Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Småbørn: tal og regning

Her finder du spændende bøger om Småbørn: tal og regning. Nedenfor er et flot udvalg af over 197 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - papbog med ikke-permanent pen
   
  108,95 kr.

  PAPBOG MED SIMPLE OPGAVER TIL DE MINDSTE – MED PEN, DER KAN TØRRES BORTSolid papbog, hvor barnet kan skrive, tegne, løse opgaver. Bagefter kan stregerne tørres bort, så bogen kan bruges igen.Bogen henvender sig til børnehavebørn og dem, der skal til at starte i skole. Den udvikler de motoriske færdigheder og forbereder blandt andet barnet på at lære at skrive selv.Masser af enkle, sjove og effektiver opgaver og øvelser.Bogen handler blandt andet om forskellen på små og store bogstaver, tal, farver og former – og forbereder barnet på nogle af de første ting, der kommer til at ske i børnehaveklassen.

 •  
  108,95 kr.

  Inspirér dit barn til at udvikle sit ordforråd og sine læseevner med denne underholdende ordbog, som er fuld af flotte billeder.Bogen rummer en lang række af de mest almindelige ord – både navneord, udsagnsord og tillægsord. Hver side opmuntrer barnet til at finde masser af ting, og hvert opslag er opdelt i spændende emner: Gå på opdagelse blandtde vilde dyr, rejs jorden rundt, skab din egen historie, besøg byen og bondegården, lær om farver, former og tal og meget mere! De enkle og sjove historier i bogen introducerer endnu flere nyttige ord og lærer barnet at skabe sine egne, små fortællinger.- Udviklet i samarbejde med læseeksperter- Til de yngste læsere og børn, der snart skal begynde at læse- De mange billeder og ord opmuntrer til sprogudvikling- Billeder med præcise beskrivelser forbedrer læse- og skrivefærdigheder

 • - papbog med ikke-permanent pen
   
  108,95 kr.

  PAPBOG MED SIMPLE OPGAVER TIL DE MINDSTE – MED PEN, DER KAN TØRRES BORTSkriv, tegn og visk ud!Denne aktivitetsbog kan bruges igen og igen! De simple opgaver gør det sjovt at lære at skrive og lege med tallene, og bogen bidrager til at give dit barn en god talforståelse og en bedre håndskrift.

 • - papbog med ikke-permanent pen og spiralryg
   
  99,95 kr.

  BOG MED SPIRALRYG FULD AF SIMPLE OPGAVER TIL DE MINDSTE – MED PEN, DER KAN TØRRES BORTDenne skriv og visk ud-bog er fuld af sjove opgaver, som barnet kan øve sig på igen og igen. Hyg jer med at skrive, tegne, regne og tælle. Lær klokken, og leg med former og farver. Nu bliver det sjovt at lære!

 •  
  129,95 kr.

  Inspirér dit barn til at udvikle sit ordforråd og sine læseevner med denne underholdende ordbog om verden, som er fuld af flotte billeder.Bogen rummer en lang række af de mest almindelige ord – både navneord, udsagnsord og tillægsord. Hver side opmuntrer barnet til at finde masser af ting, og hvert opslag er opdelt i spændende emner: Tag på opdagelse i rummet, besøg alverdens dyr og planter, lær om kroppen og vejret, rejs rundt i en masse transportmidler og meget mere!De enkle og sjove opslag i bogen introducerer alt det, man har brug for at vide om verden og lærer barnet en masse nyttige ord.- Udviklet i samarbejde med læseeksperter- Til de yngste læsere og børn, der snart skal begynde at læse- De mange billeder og ord opmuntrer til sprogudvikling- Billeder med præcise beskrivelser forbedrer læse- og skrivefærdigheder

 • - papbog med ikke-permanent pen og spiralryg
   
  92,95 kr.

  BOG MED SPIRALRYG MED SIMPLE OPGAVER – MED PEN, DER KAN TØRRES BORT.De simple øvelser, sjove opgaver og flotte billeder, der skal færdiggøres, gør det sjovt for dit barn at øve sin finmotorik og forbedre sin skriveteknik.

 • af Beatrix Potter
  99,95 kr.

  I denne fine gaveboks med fire lækre minibøger i pap bliver barnet introduceret for dyr, farver, tal og modsætninger. Bøgerne giver samtidig en god og enkel introduktion til Peter Kanin og alle hans venner. Med de yndigste illustrationer fra Beatrix Potter-universet.Fra ca. 12 mdr.

 • - bog med ikke-permanent pen
   
  77,95 kr.

  Leg med tal og simple regnestykker er vigtige for børns forståelse af matematik. Med tid og øvelse bliver resultaterne så velkendte, at vi genkender dem næsten uden at tænke over det. Bogen her byder på over 170 enkle regnestykker, der er udviklet til at træne barnets regnefærdigheder. Med hjælp fra talrækken øverst på hver side kan børnene lære at tælle - også baglæns.Siderne er laminerede og kan bruges igen og igen.Siderne kan tørres af med en serviet.Lad dit barn øve simple regnestykker hver dag.

 • - Spring ud i tal og former
  af Lotte Salling
  131,95 kr.

  I Tal-atlet lærer du tal og former at kende med hele kroppen! Hvert tal og form vises med en lille remse og ideer til, hvordan man kan forme det med sin krop. På den måde arbejder det sproglige og det kropslige sammen i et optimalt møde mellem alle sanser. Tal og former kan også dannes af flere børn sammen, så det bliver en endnu sjovere og social aktivitet at lære nye tal og former at kende.Bogen er farverigt og underholdende illustreret af Dina Gellert.Bogen er en opfølger til Alfabet-atlet.Fra ca. 4 år

 • af Ryan T. Higgins
  68,95 kr.

  Lær at tælle med den gnavne bjørn Boris I denne skønne papbog skal de små være med til at tælle den gnavne bjørn Boris' venner (helt op til 10), selvom Boris ikke vil have venner. Han vil bare være i fred. Men alle elsker Boris, selvom Boris lader, som om han ikke elsker alle. Især ikke når de holder en stor fest for ham.Papbogen er forsynet med farverige, sjove illustrationer, der underbygger den enkle tekst, så barnet hurtigt kan overskue siden, og alle kan få sig et lille grin med på vejen. Fra ca. 2 år Billedbøger om Boris:Da Boris fik gæslingerHotel BorisBoris flytter! Papbøger om Boris:1 gnaven BorisHvor er Boris?

 •  
  79,95 kr.

  10 fotografiske papbøger samlet i en stor, flot bogkasse med velcro-lukning.Lær om farver, tal, størrelser, lyde og modsætninger sammen med de sødeste kæledyr, gårdens dyr og de vilde dyr fra savannen. Ti små og solide papbøger introducerer barnet for kendte ord og begreber via flotte billeder og små opgaver, som barnet kan løse. Når barnet er færdig med bøgerne, fungerer bogkassen som puslespil, hvor bøgerne skal lægges rigtigt på plads.

 •  
  56,95 kr.

  Prik til prik 1-100 er en sjov aktivitetsbog til børn i førskolealderen. De sjove opgaver lærer barnet om tallene fra 1-100, og træner samtidig barnets finmotorik, skrivebevægelser og logiske sans. Flere titler i serien: Prik til prik 1-10, Lær alfabetet med prik til prik

 • af Drew Daywalt
  68,95 kr.

  Papbog til de mindste om tal og farver. Oliver Jeffers og Drew Daywalt har skabt et fantastisk univers, hvor man lærer om tallene, mens man hjælper drengen Viktor med at finde alle sine farvekridt, som pludseligt er blevet væk.Det 1. farvekridt er Lilla farvekridt, som lige minder os om, at man skal huske at farve inden for stregerne. Det 7. farvekridt vi finder er Blåt farvekridt, som er blevet helt udmattet, fordi det er Viktors yndlingsfarve og derfor bliver brugt aaaalt for meget.Fra ca. 2 år

 •  
  51,95 kr.

  Aktivitetshæfte hvor specielt piger kan løse sjove opgaver med Bella, Sara og deres magiske venner. Bogens indhold giver god underholdning og sjov læring til alle piger, der elsker søde heste, magiske enhjørringe og Bella Sara.

 • af Hergé
  103,95 kr.

  Gå på opdagelse i Tintins spændende verden og lær, hvad transportmidlerne hedder.For første gang nogen sinde fås Tintin nu som pegebøger til mindre børn i fire titler, der giver mulighed for at lære om tal, dyr, farver og transportmidler på en indbydende måde, der vil tiltale de alleryngste – men uden tvivl også alle andre aldersklasser, der selv er vokset op med Tintins oplevelser. Bøgerne er trykt på kraftigt papir og solidt indbundet i et delikat design, der er helt i overensstemmelse med Hergés verdensberømte ”klare streg” og afstemte farveholdning.

 • af William Morris
  82,95 kr.

  Learn first numbers with William Morris' iconic designs in this beautifully illustrated board book. Starting with one tree and ending with ten butterflies, this is a stylish introduction to counting for very young children - the perfect gift for art and design-loving parents. Published in association with the V&A Museum, your purchase helps the V&A to enrich people's lives as the world's leading museum of art and design.

 • af Georgie Taylor
  98,95 kr.

 • af Katie Poukey
  151,95 kr.

 • af &2381, &234, &2344, mfl.
  111,95 kr.

 • af Rich Gomez
  121,95 - 182,95 kr.

 • af A. D. Lawrence
  141,95 kr.

 • af Alastair Chisholm
  82,95 - 128,95 kr.

 • af Sarit S Peleg
  141,95 - 270,95 kr.

  From an early age, young children are exposed to numbers in all sorts of situations. In kindergarten, the teacher might count the number of children present during circle time.And when it's someone's birthday, everyone alwaysCounts the number of candles on the cake. When preparing a meal at home, you're probably counting the number of potatoes and chicken drumsticks that you put onto the baking pan. Counting is an essential skill that we use all the time without even realizing it! We are exposed to digits everywhere we go. They're on street signs, in store windows, on elevator buttons, and at the doors of buildings.In "Zoe's Book of Numbers," children are given a fun and experiential way to understand the meanings behind digits. Through engaging activities and colorful illustrations, kids join Zoe and learn how to explore and learn in our daily activities. By the end of the book, they will have a much better understanding of what all those digits represent. So join Zoe on her exciting adventure and learn all about numbers!

 • af Laurie Friedman
  90,95 kr.

 • af Huw Lewis Jones
  90,95 - 128,95 kr.

 • af Words&Pictures
  111,95 kr.

 • af Emma Low & Mary Wood
  388,95 kr.

  From ratio snap to the pie chart game, these games help learners to develop their understanding of maths concepts. The book is arranged into 'Number', 'Geometry and measure', and 'Statistics and probability' with clear links to the Cambridge Primary Mathematics learning objectives so you can easily see how they support the curriculum framework. You'll find all the games boards and games cards, templates and record sheets you need for each activity in this book. These can also be downloaded in the accompanying digital version.

 • af Gary Edward Gedall & Greco Arts
  155,95 - 170,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.