Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Catering og madlavning: færdigheder og brancher

Her finder du spændende bøger om Catering og madlavning: færdigheder og brancher. Nedenfor er et flot udvalg af over 6 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bøger for professionsmarkedet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    147,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.

  • af Nicolaj Møller
    214,95 - 315,95 kr.

    Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i verdensklasse, hvor eksklusive råvarer og unikke sanseindtryk er i højsædet.'Nicolaj Møller – Mit køkken' er den unge køkkenchefs første kogebog, hvor han deler sine mest indtagende kreationer, der til stadighed vækker begejstring blandt kritikere og i kokkefagets rækker.Bogen byder på mere end 30 smukt fotograferede luksusretter med forslag til anretning og er tilegnet både den erfarne kok og den kulinariske lystlæser, der nyder at få indblik i den moderne gastronomis hemmeligheder.

  • af Georgia Green
    255,95 kr.

    The ultimate guide to making, baking and decorating jaw-dropping cakes from Instagram and Youtube sensation Georgia's Cakes.

  • af William T Boothby
    222,95 kr.

    Delve into the rich world of American mixology in this vintage cocktail recipe book. William 'Cocktail' Boothby was a celebrated barman of the Golden Age of Mixology and in this volume, he unveils the recipes of many classic cocktails. Providing detailed instructions and short historical anecdotes, this exciting collection includes recipes for cobblers, daisies, fixes, and more. Vintage Cookery Books presents this new edition of Cocktail Boothby's American Bar-Tender featuring introductory excerpts by William Schmidt and Frederic Lawrence Knowles.

  • af Tara Wigley
    165,95 kr.

    How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively.

  • - Grønt iværksætteri og lækker mad
    af Jette Friis O'Broin
    147,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.