Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Personlig økonomi

Her finder du spændende bøger om Personlig økonomi. Nedenfor er et flot udvalg af over 4.483 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Husholdningsøkonomi.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mai Vium
  144,95 - 162,95 kr.

  Uundværlig og uimodståelig håndbog i alt fra badeværelsesafkalkning til SU-lån,skrevet så du pludselig får lyst til at læse mere om lejeloven.Velkommen til en bog om de mest kedelige emner, du kan forestille dig. Faktisk så kedelige, at du højst sandsynligt ikke har spildt mange minutter på at sætte dig ind i dem.Dog er vores samfund skruet sammen på en sådan måde, at du vil få svært ved at undgå dem. Du kan gøre et forsøg, men det vil kræve, at du øjeblikkeligt klipper dit sygesikringskort over, flytter til Papua New Guinea og undgår al kontakt med den øvrige civilisation resten af dine dage. Efter en uges tid med bølgeskvulp og brøleabeskrig vil du formodentligt ønske, du havde taget kampen op og blot læst denne bog i stedet.Kort sagt er Guide til Voksenliv en hjælp til at blive et selvstændigt voksent menneske – eller så godt som det nu kan lade sig gøre.Her får du en introduktion til det univers af nye dagligdagsbegreber, der venter på den anden side af myndighedsalderen.Bogen kan læses fra ende til anden, men fungerer også ideelt som opslagsværk, når du står og mangler viden om boligstøtte, bilforsikring, eller hvordan du bedst udnytter din fryseboks. Det er den oplagte flytte- hjemmefra-gave til en ung, eller mental ung, person.

 • - Din guide til investering
  af Anna-Sophie Hartvigsen, Camilla Falkenberg & Emma Due Bitz
  177,95 kr.

  Girls just wanna have funds er en inspirerende bog skrevet af Female Invest. Denne bog, udgivet i 2023, er en uundværlig guide for enhver kvinde, der ønsker at tage kontrol over sin økonomi. Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og indeholder en række praktiske råd om, hvordan man kan investere klogt og opnå økonomisk uafhængighed. Genren er personlig finansiering, og den henvender sig til læsere, der er interesseret i at lære mere om investering og økonomisk planlægning. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Så hvis du er klar til at tage dit første skridt mod økonomisk frihed, er 'Girls just wanna have funds' den perfekte bog for dig.

 • - 50 hacks til voksenlivet
  af Lars Tvede & Lærke Trærup Knudsen
  167,95 - 192,95 kr.

  Det er slet ikke så enkelt at leve det gode liv. Man kan krølle sig sammen under sine pigge og håbe på det bedste, eller man kan være snu og finde sin egen vej. HVAD VIL DU HELST VÆRE – ET PINDSVIN ELLER EN RÆV? Lars og Lærke ved godt, hvad de ville gøre, hvis det i dag var dem, der stod på tærsklen til voksenlivet. BAGKLOG er deres 50 tips til op- og nedture, mens der stadig leves fuldt ud. → Få et sprog for dine problemer→ Find det job, der giver dig et kick→ Shit happens – lær at deale med det→ Få styr på pengene→ Snig dig uden om dårlige relationer→ Pak ikke dig selv ind i vat, men bliv robust→ Find dit politiske ståsted→ Styrk dit selvværd, og vid, at du er god nok→ Nå i mål med dine drømme LARS TVEDE er vokset op i et rækkehus i Holte. Som ung arbejdede han på en kransekagefabrik og i et forsøgslaboratorium, og siden er han blevet ingeniør, civiløkonom, serieiværksætter og finansmand. Han har stiftet og medstiftet i alt13 virksomheder. LÆRKE TRÆRUP KNUDSEN voksede op på en gård i Midtjylland og fandt sin metier som treårig, da hun begyndte at sælge gårdens æg til nabofamilierne, og senere lærte hun andre at blive topsælgere. I dag er hun privatinvestor og læser økonomi. Hun interesserer sig for psykologi og personlig udvikling og har en ambition om at kunne hjælpe især unge, som mistrives.

 • af Karsten Engmann Jensen
  248,94 kr.

  Boost din opsparing med aktier giver på lettilgængelig vis et overblik over, hvad du med held kan gøre for at få mere ud af dine penge - både i dag, i morgen og når du bliver ældre.Vi vil gerne så være gode til at spare op og styre vores forbrug. Men det går ikke så godt som vi ønsker. For desværre har vi en usynlig fjende - underbevidstheden. Underbevidstheden er den del af vores tanker vi ikke selv har styr på. Derfor er det heller ikke altid vi selv kan gennemskue, at den vigtige beslutning vi lige har taget, måske ikke er så god som vi forestiller os, netop fordi det er underbevidstheden - og ikke fornuften - der ligger bag.Uanset hvor meget vi kæmper, kommer vi aldrig til at lære, hvornår vi lader os narre af vores underbevidsthed eller hvorfor. Derfor er det meget bedre at acceptere, at vi har denne svaghed, og så i stedet bruge vores kræfter på at finde den mest sikre metode til at få pengene til at vokse.Denne bog vil blandt andet beskrive, hvorfor mænd er mere tilbøjelige til at lade sig påvirke af underbevidstheden og andre psykologiske faktorer end kvinder er. Det betyder godt nok, at mænd er lidt flittigere til at købe aktier, når de sparer op. Men det betyder også, at de kvinder, der køber aktier, gør det langt mere fornuftigt end mænd, netop fordi de ikke er så påvirkelige på det psykologiske område.

 • - The Time-Tested Strategy for Successful Investing
  af Burton G. (Princeton University) Malkiel
  197,95 - 274,95 kr.

  The best investment guide money can buy, with more than 1.5 million copies sold, now fuly revised and updated.

 • - Min vej til overskud
  af Cathrine Errboe & Sofie Østergaard
  157,95 - 192,95 kr.

  Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Sofie Østergaard, tv-vært og radiovært på økonomiprogrammet Overskud lærer dig at få råd til det liv, du drømmer om. Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning.I dag har Sofie omsat pengene i sin sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun ved af erfaring, hvordan man får selv den mindste økonomi til at hænge sammen. Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Penge skal ikke være noget, vi gemmer væk og undgår at snakke om. For det handler om mere end kroner og ører: Hvordan kan du få råd til det liv, du drømmer om?Dét hjælper Sofie dig med at finde ud af. Hun fortæller også, hvordan du bliver venner med din netbank (og bankrådgiver), hvordan du slipper for at løbe tør for penge sidst på måneden – og hvordan du egentlig får fingre i 50 par hvide tennissokker for ingen penge.Sparegrisanarkisten er en sjov og personlig fortælling om at være selvstændig, stærk og stædig. En bog til alle, der gerne vil have en sund økonomi.Sofie Østergaard er vært på en række programmer på DR, blandt andet Versus og Guld i Købstæderne, og så er hun også vært på økonomiprogrammet Overskud på Radio4. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Cathrine Errboe.

 • - Alt, du skal vide om hverdagsøkonomi
  af Pernille Oldgaard
  157,95 - 237,95 kr.

  Alle kan lære at få styr på økonomien – og det er ikke svært. I denne guide til hverdagsøkonomi giver Pernille Oldgaard aka Moneymum en hjælpende hånd til dem, der synes, det er uoverskueligt at lægge et budget, gerne vil optimere deres økonomi eller bare få råd til mere.Med denne bog får du alt, hvad du har brug for at vide om planlægning af den daglige økonomi, skat, bolig- og bilkøb, forsikringer, pension og hverdagsjura. Med andre ord al den viden, der er nødvendig, når man skal træffe de store og afgørende valg i livet. Nu kan du gøre det med ro i maven og en solid økonomi som resultat.Pernille Oldgaard er finansiel influencer og økonomisk mentor under navnet moneymum.dk. Hun er født og opvokset i Fredericia, og selvom hun dumpede matematik på handelsskolen, uddannede hun sig alligevel til finansøkonom, fik arbejde som bankrådgiver og blev allerede som 26-årig filialdirektør i Nordea. Hun startede Moneymum i 2020 og har siden 2022 levet udelukkende af at rådgive privatpersoner om deres økonomi. Hun rådgiver også via Instagramprofilen @moneymum.dk.

 • - Sådan bruger du din hjerne og dine følelser til at blive aktiemillionær
  af Lene Nording-Grooss & Jon Sigurd Wegener
  122,95 - 197,95 kr.

  Investering er blevet en beskæftigelse for almindelige mennesker. 1000 kr. i banken eller i madrassen mister lynhurtigt sin værdi. Men 1000 kr. fordelt på et par investeringer kan næsten ikke undgå at vokse. Springer man fx halvdelen af sine caffe latter over, har man allerede en god portion penge til at investere.Denne bog fortæller – med en stærk baggrund i både økonomi og hjerneforskning – hvordan man kommer i gang med at investere, og hvordan man bliver bedre.Mange bøger om investering anbefaler, at man parkerer sine følelser på sidelinjen og træffer beslutninger med et køligt overblik. Problemet med den tilgang er, at den strider mod, hvordan vi mennesker er indrettet. Vores følelser er nemlig aldrig parkeret. Vi er 100% styret af vores følelser. Derfor skal du vide, hvornår dine følelser stikker af i den ene eller anden retning – og blive dygtig til at lytte til dem, når du investerer.Investering er godt for den enkelte, for virksomhederne og for det omkringliggende samfund. Bogens mål er at gøre det let og overskueligt at investere med udgangspunkt i ens følelser. Når man ved, at det er følelserne, der afgør alle ens beslutninger, bliver man bedre til at optimere sin økonomi.

 • af Sanne Kristiansen
  197,95 kr.

  I denne bog lærer du trin for trin, hvordan du med en helt almindelig indkomst kan bygge en formue op over tid. Rigdom opnås ikke kun gennem held eller nedarvede formuer, men handler i langt højere grad om at bygge den rigtige struktur op både i din økonomi og i den måde, du tænker penge på. Bogen tager dig igennem en række af de mange muligheder, der er for at få dine penge til at vokse, og har særlig fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde hårdt for hver en krone. Undervejs i bogen finder du en række øvelser, der hjælper dig med at opbygge dine egne strukturer for indtægtskilder. Mange af os går gennem livet med en drøm om at have flere penge mellem hænderne. Dig, der læser denne bog, har store chancer for faktisk at lykkes med det. Om forfatterenSanne Fehmerling Kristiansen drev igennem mange år en større produktionsvirksomhed, som grundet finanskrisen i 2008 gik konkurs. Samme år blev hun skilt og skulle på mange måder starte helt forfra i sit liv. Hendes mantra blev, at hun ville være økonomisk fri. Det lykkedes for hende og blev kimen til virksomheden Fri Økonomi, hvor Sanne underviser og rådgiver andre i at skabe økono­misk frihed i deres liv.

 • - De gamles hemmeligheder bag succes
  af George Clason
  62,95 - 96,95 kr.

  Penge er der nok af for dem der forstår de simple regler for hvordan man skaffer dem:1. Begynd at fede din pung op2. Kontroller dine udgifter3. Få dit guld til at yngle4. Beskyt dine skatte mod tab5. Gør din bolig til en rentabel investering6. Skaf dig en sikker indtægt for fremtiden7. Øg din evne til at tjene penge

 • af Nanna Fick
  197,95 kr.

  I denne bog får du en grundig introduktion til teknisk analyse, som du kan bruge, når du køber og sælger aktier. Her behøver du hverken lære en virksomhed eller et produkt grundigt at kende eller holde styr på alverdens geopolitiske og samfundsøkonomiske tilstande. Tanken bag teknisk analyse er, at al information er afspejlet i en akties pris. Derfor er alt, du behøver at vide, synligt for dig på en graf. I denne bog bliver du klogere på forskellige strategier, som kan bruges til at aflæse en graf, og du bliver i stand til at vurdere, om en akties kurs skal op, ned eller sidelæns. Når du skal have information ud af en akties grad, kan du gøre brug af diverse hjælpemidler, tekniske indikatorer, mønstre eller trendlinjer til at understøtte. Med denne bog ved hånden får du mulighed for at afprøve de forskellige redskaber, og du lærer, hvordan du kan anvende disse til at time og kontrollere dine investeringer. Om forfatterenNanna Fick er professionel daytrader og benytter sig 100 procent af teknisk analyse. Hun har mange års erfaring med teknisk analyse og ligeså mange års erfaring med undervisning på området, hvor hun uddanner nye tradere. Nanna har en erhvervsøkonomisk kandidatgrad inden for finansiel ledelse og har tidligere arbejdet som rådgiver, leder og direktør.

 • - Hvad de rige lærer deres børn om penge - og som alle andre også bør forstå
  af Robert T. Kiyosaki
  237,95 - 257,95 kr.

  Som barn havde Robert T. Kiyosaki to fædre at se op til. Den ene var højtuddannet og hårdtarbejdende, men fattig. Den anden havde aldrig gjort skolen færdig, men blev alligevel rig. Rig far, fattig far beskriver de to fædres vidt forskellige måder at anskue penge og privatøkonomi på og viser, hvad læseren selv kan gøre for at blive rig og uafhængig.

 • af Frederik Askov Storm
  187,95 kr.

  De økonomiske valg, du træffer som ung, kommer til at have stor indflydelse på resten af dit liv. Med denne bog ved hånden bliver du i stand til at træffe de gode økonomiske valg, som både giver dig frihed nu og gennem hele livet. Bogen er skrevet til dig, der er mellem 17 og 25 år, og som gerne vil have styr på din økonomi, så du har råd til alt det, du gerne vil. Det kunne være rejser, tøj, oplevelser, en bil eller caféture. Bogen gennemgår alle de emner, som du måske allerede ved eller har fået at vide, er vigtige, men også dem, som du endnu ikke har hørt om. I bogen lærer du, hvordan du lægger et budget, hvad glæderne ved en god opsparing er, og hvad faldgruberne ved ikke at have én er. Bogen kommer også rundt om valg af bank, hvordan gæld undgås og hvorvidt SU-­lån er en god idé for dig. Undervejs bliver du klogere på alt det, du som ung læser måtte have behov for at vide, og bogen vil formentlig være den bedste investering, du nogensinde vil gøre dig. Om forfatterenFrederik Askov Storm driver sin egen blog om ung privatøkonomi under ungmedpenge.dk. Her har han blogget i adskillige år til læsernes store fornøjelse. Frederik flyttede selv hjemmefra kort inden, han fyldte 18 år og mens han stadig gik i gymnasiet. Han har optimeret sin egen økonomi gået fra ingen opsparing til en god, solid opsparing som ung og studerende.

 • af Camilla Falkenberg
  145,95 kr.

  Do you want to make money while making the world a better place? Then this is the book for you.After the bestselling success of Girls Just Wanna Have Funds, the founders of Female Invest are back, and this time they're focusing on impact investing. Cutting through the noise and ditching the jargon, this book teaches you how to build wealth while creating positive change.From understanding investment basics to identifying the ethics behind different assets, you'll learn how to make money while supporting the issues you really care about. By introducing you to important concepts and strategies, and combining them with simple, actionable steps, aligning your investments with your values has never been easier. The good news? You don't need to be rich or an expert to get started.

 • af Sarah Ophelia Møss & Frederik Olesen
  197,95 kr.

  Er du ung, og vil du gerne kunne købe den nyeste telefon, få råd til et sprogskoleophold i udlandet eller har du måske et kørekort, du gerne vil kunne betale selv, ude i horisonten? Så er det vigtigt, at du ved noget om penge og økonomi. I denne bog lærer du alt om netop dette. Du lærer, hvordan du sparer op til de ting, der er vigtige for lige præcis dig, og kommer rundt om alt det, du måtte have behov for at vide om penge, det gælder både lommepenge, fritidsjob, bankkonto og opsparing. Den fortæller også, hvordan du får dine penge til at blive til flere ved at starte med at investere tidligt i livet. Du finder også inspiration gennem en række interviews med andre unge i bogen. Om forfatterenFrederik Olesen læser til dagligt BSc in Business Administration and Project Management på CBS. Det er dog ikke lang tid siden, han selv var i teenagealderen, og han husker tydeligt mange af de tanker om økonomi, uddannelse og fremtidsdrømme, man som ung kan gå rundt med. Frederik har desuden en stor passion for investering, aktier og markederne, og han håber, at denne bog kan være med til sikre, at endnu flere unge kommer i gang med at investere. Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.

 • af Jane Ibsen Piper
  197,95 kr.

  Denne bog er til dig, der ønsker at få mere luft i budgettet og sætte turbo på din opsparing - uanset hvor mange nuller du har i din måneds­løn. Størrelsen på din opsparing handler ikke om størrelsen på din løn, men på de vaner, der præger din hverdag. I bogen får du tips og tricks til, hvordan du nemmest sparer mest op. Den gennemgår hverdagens forbrug på en meget overskuelig facon og kommer med helt konkrete forslag til, hvordan du sparer penge på alt fra bolig, forbrug, mad, transport, tøj og fornøjelser, ofte uden at gå på kompromis med hverken behov eller standarder. Med denne bog bliver du i stand til at sætte ekstra penge ind på opsparingen allerede fra dag ét. På den måde er det let for dig at få råd til alle de ting, som du gerne vil, uanset om det er rejser med familie og venner, tre måneders orlov, et nyt køkken eller en ny bil. Om forfatterenJane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

 • af Camilla Falkenberg
  125,95 kr.

  Having demystified financial jargon and outlined the key pillars of investing, Female Invest have laid down the foundations and educated us on how to become more financially savvy. Now it's time to put your money where your mouth is and set and achieve your own financial goals.If you are looking to save for a holiday, a first deposit, or simply want to invest in a better future for you and the planet, this financial planner contains the practical steps and interactive budgeting exercises you need to get excited about your financial future.With advice for changing your financial habits, guides for setting goals for saving, an sections of monthly and weekly planning and reviewing, this year-long planner is here to empower you to take back control of your money na drive on your own terms.Even if you only have a tiny savings fund to begin with, you too can live a rewarding and limitless life by investing in yourself.

 • af Benjamin Graham
  761,95 kr.

  The classic work from the "father of value investing"-fully updated for today's generation of investorsFirst published in 1934, Security Analysis is one of the most influential financial books ever written. With over a million copies sold, it has provided generations of investors with Benjamin Graham and David L. Dodd's timeless value investing philosophy and techniques.This seventh edition builds on the context and commentary of the sixth edition from ten of today's leading voices on Wall Street. These masters of value investing discuss the influence of Graham and Dodd on today's markets and contextualize the philosophy that influenced so many famous investors. Lead editor Seth Klarman, considered an intellectual successor to Warren Buffett in value investing, has assembled a team of contributors to provide commentary on Security Analysis in terms of today's markets and practices, including how today's value investors should assess markets, asset classes, and securities Graham and Dodd could not have possibly foreseen. New content includes:An extensively updated Preface by Seth KlarmanContributions by Howard Marks, James Grant, Roger Lowenstein, and 10 other contributors including a number of the most important emerging voices in value investingAddresses the many changes in the business world, financial markets, and investing practices since Graham's day, including new sections on investing in private as well as public markets, arbitrage strategies, international investing, and portfolio managementA foreword by Warren Buffett, Graham and Dodd's staunchest advocateChapters from the second edition excluded from this one will be featured as an easy-to-access downloadable resourceA new "About this Edition" that contextualizes which chapters have been included and removedWhether you're an individual investor, retail investor, value investor, or finance student, the new edition of this authoritative guide is a must-read.

 • af Nancy Birtwhistle
  132,95 - 172,95 kr.

  'The tips and trick are just brilliant.' Jane Dunn, author of Jane's Patisserie'Finally, an eco-friendly home guide that's relatable and we can all follow.' Sophie Liard, author of The Folding LadyOne change, any change, will make a difference to our precious planet.We all want to do our best for our homes and the planet, but it's often hard to find the time and energy to think of alternatives. Nancy Birtwhistle makes it easy with 101 indispensable tips, ideas and recipes that will help you to live a more eco-friendly life without giving up on any home comforts.This practical book from Sunday Times bestselling author and Great British Bake Off winner Nancy Birtwhistle is the ultimate guide to reducing your environmental impact while saving you time and money. Inside are tips and home hacks on everything from eco cleaning, upcycling and making the most out of your weekly shop to small-space gardening and creative crafts, plus a selection of Nancy's delicious recipes. Clearly explained, accessible and beautifully illustrated with black and white line-drawings, Green Living Made Easy is the perfect guide for anyone looking to pursue a more sustainable lifestyle but unsure where to start.

 • - Din guide til bæredygtig investering
  af Anna-Sophie Hartvigsen, Camilla Falkenberg & Emma Due Bitz
  227,95 kr.

  Sådan ændrer du verden med dine egne penge.Efter bestselleren "Girls just wanna have funds" er stifterne af Female Invest tilbage med denne ultimative guide til, hvordan du tjener penge og samtidig gør verden til et bedre sted. Female Invest-trioen forklarer, hvad der kendetegner bæredygtige investeringer, og de lærer dig at vurdere, om aktier, investeringsfonde og obligationer reelt er ansvarlige, etiske og grønne, eller bare foregiver at være det. Med denne bog bliver du i stand til at placere dine finanser i initiativer, som både gavner din egen formue og sætter et positivt aftryk på verden – og du behøver hverken at være rig eller ekspert for at komme i gang. "Female Invest har med handlekraft og mod skabt en fælles økonomisk bevidsthed blandt tusindvis af kvinder. Deres indflydelse på den moderne kvindes livsvilkår kan ikke undervurderes."MIA WAGNER, forretningskvinde og investor, fra bogens forord

 • af Ramit Sethi
  172,95 kr.

  A guided journal from the bestselling author of I Will Teach You to Be Rich, with inspiring questions and thought-provoking exercises to help you understand your own money behavior and create your vision of a Rich Life.

 • - Planlæg din vej til økonomisk frihed
  af Anna-Sophie Hartvigsen, Camilla Falkenberg & Emma Due Bitz
  197,95 kr.

  Med denne planner fra Female Invest sikrer du en succesfuld planlægning af din årsøkonomi, så du kan tage kontrollen over dine penge og leve livet på dine egne præmisser. Uanset dine drømme er denne økonomi-planner din ultimative guide til at gøre dine økonomiske mål til virkelighed – trin for trin. Via en række praktiske råd, budgetøvelser, mål og delmål får du overblik over din daglige økonomi, dine pengevaner og dine ønsker for fremtiden. Herefter kan du planlægge realistisk og lægge et budget med penge til både hverdagen, det sjove og til at investere og sikre din fremtid. Bogen indeholder: - En guide til at sætte dine økonomiske mål.- En månedlig to do-liste, der hjælper dig med at nå dine mål.- Plads til at tage noter og reflektere over dine fremskridt. “Female Invests indflydelse på den moderne kvindes livsvilkår kan ikke undervurderes.” MIA WAGNER “En fantastisk ressource, som opmuntrer kvinder til at lære om og engagere sig i finanser.” EMMA WATSON

 • - Arbejd mindre, tjen mere
  af Robert T. Kiyosaki
  237,95 - 257,95 kr.

  De fleste knokler for at tjene penge, men hvis du vil være rig, skal du lære, hvordan du skaber passiv indkomst. Forfatteren tager udgangspunkt i fire cashflow-kvadranter og viser, hvordan du kan bevæge dig hen til den kvadrant, hvor du kan blive rig.Rig fars guide til økonomisk frihed er den oplagte efterfølger til Rig far, fattig far. Her får du mere detaljerede strategier til at frigøre dig fra hamsterhjulet og tilværelsen som lønslave.

 • af Jordan Belfort
  195,95 - 196,95 kr.

 • af Ben Armstrong
  205,95 kr.

  A fun and authoritative guide to bitcoin and the future of moneyIn Catching Up to Crypto: Your Guide to Bitcoin and the New Digital Economy, celebrated crypto and Bitcoin expert Ben Armstrong delivers an exciting and fresh new exploration of Bitcoin and digital currencies. He explains what Bitcoin is, how it works, and how and why we're all transitioning to a digital economy as we speak. He discusses the deficiencies of traditional fiat currency, how it's commonly manipulated, and how we can all benefit from the adoption of new, digital assets.In the book, you'll discover how Bitcoin operates in the real-world and how the underlying technology--known as the blockchain--operates. You'll also learn about:* The importance of decentralization, trust-less commerce and cryptographic consensus.* The humble origins of Bitcoin, as well as how it nearly died out, and how it went on to take over the world* How monetary and financial policy is being revolutionized by the introduction of Bitcoin and other crypto-assets.An essential and engaging review of Bitcoin, digital assets, and the new digital economy, Catching Up to Crypto is the hands-on and comprehensive introduction to crypto that investors, enthusiasts, the crypto-curious, and finance professionals have been waiting for.

 • af Joe Wiggins
  244,95 kr.

  Investing in funds is not straightforward. We are faced with a countless range of options and constantly distracted by meaningless noise and turbulent markets. To make matters worse, our flawed beliefs and behavioural biases lead to repeated and costly mistakes, such as a damaging obsession with past performance and a dangerous attraction to thematic funds.There is a solution-a more intelligent way to invest in funds.In The Intelligent Fund Investor, experienced portfolio manager and behavioural finance expert Joe Wiggins brings simplicity and clarity to fund investing. Each chapter of this fascinating and highly readable book focuses on a vital element of investing in funds-exploring how and why investors can get it badly wrong, and providing direct, actionable steps for better results.Joe reveals: why we should avoid investing with star managers; how to decide between active and passive funds; why we should beware of smooth performance and captivating stories; why risk is far more than just volatility; the importance of a long time horizon; and much, much more.Using a combination of stories, empirical evidence and experience, Joe gives all fund investors-active and passive-what they need to reassess their beliefs, understand their biases, and make better investment decisions.

 • af Amanda Frances
  167,95 - 242,95 kr.

 • af Robert T. Kiyosaki
  92,95 kr.

 • af Sarah Ophelia Møss & Cecilie Blovsted
  197,95 kr.

  De fleste af os drømmer om mere tid og frihed i hverdagen. Mange har lyst til at tage en pause midt i arbejdslivet, arbejde mindre og fokusere på familie eller hobbyer. Det kræver økonomisk frihed, og dette er den første håndbog på dansk om, hvordan man opnår netop det. Rigtig mange af os løber hurtigere og hurtigere for at få alle ender til at mødes. Men det behøver ikke at være sådan. Er vi økonomisk frie, åbner der sig en verden af muligheder. Vi bliver i stand til at udfordre den vej, som for mange er givet allerede i starten af livet: gå i skole, tage en uddannelse, arbejde og til sidst gå på pension. Den lille guide til ØKONOMISK FRIHED henvender sig til alle, der ønsker mere frihed til at leve drømmelivet. Gennem konkrete værktøjer og fortællinger fra andre, der har opnået økonomisk frihed, viser bogen, at det er muligt for alle at skabe et liv, hvor vi træffer valg baseret på lyst og interesse. Læseren bliver både klogere på FIRE-bevægelsen (Financial Independence, Retire Early), typer af økonomisk frihed, privatøkonomi, budgetoptimering, ekstra indtægtskilder og investering. Alt dette tilsammen gør læseren i stand til at skabe rammerne for et liv med mere frihed og langt flere muligheder. Om forfatterne Sarah Ophelia Møss er iværksætter og sociolog og driver virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge. Derigennem inspirerer hun danskerne til at interessere sig for og sætte sig ind i privatøkonomi og investering. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder i kategorien Finans. Cecilie Blovsted har sammen med sin mand og sine to børn skabt et liv med stor grad af økonomisk frihed uden at gå på kompromis med det, der giver værdi i livet. De har valgt at leve på én indkomst for at have mere tid sammen som familie.

 • - Med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner
  af Nanna Hyldgaard Hansen
  226,95 kr.

  Drømmer du også om at få tid til det, der er vigtigt? Mere tid til familien eller dine interesser, tid til at holde fri i en periode eller til at starte dit eget? Det kan godt lade sig gøre. Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet afbrydelser ud med koncentration og sit overarbejde ud med en kort arbejdsuge. Sammen med sin familie lever hun nu et liv, der er langt mere bæredygtigt. De har skruet ned for forbrug, affald og klimabelastning og i stedet fået ro og overskud: ”Jeg får tit spørgsmålet, om vi ikke mangler noget i vores nye livsstil – om der ikke er noget luksus, jeg savner? Men jeg svarer ærligt nej. Mit liv føles rigere end nogensinde før. Jeg er nemlig blevet rig på tid.” Mød også flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten, som alle ved, hvad der skal til for at opnå et liv i balance. Læs om virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening. Og få gode råd af en lang række andre mennesker, der på forskellig vis er blevet rige på tid.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.