Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.
Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i verdensklasse, hvor eksklusive råvarer og unikke sanseindtryk er i højsædet.'Nicolaj Møller – Mit køkken' er den unge køkkenchefs første kogebog, hvor han deler sine mest indtagende kreationer, der til stadighed vækker begejstring blandt kritikere og i kokkefagets rækker.Bogen byder på mere end 30 smukt fotograferede luksusretter med forslag til anretning og er tilegnet både den erfarne kok og den kulinariske lystlæser, der nyder at få indblik i den moderne gastronomis hemmeligheder.
The ultimate guide to making, baking and decorating jaw-dropping cakes from Instagram and Youtube sensation Georgia's Cakes.
Delve into the rich world of American mixology in this vintage cocktail recipe book. William 'Cocktail' Boothby was a celebrated barman of the Golden Age of Mixology and in this volume, he unveils the recipes of many classic cocktails. Providing detailed instructions and short historical anecdotes, this exciting collection includes recipes for cobblers, daisies, fixes, and more. Vintage Cookery Books presents this new edition of Cocktail Boothby's American Bar-Tender featuring introductory excerpts by William Schmidt and Frederic Lawrence Knowles.
How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.