Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Personlig økonomi

Her finder du spændende bøger om Personlig økonomi. Nedenfor er et flot udvalg af over 933 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Husholdningsøkonomi.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anna-Sophie Hartvigsen, Camilla Falkenberg & Emma Due Bitz
  186,95 kr.

  Lær at investere med stifterne af Female Invest, og tag kontrol over din fremtid.Forstå markederne og de finansielle strukturer, så du kan skabe dine egne kloge, sikre og bæredygtige investeringer. Økonomisk frihed er en forudsætning for uafhængighed i alle livets aspekter. Igennem årtier har pengesager været forbeholdt mænd - men det er slut nu.I denne omfattende guide giver kvinderne bag investeringsfællesskabet Female Invest dig alt, hvad du har brug for at vide som ny investor:Få styr på din økonomi, lær at investere i de ting, der betyder noget for dig, og opnå fuld uafhængighed med en Fuck You-konto. Alt sammen, mens du opbygger en solid finansiel fremtid og er med til at lukke den finansielle kønskløft. Denne danske udgave er opdateret med info om danske skatteforhold og handelskonti. "En fantastisk ressource, som opmuntrer kvinder til at lære om og engagere sig i finanser."EMMA WATSON "Female Invest hjælper sine medlemmer med at føle sig trygge i deres investeringer, uanset baggrund."FORBES

 • af Karsten Engmann Jensen
  248,95 kr.

  Boost din opsparing med aktier giver på lettilgængelig vis et overblik over, hvad du med held kan gøre for at få mere ud af dine penge - både i dag, i morgen og når du bliver ældre.Vi vil gerne så være gode til at spare op og styre vores forbrug. Men det går ikke så godt som vi ønsker. For desværre har vi en usynlig fjende - underbevidstheden. Underbevidstheden er den del af vores tanker vi ikke selv har styr på. Derfor er det heller ikke altid vi selv kan gennemskue, at den vigtige beslutning vi lige har taget, måske ikke er så god som vi forestiller os, netop fordi det er underbevidstheden - og ikke fornuften - der ligger bag.Uanset hvor meget vi kæmper, kommer vi aldrig til at lære, hvornår vi lader os narre af vores underbevidsthed eller hvorfor. Derfor er det meget bedre at acceptere, at vi har denne svaghed, og så i stedet bruge vores kræfter på at finde den mest sikre metode til at få pengene til at vokse.Denne bog vil blandt andet beskrive, hvorfor mænd er mere tilbøjelige til at lade sig påvirke af underbevidstheden og andre psykologiske faktorer end kvinder er. Det betyder godt nok, at mænd er lidt flittigere til at købe aktier, når de sparer op. Men det betyder også, at de kvinder, der køber aktier, gør det langt mere fornuftigt end mænd, netop fordi de ikke er så påvirkelige på det psykologiske område.

 • - The Time-Tested Strategy for Successful Investing
  af Burton G. (Princeton University) Malkiel
  160,95 - 267,95 kr.

  The best investment guide money can buy, with more than 1.5 million copies sold, now fuly revised and updated.

 • - Min vej til overskud
  af Cathrine Errboe & Sofie Østergaard
  142,95 - 193,95 kr.

  Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Sofie Østergaard, tv-vært og radiovært på økonomiprogrammet Overskud lærer dig at få råd til det liv, du drømmer om. Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning.I dag har Sofie omsat pengene i sin sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun ved af erfaring, hvordan man får selv den mindste økonomi til at hænge sammen. Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Penge skal ikke være noget, vi gemmer væk og undgår at snakke om. For det handler om mere end kroner og ører: Hvordan kan du få råd til det liv, du drømmer om?Dét hjælper Sofie dig med at finde ud af. Hun fortæller også, hvordan du bliver venner med din netbank (og bankrådgiver), hvordan du slipper for at løbe tør for penge sidst på måneden – og hvordan du egentlig får fingre i 50 par hvide tennissokker for ingen penge.Sparegrisanarkisten er en sjov og personlig fortælling om at være selvstændig, stærk og stædig. En bog til alle, der gerne vil have en sund økonomi.Sofie Østergaard er vært på en række programmer på DR, blandt andet Versus og Guld i Købstæderne, og så er hun også vært på økonomiprogrammet Overskud på Radio4. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Cathrine Errboe.

 • af Sanne Kristiansen
  167,95 kr.

  I denne bog lærer du trin for trin, hvordan du med en helt almindelig indkomst kan bygge en formue op over tid. Rigdom opnås ikke kun gennem held eller nedarvede formuer, men handler i langt højere grad om at bygge den rigtige struktur op både i din økonomi og i den måde, du tænker penge på. Bogen tager dig igennem en række af de mange muligheder, der er for at få dine penge til at vokse, og har særlig fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde hårdt for hver en krone. Undervejs i bogen finder du en række øvelser, der hjælper dig med at opbygge dine egne strukturer for indtægtskilder. Mange af os går gennem livet med en drøm om at have flere penge mellem hænderne. Dig, der læser denne bog, har store chancer for faktisk at lykkes med det. Om forfatterenSanne Fehmerling Kristiansen drev igennem mange år en større produktionsvirksomhed, som grundet finanskrisen i 2008 gik konkurs. Samme år blev hun skilt og skulle på mange måder starte helt forfra i sit liv. Hendes mantra blev, at hun ville være økonomisk fri. Det lykkedes for hende og blev kimen til virksomheden Fri Økonomi, hvor Sanne underviser og rådgiver andre i at skabe økono­misk frihed i deres liv.

 • af Frederik Askov Storm
  163,95 kr.

  De økonomiske valg, du træffer som ung, kommer til at have stor indflydelse på resten af dit liv. Med denne bog ved hånden bliver du i stand til at træffe de gode økonomiske valg, som både giver dig frihed nu og gennem hele livet. Bogen er skrevet til dig, der er mellem 17 og 25 år, og som gerne vil have styr på din økonomi, så du har råd til alt det, du gerne vil. Det kunne være rejser, tøj, oplevelser, en bil eller caféture. Bogen gennemgår alle de emner, som du måske allerede ved eller har fået at vide, er vigtige, men også dem, som du endnu ikke har hørt om. I bogen lærer du, hvordan du lægger et budget, hvad glæderne ved en god opsparing er, og hvad faldgruberne ved ikke at have én er. Bogen kommer også rundt om valg af bank, hvordan gæld undgås og hvorvidt SU-­lån er en god idé for dig. Undervejs bliver du klogere på alt det, du som ung læser måtte have behov for at vide, og bogen vil formentlig være den bedste investering, du nogensinde vil gøre dig. Om forfatterenFrederik Askov Storm driver sin egen blog om ung privatøkonomi under ungmedpenge.dk. Her har han blogget i adskillige år til læsernes store fornøjelse. Frederik flyttede selv hjemmefra kort inden, han fyldte 18 år og mens han stadig gik i gymnasiet. Han har optimeret sin egen økonomi gået fra ingen opsparing til en god, solid opsparing som ung og studerende.

 • af Sarah Ophelia Møss & Frederik Olesen
  163,95 kr.

  Er du ung, og vil du gerne kunne købe den nyeste telefon, få råd til et sprogskoleophold i udlandet eller har du måske et kørekort, du gerne vil kunne betale selv, ude i horisonten? Så er det vigtigt, at du ved noget om penge og økonomi. I denne bog lærer du alt om netop dette. Du lærer, hvordan du sparer op til de ting, der er vigtige for lige præcis dig, og kommer rundt om alt det, du måtte have behov for at vide om penge, det gælder både lommepenge, fritidsjob, bankkonto og opsparing. Den fortæller også, hvordan du får dine penge til at blive til flere ved at starte med at investere tidligt i livet. Du finder også inspiration gennem en række interviews med andre unge i bogen. Om forfatterenFrederik Olesen læser til dagligt BSc in Business Administration and Project Management på CBS. Det er dog ikke lang tid siden, han selv var i teenagealderen, og han husker tydeligt mange af de tanker om økonomi, uddannelse og fremtidsdrømme, man som ung kan gå rundt med. Frederik har desuden en stor passion for investering, aktier og markederne, og han håber, at denne bog kan være med til sikre, at endnu flere unge kommer i gang med at investere. Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder, på en måde som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder og bliver ofte anvendt som ekspert i kommunikation om finansiel inklusion af de store danske medier.

 • af Jane Ibsen Piper
  163,95 kr.

  Denne bog er til dig, der ønsker at få mere luft i budgettet og sætte turbo på din opsparing - uanset hvor mange nuller du har i din måneds­løn. Størrelsen på din opsparing handler ikke om størrelsen på din løn, men på de vaner, der præger din hverdag. I bogen får du tips og tricks til, hvordan du nemmest sparer mest op. Den gennemgår hverdagens forbrug på en meget overskuelig facon og kommer med helt konkrete forslag til, hvordan du sparer penge på alt fra bolig, forbrug, mad, transport, tøj og fornøjelser, ofte uden at gå på kompromis med hverken behov eller standarder. Med denne bog bliver du i stand til at sætte ekstra penge ind på opsparingen allerede fra dag ét. På den måde er det let for dig at få råd til alle de ting, som du gerne vil, uanset om det er rejser med familie og venner, tre måneders orlov, et nyt køkken eller en ny bil. Om forfatterenJane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

 • - The Facts Visually Explained
  af Dk
  188,95 kr.

  Get the answers to hundreds of financial questions with How Money Works, including how to invest for the future, how to maximise your income, how financial markets work, and how governments control money. Discover essential know-how on everything from debt management to online fraud, and learn to manage your own money from payments to pensions. This intriguing guide breaks down the jargon of the financial world, with insights into personal, business, and governmental finance, and giving you the definitions to cash flow, bonds, superannuation, the open market, and hundreds more. Fully up-to-date with the latest financial developments, including quantitative easing and cryptocurrencies such as Bitcoin, How Money Works is your indispensable guide to the world of money.

 • af Nanna Fick
  163,95 kr.

  I denne bog får du en grundig introduktion til teknisk analyse, som du kan bruge, når du køber og sælger aktier. Her behøver du hverken lære en virksomhed eller et produkt grundigt at kende eller holde styr på alverdens geopolitiske og samfundsøkonomiske tilstande. Tanken bag teknisk analyse er, at al information er afspejlet i en akties pris. Derfor er alt, du behøver at vide, synligt for dig på en graf. I denne bog bliver du klogere på forskellige strategier, som kan bruges til at aflæse en graf, og du bliver i stand til at vurdere, om en akties kurs skal op, ned eller sidelæns. Når du skal have information ud af en akties grad, kan du gøre brug af diverse hjælpemidler, tekniske indikatorer, mønstre eller trendlinjer til at understøtte. Med denne bog ved hånden får du mulighed for at afprøve de forskellige redskaber, og du lærer, hvordan du kan anvende disse til at time og kontrollere dine investeringer. Om forfatterenNanna Fick er professionel daytrader og benytter sig 100 procent af teknisk analyse. Hun har mange års erfaring med teknisk analyse og ligeså mange års erfaring med undervisning på området, hvor hun uddanner nye tradere. Nanna har en erhvervsøkonomisk kandidatgrad inden for finansiel ledelse og har tidligere arbejdet som rådgiver, leder og direktør.

 • - Når udbytte betaler sig
  af Carsten Rasmussen
  144,95 kr.

  "Hvis bare nogen i sin tid havde fortalt om udbytteaktier og værdien af dem på sigt, da jeg begyndte på alt det her." Den tanke ramte Carsten Rasmussen en forårsdag 2020, da markederne verden over faldt til jorden som resultat af den globale nedlukning for at inddæmme COVID-19 virussen. Hér viste sig en oplagt mulighed for at samle op for at forbedre sin udbytteportefølje. En lektie, der blev lært efter finanskrisens udbrud i 2008/2009, og som nu for alvor kom den autodidakte investor til gode. Som person med studie eller fuldtidsarbejde at se til, så er dét med aktier ikke altid det letteste. Nogen kaster sig ud i det uden omtanke, imens andre ganske enkelt ikke tør, da det virker for kompliceret, idet bøger om investering oftest er på den gode side af 300 sider. Dette ændres nu med denne bog, hvor læseren får et indblik i en verden af udbytteaktier samt en forklaring på, hvordan udbytte kan føre til økonomisk frihed over tid.

 • af Jane Ibsen Piper
  95,95 - 126,95 kr.

  Vil du gerne ændre dine forbrugsvaner og få de nye vaner til at sidde fast? Vi undrer os ofte over, hvor pengene bliver af, og mange af os kæmper med at spare op til vores drømme. Men hvis vi tager magten over vores penge tilbage, vil vi opdage, at vi har flere til rådighed, end vi troede. Det gælder om at lægge en plan for pengene og få dem til at arbejde for at skabe dine drømme, så du ikke blot følger andres drømme og andres planer.Her får du 28 daglige udfordringer, der sender dig ud i alle kroge af din økonomi. Du bliver klogere på din pengehistorie og klar til at se dit reelle forbrug i øjnene. Det er kun, når vi erkender tingenes tilstand, at vi kan ændre noget. Uanset om du blot trænger til en genstart af tidligere gode forbrugsvaner eller en helt ny måde at tænke på dine penge, så er du kommet til det rette sted.Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner.Om forfatterJane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Robert T. Kiyosaki
  78,95 kr.

 • - Økonomi for bofællesskaber og kollektiver
  af Marie Chimwemwe Degnbol
  169,95 kr.

  Overvejer du at starte et bofællesskab eller kollektiv, men har brug for hjælp til regneark og paragraffer? Eller bor du allerede i et fællesskab med andre, men savner at forstå og kaste et kritisk blik på den økonomiske organisering? ”Fælles fundament” guider dig og dine (kommende) bofæller igennem de væsentlige økonomiske aspekter af det at etablere et kollektiv og skabe en bæredygtig økonomisk organisering og drift, som stemmer overens med jeres værdier og fællesskabs-drømme: - De væsentlige værdispørgsmål i forbindelse med økonomien - Processen trin for trin frem til I køber et sted at etablere fællesskabet - Den basale jura for bofællesskaber - Finansiering, herunder lånoptagelse og prissætning af andele/indskud - Driftsøkonomi og huslejer - Praktiske tips - Skabeloner for budgetter, beregninger og årsopgørelse til SKAT, som kan downloades i interaktive versioner Bogen erstatter ikke rådgivning, men støtter jer i et godt og effektivt samarbejde med blandt andre advokat og långivere. ”Fælles fundament” er for fællesskabssøgende i alle livsfaser og relevant for både kollektiver og bofællesskaber. Den henvender sig først og fremmest til fællesskaber, som etableres i én ejer-, leje- eller andelsbolig, men dele af bogen er også relevant for almene boligorganisationer og fællesskaber med flere eje-, leje- og/eller andelsboliger. Indeholder skabeloner for budgetter, beregninger og årsopgørelse til SKAT, som kan downloades i interaktive versioner

 • af Ninna Kiel Nielsen
  130,95 kr.

  Den venlige men håndfaste guide til en enkel tilværelseFor meget rod? For lidt plads? For lidt overskud?Føler du, du bruger alt for meget energi på at vedligeholde, og er alt den energi du bruger på at rydde op en evig drænende opgave?... Der bare bliver ved med at komme tilbage? Velkommen. Jeg har været der. Jeg ved, hvad du slås med.Du kan finde enormt mange bøger om systemer, der skal gøre oprydninger lettere og mere effektive. Fint, fint. Men denne bog kan mere end det.Ryd Dig Op viser dig, hvorfor du har problemet, og hjælper dig af med det. Og så er der oven i købet ryddet op bagefter.- Og rigtig god fornøjelse!Denne bog er skrevet til danske forhold.

 • af Rick Ross
  128,95 kr.

  The Biggest Edition - Revised and Expanded with All New ChaptersA captivating and inspiring guide to building an untouchable empire from mud to marble, no matter what obstacles stand in the wayRick Ross is a hip-hop icon and a towering figure in the business world, but his path to success was not always easy. Despite adversity and setbacks, Ross held tight to his vision and never settled for anything less than greatness. Now, for the first time, he shares his secrets to success, offering his own life as a road map to readers looking to build their own empire. Along the way he reveals: How to turn your ambition into action Tips for managing and investing your money Inside stories from his business and music ventures Why failure is central to success Secrets to handling stressful situations How to build the perfect team As Ross explains, "It doesn't matter what's going on. Even the most dire situation is just another opportunity to boss up."Intimate, insightful and brimming with no-nonsense advice, The Perfect Time to Boss Up is the ideal book for hustlers everywhere.

 • af George S Clason
  163,95 kr.

  If you are looking for some financial wisdom, this book is the perfect pick and holds the key to simple and efficient financial planning. It guides you to the secret to acquiring, keeping and making money as per the principles of Babylon. The Richest Man in Babylon explains simple laws of making money along with time tested principles that help you gain personal wealth. Right from the importance of saving to understanding common mistakes people make with money, the book will come in handy with

 • af Joe Wiggins
  247,95 kr.

  Investing in funds is not straightforward. We are faced with a countless range of options and constantly distracted by meaningless noise and turbulent markets. To make matters worse, our flawed beliefs and behavioural biases lead to repeated and costly mistakes, such as a damaging obsession with past performance and a dangerous attraction to thematic funds.There is a solution-a more intelligent way to invest in funds.In The Intelligent Fund Investor, experienced portfolio manager and behavioural finance expert Joe Wiggins brings simplicity and clarity to fund investing. Each chapter of this fascinating and highly readable book focuses on a vital element of investing in funds-exploring how and why investors can get it badly wrong, and providing direct, actionable steps for better results.Joe reveals: why we should avoid investing with star managers; how to decide between active and passive funds; why we should beware of smooth performance and captivating stories; why risk is far more than just volatility; the importance of a long time horizon; and much, much more.Using a combination of stories, empirical evidence and experience, Joe gives all fund investors-active and passive-what they need to reassess their beliefs, understand their biases, and make better investment decisions.

 • af Sarah Ophelia Møss & Cecilie Blovsted
  163,95 kr.

  De fleste af os drømmer om mere tid og frihed i hverdagen. Mange har lyst til at tage en pause midt i arbejdslivet, arbejde mindre og fokusere på familie eller hobbyer. Det kræver økonomisk frihed, og dette er den første håndbog på dansk om, hvordan man opnår netop det. Rigtig mange af os løber hurtigere og hurtigere for at få alle ender til at mødes. Men det behøver ikke at være sådan. Er vi økonomisk frie, åbner der sig en verden af muligheder. Vi bliver i stand til at udfordre den vej, som for mange er givet allerede i starten af livet: gå i skole, tage en uddannelse, arbejde og til sidst gå på pension. Den lille guide til ØKONOMISK FRIHED henvender sig til alle, der ønsker mere frihed til at leve drømmelivet. Gennem konkrete værktøjer og fortællinger fra andre, der har opnået økonomisk frihed, viser bogen, at det er muligt for alle at skabe et liv, hvor vi træffer valg baseret på lyst og interesse. Læseren bliver både klogere på FIRE-bevægelsen (Financial Independence, Retire Early), typer af økonomisk frihed, privatøkonomi, budgetoptimering, ekstra indtægtskilder og investering. Alt dette tilsammen gør læseren i stand til at skabe rammerne for et liv med mere frihed og langt flere muligheder. Om forfatterne Sarah Ophelia Møss er iværksætter og sociolog og driver virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge. Derigennem inspirerer hun danskerne til at interessere sig for og sætte sig ind i privatøkonomi og investering. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder i kategorien Finans. Cecilie Blovsted har sammen med sin mand og sine to børn skabt et liv med stor grad af økonomisk frihed uden at gå på kompromis med det, der giver værdi i livet. De har valgt at leve på én indkomst for at have mere tid sammen som familie.

 • af Jacob Munk-­Stander
  163,95 kr.

  Hvis du har børn eller børnebørn, vil du sikkert gerne give dem en god økonomisk start på livet. I denne bog lærer du alt om, hvordan du gør netop det. Du får en grundlæggende viden om børneopsparing, samti­dig med at du får masser af inspiration og bliver klogere på alle de mulig­heder, der er, både som forældre, bedsteforældre og øvrige familiære relationer. Børns opsparinger udhules over hele landet i takt med at børnene bliver ældre, fordi pengene ikke investeres. Samtidig kan mange børn opnå et skattefrit afkast, hvis deres opsparing investeres på den rette måde. Når du har læst bogen, ved du, hvordan du investerer pengene på den mest optimale måde. Bogen gennemgår også de mange mulige kontotyper, regler for pengegaver mellem familiemedlemmer og hvem der kan bidrage til dit barns opsparing. Med denne bog ved hånden kommer du godt i gang med at investere dine børns opsparing. Om forfatterenJacob Munk-­Stander er ekspert inden for opspa­ring til børn. Gennem en årrække har han researchet emnet, og han er utvivlsomt den i landet, der ved mest opsparinger til børn. I dag er han co­founder og CEO i virksom­heden Tobi, der gør det nemmere for dig at investere dine børns opsparinger, så de både giver fornuftige afkast og børnene gode betingelser som voksne.

 • af Eric Tyson
  178,95 - 198,95 kr.

  Understand personal finance and put your money to work! Is your money working to increase your wealth? If not, it's time to take stock of your financial situation.

 • af Scott Kain
  192,95 kr.

 • - Få råd til det vigtige og det sjove!
  af Trine Baadsgaard
  116,95 - 198,95 kr.

  Er du træt af hovedløst forbrug, eller står du midt i økonomisk kaos under en skilsmisse eller på grund af arbejdsløshed, så giver Et år uden overforbrug – 52 uger uden alt det unødvendige overblik og ekstra penge. Uge for uge, krone for krone får du råd til dine drømme uden en traditionel, kedelig og grå spare-tankegang. Ryd i stedet op i dine rutiner og find ud af, hvad der gør dig glad– det skal du nemlig bruge dine penge på. Et år uden overforbrug giver dig hundredvis af effektive ideer til at trimme dit forbrug – og livsglæde plus kolde kontanter. Forfatter Trine Baadsgaard rådgiver om forbrug, arbejder med at begrænse madspild og driver bloggen nojsom.dk.

 • af Holly D. Reid
  170,95 kr.

 • af Dennis Ryan
  206,95 kr.

  Retirement is the absolute best time of your life. You finally have the wisdom and experience to understand what is most important and the time to execute a plan to achieve your life-long goals. In addition, there is nothing wrong with having some fun along the way. In modern society, with better health care and longer life expectancies, retirement is no longer thought of as a final chapter, it's a new beginning. Combining stories of his beloved Grandfather with anecdotes from retirees he has worked with, Denny creates a treasure trove of information to help you achieve your ideal retirement. This book will help guide you in the direction of your own goals by providing a framework to think through your day-to-day decisions. It's time to focus your retirement plan on all of the important buckets that, if filled, will lead to ultimate retirement success. "Retirement Redefined" attempts to show you that the non-financial aspects of your retirement are much more essential to your long-term satisfaction.

 • af Steve Booren
  171,95 - 264,95 kr.

  How can you help shield yourself from a volatile stock market swings during retirement?Dividend investing!Many think that growing the value of an investment portfolio is most crucial to a comfortable retirement. While accumulating funds that grow before you reach retirement is essential, you also need a flow of income after you retire. Investing in solid companies that provide dividends regardless of the daily ups and downs of the market is essential to generating income during retirement.Intelligent Investing: Your Guide to a Growing Retirement Income will help you understand why and how to retire intelligently. The book will equip you with the knowledge you need to get started, as well as provide an investment strategy that is easy to follow.By investing intelligently, you can maintain your lifestyle in retirement by increasing your income. If you don't grow your income, inflation will chip away at it over time, and you'll slowly get poorer. Think about it: $10,000 in 1980 bought much more than that same $10,000 buys today. This book is for anyone who has been accumulating capital and financial assets throughout their career. You will learn why and how to Invest in companies that grow their dividends, providing you with income in your retirement, so you're not spending the value of your portfolio. If you're ready to learn how to have the retirement you deserve, this book is for you.Reviews for Intelligent Investing: Your Guide to a Growing Retirement Income by Steve Booren"I've long believed that investors shouldn't rely on uncertain capital gains to live on during retirement. Steve Booren's Intelligent Investing reminds us that a great way to work toward a prosperous retirement is with a portfolio of dividend stocks that seek to stay ahead of inflation with a goal of providing steadily growing income over time."- Matthew Paulson - Founder, MarketBeat | Author, Automatic Income"Intelligent Investing is a straightforward guide to getting ready for and thriving in retirement. Like the title suggests, the strategy detailed in the book is a smart way to prepare for your financial future. In fact, I'd say it's the most intelligent way." - Marc Lichtenfeld - Author, You Don't Have to Drive an Uber in Retirement and Get Rich with Dividends"There are hundreds of books about retirement planning. Steve Booren's book, Intelligent Investing, covers the complex topic of retirement income in an understandable, easy-to-read way. Real client scenarios combined with his investment strategy, developed over decades, will inspire thought and conversation about the most important steps in determining your financial future." - Jim Putnam - Chairman of the Board, LPL Financial "Young investors should focus on growth in dividends and position themselves to invest in dividend stocks that have a high likelihood of increasing dividends in the future. In his book, Steve Booren explains why growing income through intelligent investing is key to retirement success." - Millionaire Mob - Author, Dividend Investing Your Way to Financial Freedom: A Guide to Live Off Dividends Forever"What's the difference between being rich and being wealthy? If richness is fleeting, wealth is lasting. The methods Steve discusses in Intelligent Investing can help to create and preserve lasting wealth." - Lee Brower - Founder, Empowered Wealth | Author, The Brower Quadrant

 • af Daniel Barnes
  295,95 kr.

  In Uncommon Counsel, investment education and economic thoughts are combined with timeless anecdotes and temporal travails. Along the way, the author opines on numerous subjects in which he takes a keen delight, including Paul McCulley's partnership between democracy and capitalism, Anatole Kaletsky's Capitalism 4.0, and his own insight into European political squabbling.The Author started his career in Düsseldorf on a government bond trading desk. He's worked on the buy and sell sides of Wall Street and has political science and history degrees from the University of Notre Dame and the Ludwig-Maximilians-Universtaet in Munich. Fluent in German and capital markets he switched to the advisor side of the business to develop lasting relationships to help Individuals and their families manage and steward their accumulated wealth.The Author is most proud of his ability to think creatively about client's financial situations and come up, on occasion, with suggestions which inspire and transform the conversation and their thinking. At its core, this is the financial planning he loves and pursues in practice.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.