger. Senere med Solon og Publicola kommer vi på mere historisk grund, men stadig befinder vi os i en formativ periode, der illustrerer de religiøse og verdslige institutioner, Rom, Sparta og Athen er så berømte for. Titlen Parallelle Liv skal tages helt bogstavelig: Plutark sammenstiller en græker og en romer, og udpeger ligheder og forskelle. Plutark skriver altså ikke kun historiske biografier, der som perler på en snor tager os gennem den klassiske verdens historie, men forsøger også at udlede moralske og filosofiske pointer af livene. Dette bind indeholder oversættelser ved S. Tetens (1800—11), V. Ullmann (1876—90) og K. Hude (1909—32).

 • - Tredje bind
  af Ullmann, Plutark/overs. Tetens & Hude
  118,95 kr.

  Tredje bind af Plutarks Parallelle Liv favner bredt i tid og rum, men særligt udspiller historierne sig i Sparta og Rom. I Sparta forsøger Agis og Kleomenes at genrejse byen efter den gamle model men i en helt forandret tid. Deres projekt lider skibbrud, ikke mindst på grund af Filopoimen, der uigenkaldeligt undertvinger Spartas magt. I Rom forsøger brødrene Tiberius og Gracchus at reformere og balancere republikken, efter den på kort tid er blevet en væsentlig magtfaktor i hele Middelhavet. Det lykkes dem ikke, og i Rom næres de problemer, der kommer til fuld udfoldelse i borgerkrigene. Titlen Parallelle Liv skal tages helt bogstavelig: Plutark sammenstiller en græker og en romer, og udpeger ligheder og forskelle. Plutark skriver altså ikke kun historiske biografier, der som perler på en snor tager os gennem den klassiske verdens historie, men forsøger også at udlede moralske og filosofiske pointer af livene. Dette bind indeholder oversættelser ved S. P. Cortsen (1878—1943), S. Tetens (1800—11), V. Ullmann (1876—90) og K. Hude (1909—32).

 • - Femte bind
  af Ullmann, Plutark/overs. Tetens & Hude
  119,95 kr.

  I femte og sidste bind af Plutarks Parallelle Liv er det store tema den sidste fase af de romerske borgerkrige. Cicero forsøger uden held at holde sammen på republikken, Brutus deltager i sammensværgelsen mod Cæsar, men bliver slået af Marcus Antonius, der også når at tage livet af Cicero, før han og Augustus deler riget i øst og vest. I sin østlige del lever han ødselt med Kleopatra, indtil det igen kommer til krig. Han taber søslaget ved Aktion, og herefter er Augustus enehersker. Parallelt hertil har vi Demosthenes’ kamp for Athensk uafhængighed fra Makedonien, den udsvævende krigsherre Demetrios og Platons ven, den idealistiske Dion fra Syrakus på Sicilien. Titlen Parallelle Liv skal tages helt bogstavelig: Plutark sammenstiller en græker og en romer, og udpeger ligheder og forskelle. Plutark skriver altså ikke kun historiske biografier, der som perler på en snor tager os gennem den klassiske verdens historie, men forsøger også at udlede moralske og filosofiske pointer af livene. Dette bind indeholder oversættelser ved K. Hude (1909—32).

 • - Fjerde bind
  af Ullmann, Plutark/overs. Tetens & Hude
  118,95 kr.

  Tredje bind af Plutarks Parallelle Liv favner bredt i tid og rum, men særligt udspiller historierne sig i Sparta og Rom. I Sparta forsøger Agis og Kleomenes at genrejse byen efter den gamle model men i en helt forandret tid. Deres projekt lider skibbrud, ikke mindst på grund af Filopoimen, der uigenkaldeligt undertvinger Spartas magt. I Rom forsøger brødrene Tiberius og Gracchus at reformere og balancere republikken, efter den på kort tid er blevet en væsentlig magtfaktor i hele Middelhavet. Det lykkes dem ikke, og i Rom næres de problemer, der kommer til fuld udfoldelse i borgerkrigene. Titlen Parallelle Liv skal tages helt bogstavelig: Plutark sammenstiller en græker og en romer, og udpeger ligheder og forskelle. Plutark skriver altså ikke kun historiske biografier, der som perler på en snor tager os gennem den klassiske verdens historie, men forsøger også at udlede moralske og filosofiske pointer af livene. Dette bind indeholder oversættelser ved S. P. Cortsen (1878—1943), S. Tetens (1800—11), V. Ullmann (1876—90) og K. Hude (1909—32).

 • - Andet bind
  af Ullmann, Plutark/overs. Tetens & Hude
  118,95 kr.

  I andet bind af de Parallelle Liv præsenteres et bredt udvalg romere og grækere. Beskrivelsen af Perikles er skildringen af Athens storhedstid, mens den af Alkibiades indrammer Athens nederlag i den Peloponnesiske Krig; Alkibiades og Coriolanus sidestilles hos Plutark som eksempler på impulsive landsforrædere, hvorimod Timoleon og Aemilius Paulus fremhæves som eksempler på besindighed og retfærdighed; Timoleon førte krig på Sicilien mod de lokale eneherskere og karthagerne, mens Marcellus erobrede Syrakus ved et angreb, hvorunder Arkimedes blev dræbt. Det myldrer i det hele taget med farverige og berømte bi- og hovedpersoner, og Plutark fortæller med sans for både saglige ekskurser og kulørte anekdoter. Titlen Parallelle Liv skal tages helt bogstavelig: Plutark sammenstiller en græker og en romer, og udpeger ligheder og forskelle. Plutark skriver altså ikke kun historiske biografier, der som perler på en snor tager os gennem den klassiske verdens historie, men forsøger også at udlede moralske og filosofiske pointer af livene. Dette bind indeholder oversættelser ved S. Tetens (1800—11), V. Ullmann (1876—90) og K. Hude (1909—32).

 • af Xenophon
  215,95 kr.

  Det persiske felttog – Anabasis er det bedst kendte værk af den oldgræske filosof, historiker og essayist Xenophon (ca. 430-354 f.Kr.). Anabasis betyder ordret 'marchen ind i landet'. Bogen skildrer den skæbne, som hæren på 10.000 græske lejesoldater led, da den blev hyret til at støtte et internt kupforsøg inden for kongefamilien i det mægtige Perserrige i 400 f.Kr.Grækernes arbejdsgiver, tronraneren Kyros den Yngre, tabte og blev dræbt. Hans soldater strandede langt inde i Perserriget uden vejvisere og uden proviant. Dette er indholdet af den første bog ud af syv, og resten handler om de utrolige strabadser og lidelser, hæren måtte gennemgå under tilbagetoget gennem Armenien og Tyrkiet for at nå ud til Sortehavet og den græske verden. Xenophons medrivende værk hører til blandt de store klassikere i europæisk historieskrivning og er her for første gang oversat i sin helhed til et mundret, moderne dansk. Bogen er forsynet med en forklarende indledning, der dækker centrale emner såsom værkets litterære formål, græsk militærvæsen og religion. Endvidere er der et fuldstændigt register over personerne og lokaliteterne, der forekommer i teksten samt et antal forklarende noter. Endelig er værket forsynet med adskillige kort, plancher og illustrationer, der forklarer komplicerede tekststeder samt et antal farvefotos af de relevante landskaber.

 • af Assaf Kleiman
  1.081,95 kr.

 • af Frank Fojtik
  143,95 kr.

  This book, aimed in particular at beginners, tries to familiarize the reader with the (especially northern) starry sky as quickly as possible. The latter shall not be achieved in a sterile way by using coordinates or scientific techniques, but rather by means of the Greek myths that underlie most of the constellations. However, in contrast to other publications in this field, only those stories are presented that can be integrated into the predefined 12 myths. This and the brief description of the underlying myths make it easy to acquire the new knowledge. Following "Highway to God", "Of Stars and Gods" is Frank Fojtik's second popular scientific book, which shows, like the first one, points of contact between visible reality and metaphysical thinking. On the one hand, it represents a practicable astronomical orientation tool. On the other hand, it may be also a kind of key for the reader to touch something greater that goes beyond the purely scientific.

 • af Philip Wilkinson
  194,95 kr.

 • af Stephen Fry
  207,95 kr.

  Bühne Fry für die großartigste Geschichte der Welt!Es ist die größte Geschichte von Heldentum und Hass, Liebe und Leiden, Rache und Reue, Verlangen und Verzweiflung, die sich die Menschheit je erzählt hat: Der Kampf um das legendäre Troja, das für Götter und Menschen gleichermaßen Segen und Fluch war und zum Schauplatz alter Fehden, sagenhafter Herausforderungen und verwickelter Intrigen wurde. Es sind jene menschlichen Leidenschaften, blutig in den Sand einer fernen Küste geschrieben, die heute noch zu uns sprechen. Der meisterhafte Erzähler Stephen Fry übertrifft sich nach seinen Erfolgen »Mythos« und »Helden« selbst, haucht einmal mehr einem antiken Stoff auf atemberaubend schöne Weise neues Leben ein und holt ihn in unsere Zeit.»Frys Verständnis von der Welt - antik und modern - platzt aus allen Nähten.« Daily Telegraph »Eine unnachahmliche Neuerzählung der Belagerung von Troja ... Frys Erzählung, geschickt humorvoll und detailreich, haucht diesen antiken Geschichten neues Leben und zeitgenössische Relevanz ein.« Observer

 • af Rick Riordan
  121,95 - 161,95 kr.

 • af Marchella Ward
  200,95 kr.

 • af Hermes Trismegistos
  138,95 kr.

 • - En kulturhistorisk guide til din egen odyssé
  af Jasper Fundal Månsson
  270,95 kr.

  Kend dig selv – og find de svar, du leder efter i kulturhistorien! Oh menneske, kend dig selv stod der over indgangen til Apollons tempel i Delfi – en simpel, men kraftfuld opfordring. Kend dig selv var en del af det ideal, som førte til grækernes helt utrolige præstationer, og selvom antikkens grækere måske efterhånden er ved at være glemt, kan de stadig lære os en masse. For eksempel kan de hjælpe os med at finde os selv - det gjorde de med mig. Denne bog er en fortælling om at finde sig selv og om at finde mening i de store fortællinger fra vores egen kulturhistorie. Læs om, hvordan man trodser den fængslende frygt, der bor i os alle. Forstå vigtigheden af at iagttage og adskille følelse og tænkning. Læs om at omfavne smerten for at opnå udvikling og præstationer ligesom helten Herkules, eller læs om den frihed, vi har til at vælge, hvordan vi møder et nederlag. Undervejs vil du lære om vores græske arv og Odysseus udviklingsrejse, om Sokrates kamp for at søge sandheden og om Athens storslåede kamp for frihed og demokrati

 • af Christine M. Thomas, Trevor W. Thompson & Allen Black
  1.203,95 kr.

  Devotion to Artemis dominated the religious culture of ancient Ephesos. But she was not alone. The city of Ephesos and its environs offered a rich panoply of religious options, domestic and public. Structures, statutes, coins, inscriptions, and texts testify to the remarkable diversity of religious ideas and practices in Ephesos. Greek, Roman, Egyptian, and Jewish religious traditions found loyal adherents among residents and visitors. Gods, goddesses, heroes, and emperors were worshipped. The contributions in this volume demonstrate that ancient Ephesos was a vibrant and competitive religious environment.

 • af Harald Haarmann
  399,95 kr.

  The hero cult is at the very core of western civilization. Does this characteristic feature originate in the milieu of Greek civilization of antiquity, with an early manifestation in Homer's epic Iliad? No. In fact, it dates back at least 7000 years, and the beginnings are associated with the warrior caste of the Proto-Indo-European pastoralists in the Eurasian steppe who started to migrate into the vast region of Old Europe. With them the cult of heroes entered and changed civilization. With their patriarchal structure and clear hierarchy the Indo-Europeans from the Eurasian steppe took advantage or their warrior caste and won the fusion process with the ancient Europeans. First slowly over generations then rapidly life in Old Europe changed from a peaceful egalitarian system to a patriarchal class system with the important class of warriors.What the newcomers maintained from the Old European order were the goddesses. The veneration of goddesses continued to be a vital part of life and additionally, goddesses were now seen as patrons to the warriors accompanying and protecting them on their way to become heroes. One of these pre-Greek goddesses stands out among all the other daughters of the Goddess of Old Europe, and this is Athena. The interaction of this pre-Greek goddess with the Indo-European heroes will be highlighted in particular. The contrast between the earliest advanced culture in human history and the ideology of the cult of heroes may stimulate the discussion about our present and it may inspire visions for our future.

 • af Rick Riordan
  161,95 kr.

  Camp Jupiter ist gerettet, die grausamen Herrscher Caligula und Commodus sind zurückgeschlagen und eine ganze Zombiearmee ist besiegt. Doch Lester (zu anderen Zeiten auch bekannt als der Gott Apollo) und seine Freundin Meg haben noch eine große Aufgabe vor sich: Sie müssen das mächtige Orakel von Delphi aus den Fängen des magischen Python befreien. Zum Glück hilft ihnen eine geheimnisvolle Weissagung. Die Hinweise führen sie nach New York zum Turm des Nero. Hier müssen sie sich dem verrückten Gottkaiser stellen ... *** Der letzte krachende Band aus Rick Riordans Welt der griechischen und römischen Mythologie - auf keinen Fall verpassen! Alle Bände der Serie »Die Abenteuer des Apollo«: Die Abenteuer des Apollo - Das verborgene Orakel (Band 1)Die Abenteuer des Apollo - Die dunkle Prophezeiung (Band 2)Die Abenteuer des Apollo - Das brennende Labyrinth (Band 3)Die Abenteuer des Apollo - Die Gruft des Tyrannen (Band 4)Die Abenteuer des Apollo - Der Turm des Nero (Band 5)

 • af Gary Northfield
  92,95 kr.

  Julius Zebra steigt in den Olymp der irrwitzigen Helden aufHeiliger Zaziki! Julius Zebra und seine Freunde hätten niemals damit gerechnet, einem waschechten Gott gegenüberzustehen. Und nun bittet der griechische Halbgott Heracles sie sogar um ihre Hilfe! Gegen eine reiche Belohnung natürlich. Doch Julius und seine unfreiwillige Heldentruppe fragen sich schon bald, worauf sie sich da nur eingelassen haben. Denn ihre Aufgabe führt sie in das gefährliche Labyrinth des Minotaurus, die Höhle eines hundertköpfigen Drachen - und dann sollen sie auch noch in die Unterwelt hinabsteigen! Ob sie dem Reich der Toten ohne göttliche Hilfe wohl wieder entkommen können?

 • af Marc Hirshman & David Satran
  509,95 kr.

  Taking account of a wide range of literary evidence and the most recent scholarship on the nature of education in Rabbinic Judaism of late antiquity, these studies examine new and varied aspects of the scriptural and intellectual infrastructure of the educational ethos, the tension between oral tradition and literary practice, and the central role of the rabbinic sage as pedagogical innovator and model. They also study the underlying influence of social and economic factors, the evolution of teaching techniques and frameworks, and the formative role of both midrashic mentality and mythopoetic currents. With an eye on the broader contexts of Greco-Roman culture and emergent Christianity, these essays follow the development of rabbinic ideas and institutions from the first centuries of the Common Era in Palestine through the flowering of centers of learning centuries later in Babylonia.

 • af Jean Menzies
  161,95 kr.

  Griechische Sagen für Kinder  Von der Geburt der Athene über Theseus und den Minotaurus bis zur Reise des Odysseus - dieses Sachbuch entführt Kinder ab 8 Jahren in die fantastische Welt der griechischen Mythologie. Wunderschöne Illustrationen und kindgerechte Texte erzählen auf moderne Weise über 30 klassische, aber auch weniger bekannte griechische Sagen. In spannenden Hintergrundinfos erfahren die Leser*innen alles zur Entstehung der Götterwelt, den wichtigsten Gestalten sowie ihren Heldentaten. Die Highlights aus dem Kinderbuch zur griechischen Mythologie: . Die wichtigsten Figuren des alten Griechenland. Über 30 griechische Sagen werden modern und kindgerecht erzählt. . Faszinierende Hintergrundinfos. Wunderschöne GestaltungAuf den Spuren von Zeus, Hera, Odysseus und Co.: Eine zauberhafte und fantasievoll illustrierte Einführung für Kids in die griechische Mythologie!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.