Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tegneserier og graphic novels i amerikansk / britisk stil

Her finder du spændende bøger om Tegneserier og graphic novels i amerikansk / britisk stil. Nedenfor er et flot udvalg af over 475 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Graphic novels og tegneserier skabt i amerikansk og britisk tradition.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bill Watterson
  151,95 kr.

 • af Marjane Satrapi
  184,95 kr.

  Verdens mest berømte graphic novel i ny udgave. Ny paperbackudgave i to bind af Marjane Satrapis begavede, humoristiske og gribende graphic novel, der har betaget og bevæget hele verden.

 • af Bill Watterson
  185,95 kr.

  Bind nr. 8 i den kronologiske genudgivelse.Stort bredt format med alle søndagssider i farver

 • af Bill Watterson
  151,95 kr.

  Sjette bind i den kronologiske samleudgave af Bill Wattersons verdensberømte tegneserie om drengen Steen og hans tøjtiger Stoffer. Steen & Stoffers publikum rækker langt ud over de normale tegneserielæsere, og den oprindelige udgave har været udsolgt og efterspurgt så længe, at denne helt nye udgivelsesrække fra starten har fundet mange både gamle og nye læsere.

 • af Bill Watterson
  151,95 kr.

  Femte bind i den kronologiske samleudgave af Bill Wattersons verdensberømte tegneserie om drengen Steen og hans tøjtiger Stoffer. Steen & Stoffers publikum rækker langt ud over de normale tegneserielæsere, og den oprindelige udgave har været udsolgt og efterspurgt så længe, at denne helt nye udgivelsesrække fra starten har fundet mange både gamle og nye læsere.

 • af Johan F. Krarup
  226,95 kr.

  Frank Laursen arbejder i udlændingestyrelsen. I en arbejdskultur præget af kage, fredagsøl og jovial kontorhygge, håndterer han både asylsager og familiesammenføringer. Frank træffer en række dårlige valg, og alt, alt for langsomt opdager han omfanget af sin deroute. STYRELSEN er en graphic novel om manipulation, korruption og om en blød, dansk mands umærkelige fortabelse.

 • af Marjane Satrapi
  184,95 kr.

  I 1984 sender Marjanes forældre den 15-årige rebelske pige ud af Iran for at skåne hende for fundamentalismens grusomheder og krigen mod Irak. Langt fra familie og venner indleder hun en ny tilværelse i Wien med alle teenageårenes fristelser og udfordringer, men til sidst må hun give efter for et voldsomt savn efter sit hjemland og rejse tilbage tilbage. Meget har imidlertid forandret sig, og Marjane føler sig fremmed i Iran. Hun forelsker sig og indleder kunststudier på universitetet i Teheran – men selv croquismodellerne skal posere fuldt tildækkede, og den altomfattende undertrykkelse og statsautoriserede chauvinisme får den unge kvinde til at sætte spørgsmålstegn ved alt. Persepolis: Teheran tur-retur er anden og sidste del af Marjane Satrapis prisvindende graphic novel om opvæksten under den islamiske revolution i Iran.

 • af Bill Watterson
  185,95 kr.

  Bind nr. 10 i den kronologiske genudgivelse.Stort bredt format med alle søndagssider i farver

 • af Bill Watterson
  185,95 kr.

  Bind nr. 9 i den kronologiske genudgivelse.Stort bredt format med alle søndagssider i farver

 • af Bill Watterson
  151,95 kr.

 • - Bind 001
  af Ian Fleming
  163,95 kr.

  James Bond, verdens mest berømte hemmelige agent har på sine verdensomspændende missioner begejstret publikum i over 60 år i bøger, på film og som tegneserie.Denne udgave indeholder de første 11 tegneserieudgaver af Ian Flemings oprindelige historier: "Casino Royale", "Live And Let Die", "Moonraker", Diamonds Are Forever", From Russia With Love", "Dr. No", "Goldfinger", "Risico", "From A View To A Kill", "For Your Eyes Only" og "Thunderball".

 • af Bill Watterson
  151,95 kr.

 • af Bill Watterson
  185,95 kr.

  Bind nr. 11 i den kronologiske genudgivelse.Stort bredt format med alle søndagssider i farver

 • af Tom King & Jorge Fornes
  248,95 - 317,95 kr.

  Rorschach is back. Whoever he is.It's been 35 years since Ozymandias dropped a giant interdimensional squid on New York City, killing thousands and destroying the public's trust in heroes once and for all. And since that time, one figure in a fedora, mask, and trench coat has become a divisive cultural icon. So what does it mean when Rorschach reappears as an assassin trying to kill a candidate running against President Robert Redford? Who is the man behind the mask, and why is he acting this way? It's up to one detective to uncover the true identity of this would-be killer--and it will take him into a web of conspiracies involving alien invasions, disgraced do-gooders, mystic visions, and yes, comic books. Writer Tom King joins forces with artist Jorge Fornés for a new miniseries that explores the mythic qualities of one of the most compelling characters from the bestselling graphic novel of all time, Watchmen.Collects Rorschach #1-12.

 • af Will Eisner
  199,95 kr.

  Hvis Gud kræver, at mennesker holder deres aftaler, kan man så ikke kræve det samme af Gud?Tegneserielegenden Will Eisners graphic novel fra 1978 udsendes i ny udgave.På den fiktive adresse Dropsie Avenue nr. 55 i New York-bydelen The Bronx lå der i 1930’erne en lejekaserne, der danner ramme om et lille mikrokosmos af alskens menneskelige skæbner og dramaer. Det er her, Frimme Hersh har fået nok af Gud, hvor viceværten går en grum skæbne i møde, hvor gårdsangeren kommer på sit livs eventyr og hvor familier hver sommer pakker kufferterne for at tage på landet væk fra storbyens larm og støv.Da Will Eisner i 1978 udsendte ”En kontrakt med Gud” på amerikansk, var det hans hensigt at forsøge sig med et værk i samme form som såkaldte seriøse romaner, og for at kunne det, ville han ikke udsende sit værk via et traditionelt tegneserieforlag, men et bogforlag, hvorfor han for at lokke kaldte sit værk en ”graphic novel”. Og som tegneserieskaberen og -teoretikeren Scott McClouds skriver i sit efterskrift, så ”opfandt ikke begrebet ”graphic novel” – det havde flydt rundt i nogle få år inden da – men alting gav mening, da han gav prædika­tet til En kontrakt med Gud. Størstedelen af amerikansk tegneseriekultur handlede om at genopgylpe superheltemainstreamen eller gøre oprør mod den, men her var der noget anderledes: en ærlig, personlig, kærligt udformet samling af historier om normale mennesker med rødder i forfatterens kulturelle historie og personlige oplevelser. Alle positive associationer som ordet ”novel” (roman) besad virkede skræddersyet til bogen (også selvom den faktisk var en antologi af fire sammenkoblede noveller).”

 • af Anne Mette Kærulf Lorentzen
  185,95 kr.

  Louise har alt.fire børn, et stort hus og en dejlig mand.Og lyst til kvinder.SKAMLEBBEN er historien om Louise, 41 år og 'homo med forsinkelse'. Om hendes spring fra kernefamiliens skød, ud af skabet.

 • af Lars Horneman
  184,95 kr.

  NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er et visuelt langdigt af Lars Horneman, der undersøger, hvad det vil sige at være et moderne menneske i København i dag. At være mand og alene. NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en løbetur i Frederiksberg Have, et skuldertræk når den gamle dranker i opgangen dør, en smerte over ikke at blive elsket tilbage. NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en tegnet stemme fra hverdagen, en afbildning af tiden, så vi kan se den gå. Lars Horneman (f. 1966) står bag en række børnebøger, billedbøger og tegneserier. Heriblandt børnebogsserien om ASTA og albumserien FRIDA. Med tegneserielangdigtet NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE går han nye veje. Med afsæt i egne livserfaringer og bevæbnet med lige dele tankeflugt og stærke tegninger giver Horneman et unikt bud på hverdagens og kærlighedens afgrunde og muligheder.

 • af Peter Snejbjerg, Michael Peinkofer & Jan Bratenstein
  145,95 kr.

  De to orkbrødre, Rammar og Balbok, drager afsted på den mission, de fik af troldmanden Rurak: At bryde ind i Shakara, elvernes hellige tempel, og stjæle det kort, der opbevares der! Først skal de dog lige undgå at blive ædt og hakket ihjel af diverse uhyrer, dværge og vilde barbarer. Og da de endelig når frem, venter der dem kun flere problemer. De har nemlig gjort regning uden Alannah, Shakaras ypperstepræstinde og kortets vogter!Udover orker, elvere, dværge, vilde barbarer og gnomer er der også to tyskere involveret i ORK-sagaen i form af Michael Peinkofer, hvis populære fantasyromaner Jan Bratenstein har omsat til tegneserieform, og en dansker i skikkelse af Peter Snejbjerg, der på bedste orkisk vis har tegnet ORK-sagaen og stået for farvelægningen. Peter Snejbjerg er netop lige blevet hædret med Claus Deleuran Prisen som Årets danske tegneserietegner 2018 for ORK-sagaen.

 • - Jeg blev født på kabel-tv, gift online og vil dø live på Periscope
  af G.B. Trudeau
  226,95 kr.

  Mike Doonesbury føler, at årene er ved at sætte sig. Er der egentlig nogen grund til at fantasere om fremtiden i hans alder? Hans kone, Kim, drømmer ellers i det skjulte om at blive gravid – og har forresten bestilt tid til Mike hos lægen, så han kan få tjekket sit modermærke på halsen i tide. Også Joanie, der nu er mormor til Alex’ og Leos tvillinger Eli og Danny, må gøre sig sine overvejelser som bedstemor og pensionist – magter hun at bidrage til endnu en valgkamp for Elizabeth Warren, nu hvor Donald Trump har gjort sit indtog på scenen? De yngre generationer har også deres spekulationer. Alex og Leo funderer over, om de er endt som curlingforældre, og om det er godt eller skidt. Sam skal på universitetet, men hvor fedt er det egentlig at gå på Walden ligesom hendes forældre, Boopsie og B.D.? Måske er den nye studie-app i premium-programmet med onlineundervisning under shoppeture og indbygget skulkefunktion trods alt ganske attraktiv? Jeff Redfern kæmper med skriveblokering – skal han opgive historierne om Røde Slyngel og tage et skodjob på Taco Bell med risiko for at blive genkendt og ende som et fænomen, en internetsensation der jagtes af tweens og udsættes for dødstrusler? En hel række af de medvirkende forsøger med større eller mindre held at navigere i den moderne, digitale verden. Hvad betyder mobiltelefoner for nærvær i omgang med andre? Kan poplegenden Jimmy Thudpucker overleve ved at servere sig selv døgnet rundt på sociale medier i stedet for at skrive musik? Mikes ekskone og Alex’ mor J.J. forbereder i god tid det sidste stykke performancekunst, hun vil opføre i sit liv: sin egen død, som hun har tænkt sig at livestreame fra et kamera på et hospice, så fans efterfølgende kan like videoen i årevis på YouTube. Hendes kæreste, Zeke, fatter bjælde og interesserer sig mere for at skrive sarkastiske tweets, og da han samtidig hader immigranter, var voldelig som barn og aldrig har haft et offentligt embede, er han måske kvalificeret til at blive USA’s præsident. DOONESBURY-albummene er udkommet på dansk siden 1982 og har normalt indeholdt dagstriberne – de enkeltstriber, der først har været trykt i amerikanske aviser på hverdage og i Danmark i dagbladet Information. I februar 2014 indstillede Garry Trudeau imidlertid udarbejdelsen af nye dagstriber, og han genoptager dem sandsynligvis ikke. Imidlertid er han fortsat med at fremstille den særlige søndagsversion siden da, og det er et udvalg af dem, vi har samlet her i bogen, som derfor udelukkende består af søndagssider – og endda i farver. En række søndagsversioner fra samme periode er allerede udgivet på dansk i bogen ”ENORM! 30 års Doonesbury” om Trump, og de er naturligvis ikke gentaget her i albummet. Så her er næsten 80 sider fra de sidste tre år, som aldrig før har været trykt på dansk.

 • af Dan Slott
  168,95 - 426,95 kr.

 • af Tom King
  357,95 kr.

  The Bat and the Cat's past, present, and future collide in a thrilling and romantic epic from the superstar team of writer Tom King and artist Clay Mann!Tom King returns to the rocky, romantic saga of Batman and Catwoman with his frequent collaborator, superstar artist Clay Mann! Echoing plot points from King's epic Batman run, this sweeping tale is told across three timelines: the past, when the Bat and the Cat first fell in love; the present, where their union is threatened by one of Batman's lost loves; and the future, where the couple have a happy life and legacy-including their daughter Helena, the Batwoman. As the story begins, after a long marriage, Bruce Wayne passes away-which frees Selina Kyle to settle an old score. At every stage of their relationship, Bruce and Selina have an unwelcome chaperone: The Joker! Oh, and that lost love of Bruce's? It's Andrea Beaumont, a.k.a. Phantasm. Just thought you'd want to know. This volume collects the entire series, including Batman/Catwoman #1-12 and the Batman/Catwoman Special.

 • af Melanie Gillman
  148,95 - 208,95 kr.

 • af Samira Ahmed
  128,95 kr.

 • af ITKZ
  138,95 kr.

  In this Mature-rated Boys' Love fantasy isekai that inspired an anime, there's nothing small about the love between a human and a titan prince!Senior Kouichi Mizuki is about to take his final exams and graduate from high school, when he suddenly finds himself in a world of titans. Not only is he no longer anywhere near home, but one of these giants, Prince Caius, has claimed Kouichi as his bride! Thanks to a disturbing, world-ending prophecy, the prince's upcoming nuptials cannot be with anyone of his world. Since Caius has no plans to send Kouichi back to earth, he is wholeheartedly set on taking Kouichi as his "wife"!Seven Seas' special print release of this Mature-rated favorite will feature the completely uncensored original art not available in other editions.

 • af Syougo Kinugasa
  138,95 kr.

  THIS ISLAND’S NO PARADISEThe special exam on an uninhabited island has begun! For two weeks, students will do their best to visit checkpoints and complete challenges to gain points with their groups. Well, except for Ayanokouji, who has opted to tackle this exam on his own… or has he? Nanase, a first-year student from Class D, breaks off from her own group and asks to tag along with him, but there doesn’t seem to be anything in it for her. Just what is this under-classman’s goal?

 • af Ed Brubaker
  904,95 kr.

  SLEEPER is the critically acclaimed graphic novel series written by Eisner Award-winner Ed Brubaker (Criminal, Deadenders, Captain America) and stylishly rendered by legendary artist Sean Phillips (Marvel Zombies. Criminal, Incognito).Agent Holden Carver is forced to live one day at a time in a deadly game of cat-and-mouse he plays with the leader of the secret criminal organization he has infiltrated while trying to elude detection.

 • af Geoff Johns & Tim Sheridan
  148,95 kr.

  The reality-shattering world of Flashpoint is back! Legendary DC writer Geoff Johns returns to the story he made famous in 2011, as the Flashpoint Batman searches for answers in a world that shouldn't exist!

 • af Ian Fleming
  64,95 kr.

  Die offizielle Adaption des Romans von Bond-Schöpfer Ian Fleming. Im französischen Royale-les-Eaux hat Bond den Auftrag, den rücksichtslosen SMERSch-Agenten Le Chiffre auszuschalten, indem er ihn am Baccara-Tisch ruiniert. Unterstützt wird er dabei von der so schönen wie undurchsichtigen Vesper Lynd und Felix Leiter, seinem Kollegen von der CIA. Aber der Plan geht nicht auf und so entwickelt sich eine halsbrecherische Jagd, bei der 007 alles aufs Spiel setzen muss. Nach 6 exklusiv für den Comic geschriebenen Stories über den Agenten mit der Lizenz zum Töten ist »Casino Royale« die erste Comic-Bearbeitung des Romans von Ian Fleming seit über 20 Jahren. Autor Van Jensen (»Green Lantern«) und Zeichner Dennis Calero (»X-Factor«) orientieren sich eng an der literarischen Vorlage und so kommen Leser in den Genuss des authentischen Bond wie sein Schöpfer ihn ersann.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.