Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Småbørn: mennesker som hjælper os

Her finder du spændende bøger om Småbørn: mennesker som hjælper os. Nedenfor er et flot udvalg af over 26 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Forskellige erhverv som læger, lærere, sygeplejersker, brandmænd, postmænd.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
 • (26)
Format
 • (13)
 • (7)
 • (5)
 • (1)
Sprog
 • (26)
Pris
DKK
Serie
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (5)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Glade tænder giver glade børn 0-5 år
  af Carina Løvstad
  201,95 kr.

  Mange forældre synes, det er svært at komme i mål med tandbørstningen. Det vil Carina Løvstad råde bod på. Hver dag deler hun viden og gode råd i sit job som tandplejer og via platformen SMÅ BISSER, og nu har hun samlet det hele i en bog, der skal hjælpe forældre med at passe godt på tænderne hos de 0-5-årige.’SMÅ BISSER – Glade tænder giver glade børn’ rummer al den viden småbørnsforældre har brug for sammen med konkrete råd og redskaber, som Carina Løvstad bruger i sin hverdag – og på sine egne børn. Leg og læring er i fokus, når hun foreslår nye børste-stillinger, børstesange og på et mere overordnet plan fortæller, hvordan tandbørstning finder en naturlig plads i børnefamiliens travle hverdag.Bogen er tænkt som en håndbog, der kan læses fra start til slut eller bruges som opslagsværk. Målet er at fjerne tvivlen, så forældre ikke længere skal spørge sig selv, om de børster rigtigt, grundigt nok – eller om de giver for hurtigt op. Carina Løvstad har både erfaring fra arbejde i børne- og ungdomstandplejen samt privat tandpleje. I 2016 startede hun platformen SMÅ BISSER, hvor hun rådgiver om forebyggende tandpleje og tilbyder foredrag og kurser til forældre. Hun har desuden bidraget til en række magasiner bl.a. Helse, Alt.dk og Danske Tandplejeres fagblad.

 •  
  110,95 kr.

  Flot papbogsformat. Postmand kommer ud for mange sjove ting i Grønnedal. Kom med på nye eventyr.

 • af Sandra Grimm
  363,95 kr.

  Der er meget at lære om biler, lastbiler, fejemaskiner og andre store maskiner, som vi tager til hjælp i byen, på motorvejene, på byggepladserne og i landbruget. Med denne bog i hånden har man et godt udgangspunkt for samtale om færdselsregler, vejskilte, politi og trafik. Måske lærer man nogle nye ord og får svar på spørgsmål som: Hvad er en slamsluger? Hvad betyder vigepligt, eller hvad er en trafiklegeplads?

 •  
  111,95 kr.

  Flot papbogsformat. Kom med Brandmand Sam ud på spændende oplevelser!

 • af Pierre Bailly & Céline Fraipont
  78,95 kr.

  Lille Kvast er forkølet, men havner heldigvis på et hospital, der bestyres af de fjollede siamesiske læger Bank og Bonk.Serien om Lille Kvast er en charmerende billedbogstegneserie for de mindste. Den er uden ord, og skabt til de helt små læsere, der allerede i treårs-alderen kan “læse” historierne selv. Alle historierne er både fulde af elementer, som børnene kender fra deres egen hverdag og af fabulerende eventyr. Tegningerne er sjove, letaflæselige, farvestrålende og i en meget børnevenlig streg. ♥♥♥♥“De alleryngste har længe udelukkende haft pege- og andre billedbøger at ty til, men ikke egnet læsestof i serieform … Nu lysner det imidlertid: “Lille Kvast” er en fransk serie for de 3-6-årige, der endnu ikke kan læse – og alligevel kan de læse den selv!”- Politiken "Disse serier er fortalt fra hjertet og kan efter denne (højt)læsers vurdering ikke andet end besnære store som små." - Information ★★★★★ "Herhjemme var bøgerne et øjeblikkeligt hit. Både for den 4-årige og den 6-årige. Og første reaktion hos dem begge var simpelthen at fortælle historierne højt for sig selv og for mig. Det er vist lige præcis det, der var forfatternes intention." - bornenesboger.dk "Her i huset er de to første bind læst og læst – og nydt. For når min treårige datter selv går hen på bogreolen og piller bøgerne ud, er det vel et tegn på, at formålet med dem er nået." - Kulturkapellet.dk "Det emmer simpelthen af tværgenerationel hygge! (...) Til alle jer, der har unger eller børnebørn parate til at tage springet fra “Jeppes sut” og videre ud i verdenslitteraturen: Få for alt i verden fat på albummene med Lille Kvast!"- Nummer9.dk - Magasin for tegneserier "Tegneserierne med Kvast indeholder overraskende meget og kan være en vej til at børn forbinder læsning med leg. " - Bogblogger.dk "Fine, små tegneserier for de mindste. Og det er ikke en sætning, man får lov til at skrive tit." - Lektørudtalelsen“Lille Kvast vil være motiverende for læselysten, men så afgjort også et nyttigt værktøj, når børn skal opøve og styrke deres sproglige færdigheder. Her er fortælleglæden essentielt – og dét sætter tegneserien om noget fokus på.“- Sjovforborn.dk "Hvis du kender nogen, der gerne vil starte tidligt, kan du stikke dem Pierre Bailly og Céline Fraiponts Lille Kvast serie. Det er tegneserier uden ord, men spændingen og det gode humør er i top." - Litteratursiden.dk

 • af Pierre Bailly & Céline Fraipont
  78,95 kr.

  Lille Kvast havner på en paradisisk tropeø, hvor han sammen med sin nye piratveninde og hendes papegøje skal finde en skat. Nu kan de helt små læse selv! Serien om Lille Kvast er en charmerende billedbogstegneserie for de mindste. Den er uden ord, og skabt til de helt små læsere, der allerede i treårs-alderen kan “læse” historierne selv. Alle historierne er både fulde af elementer, som børnene kender fra deres egen hverdag og af fabulerende eventyr. Tegningerne er sjove, letaflæselige, farvestrålende og i en meget børnevenlig streg. ♥♥♥♥“De alleryngste har længe udelukkende haft pege- og andre billedbøger at ty til, men ikke egnet læsestof i serieform … Nu lysner det imidlertid: “Lille Kvast” er en fransk serie for de 3-6-årige, der endnu ikke kan læse – og alligevel kan de læse den selv!”- Politiken "Disse serier er fortalt fra hjertet og kan efter denne (højt)læsers vurdering ikke andet end besnære store som små." - Information ★★★★★ "Herhjemme var bøgerne et øjeblikkeligt hit. Både for den 4-årige og den 6-årige. Og første reaktion hos dem begge var simpelthen at fortælle historierne højt for sig selv og for mig. Det er vist lige præcis det, der var forfatternes intention." - bornenesboger.dk "Her i huset er de to første bind læst og læst – og nydt. For når min treårige datter selv går hen på bogreolen og piller bøgerne ud, er det vel et tegn på, at formålet med dem er nået." - Kulturkapellet.dk "Det emmer simpelthen af tværgenerationel hygge! (...) Til alle jer, der har unger eller børnebørn parate til at tage springet fra “Jeppes sut” og videre ud i verdenslitteraturen: Få for alt i verden fat på albummene med Lille Kvast!"- Nummer9.dk - Magasin for tegneserier "Tegneserierne med Kvast indeholder overraskende meget og kan være en vej til at børn forbinder læsning med leg. " - Bogblogger.dk "Fine, små tegneserier for de mindste. Og det er ikke en sætning, man får lov til at skrive tit." - Lektørudtalelsen“Lille Kvast vil være motiverende for læselysten, men så afgjort også et nyttigt værktøj, når børn skal opøve og styrke deres sproglige færdigheder. Her er fortælleglæden essentielt – og dét sætter tegneserien om noget fokus på.“ - Sjovforborn.dk "Hvis du kender nogen, der gerne vil starte tidligt, kan du stikke dem Pierre Bailly og Céline Fraiponts Lille Kvast serie. Det er tegneserier uden ord, men spændingen og det gode humør er i top." - Litteratursiden.dk

 • af Ross Montgomery
  363,95 kr.

  Sjov historie om en gruppe lærere, som skal hjem og tager en genvej gennem skoven, som viser sig at være fuld af monstre, der en for en decimerer flokken. Teksten på rimede vers er bygget op over sangen om "10 små cyklister".Læs - eller syng - historien og få børnene med på omkvædet:"Der var ti, der var ni, der var otte, der var syv, der var seks, som tog på job.Der var fem, der var fire, der var tre, der var to, der var én, som sagde stop!"Sjov og anderledes bog om at være lærer for en flok vilde monstre (børn?) og kræve, at de gør, som der bliver sagt. Bogen lægger på en afvæbnende måde op til samtale om at opføre sig ordentligt og vise andre og deres arbejde behørig respekt.

 • af Ralf Butschkow
  363,95 kr.

  Steffen elsker fodbold. Det gør hans træner, Nikolaj, som selv har spillet som professionel, også. Han har taget nogle kurser for at få en trænerlicens, og nu arbejder han som træner. Siden Steffens hold fik Nikolaj, er de blevet bedre og bedre. Steffen kan se, at det betyder meget, hvem træneren er, og tænker, at sådan et job gad han godt have engang.I serien 'Læs og jobs' præsenteres job og arbejdsplads af et barn, der kender én i faget og får lov at komme med på arbejde. Dermed forklares jobbet i grove træk i billede og tekst, hyppigt i form af dialog. Serien henvender sig til større børn, som vil vide lidt om forskellige erhverv, men kan også bruges af yngre børn med interesse for emnet. Det er karakteristisk for serien, at man kommer vidt omkring. 'Jeg kender en skraldemand' handler f.eks. også om miljø og affaldssortering, mens 'Jeg kender en sangerinde' tilsvarende fortæller om andre jobs på teatret som scenograf, regissør, instruktør mv.

 • af Guido Van Genechten
  326,95 kr.

  Jeg passer på dig.Jeg giver dig mad, jeg trøster dig, og jeg putter dig.En sød og solid papbog med farverige illustrationer til de yngste læsere. Om kærlighed til dem, der er mindre end en selv.

 • - En sjov bog med vinduer og overraskelser!
   
  92,95 kr.

  Jens Hansens sjove bondegård ... og på den gård, der var en hest - en hest, som danser ballet, en gris, som maler, og en ko, som viser teater!Kig ind ad vinduerne og se, hvad alle de skøre dyr på Jens Hansens bondegård har fundet på ...

 • af Kathleen Amant
  326,95 kr.

  Velkommen i Annas børnehave!I denne serie følger vi Anna og alle hendes venner i børnehaven, mens de opdager nye ting og har det sjovt sammen.Juhu! I dag skal Annas børnehave lave gymnastik. De klatrer, kravler, hopper og kaster med bolde. Det er sjovt at lave gymnastik. Så sjovt, at Anna bliver en lille smule træt ...En genkendelig historie om hverdagen i en børnehave og om at dyrke gymnastik.Til børn fra 3 år og op.

 • af Johan Anderblad
  363,95 kr.

 • af Ralf Butschkow
  363,95 kr.

  Anna kender en dyrlæge, som hedder Dorthe. Dorthe har en dyreklinik, hvor Anna sommetider kommer med sin kanin for at få den vaccineret og for at få klippet dens kløer. Dorthe har altid travlt og der sidder som regel nogen i venteværelset sammen med deres hunde, katte eller andre kæledyr. Men Dorthe tager sig ikke kun af små dyr. Når det er en hest, en ko eller måske en elefant fra et omrejsende cirkus, der skal behandles, tager hun ud til dem. Anna synes, at Dorthes arbejde er helt vildt spændende, og hun er sikker på, at hun også vil være dyrlæge engang.

 • af Ralf Butschkow
  363,95 kr.

  Kasper får lov at komme med Frede, som er lokofører, på arbejde, se førerkabinen i IC3 toget og køre i et lille diesellokomotiv på rangerterrænet. Han lærer noget om sporskifte, signaler og forskellige togtyper. Kasper elsker også livet på banegården, som emmer af folks forventning til at rejse, opleve noget andet og møde nye mennesker.

 • af Liesbet Slegers
  314,95 kr.

  Nanna skal til tandlægen i dag.Tandlægen holder øje med, at hendes tænder er sunde og stærke.Nanna har taget sin krammekanin med. Den vil også prøve at sidde i tandlægens stol."Du er sørme god til at børste tænder!" siger tandlægen. En informativ billedbog om et besøg ved tandlægen.Til børn på 24 måneder og op.

 • af Kathleen Amant
  314,95 kr.

  Velkommen i Annas børnehave!I denne serie følger vi Anna og alle hendes venner i børnehaven, mens de opdager nye ting og har det sjovt sammen. Det er snart påske, og Kirsten tager børnehavebørnene med hen i parken. De skal nemlig på påskeskattejagt og finde alle de flotte æg, der ligger gemt der."I må lægge tre æg i jeres kurv," siger Kirsten. "Men spis dem ikke endnu!"De fine æg er lavet af chokolade, og Anna og Ella er meget sultne ... En sød og genkendelig historie om livet i børnehaven. For børn fra 3 år og op.

 • af Kathleen Amant
  314,95 kr.

  Anna skal besøge sin oldefar på plejehjemmet. Her møder hun nogle af de andre gamle mennesker og nogle af de folk, der arbejder der. Anna laver gymnastik med oldefar og spiser is sammen med ham i cafeteriet. Det er hyggeligt at være på besøg hos oldefar! Anna besøger plejehjemmet er en lærerig bog om, hvordan det er at besøge et plejehjem. Bogen fortæller lidt om, hvad børnene kan forvente på et plejehjem og sammen med gamle mennesker. De farverige illustrationer lægger op til samtale om plejehjemmet, og historien kan nemt sammenlignes med barnets egen hverdag. For småbørn på 30 måneder og op med fokus på barnets omverden.

 • af Jörg Mühle
  65,95 kr.

  Lille Kanin er faldet. Det gør ondt! Kan du trøste ham? Lille Kanin står sig, og det gør ondt. Det bløder faktisk, så han må have plaster på. Det hjælper også, når man aer ham. Og så bliver han klar til at lege igen. “Stakkels Lille Kanin” er en sød, interaktiv børn for små børn om at slå sig – og om at blive klar til at lege igen. Dette er tredje bog om Lille Kanin – tidligere er udkommet “Lille Kanin skal i bad” og “Vil du nusse mine ører?”

 • af Johan Anderblad
  363,95 kr.

  Lasse tænker på dengang han og mor kørte med toget for at besøge mormor. Det kan han ikke rigtig få ud af tankerne, nu hvor han skal sove. Ved hans mor noget om tog? Ja, det gør hun da. Tro det eller ej - hun har faktisk været togfører engang. Den historie får Lasse at falde i søvn på. Underholdende fakta om lokomotiver, vogne og trafik med en mor i 'helterollen'

 • af Kathleen Amant
  314,95 kr.

  Anna skal med sin bedstefar på udflugt. De cykler hen til parken, hvor bedstefar lærer Anna at fløjte ligesom fuglene. De fodrer ænder, og Anna aer en blød kat. Anna har en rigtig dejlig dag med sin bedstefar, og hun får lov til at gynge vildt højt, og hun balancerer på træstubbe helt uden at falde – og så spiser hun en stor isvaffel! Alt i alt har Anna en suveræn dag, fordi bedstefar leger med hende og hjælper hende, når hun har brug for en støttende hånd. Anna og bedstefar på udflugt er skrevet og illustreret af den belgiske børnebogsforfatter Kathleen Amant. Bogens sider er kraftige og spækket med flotte, karismatiske illustrationer i klare farver. Denne herlige billedbog henvender sig til småbørn fra 3 år og opefter. Turbine har udgivet flere billedbøger for småbørn og deres forældre af Kathleen Amant, som handler om gode såvel som dårlige dage – de rare følelser og de mindre rare følelser, som vi alle skal lære at takle fra barns ben af.

 • af Ralf Butschkow
  363,95 kr.

  Oscar elsker musik. Det gør hans overbo Sanne også. Hun lever faktisk af at synge og er ansat på det store gamle teater i byen som operasangerinde. En dag får Oscar lov til at komme med hende på arbejde og se, hvordan hun øver sig, prøver kostumer, bliver sminket og optræder. Han hilser også på hendes kolleger: musikere, dansere, instruktører, scenografer, regissører, sceneteknikere og andre, som arbejder med forskellige spændende ting på teatret. Læs om, hvordan det er at arbejde som sanger og være ansat på et teater

 •  
  92,95 kr.

  En leporello med en træ ambulance, når bogen foldes ud afsløres et landskab, hvor ambulancen kan rejse igennem, mens man leger og lærer mere.

 • af Johan Anderblad
  363,95 kr.

  Lasse har hørt en politibil for fuld udrykning i dag. Det kan han ikke rigtig få ud af tankerne, nu hvor han skal sove. Ved hans mor noget om politiet? Ja, det gør hun da. Tro det eller ej – hun har faktisk også været politibetjent engang og kørt ’radiovogn’. Den historie får Lasse at falde i søvn på. Underholdende fakta om politibiler og udrykning, med en mor i ’helterollen’.

 • af Ines Dora Afflerbach
  363,95 kr.

  Pia kender Clara, som er uddannet farmaceut og har et apotek. Hun får lov til at komme på besøg på apoteket og se, hvad arbejdet går ud på ud over at ekspedere kunderne, som køber alt fra solcreme og babysutter til medicin på recept fra en læge. Nogle medikamenter fremstiller apotekeren selv, mens andre varer skal bestilles. Der skal også laves regnskab og pyntes vindue. Alle ansatte på et apotek ved en masse om, hvordan man fremstiller lægemidler, og er uddannet enten som farmaceuter eller farmakonomer. For at arbejde på et apotek skal man have en af de uddannelser

 • af Ralf Butschkow
  363,95 kr.

  Lone elsker bøger og ved ikke noget bedre end at læse. Hun synes, det må være verdens bedste job at arbejde med bøger og fortælle andre, hvad de handler om. Lone forestiller sig at komme til at arbejde på et bibliotek eller i en boghandel. Faktisk kender hun en, som hedder Katja, som har en boghandel. En dag, hvor Lone skal bruge en bog til en gave, er hun i lang tid i boghandelen og hører om, hvordan det er at arbejde der, og hvad jobbet som boghandler indebærer – ud over at læse bøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.