Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Kogebøger med ris, korn og kerner

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med ris, korn og kerner. Nedenfor er et flot udvalg af over 104 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bønner, jordnødder, linser, soya.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Kirsten Skaarup
    237,95 kr.

    Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    137,95 - 177,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
    277,95 kr.

    Bælgfrugter er en kogebog fyldt med inspirerende opskrifter med danske linser, ærter og bønner. I bogen deler de to søstre Astrid og Malene Søgaard opskrifter på alt fra morgenmad, brød og kager til klassiske hverdagsretter samt mad til middagsgæsten.Kogebogen viser med dens smukke billeder af fotograf Ditte Ingemann og smagfulde opskrifter, hvordan man på en simpel måde kan spise flere bælgfrugter uden at gå på kompromis med smag og mæthed – og samtidig hjælpe den grønne omstilling på vej.Bælgplanter har nogle næsten magiske kvælstoffikserende rødder, som omdanner kvælstof fra luften til næring i jorden, så ved at inddrage bælgfrugter i sin daglige kost kan man både skrue op for egen sundhed og leve mere bæredygtigt til gavn for alle.Bogens forfattere ønsker at hjælpe alle læsere på vej til at sammensætte mættende og velsmagende måltider med flere bælgfrugter, uanset om man spiser plantebaseret eller ej.Derfor indeholder bogen opskrifter både til læseren, som udelukkende spiser planterige måltider, men også til dem, som gerne vil skrue op for andelen af grøntsager og bælgfrugter – men uden helt at undvære kød, æg og mælkeprodukter.ASTRID SØGAARD og MALENE SØGAARD står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre er opvokset på et landbrug, hvor ærter og hestebønner altid har været en naturlig del af afgrøderne, og med Pure Dansk og kogebogen Bælgfrugter arbejder de ihærdigt på at genintroducere danske bælgfrugter på vores allesammens tallerken som en del af hverdagsmaden.

  • af Camilla Clevin
    122,95 kr.

    Da jeg boede i Milano for mange år siden, nød jeg at spise den gode, italienske mad, og min krop havde det godt med det. Det simple var altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen, men på trods af det, var smagen altid i top.Antiinflammatorisk kost kan sagtens inkludere pasta .. med et lille twist. Skifter man de hvide pastaskruer ud med fuldkornspasta får man 4 gange så mange kostfibre. Derudover er der flere vitaminer og mineraler i fuldkornsprodukter. Du kan også finde pastatyper, der er lavet på ærter, linser, soyabønner og kikærter. De har godt med kostfibre og proteiner i sig.Så vær ikke bange for pastaen – som man naturligvis fylder godt med grøntsager på.”Antiinflammatorisk italiensk mad" er simpelt, sundt og smager fantastisk.Gratis online læseprøve:https://issuu.com/jankjaer/docs/antimad_ita_l_sepr_ve

  • af Bill Leung
    294,95 kr.

    "The family behind the acclaimed blog The Woks of Life shares 100 of their favorite home-cooked and restaurant-style Chinese recipes. While briefly living on different continents, Judy, Bill, Sarah, and Kaitlin Leung created the beloved blog The Woks of Life to document their family's history and traditions through food. Now, in their first cookbook, they present an in-depth and unique approach to the Chinese table with stories and recipes from each family member: heritage dishes from Judy, who was born and raised in Shanghai; restaurant-inspired dishes from Bill, who comes from a long line of chefs and cooked with his father in Chinese restaurants in upstate New York and New Jersey; and trend-driven, easy weeknight and vegetable-forward recipes from their millennial daughters, Kaitlin and Sarah. With four multi-generational voices in one book, the Leungs share a wide range of dishes, from simple and approachable meals like Shortcut Dan Dan Noodles and Sesame Crusted Tofu to celebratory ones like Cantonese Roast Duck and a whole collection of dim sum favorites. Kicking off the book is a wonderfully comprehensive look at how to build your Chinese pantry and fridge, essential tools (including the all-important wok), and the low-down on game-changing Chinese cooking secrets like how to "velvet" meat to make it extra tender and juicy. Woven through these treasured techniques and recipes are never-before-seen family stories from China and their home in New Jersey. Featuring gorgeous full-color photography alongside the recipes, The Woks of Life offers advice and traditions that will deepen your knowledge and empower your culinary growth-whether you're new to Chinese cooking or you already dabble in bean paste and chili oil"--

  • - Kager, småkager, brød og måltider med det gode korn
    af Roger & Saul
    157,95 kr.

    Spelt - det sunde alternativ til hvede.Bogen Spelt er en fascinerende kogebog med et væld af opskrifter på kager, småkager, brød og hele måltider.Opskrifterne er alle lavet på basis af spelt, som med sin dybe nødeagtige smag, er anerkendt for sin fantastiske alsidighed. Fra brød og kager - fulde af smag, til skarpe, smuldrede kager, tærter og kiks, ris alternativer m.v., åbner spelt op for en helt ny verden af ​​bage og madlavnings muligheder. Prøv for eksempel et af de vidunderlige brød- eller hvad med en Marokkansk- "Lam Speltotto", eller den forrygende "sommer hindbær kage".Med flere næringsstoffer end moderne hvede er spelt også lettere at fordøje, ligesom det er kendt for at medvirke til forebyggelse og behandling af ​​forskellige lidelser og tilstande.Allerede de gamle romere kaldte den for deres “energi-korn”, da Spelt indeholder ekstra meget energi.Spelt indeholder mere protein, er nemmere at fordøje og har et bredere spektrum af næringsstoffer end moderne indavlede sorter af hvede. Endnu vigtigere, indeholder spelt de såkaldte plante lignaner (antioxidanter og phytoøstrogener), der menes at hjælpe mod en lang række forskellige sygdomme inklusive kræft, hjertesygdomme og astma.

  • af Casper André Lugg
    317,95 kr.

    Over the past century, bread became a fast-dough production commodity. But lately, there has been a movement to reclaim organic, whole, and slow bread. This is not just a revival or a moment of culinary fashion?sourdough, the oldest method of bread baking, has never been more relevant or popular.From creating a starter to baking and serving delicious loaves, Artisan Sourdough is a full-color illustrated guide that demystifies this traditional bread for the home baker. With an emphasis on local, heirloom, and ancient grains, Artisan Sourdough introduces the natural ingredients used in artisan baking, and offers clear step-by-step instructions and photographs that break down the process of making and maintaining a stable starter, ?setting the leaven,? and baking up the perfect base loaf. Fifteen no-fail whole-grain variations, including rye, emmer, spelt, and barley, ensure unique and hearty loaves, every time. Artisan Sourdough comes complete with cook's notes and a troubleshooting section to help you avoid soggy bottoms, overbaking, and other common problems. It is the perfect starter guide and indispensable resource for beginner and advanced bread bakers alike.

  • - Bønner, linser, ærter
    af Liv Teilmann
    148,95 - 176,95 kr.

    Bælgfrugter er sunde, bæredygtige, klimavenlige og billige. De fleste af os spiser dog kun 2 gram bælgfrugter om dagen, selv om det anbefales, at vi spiser 100 gram. Årsagen er oftest, at vi ikke ved, hvad vi skal stille op med dem, og vi mangler inspiration til at tilberede dem.Med Bælgfrugter for begyndere får du 45 bud på, hvordan du kan få bælgfrugterne ind i din hverdag, så bønner, linser og ærter bliver en naturlig del af din madlavning.Du finder opskrifter på alt fra morgenmad, pålæg og gryderetter til bagværk og desserter. Retterne er vegetariske og lette at tilberede med ingredienser, der kan fås i de fleste supermarkeder.Bogens farverige og indbydende univers vil inspirere dig til at spise flere bønner, linser og ærter med glæde og lyst.Om forfatterLiv Teilmann er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, VaneCoach og VaneTerapeut. Hun har i flere år undervist i sund og bæredygtig madlavning på landets aftenskoler og er kvinden bag bælgfrugt-madbloggen linseliv. dk. Bælgfrugter for begyndere er Livs første bog og bygger på en stor passion for bælgfrugter og hundredvis af timer med opskriftudvikling hjemme i køkkenet.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
    297,95 kr.

    Bagebogen BAG MED BÆLGFRUGTER er til alle – både til dig, som allerede anvender bælgfrugter i dine måltider, og til dig, der gerne vil i gang med at bruge bælgfrugter i alverdens brød, kager og desserter. Bogen indeholder opskrifter på klassisk bagværk og kager som drømmekage, banankage og boller og på madbrød, tærter, surdejsbrød og flotte desserter til fødselsdage og fester. Bælgfrugter er glutenfri fra naturens side, og du vil derfor også finde opskrifter på glutenfrit bagværk.Bælgfrugter er den hemmelige ingrediens i dit bagværk. Bælgfrugterne tilfører nemlig dejlig smag, sprødhed og en svampet konsistens til dine kager og brød. Det lækre bagværk kan endda spises med lidt bedre samvittighed, da bælgfrugter også bidrager med masser af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler.Astrid og Malene Søgaard står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre arbejder ihærdigt på at gøre danske bælgfrugter til en naturlig del af både det søde og det salte køkken. I denne bagebog deler de ud af al deres viden og giver tips til, hvordan du kan lave de lækreste kager og bagværk med danske linser, ærter, bønner og ærtemel.

  • af Gizella Király
    322,95 kr.

    Üdvözöljük a "A Korszer¿ Forgálószakácskönyve"-ban, egy kulináris expedícióban a természet gazdagságának világába, ahol ünnepeljük a vad alapanyagok betakarításának és elkészítésének m¿vészetét a kortárs ízek számára. Ez a szakácskönyv útmutatót nyújt a takarmányból nyert ételek ízeinek, állagának és táplálkozási el¿nyeinek megismeréséhez, és elhozza a vad esszenciáját korszer¿ konyhájába. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely újradefiniálja a kulináris tájat azáltal, hogy a hagyományos táplálékszerzés bölcsességét innovatív és ízletes receptekkel ötvözi.Képzeljen el egy konyhát, ahol a vadon él¿ ehet¿ ételek állnak a középpontban, és minden étel a szabadban fellelhet¿ változatos ízek történetét meséli el. "A korszer¿ takarmányozó szakácskönyve" nem csupán receptgy¿jtemény; az erd¿kben, mez¿kön és réteken elrejtett kincsek feltárása. Legyen szó tapasztalt takarmánykeres¿r¿l vagy valakir¿l, aki még nem ismeri a vadon él¿ ételek világát, ezek a receptek arra ösztönöznek, hogy beépítsék a természet gazdagságát a mindennapi étkezésekbe.A földes gombáktól a vibráló vadzöldekig és a virágos forrázatoktól a meglep¿ bogyós f¿zetekig minden recept a természet nyújtotta változatos és megszelídíthetetlen ízek ünnepe. Akár rusztikus vacsorát, kifinomult el¿ételt vagy frissít¿ italt készít, ez a szakácskönyv az Ön számára megfelel¿ forrás, amellyel kulináris élményeit a természet b¿ségével emelheti ki.alapanyagok szépségér¿l, frissességér¿l és szelídíthetetlen esszenciájáról tanúskodik . Gy¿jtsd össze kosaraidat, vegyél részt a kalandban, és vigyük a takarmányozás varázsát a korszer¿ asztalra a " A Korszer¿ Forgálószakácskönyve " segítségével.

  • af Jane Zahar
    322,95 kr.

    Selamat datang ke "Buku Masakan Pencari Makan Moden", sebuah ekspedisi masakan ke dunia kelimpahan alam semula jadi, tempat kami meraikan seni menuai dan menyediakan bahan-bahan liar untuk selera kontemporari. Buku masakan ini ialah panduan anda untuk menerima perisa, tekstur dan faedah pemakanan makanan yang dimakan, membawa intipati alam liar ke dapur moden anda. Sertai kami dalam perjalanan yang mentakrifkan semula landskap masakan dengan menggabungkan kebijaksanaan mencari makan tradisional dengan resipi yang inovatif dan lazat.Bayangkan dapur tempat makanan liar menjadi tumpuan utama, dan setiap hidangan menceritakan kisah pelbagai rasa yang terdapat di kawasan luar yang hebat. " Buku Masakan Pencari Makan Moden " bukan sekadar koleksi resipi; ia adalah penerokaan khazanah yang tersembunyi di dalam hutan, padang dan padang rumput. Sama ada anda seorang penternak yang berpengalaman atau orang yang baru dalam dunia makanan liar, resipi ini direka untuk memberi inspirasi kepada anda untuk memasukkan kelebihan alam semula jadi ke dalam makanan harian anda.Daripada kelazatan cendawan tanah kepada kehijauan liar yang meriah, dan daripada infusi bunga kepada ramuan beri yang mengejutkan, setiap resipi adalah perayaan kepelbagaian dan perisa liar yang disediakan oleh alam semula jadi. Sama ada anda sedang mencipta makan malam desa, pembuka selera yang halus atau minuman yang menyegarkan, buku masakan ini ialah sumber anda untuk meningkatkan pengalaman masakan anda dengan kelimpahan alam semula jadi.Sertai kami sambil kami menghayati semangat mencari makan, di mana setiap hidangan adalah bukti keindahan, kesegaran dan intipati bahan liar yang tidak dijinakkan . Jadi, kumpulkan bakul anda, sambut pengembaraan, dan mari bawa keajaiban mencari makanan ke meja moden dengan " Buku Masakan Pencari Makan Moden."

  • af Inga Zink
    225,95 - 339,95 kr.

  • af Mille Jonsson
    322,95 kr.

    Velkommen til "Den Moderne Fodrægers Kogebog", en kulinarisk ekspedition ind i naturens overflods verden, hvor vi hylder kunsten at høste og tilberede vilde ingredienser til nutidige ganer. Denne kogebog er din guide til at omfavne smage, teksturer og ernæringsmæssige fordele ved fodermad, hvilket bringer essensen af naturen til dit moderne køkken. Tag med os på en rejse, der omdefinerer det kulinariske landskab ved at kombinere traditionel fourageringsvisdom med innovative og lækre opskrifter.Forestil dig et køkken, hvor vilde spiselige retter er i centrum, og hver ret fortæller en historie om de forskellige smagsvarianter, der findes i det fri. " Den Moderne Fodrægers Kogebog " er ikke bare en samling af opskrifter; det er en udforskning af skattene gemt i skove, marker og enge. Uanset om du er en erfaren fodergænger eller en ny i verden af vilde fødevarer, er disse opskrifter lavet til at inspirere dig til at inkorporere naturens overflod i dine daglige måltider.Fra jordagtige svampe-glæder til levende vilde grøntsager og fra blomsterinfusioner til overraskende bærsammensætninger er hver opskrift en fejring af de mangfoldige og utæmmede smagsoplevelser, som naturen giver. Uanset om du laver en rustik middag, en raffineret appetitvækker eller en forfriskende drik, er denne kogebog din foretrukne ressource til at løfte dine kulinariske oplevelser med overfloden af den naturlige verden.Slut dig til os, mens vi omfavner ånden ved at føde, hvor hver ret er et vidnesbyrd om skønheden, friskheden og den utæmmede essens af vilde ingredienser . Så saml dine kurve, omfavn eventyret, og lad os bringe magien ved fouragering til det moderne bord med " Den Moderne Fodrægers Kogebog

  • af Ümran Akta¿
    319,95 kr.

    malzemeleri toplama ve haz¿rlama sanat¿n¿ kutlad¿¿¿m¿z, döan¿n bereketli dünyas¿na bir mutfak gezisi olan "Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿"na hö geldiniz . Bu yemek kitab¿, toplanm¿¿ g¿dalar¿n tatlar¿n¿, dokular¿n¿ ve besinsel faydalar¿n¿ benimsemek ve vah¿i döan¿n özünü çädä mutfä¿n¿za getirmek için rehberinizdir. Geleneksel yiyecek arama bilgeli¿ini yenilikçi ve lezzetli tariflerle birle¿tirerek mutfak ortam¿n¿ yeniden tan¿mlayan bir yolculüa bize kat¿l¿n.Yabani yenilebilir yiyeceklerin ön planda oldüu ve her yeme¿in aç¿k havada bulunan çe¿itli tatlar¿n hikayesini anlatt¿¿¿ bir mutfak hayal edin. "Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿" yaln¿zca bir yemek tarifleri koleksiyonu de¿ildir; ormanlarda, tarlalarda ve çay¿rlarda sakl¿ hazinelerin ke¿fi. ¿ster deneyimli bir toplay¿c¿ olun ister yabani yiyecekler dünyas¿nda yeni biri olun, bu tarifler size döan¿n bereketini günlük ö¿ünlerinize dahil etmeniz için ilham vermek üzere haz¿rland¿.Dünyevi mantar lezzetlerinden canl¿ yabani ye¿illiklere ve çiçek kar¿¿¿mlar¿ndan ¿ä¿rt¿c¿ meyve kar¿¿¿mlar¿na kadar her tarif, döan¿n sundüu çe¿itli ve evcille¿tirilmemi¿ tatlar¿n bir kutlamas¿d¿r. ¿ster rustik bir ak¿am yeme¿i, ister kaliteli bir meze ya da serinletici bir içecek haz¿rl¿yor olun, bu yemek kitab¿ mutfak deneyimlerinizi döal dünyan¿n bollüuyla zenginle¿tirmek için bävuracä¿n¿z kaynakt¿r.malzemelerin güzelli¿inin, tazeli¿inin ve evcille¿tirilmemi¿ özünün bir kan¿t¿ oldüu yiyecek arama ruhunu kucaklarken bize kat¿l¿n . O halde sepetlerinizi toplay¿n, maceray¿ kucaklay¿n ve " Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿ " ile toplay¿c¿l¿¿¿n büyüsünü çädä masaya tä¿yal¿m.

  • af Apolonia B¿aszczyk
    322,95 kr.

    Zapraszamy do ¿Ksi¿¿ki kucharskiej wspó¿czesnego zbieracza", kulinarnej wyprawy do ¿wiata bogactw natury, podczas której celebrujemy sztuk¿ zbierania i przygotowywania dzikich sk¿adników dla wspó¿czesnych podniebie¿. Ta ksi¿¿ka kucharska to przewodnik, który pomöe Ci wykorzystä smaki, konsystencj¿ i wartöci od¿ywcze ¿ywnöci paszowej, wnosz¿c esencj¿ dzikiej przyrody do Twojej nowoczesnej kuchni. Dö¿cz do nas w podró¿y, która na nowo definiuje kulinarny krajobraz, ¿¿cz¿c tradycyjn¿ m¿drö¿ ¿erowania z innowacyjnymi i pysznymi przepisami.Wyobrä sobie kuchni¿, w której centralne miejsce zajmuj¿ dzikie produkty spöywcze, a käde danie opowiada histori¿ ró¿norodnych smaków spotykanych na ¿wie¿ym powietrzu. ¿Ksi¿¿ka kucharska wspó¿czesnego zbieracza" to nie tylko zbiór przepisów; to eksploracja skarbów ukrytych w lasach, polach i ¿¿kach. Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ döwiadczonym zbieraczem, czy kim¿ nowym w ¿wiecie dzikiej ¿ywnöci, te przepisy zostäy opracowane tak, aby zainspirowä Ci¿ do w¿¿czenia bogactw natury do codziennych posi¿ków.Od ziemistych przysmaków z grzybów po ¿ywe, dzikie warzywa, od naparów kwiatowych po zaskakuj¿ce mikstury z jagód - kädy przepis jest celebracj¿ ró¿norodnych i nieokie¿znanych smaków, które zapewnia natura. Niezale¿nie od tego, czy przygotowujesz rustykalny obiad, wyrafinowan¿ przystawk¿, czy orze¿wiaj¿cy napój, ta ksi¿¿ka kucharska to Twoje ¿ród¿o inspiracji, dzi¿ki któremu möesz wzbogaci¿ swoje kulinarne döwiadczenia dzi¿ki bogactwu ¿wiata przyrody.Dö¿cz do nas, gdy przyjmiemy ducha ¿erowania, gdzie käde danie jest ¿wiadectwem pi¿kna, ¿wie¿öci i nieokie¿znanej esencji dzikich sk¿adników . Zbierz wi¿c koszyki, prze¿yj przygod¿ i przenie¿ magi¿ ¿erowania na nowoczesny stó¿ dzi¿ki ¿Ksi¿¿ce kucharskiej wspó¿czesnego zbieracza".

  • af Mara Bauer
    265,95 - 359,95 kr.

  • af Mhdi Ali
    142,95 kr.

    Embark on a tantalizing journey through the aromatic world of biryani with "Biryani Chronicles: A Culinary Expedition of Rice Marvels." This comprehensive cookbook is a flavorful passport to mastering the art of preparing diverse biryani delicacies.Discover the rich history, cultural significance, and essential techniques behind this beloved rice dish, celebrated for its aromatic spices and unique flavors. From traditional recipes like Chicken Biryani and Vegetable Biryani to regional specialties such as Hyderabadi Dum Biryani and Lucknowi Awadhi Style, this book offers a wide array of recipes to suit every palate.Delve into innovative biryani creations, including seafood variations and fusion-inspired dishes that push the boundaries of traditional flavors. Explore the role of biryani in festive celebrations, with special recipes curated for occasions like Eid, Diwali, and more.But the adventure doesn't stop at main courses. "Biryani Chronicles" invites you to reimagine biryani flavors in appetizers, desserts, and everyday cooking. Discover how to elevate samosas, kheer, and even everyday dishes using the distinct essence of biryani.With detailed instructions, vibrant imagery, and helpful tips, this book is not just a cookbook; it's a guide to unraveling the secrets of biryani, encouraging you to experiment, create, and savor the delightful fusion of spices and aromas. Whether you're a seasoned chef or a beginner in the kitchen, "Biryani Chronicles" promises a flavorful, aromatic, and rewarding culinary experience that will captivate your senses and delight your taste buds.

  • af Klara Ruprecht
    320,95 - 414,95 kr.

  • af Ivan Ji¿ík
    427,95 kr.

    Vítejte v Zdravá kuchäka divoké rý¿e, kde objevíte lahodný a vý¿ivný sv¿t divoké rý¿e. V této kuchäce jsme shromá¿dili více ne¿ 50 recept¿, které se vyznäují jedine¿nou a o¿echovou chutí divoké rý¿e. Od snídan¿ ä po dezert najdete ¿irokou ¿kálu jídel, která p¿edvád¿jí tuto v¿estrannou surovinu.Divoká rý¿e byla po staletí základní potravinou indiánských komunit a není t¿¿ké pochopit pro¿. Divoká rý¿e je nejen chutná, ale je také plná ¿ivin. Jeden ¿álek väené divoké rý¿e obsahuje 6 gram¿ bílkovin, 3 gramy vlákniny a základní minerály jako ho¿¿ík a fosfor. Je také p¿irozen¿ bezlepkový a s nízkým obsahem tuku.V Kuchäce divoké rý¿e najdete recepty na klasická jídla, jako je polévka z divoké rý¿e, pilaf z divoké rý¿e a kastrol z divoké rý¿e. Zahrnuli jsme v¿ak také kreativn¿j¿í a modern¿j¿í recepty, jako je dýn¿ pln¿ná divokou rý¿í, rizoto s divokou rý¿í a houbami a nákyp z divoké rý¿e. Dokonce jsme zahrnuli recepty na snídäová jídla, jako je divoká rý¿e a bor¿vkové paläinky a snídäová miska s divokou rý¿í.Ale The Wild Rice Cookbook není jen o receptech. Zahrnuli jsme také informace o nutri¿ních výhodách divoké rý¿e a také tipy pro väení s touto jedine¿nou surovinou. V¿d¿li jste, ¿e divoká rý¿e technicky v¿bec není rý¿e, ale druh trávy? Nebo ¿e divokou rý¿i lze pou¿ít místo bílé rý¿e v tém¿¿ kädém receptu?A¿ u¿ jste zku¿ený kuchä nebo v kuchyni teprve zäínáte, Zdravá kuchäka divoké rý¿e má pro kädého n¿co. Näe recepty se snadno ¿ídí a pou¿ívají p¿ísady, které lze nalézt ve v¿t¿in¿ obchod¿ s potravinami. A díky nutri¿ním výhodám divoké rý¿e se m¿¿ete cítit dob¿e z toho, co si dáváte na talí¿.Pro¿ tedy nezkusit n¿co nového a nedodat svým pokrm¿m vý¿ivný a chutný ¿mrnc s pomocí Zdravá kuchäka divoké rý¿e? S recepty pro kädou p¿íle¿itost a tipy, jak zäadit divokou rý¿i do väeho jídelní¿ku, se tato kuchäka ur¿it¿ stane oblíbenou ve väí kuchyni!

  • af &26494, 20805 & &33509
    324,95 kr.

    野生の米の料理本 へようこそ。おいしくて栄養価の高いワイルド ライスの世界を発見できます。この料理本では、ワイルド ライスの独特でナッツのような風味を特徴とする 50 以上のレシピを集めました。朝食からデザートまで、この多彩な食材を活かした幅広い料理が見つかります。ワイルド ライスは何世紀にもわたってネイティブ アメリカンのコミュニティの主食であり、その理由を理解するのは難しくありません。ワイルドライスはおいしいだけでなく、栄養も豊富です。調理済みのワイルドライス 1 カップには、6 グラムのタンパク質、3 グラムの繊維、マグネシウムやリンなどの必須ミネラルが含まれています。また、天然のグルテンフリーで低脂肪です。『ワイルド ライス クックブック』には、ワイルド ライス スープ、ワイルド ライス ピラフ、ワイルド ライス キャセロールなどの古典的な料理のレシピが掲載されています。ただし、ワイルドライスを詰めたカボチャ、ワイルドライスとキノコのリゾット、ワイルドライスプディングなど、よりクリエイティブでモダンなレシピも含まれています。ワイルド ライスとブルーベリーのパンケーキやワイルド ライスの朝食ボウルなどの朝食料理のレシピも含まれています。しかし、『ワイルド ライス クックブック』は単なるレシピではありません。ワイルド ライスの栄養上の利点や、このユニークな食材を使った調理のヒントについても説明します。ワイルドライスは厳密に言えばイネではなく、草の一種であることをご存知ですか?それとも、ワイルドライスはほとんどすべてのレシピで白米の代わりに使用できるのでしょうか?あなたがベテランのシェフであろうと、キッチンで働き始めたばかりであろうと、『野生の米の料理本』は誰にとっても役立つ内容です。私たちのレシピはわかりやすく、ほとんどの食料品店で入手できる材料を使用しています。ワイルド ライスの栄養上の利点により、お皿に何を盛り付けても満足できます。ワイルド ライス クックブックを活用して、何か新しいことを試して、栄養価が高く風味豊かなひねりを食事に加えてみてはいかがでしょうか?あらゆる機会に適したレシピと、ワイルド ライスを食事に取り入れるためのヒントが記載されたこの料理本は、あなたのキッチンの頼りになること間違いなしです。

  • af Sofie Norberg
    427,95 kr.

    Välkommen till The Vild Ris Kokbok, där du kommer att upptäcka vildrisets läckra och näringsrika värld. I den här kokboken har vi samlat över 50 recept som har den unika och nötiga smaken av vildris. Från frukost till efterrätt hittar du ett brett utbud av rätter som visar upp denna mångsidiga ingrediens.Vildris har varit en basföda för indiansamhällen i århundraden, och det är inte svårt att förstå varför. Vildris är inte bara gott, det är också fullmatat med näringsämnen. En kopp kokt vildris innehåller 6 gram protein, 3 gram fiber och viktiga mineraler som magnesium och fosfor. Det är också naturligt glutenfritt och fettsnålt.I The Vild Ris Kokbok hittar du recept på klassiska rätter som vildrissoppa, vildrispilaff och vildrisgryta. Men vi har också inkluderat mer kreativa och moderna recept som vildrisfylld squash, vildris och svamprisotto och vildrispudding. Vi har till och med inkluderat recept på frukosträtter som vildris och blåbärspannkakor och vildrisfrukostskål.Men The Vild Ris Kokbok handlar inte bara om recept. Vi har också inkluderat information om de näringsmässiga fördelarna med vildris, samt tips för matlagning med denna unika ingrediens. Visste du att vildris tekniskt sett inte är ett ris alls, utan en typ av gräs? Eller att vildris kan användas istället för vitt ris i nästan vilket recept som helst?Oavsett om du är en erfaren kock eller precis har börjat i köket, har The Vild Ris Kokbok något för alla. Våra recept är lätta att följa och använder ingredienser som finns i de flesta livsmedelsbutiker. Och med de näringsmässiga fördelarna med vildris kan du må bra av vad du lägger på tallriken.Så varför inte prova något nytt och lägga till en näringsrik och smakrik twist till dina måltider med hjälp av The Vild Ris Kokbok? Med recept för alla tillfällen och tips för att införliva vildris i din kost, kommer denna kokbok säkerligen att bli en go-to i ditt kök!

  • af Dmitri Puusepp
    427,95 kr.

    Tere tulemast metsiku riisi kokaraamatusse, kus avastate loodusliku riisi maitsva ja toitva maailma. Sellesse kokaraamatusse oleme kogunud üle 50 retsepti, millel on metsiku riisi ainulaadne ja pähkline maitse. Alates hommikusöögist kuni magustoiduni leiate laias valikus roogasid, mis tutvustavad seda mitmekülgset koostisosa.Metsik riis on olnud põlisameeriklaste kogukondade põhitoit sajandeid ja pole raske mõista, miks. Metsik riis pole mitte ainult maitsev, vaid on ka täis toitaineid. Üks tass keedetud metsikut riisi sisaldab 6 grammi valku, 3 grammi kiudaineid ja olulisi mineraale nagu magneesium ja fosfor. Samuti on see loomulikult gluteenivaba ja madala rasvasisaldusega.Metsiku riisi kokaraamatust leiate retsepte sellistele klassikalistele roogadele nagu metsiku riisisupp, metsiku riisi pilaf ja metsiku riisi pajaroog. Kuid oleme lisanud ka loomingulisemaid ja kaasaegsemaid retsepte, nagu metsiku riisiga täidetud squash, metsiku riisi ja seente risoto ning metsiku riisipuding. Oleme lisanud isegi retseptid hommikusöögiroogade jaoks, nagu metsiku riisi ja mustika pannkoogid ning metsiku riisi hommikusöögikauss.Kuid The Wild Rice Cookbook ei puuduta ainult retsepte. Lisasime ka teavet metsiku riisi kasulike toiteväärtuste kohta ning näpunäiteid selle ainulaadse koostisosaga toiduvalmistamiseks. Kas teadsite, et metsik riis ei ole tehniliselt üldse riis, vaid teatud tüüpi muru? Või et metsikut riisi saab valge riisi asemel kasutada peaaegu igas retseptis?Olenemata sellest, kas olete kogenud kokk või alles köögis alustamas, pakub The Wild Rice Cookbook igaühele midagi. Meie retsepte on lihtne järgida ja kasutada koostisosi, mida võib leida enamikust toidupoodidest. Ja metsiku riisi toiteväärtuslike eeliste tõttu tunnete end taldrikule pandava hea meelega.Miks mitte proovida midagi uut ja lisada oma toidukordadele toitev ja maitsev vingerpussi The Wild Rice kokaraamatu abil? See kokaraamat, mis sisaldab retsepte igaks elujuhtumiks ja näpunäiteid metsiku riisi oma dieeti lisamiseks, muutub kindlasti teie köögis populaarseks!

  • af Hân Di¿u
    427,95 kr.

    Chào m¿ng b¿n ¿¿n v¿i Sách d¿y n¿u c¿m hoang, n¿i b¿n s¿ khám phá th¿ gi¿i th¿m ngon và b¿ d¿¿ng c¿a lúa hoang. Trong cün sách n¿u ¿n này, chúng tôi ¿ã t¿p h¿p h¿n 50 công th¿c n¿u ¿n có h¿¿ng v¿ ¿¿c ¿áo và h¿p d¿n c¿a g¿o hoang. T¿ b¿a sáng ¿¿n món tráng mi¿ng, b¿n s¿ tìm th¿y r¿t nhi¿u món ¿n s¿ d¿ng nguyên li¿u ¿a n¿ng này.Lúa hoang dã là th¿c ph¿m ch¿ y¿u c¿a c¿ng ¿¿ng ng¿¿i M¿ b¿n ¿¿a trong nhi¿u th¿ k¿ và không khó ¿¿ hi¿u t¿i sao. G¿o r¿ng không ch¿ th¿m ngon mà còn ch¿a nhi¿u ch¿t dinh d¿¿ng. M¿t chén g¿o n¿u chín ch¿a 6 gam protein, 3 gam ch¿t x¿ và các khoáng ch¿t thi¿t y¿u nh¿ magie và ph¿t pho. Nó c¿ng t¿ nhiên không ch¿a gluten và ít ch¿t béo.Trong Sách d¿y n¿u c¿m hoang, b¿n s¿ tìm th¿y công th¿c n¿u các món ¿n c¿ ¿i¿n nh¿ súp g¿o r¿ng, c¿m th¿p c¿m và c¿m g¿o h¿m. Tuy nhiên, chúng tôi c¿ng ¿¿a vào các công th¿c n¿u ¿n sáng t¿o và hi¿n ¿¿i h¿n nh¿ bí nh¿i g¿o d¿i, c¿m risotto g¿o và n¿m d¿i c¿ng nh¿ bánh pudding g¿o hoang dã. Chúng tôi th¿m chí còn bao g¿m các công th¿c n¿u ¿n cho các món ¿n sáng nh¿ c¿m hoang và bánh k¿p vi¿t qüt c¿ng nh¿ bát ¿n sáng c¿m hoang.Nh¿ng Cün sách n¿u c¿m hoang dã không ch¿ nói v¿ công th¿c n¿u ¿n. Chúng tôi c¿ng bao g¿m thông tin v¿ l¿i ích dinh d¿¿ng c¿a lúa hoang c¿ng nh¿ các m¿o n¿u ¿n v¿i nguyên li¿u ¿¿c ¿áo này. B¿n có bi¿t r¿ng lúa hoang v¿ m¿t k¿ thüt không ph¿i là lúa mà là m¿t löi c¿? Höc g¿o hoang có th¿ ¿¿¿c s¿ d¿ng thay cho g¿o tr¿ng trong h¿u h¿t m¿i công th¿c n¿u ¿n?Cho dù b¿n là m¿t ¿¿u b¿p dày d¿n kinh nghi¿m hay m¿i b¿t ¿¿u vào b¿p, ¿¿u có th¿ gì ¿ó dành cho t¿t c¿ m¿i ng¿¿i. Công th¿c n¿u ¿n c¿a chúng tôi r¿t d¿ làm theo và s¿ d¿ng nh¿ng nguyên li¿u có th¿ tìm th¿y ¿ h¿u h¿t các c¿a hàng t¿p hóa. Và v¿i nh¿ng l¿i ích dinh d¿¿ng c¿a lúa hoang, b¿n có th¿ c¿m th¿y hài lòng v¿ nh¿ng gì b¿n s¿p ¿¿t lên ¿¿a c¿a mình.

  • af Tin Frani¿
    427,95 kr.

    Dobro döli u Kuharica divlje ri¿e, gdje ¿ete otkriti ukusan i hranjiv svijet divlje ri¿e. U ovoj kuharici sakupili smo vi¿e od 50 recepata koji karakteriziraju jedinstven i oräast okus divlje ri¿e. Od dorüka do deserta, pronäi ¿ete ¿irok izbor jela koja predstavljaju ovaj svestrani sastojak.Divlja ri¿a je stolje¿ima bila glavna hrana indijanskih zajednica, a nije te¿ko shvatiti zäto. Ne samo da je divlja ri¿a ukusna, ve¿ je i prepuna hranjivih tvari. Jedna ¿alica kuhane divlje ri¿e sadr¿i 6 grama proteina, 3 grama vlakana i bitne minerale poput magnezija i fosfora. Taköer je prirodno bez glutena i ima malo masti.U Kuharici divlje ri¿e pronäi ¿ete recepte za klasi¿na jela poput juhe od divlje ri¿e, pilava od divlje ri¿e i slöenca od divlje ri¿e. No ukljüili smo i kreativnije i modernije recepte poput büe punjene divljom ri¿om, ri¿ota od divlje ri¿e i gljiva i pudinga od divlje ri¿e. Ukljüili smo ¿ak i recepte za jela za dorüak kao ¿to su paläinke od divlje ri¿e i borovnica i zdjela za dorüak od divlje ri¿e.Ali Kuharica divlje ri¿e nisu samo recepti. Taköer smo ukljüili informacije o nutritivnim prednostima divlje ri¿e, kao i savjete za kuhanje s ovim jedinstvenim sastojkom. Jeste li znali da divlja ri¿a tehni¿ki uop¿e nije ri¿a, ve¿ vrsta trave? Ili da se divlja ri¿a möe koristiti umjesto bijele ri¿e u gotovo svakom receptu?Bilo da ste iskusan kuhar ili tek pöinjete u kuhinji, Kuharica divlje ri¿e ima za svakoga pone¿to. Näe recepte lako je slijediti i koriste sastojke koji se mogu pronäi u ve¿ini trgovina mje¿ovitom robom. A uz nutritivne prednosti divlje ri¿e, möete se osje¿ati dobro oko onoga ¿to stavljate na tanjur.Pa zäto ne biste probali ne¿to novo i svojim jelima dodali hranjiv i okusan zaokret uz pomö Kuharice divlje ri¿e? Uz recepte za svaku prigodu i savjete za ukljüivanje divlje ri¿e u väu prehranu, ova ¿e kuharica zasigurno postati omiljena u väoj kuhinji!

  • af Francisca Herrera
    427,95 kr.

    Maligayang pagdating sa Ang Mabuti Ligaw Bigas Aklat ng lutuin, kung saan matutuklasan mo ang masarap at masustansyang mundo ng ligaw na bigas. Sa cookbook na ito, nakalap kami ng mahigit 100 recipe na nagtatampok ng kakaiba at nutty flavor ng wild rice. Mula sa almusal hanggang sa dessert, makakahanap ka ng malawak na hanay ng mga pagkaing nagpapakita ng maraming nalalamang sangkap na ito.Ang ligaw na bigas ay naging pangunahing pagkain ng mga komunidad ng Katutubong Amerikano sa loob ng maraming siglo, at hindi mahirap makita kung bakit. Hindi lang masarap ang wild rice, puno pa ito ng nutrients. Ang isang tasa ng lutong ligaw na bigas ay naglalaman ng 6 na gramo ng protina, 3 gramo ng fiber, at mahahalagang mineral tulad ng magnesium at phosphorus. Ito rin ay natural na gluten-free at mababa sa taba.Sa Ang Mabuti Ligaw Bigas Aklat ng lutuin, makakahanap ka ng mga recipe para sa mga klasikong pagkain tulad ng wild rice soup, wild rice pilaf, at wild rice casserole. Ngunit nagsama rin kami ng mas malikhain at modernong mga recipe tulad ng wild rice-stuffed squash, wild rice at mushroom risotto, at wild rice pudding. Nagsama pa kami ng mga recipe para sa mga pagkaing pang-almusal tulad ng wild rice at blueberry pancake at wild rice breakfast bowl

  • af Semra Koç
    427,95 kr.

    Yabani pirincin lezzetli ve besleyici dünyas¿n¿ ke¿fedece¿iniz Yabani Pirinç Yemek Kitab¿'na hö geldiniz. Bu yemek kitab¿nda yabani pirincin e¿siz ve f¿nd¿ks¿ lezzetini içeren 50'den fazla tarif toplad¿k. Kahvalt¿dan tatl¿ya kadar bu çok yönlü malzemeyi sergileyen çok çe¿itli yemekler bulacaks¿n¿z.Yabani pirinç, yüzy¿llard¿r K¿z¿lderili topluluklar¿n¿n temel g¿das¿ olmütur ve bunun nedenini anlamak zor de¿ildir. Yabani pirinç sadece lezzetli olmakla kalmaz, ayn¿ zamanda besinlerle de doludur. Bir fincan pi¿mi¿ yabani pirinç, 6 gram protein, 3 gram lif ve magnezyum ve fosfor gibi temel mineralleri içerir. Ayn¿ zamanda döal olarak glutensizdir ve yä oran¿ dü¿üktür.Yabani Pirinç Yemek Kitab¿'nda yabani pirinç çorbas¿, yabani pirinç pilav¿ ve yabani pirinç güveci gibi klasik yemeklerin tariflerini bulacaks¿n¿z. Ancak yabani pirinçle doldurulmü kabak, yabani pirinç ve mantarl¿ risotto ve yabani sütlaç gibi daha yarat¿c¿ ve modern tariflere de yer verdik. Yabani pirinç ve yaban mersinli krepler ile yabani pirinçli kahvalt¿ kasesi gibi kahvalt¿ yemekleri için tarifler bile ekledik.Ancak Yabani Pirinç Yemek Kitab¿ sadece tariflerden ibaret de¿il. Ayr¿ca yabani pirincin besinsel faydalar¿ hakk¿nda bilgilerin yan¿ s¿ra bu e¿siz malzemeyle yemek pi¿irmeye yönelik ipuçlar¿ da ekledik. Yabani pirincin teknik olarak bir pirinç de¿il, bir tür çim oldüunu biliyor muydunuz? Veya hemen hemen her tarifte beyaz pirinç yerine yabani pirinç kullan¿labilece¿ini mi dü¿ünüyorsunuz?

  • af Thijmen Kessen
    427,95 kr.

    Welkom bij De Wilde Rijst Kookboek, waar je de heerlijke en voedzame wereld van wilde rijst ontdekt. In dit kookboek hebben we meer dan 50 recepten verzameld die de unieke en nootachtige smaak van wilde rijst kenmerken. Van ontbijt tot dessert, je vindt een breed scala aan gerechten waarin dit veelzijdige ingrediënt centraal staat.Wilde rijst is al eeuwenlang het hoofdvoedsel van inheemse Amerikaanse gemeenschappen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Wilde rijst is niet alleen heerlijk, hij zit ook boordevol voedingsstoffen. Eén kopje gekookte wilde rijst bevat 6 gram eiwit, 3 gram vezels en essentiële mineralen zoals magnesium en fosfor. Het is ook van nature glutenvrij en vetarm.In Het Wilde Rijst Kookboek vind je recepten voor klassieke gerechten zoals wilde rijstsoep, wilde rijstpilaf en wilde rijstschotel. Maar we hebben ook creatievere en modernere recepten toegevoegd, zoals pompoen gevuld met wilde rijst, risotto van wilde rijst en paddenstoelen, en wilde rijstepap. We hebben zelfs recepten toegevoegd voor ontbijtgerechten zoals wilde rijst- en bosbessenpannenkoekjes en een ontbijtkom met wilde rijst.Maar Het Wilde Rijst Kookboek gaat niet alleen over recepten. We hebben ook informatie opgenomen over de voedingsvoordelen van wilde rijst, evenals tips voor het koken met dit unieke ingrediënt. Wist je dat wilde rijst technisch gezien helemaal geen rijst is, maar een grassoort? Of dat wilde rijst in bijna elk recept gebruikt kan worden in plaats van witte rijst?Of je nu een doorgewinterde kok bent of net begint in de keuken, het Wilde Rijst Kookboek heeft voor ieder wat wils. Onze recepten zijn gemakkelijk te volgen en gebruiken ingrediënten die in de meeste supermarkten te vinden zijn. En dankzij de voedingsvoordelen van wilde rijst kunt u zich goed voelen over wat u op uw bord legt.

  • af Pawe¿ Wilk
    427,95 kr.

    Witamy w ksi¿¿ce kucharskiej Dziki Ry¿, w której odkryjesz pyszny i pöywny ¿wiat dzikiego ry¿u. W tej ksi¿¿ce kucharskiej zebrali¿my ponad 50 przepisów, które wyró¿niaj¿ si¿ niepowtarzalnym, orzechowym smakiem dzikiego ry¿u. Od ¿niadania po deser - znajdziesz szerok¿ gam¿ dä prezentuj¿cych ten wszechstronny sk¿adnik.Dziki ry¿ od stuleci jest podstawowym pöywieniem spöecznöci rdzennych Amerykanów i nietrudno zrozumie¿, dlaczego. Dziki ry¿ jest nie tylko pyszny, ale tak¿e bogaty w sk¿adniki od¿ywcze. Jedna fili¿anka ugotowanego dzikiego ry¿u zawiera 6 gramów biäka, 3 gramy b¿onnika i niezb¿dne mineräy, takie jak magnez i fosfor. Jest równie¿ naturalnie bezglutenowy i ma nisk¿ zawartö¿ t¿uszczu.W ksi¿¿ce kucharskiej Dziki Ry¿ znajdziesz przepisy na klasyczne dania, takie jak zupa z dzikiego ry¿u, pilaw z dzikiego ry¿u i zapiekanka z dzikiego ry¿u. Ale uwzgl¿dnili¿my tak¿e bardziej kreatywne i nowoczesne przepisy, takie jak dynia nadziewana dzikim ry¿em, risotto z dzikiego ry¿u i grzybów oraz budy¿ z dzikiego ry¿u. Zamie¿cili¿my nawet przepisy na dania ¿niadaniowe, takie jak nale¿niki z dzikiego ry¿u i jagód oraz misk¿ ¿niadaniow¿ z dzikiego ry¿u.Ale Ksi¿¿ka kucharska z dzikiego ry¿u to nie tylko przepisy. Zamie¿cili¿my tak¿e informacje na temat wartöci od¿ywczych dzikiego ry¿u, a tak¿e wskazówki dotycz¿ce gotowania z wykorzystaniem tego wyj¿tkowego sk¿adnika. Czy wiesz, ¿e dziki ry¿ technicznie rzecz bior¿c nie jest w ogóle ry¿em, ale rodzajem trawy? Albo ¿e dziki ry¿ möna zast¿pi¿ ry¿em biäym w prawie kädym przepisie?Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ döwiadczonym szefem kuchni, czy dopiero zaczynasz przygod¿ z kuchni¿, w ksi¿¿ce kucharskiej z dzikiego ry¿u kädy znajdzie cö dla siebie. Nasze przepisy s¿ ¿atwe do wykonania i wykorzystuj¿ sk¿adniki, które möna znale¿¿ w wi¿kszöci sklepów spöywczych. A dzi¿ki wartöciom od¿ywczym dzikiego ry¿u möesz czü si¿ dobrze z tym, co näöysz na talerz.Dlaczego wi¿c nie spróbowä czegö nowego i dodä pöywnego i aromatycznego akcentu do swoich posi¿ków, korzystaj¿c z ksi¿¿ki kucharskiej Dzikiego Ry¿u? Dzi¿ki przepisom na käd¿ okazj¿ i wskazówkom, jak w¿¿czy¿ dziki ry¿ do swojej diety, ta ksi¿¿ka kucharska z pewnöci¿ stanie si¿ obowi¿zkow¿ pozycj¿ w Twojej kuchni!

  • af 1041, &105, &1048, mfl.
    350,95 kr.

    Зашто је пиринач тако важан у рижотуРижото, у основи, је пиринач куван у бујону. Пиринач је овде звезда јер производи скроб - сталним мешањем током процеса кувања скроб се трља са површине пиринча, где се раствара и згушњава течност за кување. Одабир пиринча који нема довољно скроба значи да карактеристична кремаста текстура доброг рижота никада неће бити постигнута.Дакле, шта чини добар рижото пиринач? Потражите пиринач кратког до средњег зрна, дебељушкастог и високог садржаја амилопектина (скроба). Ове врсте пиринча такође добро подносе стално мешање - коначна текстура је мекана, али има благо жвакање у средини сваког зрна.Врсте рижотаA. Царнароли Назван "краљ" или "кавијар" рижота пиринча, кувари воле да га користе због његовог одличног укуса и зато што свако зрно одржава свој облик. Такође производи најкремастији рижото и са њим се више опрашта.B. Арборио Ова сорта пиринча није тако шкробна као карнароли, али је најраспрострањенија. Овај пиринач средњег зрна може се лако прекухати или претворити укашасту, али уз пажљиву пажњу, и даље може направити одличан рижото.C. Виалоне Нано Његов пиринач краћег зрна се узгаја у региону Венето у Италији и не може се гајити хемикалијама. Има висок садржај скроба, брже се кува од карнарола и даје веома кремаст рижото.D. Балдо Балдо пиринач је дебели, млевени пиринач кратког зрна који се узгаја у Турској. Зрна су шкробна и могу да апсорбују много влаге, чине их веома кремастим и нежним и добро задржавају облик када се кувају. Балдо пиринач је одличан избор за рижото, паелу и турски пилаф.E. Кал рисо Ово је пиринач средњег зрна. Када се скува, постаје мало мекана и лепљива, што га чини идеалним за јела где зрна треба да се држе, као што су суши, супе или салате. Цалросе пиринач такође има веома благ укус, што значи да може са лакоћом да апсорбује све смеле састојке, као што су биље и зачиниF. Марателли Пиринач Марателли је сорта која је природно одабрана са поља Асиглиано Верцеллесе у северозападној Италији. Рано сазрева сорта и спада у групу 'полуфиног' пиринча.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.