Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Med FISK – scaled-up får man et fuldstændig unikt billede af den dyregruppe, der befolker to tredjedele af vor klodes areal, her med specielt fokus på arter i danske farvande, og hvis livsbetingelser vi i højere og højere grad skal værne om. FISK – scaled-up er en reminder til os alle om deres skønhed og deres eksistensberettigelse.Bogens hovedattraktion er billederne, hvor Søren Skarbys objektiv har kunnet forstørre fiskene og tillade, at vi kommer helt, helt tæt på disse, overraskende, meget farvestrålende danske arter. Med sine utroligt skarpe og usædvanlige billeder og med tekstbeskrivelser af 27 danske fiskearter sættes der fokus på fisks skønhed og vores lokale havbiodiversitet. De 27 fotograferede arter repræsenterer de fleste fiskefamilier i både fersk- og saltvand herhjemme, og på den måde fortælles der om de fleste former for liv med finner i dansk farvand.Udgivelsen giver læseren mulighed for at se forskellige fiskearter med helt andre øjne og samtidigt læse en beskrivelse af hver enkelt art.Bogen er trykt med åben ryg (uden lim i ryggen), så fotografierne virkelig kommer til deres ret, når de breder sig over et helt opslag.Søren Skarby (f. 1964) er uddannet pressefotograf. Han har haft sin egen freelancevirksomhed siden 1990 primært med base i Svendborg, hvor han skriver og fotograferer for en lang række dag- og fagblade, magasiner, virksomheder og offentlige institutioner. Han har foretaget adskillige reportagerejser rundt i hele verden, men særligt Mellemøsten og Arktis har været et tilbagevendende rejsemål.
I denne handy lommeguide får man beskrivelser af over 30 fiskearter, som holder til i ferskvand.Lommeguiden indeholder blandt andet information om levested, føde, størrelse, agn og redskaber samt fiskemetoder tilpasset den enkelte art.Man får oplysninger om standpladser, mindstemål, fiskerekorder, opbevaring og præservering af fiskefangsten, hvordan den enkelte fiskeart egner sig som mad, og i nogle tilfælde tips om tilberedningsmetoder. Derudover er der oplysninger om generelle fiskeregler for ferskvandsfisk i Danmark.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.