Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Småbørn: Transportmidler

Her finder du spændende bøger om Småbørn: Transportmidler. Nedenfor er et flot udvalg af over 97 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bøger om skibe, fly, tog, lastbiler, biler, cykler, busser og andre køretøjer.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  77,95 kr.

  Titel: Mine første 100 maskiner, Forfatter: , Udgivelsesår: 2021-05-15, Forlægger: Carlsen, Sprog: dan

 • - med 35 lyde
   
  153,95 kr.

  Dykker ned i den fascinerende verden af køretøjer med 'Min store lydbog med køretøjer'. Udgivet af Forlaget Bolden i 2022, denne bog er en skattekiste af viden og opdagelse. Uden en angivet forfatter, denne bog er et vidnesbyrd om Forlaget Boldens engagement i at bringe kvalitetsindhold til læsere. Denne bog er en stor tilføjelse til enhver bogsamling, der søger at berige sin viden om køretøjer. Med sin dybdegående udforskning af forskellige køretøjer, er denne bog en ideel læsning for dem, der er nysgerrige efter at lære mere om emnet. Forlaget Bolden har gjort et fantastisk stykke arbejde med at kurere og præsentere information på en letforståelig og engagerende måde. Gør dig klar til en spændende rejse gennem verden af køretøjer med 'Min store lydbog med køretøjer'.

 •  
  127,95 kr.

  Brumme! Skramle! Rumle! Rasle!Løft flapperne, og lyt til de larmende gravkøer, lastbiler, vejtromler og kraner, når de arbejder på byggepladsen.- Udvikler det lille barns glæde ved bøger og læsning.- Gemmelegsfunktionen opmuntrer til nysgerrighed.- Sød højtlæsningstekst stimulerer sprogudviklingen.

 •  
  127,95 kr.

  Gå på opdagelse i maskinernes verden. Her er 100 farverige maskiner inddelt i forskellige temaer.

 •  
  134,95 kr.

  I den populære papbogs-serie 199 kan du i 199 TING PÅ VEJEN finde alverdens seje køretøjer.De kraftige papsider kan klare mange timers søg-og-finde-leg efter fx. cykler, biler, kraner, monstertrucks, sporvogne, traktorer m.fl.Køretøjerne er opdelt i emner: LASTBILER I BYEN, PÅ BONDEGÅRDEN, PÅ BYGGEPLADSEN, UDRYKNINGSKØRETØJER osv.Andre titler i 199-serien:199 ting i naturen199 dinosaurer og andre forhistoriske dyr199 store maskiner199 ting på bondegården199 flag199 smådyr

 • af Knut Næsheim
  117,95 kr.

  Fantus og maskinerne er en spændende bog skrevet af den talentfulde forfatter Knut Næsheim. Denne bog, der blev udgivet den 30. maj 2022, tager læseren med på en fantastisk rejse gennem en verden af maskiner og teknologi. Bogen er en blanding af eventyr og science fiction, der vil holde dig fanget fra første til sidste side. Forlaget Bolden har gjort et fantastisk stykke arbejde med at bringe denne historie til live. Hvis du er på udkig efter en bog, der kan underholde og udfordre din fantasi, så er 'Fantus og maskinerne' det perfekte valg for dig.

 • - Med lyd
  af Sam Taplin
  186,95 kr.

  SÅDAN LYDER TRAFIKTryk på knapperne, og hør masser af lyde fra forskellige køretøjer, maskiner, både og fly, mens du kigger på de flotte farverige billeder.Bogen giver små læsere mulighed for at sætte navn på forskellige køretøjer og lyde, som de hører omkring sig.Skøn illustreret papbog med masser af sjove lyde.I samme serie:Sådan lyder bondegårdenSådan lyder vilde dyrSådan lyder dyr i zooSådan lyder der i skoven

 •  
  197,95 kr.

  Tag på tur til lands, til vands og i luften med Gurli Gris!Læs den sjove og interaktive Gurli Gris-historie, og hjælp Gurli og hendes familie med at køre i bil, flyve i helikopter og styre Bedstefar Gris’ båd. Med 13 fantastiske lyde er der timevis af underholdning i denne bog! Grib rattet, start motoren, og lad eventyret begynde!

 • af Dawn Sirett
  127,95 kr.

  Kan du hjælpe Flora og Frede med at finde de store maskiner og søde dyr, der gemmer sig under flapperne? Bogens sjove og overraskende pop op-figurer medvirker til at udvikle barnets hukommelse og fantasi, og de styrker interaktionen mellem barn og voksen. Glæd dig til søde overraskelser, lærerige historier og gode stunder for dig og dit barn!

 •  
  127,95 kr.

  Sæt navn på de flotte køretøjer, skibe og fly, som siger tøf‚ dyt og wruuum! Lad din baby gå på opdagelse i denne farverige og holdbare bog, som stimulerer sanserne og den tidlige sprogudvikling. Sæt navn på de mange billeder, og udforsk de bløde, glatte, rillede og skinnende teksturer.- Fra 0 år- Stimulerer sanserne- Styrker motoriske evner

 • af Clare Lloyd
  127,95 kr.

  Kan du finde alle de søde bondegårdsdyr, som gemmer sig under flapperne? Pas på, måske popper de lige pludselig frem!Bogens sjove og overraskende pop op-figurer medvirker til at udvikle barnets hukommelse og fantasi, og de styrker interaktionen mellem barn og voksen. Glæd dig til overraskelser, lærerige historier og gode stunder for dig og dit barn!

 • af Clare Lloyd
  127,95 kr.

  Kan du finde Bamse Bjørn og hans venner, som gemmer sig under flapperne? Pas på, måske popper de lige pludselig frem!Bogens sjove og overraskende pop op-figurer medvirker til at udvikle barnets hukommelse og fantasi, og de styrker interaktionen mellem barn og voksen. Glæd dig til søde overraskelser, lærerige historier og gode stunder for dig og dit barn!

 • - Tryk og lyt - og tag med på tur!
   
  87,95 kr.

  Start motoren og tag med den travle traktor på tur

 •  
  88,94 kr.

  Kig ind! Tag på opdagelse i på bondegården i denne søde bog med masser af illustrationer og sjove flapper.

 •  
  77,95 kr.

  Solid papbog i godt format til små hænder. Kig på de flotte fotos af de store, fascinerende dinosaurer, og lær ord.Fra ca. 6 mdr.I samme serie:Mine første ord om bondegårdenMine første 100 ordMine første 100 dyrMine første 100 maskiner

 •  
  147,95 kr.

  Er du tosset med biler? Drømmer du om maskiner? Så tag med på tur gennem denne bog, og opdag hundredvis af ting med hjul. Så er der afgang!Gør dig klar til at læse om kæmpestore dæk, drønhurtige biler, neonfarvede lastbiler, og læs en masse sjove facts om køretøjer. Gå på opdagelse i bogen, og find utallige spændende detaljer om køretøjer på hver eneste side. Det er en perfekt bog, som bilglade læsere kan nyde igen og igen.

 •  
  127,95 kr.

  Hvordan lyder alle maskinerne på byggepladsen?Rør ved dem og hør lydene! Med flotte rør-og-føl-effekter og ægte lyde fra byggepladsens store maskiner

 •  
  127,95 kr.

  Køretøjer og maskiner findes overalt! Bogen her tager dig med på en rejse mellem himmel og hav, fra byens travle centrum til landskabets åbne marker, langs veje og togbaner - og alt sammen i tre dimensioner!En dekorativ og anderledes pop op-bog, der kan stå fremme og pynte på ethvert børneværelse.Fra ca. 2 årI samme serie:Dyr fra hele verdenÅrets 12 månederDinosaurer

 •  
  87,95 kr.

  Min første tykke køretøjsordbogFor små børn er verden spændende og kæmpestor.Alting skal opdages og kaldes ved navn.De mange forskellige temaopdelte sider i denne farvestrålende ordbog byder på timevis af lærerig underholdning.Sådan bliver den sproglige udvikling gjort til en leg!

 •  
  127,95 kr.

  De farvestrålende billeder og holdbare brikker gør det sjovt for de mindste at lære om biler, både og andre ting, der kan køre, sejle og flyve. Tal om navne og farver, og lad den lille øve sin finmotorik ved at placere brikkerne i de rigtige huller.

 •  
  67,95 kr.

  Kig på de fine illustrationer, løft de solide flapper, og tal om, hvad der gemmer sig. Det gode format gør denne papbog oplagt til små hænder og sprogstimulering.Baby elsker er en papbogsserie udviklet til de allermindste og ...? er god til ordindlæring.? udvikler babys motorik.? træner babys hukommelse.Fra ca. 6 mdr.I samme serie:Baby elsker MASKINER

 •  
  117,95 kr.

  Flot indbundet papbog. Hjælp dit barn med at lære navnene og kendetegnene på de mange forskellige køretøjer. Denne flotte pegebog indeholder over 100 billeder af køretøjer i alle størrelser, farver og former.I samme serie findes "100 første ord" og "100 første dyr".

 •  
  127,95 kr.

  Solid papbog med indbygget lyd. Når man løfter flapperne, kan man høre de sjove lyde fra bondegårdens dyr og maskiner i denne farvestrålende og underholdende bog til de mindste.Den søde højtlæsningstekst stimulerer sprogudviklingen hos de mindste. Gemmelegsfunktionen (... titte-titte-bøh! ...) opmuntrer til nysgerrighed. Og bogen udvikler på en sjov måde det lille barns glæde ved bøger og læsning.

 •  
  47,95 kr.

  Sjovt aktivitetshæfte hvor børnene kan løse simple opgaver med Thomas og vennerne. Bogens indhold giver god underholdning og let læring til børn, der elsker Thomas og alle hans venner på øen Sodor.

 • af Lena Nicolajsen
  147,95 kr.

  "Hvad er det?"-bøgerne stimulerer barnets sprog og dets forståelse af former og farver - på en sjov måde! Sammen med vennerne Ræv, Pindsvin og Elefant lærer barnet om farver og grundformer og om, hvordan de kan sættes sammen og danne nye, spændende figurer.

 • af Sabine Lemire
  355,95 kr.

  Racercyklen Tommy kan bare det der med at cykle hurtigt og se godt ud. Han drøner derudad, men desværre er han ikke den eneste cyklist på cykelstierne. Der er cyklevogne, jernkrikker, væltepetere og børnecykler, der slingrer.Men ude på skovstierne kan han rigtig komme op i fart, der er nemlig ikke et øje. Eller jo, det er der faktisk, for lige pludselig ligger der en damecykel i mosset og råber.Tommy bliver vist nødt til at hjælpe hende op igen, for måske var det hans skyld, at hun kom derned. Sikke en type med kurven fuld af blomster og svampe. De har da ikke noget tilfælles. Eller har de?Stor og flot billedbog med farverige illustrationer om cykelkæder, knirkende pedaler og ensomhed. Skal læses inden den første tur på cykelstien.Læs også Motorcyklen Charlie.

 • - papbog med pensel - farvelæg igen og igen
   
  108,95 kr.

  Dyp penslen i vand, og farvelæg illustrationerne af alle maskinerne. Nyd de flotte farver, der på magisk vis dukker op, når siderne kommer i kontakt med vand. Når du er færdig med at male, og siderne er tørre, vil farverne forsvinde, så du kan starte forfra og male billederne igen og igen! Rigtig god fornøjelse!

 • af Sam Taplin
  129,95 kr.

  Denne skønne papbog med fem forskellige lyde tager de unge læsere med på en traktortur på bondegården.Tegningerne er søde og lydene er klare.

 • af Sam Taplin
  129,95 kr.

  Denne skønne papbog med fem forskellige lyde tager de unge læsere med på en udrykning med brandbilen.Tegningerne er søde og lydene er klare.

 • af Globe
  67,95 kr.

  Kom og mærk på alle de store maskiner! Rør ved den ru sand, gravkoen skovler, mærk lastbilens gummidæk og føl det bløde halm på traktorens anhænger.Andre bøger i serien:Rør og føl - Glade kæledyrRør og føl - På gårdenKom og syng med mig! - med fingerdukkeBenny siger hej! - med fingerdukkeTællelarven Tilde - med fingerdukkeKom med og besøg mine venner - med fingerdukkeDer fås et borddisplay til alle titler i serien (4x4 stk.)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.