dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Børn og unge: årbøger

Her finder du spændende bøger om Børn og unge: årbøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 29 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bruges som første kode på alle årbøger, sammen med yderligere en kode som angiver type eller emne, hvor det er muligt.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Plus-versionen med 100 A4-sider i ringbind
  af Julie Dam Andersen
  371,95 kr.

  Barnets bog er en hjertevarmende og inspirerende bog skrevet af Julie Dam Andersen. Udgivet i 2017, denne bog er et must-have for alle forældre, der ønsker at dokumentere deres barns første år. Genren er en blanding af selvudvikling og børneopdragelse, hvilket gør det til en unik og værdifuld læsning. Udgivet af den anerkendte forlægger, WITHWHITE, er denne bog designet til at være både informativ og rørende. Barnets bog er mere end bare en bog - det er en skattekiste af minder, der kan bevares og deles med dit barn, når de vokser op. Så hvis du er på udkig efter en speciel gave til en ny mor eller far, er Barnets bog det perfekte valg.

 •  
  164,95 kr.

  Smuk babybog for Mumi-glade forældre. Bogen indeholder alle de klassiske emner, barnets bog skal indeholde, fx søvnrytme, første skridt, den første tand, babys vaner osv., samt masser af smukke illustrationer og citater fra Tove Janssons vidunderlige romaner om Mumitroldene. Fra 0 år.

 • af Simone Thorup Eriksen
  267,95 kr.

  Barnets første bog - ROSA er et mesterværk skrevet af den talentfulde forfatter, Simone Thorup Eriksen. Udgivet i 2016, er denne bog en skat for enhver børnebogssamler. Bogen falder ind under genren for børnelitteratur og er kendt for sin unikke fortællestil og indtagende illustrationer. Denne bog er en fest af farver og eventyr, der vil fange barnets opmærksomhed fra første side. Simone Thorup Eriksen har med denne bog skabt et univers, hvor børnenes fantasi kan løbe frit. Udgivet af chri chri Journal / People'sPress, er Barnets første bog - ROSA en bog, der skal opleves. Den er den perfekte gave til det lille barn, der lige er begyndt at udforske verden af bøger.

 • - Dokumenter de særlige øjeblikke
  af Simone Thorup Eriksen
  138,95 kr.

  Babykort er en inspirerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Simone Thorup Eriksen. Bogen, der først blev udgivet i 2016, er en del af en serie udgivet af chri chri Journal / People'sPress. Babykort er en uundværlig bog for alle forældre, der ønsker at dokumentere deres barns første år på en kreativ og personlig måde. Med sin unikke blanding af praktiske råd og smukke illustrationer, er Babykort mere end bare en bog - det er en skattekiste af minder, der vil blive værdsat i mange år fremover. Simone Thorup Eriksen har med Babykort skabt en bog, der ikke kun er en fornøjelse at læse, men også en fornøjelse at bruge. Udgivet af chri chri Journal / People'sPress, er Babykort et must-have for alle nye forældre.

 •  
  217,95 kr.

  Dit barns egen bog er en bog, der er skrevet af en ukendt forfatter og udgivet af Carlsen i 2011. Denne bog er en unik og personlig bog, der er designet til at blive udfyldt og personaliseret af dit barn. Den indeholder sider, hvor dit barn kan skrive om deres liv, deres drømme og deres ønsker. Denne bog er en fantastisk måde at bevare minder og skabe en varig skat, som dit barn vil værdsætte i mange år fremover. Den er også en fantastisk gave til fødselsdage, dåb eller andre særlige lejligheder. Dit barns egen bog er en bog, der ikke kun vil være en skat for dit barn, men også for dig, da det giver dig mulighed for at se dit barn vokse og udvikle sig gennem deres egne ord og billeder. Udgivet af den velkendte forlægger Carlsen, er du garanteret en bog af høj kvalitet, der vil vare i mange år. Køb Dit barns egen bog i dag og begynd at skabe varige minder sammen med dit barn.

 •  
  205,95 kr.

  Eksklusiv mindebog for forældre, der gerne vil nedfælde alle detaljer og minder fra babys første tid. Der er naturligvis plads til alle de sædvanlige babyminder, fx den første tid hjemme, de første ord, søvnrytme, de første skridt osv. Derudover indeholder bogen fine pop op-illustrationer, udtageligt målebånd, hæfter til fotos og sjove minder, der kan tages ud, godnatsange, fakta om stjernetegn, fold selv-æske til mælketænder, lommer til armbånd, hårlok osv. og mange andre fine ting.Bogen er med sine søde illustrationer egnet til både drenge og piger.

 • af Mikael Brøgger
  63,94 - 177,95 kr.

  Årets udgave af Børnenes Rekordbog med masser af nye danske rekorder og skøre påfund i børnehøjde. Bogen er fyldt med fotografier og QR-koder til videoklip med nogle af de vildeste rekorder. Bogen indeholder masser af nye danske rekorder, der er sat af børn fra alle egne af landet og er fyldt med fotos af de flotte præstationer. Fra ca. 6 år.

 • af GUINNESS WORLD RECORDS LIMITED
  197,95 kr.

  Verdens bedst sælgende årbog er sprængfyldt med tusindvis af nye rekorder og kategorier. I 2024 er der bl.a. fokus på vores blå planet, robotter, rutsjebaner, manga, musik, tv og gaming. Bogen indeholder også et nyt afsnit om historiske begivenheder, der bl.a. kommer omkring emner som pirater, det gamle Egypten, riddere, vampyrer og spøgelser.Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder – fra det fantastiske og fascinerende til det underlige og uhyggelige.Fra ca. 7 år.

 • af Astrid Lindgren
  151,95 kr.

 •  
  167,95 kr.

  I denne fine mindebog kan historien om de første 12 måneder i babys liv fortælles. Der er plads til at indsætte fotos og skrive tanker og følelser ned om den allerførste tid. Skriv om fødslen, de allerførste ord samt barnets udvikling, og gem dyrebare minder i lommen bagerst i bogen.

 • - Kærlige tanker og ord skrevet til dig i løbet af din barndom
  af Julie Dam Andersen
  357,95 kr.

  Bogen til Barnebarnet (ISBN: 9788797249987) er en mindebog til dig, der gerne vil forevige minderne fra de første år sammen med dit barnebarn, fortælle om din egen barndom og genleve det sammen. Med tiden bliver ringbindet/scrapbogen et skattekammer af minder og oplevelser som du kan give videre til dit barnebarn.Med plads til mange personlige minder Barnebarnets bog er en perfekt bog/gave til de kommende bedsteforældre, og mange år senere er det en fantastisk kærlig gave til barnebarnet. De 80 sider med håndskrevne overskrifter og sætninger hjælper bedsteforælderen på vej med skrivningen, så alle de mange minder kan foreviges. Bogen kan både udfyldes af én eller flere bedsteforældre. Tilføj selv flere sider og minder Bogen er lavet som et ringbind (A4 størrelse) så der nemt kan sættes sider, tegninger, plastlommer (A4) og billeder ind i bogen. Der er plads til at udfylde mange minder med barnebarnet som f.eks.: første møde, navngivelsen/barnedåben, juleminder, fødselsdage og meget mere. Jeres barndomsminder gives videre Bogen indeholder også kapitlet: “Fortæl mig…”, hvor bedsteforælderen skal fortælle om sine barndomsminder og opvækst. Et andet kapitel i bogen er “Spørg mig…” hvor bedsteforælderen skal stille barnebarnet spørgsmål. Spørgsmålene er et uddrag fra WITHWHITE’s bog: Spørgebogen, der især er populær blandt bedsteforældre. I Barnebarnets bog bliver barndomserindringer fra både bedsteforælderens - og fra barnebarnets barndom, givet videre. Værd at vide: 80 sider i ringbind200 gram kvalitetspapirProduceret i Danmark Med plads til minder fra minimum 0-6 år Tilføj selv udklip, billeder, plastlommer (A4) og flere sider En fantastisk kærlig gave til barnebarnet Bogen kan både udfyldes af én eller flere bedsteforældre Fortæl nyheden til de kommende bedsteforældre TIP: Det er den perfekte bog/gave til de kommende bedsteforældre, og mange år senere er det en fantastisk kærlig gave til barnebarnet. Det kan fx. være perfekt at give bogen videre som barnebarnets konfirmationsgave.

 • af Sara Dahlmann
  167,95 kr.

  En personlig gavebog til teenagepigenOrd er vigtige. Nogle ord er vigtigere end andre. Indimellem tager vi store ord i munden:”Jeg elsker dig!””Hvor er du smuk!”Det betyder meget, at vi tør det og gør det. Denne bog er tiltænkt en datter, en niece elleret barnebarn i alderen 13-16 år. Men den er ikke færdigskrevet. Der mangler de ord, som opmuntrer og bygger bro til lige præcis hende. Her er altså muligheden for at tage betydningsfulde ord i munden og fastholde dem på papir. Sara Dahlmann skriver kort og medlevende om bl.a. personlighed, udseende, familie, venner og forelskelse, tro og mod på livet. Forældre eller andre nære guides til at nedskrive personlige opmuntringer, sjove anekdoter, tanker og råd til deres datter.Bogen er smukt illustreret og med god plads til håndskrevne kommentarer, billeder og pigens egne noter.En betydningsfuld gaveidé til konfirmation, nonfirmation eller fødselsdag.

 • - 110 A4-sider (ringperm)
  af Julie Dam Andersen
  468,95 kr.

  Barnets bok Pluss (i ringperm) fra WITHWHITE er designet for deg som ønsker å bevare minnene fra ditt barns første leveår og gjenoppleve dem når tiden har gjort dem mindre ferske. Etter hvert blir Barnets bok en skattkiste av minner, milepæler og historier fra de tidlige årene. Det er enkelt å legge til sider, tegninger, plastlommer og bilder i boken, siden den er utformet som en ringperm med fire ringer i A4-format. Fra graviditet til første skoledag Gjennom 110 sider følger boken barnets minner fra graviditet til 6-årsalderen og første skoledag. Sidene i boken følger barnet kronologisk, og du kan sette inn bilder der du synes det passer best. Bokens sider veileder deg og hjelper deg med hva du skal skrive, slik at du er sikker på å få med de viktigste milepælene. Fordeler med Pluss-utgaven: - Boken er produsert i Danmark av et trykkeri og en bokbinder. - Sidene er laget av 200 g kvalitetspapir i A4-format. Det er dobbelt så mange linjer på sidene sammenlignet med tidligere utgaver før 2024, slik at det er mer plass til skriving. - Permen har nå plass til 4 cm innhold og inneholder 110 sider, sammenlignet med tidligere utgaver som bare hadde plass til 2–3 cm innhold, og inneholdt 80 sider. - Permen passer til A4-papir med 4 hull og til plastlommer i A4-størrelse, fotolommer osv., slik at du enkelt kan sette inn bilder, tegninger, utklipp og andre minner. Hvis det er en side du ikke fyller, kan du enkelt fjerne den. På den måten ser ikke boken halvferdig ut. - Overskriftene er knyttet sammen på for- og baksiden, slik at du enkelt kan legge til flere bilder, sider, plastlommer osv. til temaet. På denne måten kan fødselsdagssidene (fødselsdagsminner fra 1–6 år) også fungere som årskapitler som markerer starten på et nytt år. Du bestemmer selv rekkefølgen i boken og har mulighet til å bygge den opp slik du liker den best. Designet for ulike familiesammensetninger Vår Barnets bok passer for ulike typer familier. Den inkluderer ikke begrepet «far», og det nevnes kun noe om mor på sidene om graviditet. «Mine foreldre»-sidene er ikke kjønnsdelte, slik at de kan fylles ut av både mamma/pappa, mamma/mamma og pappa/pappa. Hvis du er pappa/pappa, kan graviditetssidene fjernes, slik at boken passer perfekt for din familie. Bokens 110 sider omfatter følgende temaer: Graviditet (uke for uke-oversikt, ultralyd, sjekkliste, hvordan nyheten ble delt)Familien min (slektstre, foreldrene mine) Dagen jeg ble født (mine første timer, mine første gjester, mine første dager hjemme) Mitt navn (ideer og favoritter, minner fra dagen, gjester og gaver) Koselige minner (4 sider) Min måned (12 ark = 12 måneder) Mine milepæler (sjekkliste) Helse (vekttabell, legebesøk)Føttene og hendene mine (plass til avtrykk) Tennene mine Mitt første ord (nå kan jeg si ...) Søte utsagn og morsomme kommentarer Min første 17. mai Juleminner (6 år med juleminner) Nyttårsaften (6 nyttårsaftener) Fødselsdag (1–6 år) Min første reise (reisemålskart og 2 x reiseminner) Barnehage (min første dag i barnehagen, barnehageminner) Skolegang (min første dag på skolen, skoleminner)

 • af World Almanac
  172,95 kr.

  The World Almanac's brand-new, full-colour survival handbook, offering tips and tricks for getting through life in one piece!

 • af Natural History Museum
  162,95 kr.

  Discover the fascinating pre-historic world of dinosaurs in this fun-packed Dinosaur Annual 2024 from the Natural History Museum!

 • af Thomas & Friends
  102,95 kr.

  Toot! Toot! Packed full of fun and games, it's the Thomas & Friends Annual 2024!

 • af Rupert Bear
  102,95 kr.

  In this year¿s Annual, Rupert enjoys some marvellously magical adventures and encounters the Pied Piper, a Golden Goose and a host of other fantastic friendsEnjoy a brand-new story by Stuart Trotter, where Rupert has a magical mishap with a mysterious magician!Plus activity pages including: origami and Rupert¿s Crossword.

 • af HarperCollins Children's Books
  84,95 kr.

  The perfect Christmas gift for Bing fans!

 • af Oliver Jeffers
  172,95 kr.

  Nedskriv store og små tanker, følelser og oplevelser fra dit lille nye menneskes liv i denne huskebog af Oliver Jeffers.Med indbyggede lommer og plads til fotos er denne bog perfekt til at gemme på dyrebare minder og uforglemmelige øjeblikke. Inspireret af Oliver Jeffers' billedbog Her er vi.

 • af National Geographic Kids
  195,95 kr.

  The awesome gift the whole-family can enjoy!This 2024 children's annual is loaded with all-new jaw-dropping, eye-popping, brain-bending facts and bright, bold photography!

 • af Donovan Bixley
  125,95 kr.

  Inspired by the adventure annuals of the 50s and 60s, Flying Furballs Take-off! is a large format full-color collection of stories and fun facts for fans of the hilarious, adventure-filled series Includes: An exciting 25 page full-color comic (split over 4 sections)Maps and character biosHow to draw Flying Furballs charactersA look and find spreadCut-away diagrams of iconic WW1 aircraftPuzzling problems with the code-crackers at Barkly ParkFunnies and comic stripsDogfight tactics and maneuversAnd an outrageous new standalone Furballs story--an excerpt from Major Tom's autobiography High as a Kite! Crammed with illustrations, hilarious antics, hair-raising aerobatic action and amazing facts and diagrams, Flying Furballs Take-Off! is everything you'd expect from a Donovan Bixley book. It is a fun introduction to the world of Flying Furballs for readers new to the existing nine chapter books. Also, Flying Furballs Take-Off! is a great continuation of the series for existing fans.

 • af Corinne Vonaesch
  182,95 kr.

 • af Sophie Mouillot
  172,95 kr.

  Chatounet est l'unique enfant de papa Gaspard et de maman Lune. Sa vie d'enfant va être bouleversée lorsqu'un jour, ses parents lui offrent un poisson rouge comme animal de compagnie. La cohabitation entre Squala et Chatounet ne va pas être de tout repos et toute la famille va vivre une aventure pleine de surprises et de rires.

 • af Fiona Cook
  155,95 kr.

  A beautifully illustrated, interactive guide to ancient, nature-based holidays and customs. Through themed meditations, crafts, and rituals, young readers can learn about old and new ways of honoring the seasons-and create their own!--

 • af Mariko & Nats Editions
  137,95 kr.

  Having two dads, having two moms, an Ode to families' love

 • af Rob Mason
  98,95 kr.

  The Official Birmingham City FC Annual 2022

 • af Jan Mogensen
  50,95 kr.

  Bavianungen Tjavs vil gerne være ligesom sin bedstefar. Bedstefar Gråpels er flokkens anfører, og han råber HULLA BALLULA højere end nogen anden, når der er fare på færde. Men uanset hvad Tjavs gør, kan han ikke imponere sin bedstefar. Så en dag stikker Tjavs af ... Fra 3 år.

 • af Jørgen Løye Christiansen, Per Buskov, Peter Jepsen, mfl.
  68,94 kr.

  Sig'natur 5, Elevhæfte er et engangsmateriale til undervisning i natur/teknologi i 5. klasse. Elevhæftets opgaver og aktiviteter understøtter bogens 8 kapitler og sikrer, at eleven arbejder struktureret med de naturfaglige emner. Kapitlernes overskrifter er: Planter, Istidens landskaber, Magneter og elektricitet, Hjernen og sanserne, Vores solsystem, Bionik, Kort, Skoven. Elevhæftet bidrager til den alsidige undervisning og styrker elevernes mulighed for at arbejde differentieret. Derudover er elevhæftet velegnet til løbende evaluering og samarbejde med hjemmet. Elevhæftet skaber grundlag for at tilrettelægge undervisningen, så den møder eleven, uanset forudsætninger og læringsstil, og hjælper eleven på vej i tilegnelsen af fagstoffet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.