Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: litteratur, bøger og forfattere

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: litteratur, bøger og forfattere. Nedenfor er et flot udvalg af over 139 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af British Library
  197,95 kr.

  FOR AT MARKERE 20 års jubilæet for den engelske udgivelse af Harry Potter og De Vises Sten tages læserne med på en fortryllende rejse gennem Hogwarts studiefelter fra Magiske Dyrs Pasning og Pleje og Botanik til Forsvar mod Mørkets Kræfter, Astronomi, Spådom og meget mere fra flere tusind års magisk historie.Glæd dig til at forundres af ærefrygtindgydende artefakter, som er blevet hentet frem fra British Librarys arkiver samt hidtil aldrig offentliggjorte skitser og manuskriptsider fra J. K. Rowlings egne arkiver og utrolige tegninger af Jim Kay.Afdæk sandheden bag oprindelsen af De Vises Sten, monstrøse drager og plagsomme trolde. Bryg din helt egen eliksir, se og læs om virkelige tryllestave, og find ud af, hvad der får mandraker til at skrige, fordyb dig i fantastiske sider fra da Vincis notesbøger og udforsk det ældste atlas over nattehimlen.

 • af Richard Ayoade
  107,95 kr.

  "Laugh out loud funny and full of heart" Noel Fielding"Very funny, with brilliant illustrations. It should be called The Book That Everyone Wanted To Read." Nadia Shireen"One book that I really think children should read is The Book That No One Wanted to Read." David BaddielWhat is it that makes YOU want to read a book? Richard Ayoade¿s children¿s debut gives you all the answers in a way that¿s silly, funny, and thoroughly beguiling.Have you ever thought about how it feels to be a book? To be left under a whiffy pant pile or shelved, forever collecting dust? To have your pages bent backwards or your spine BROKEN? What if you don¿t have a sparkly unicorn or dragon adorning your cover ¿ who will pick you out of the bookshop then? This is the story of the sadly neglected Book That No One Wanted To Read ¿ can its destiny change when it finally meets the right reader? Spoiler alert: yes.

 • af Allan Lillelund Andersen
  315,95 kr.

  En pige fortæller om en loppe, som hopper ud ad vinduet. Dét er udgangspunktet for denne skrivebog for børn og unge. Pigen begynder på en ny historie hver aften, og det viser sig, at der er uendelige fortællinger, som kan begynde med loppens hop. Denne bog er fuld af øvelser og gode råd til at skrive en god historie. Den kan både læses af nybegyndere, øvede og dem, der blot er nysgerrige på sproget og fortællinger. Sideløbende med øvelserne, der kommer omkring alt fra idéfasen til berettermodellen og alt det midtimellem, skriver Allan Lillelund Andersen om en opvækst i den vestjyske provins, hvor skrivning og biblioteket blev hans redning og indgang til fantasiens verden. En loppe hopper ud ad vinduet hylder på legende og kreativ vis lysten til at bygge historier op og undersøge sproget, og hele bogen er prydet med Gitte Lægårds sjove, flotte og inspirerende tegninger. Så tag med på loppens eventyr. Hop!

 • af Cecilia Bernard
  91,95 kr.

  Kom helt tæt på DIVERGENT-fænomenet. Den officielle guide er spækket med billeder og baggrundsstof, der udforsker hver af de fem faktioner: Puritanerne, Sanddru, Pacifisterne, Intelligensia og Skytsenglene.Læs alt om aspiranterne: Tris, Caleb, Molly, Christina, Peter, Albert og alle de andre. Kom ind under huden på faktionslederne: Four, Eric, Max, Jeanine, Natalie, Andrew og Marcus.Og tag med på rejsen: fra egnethedsprøven og udvælgelsesceremonien til det store spring fra hustaget og ned i Skytsenglenes tilholdssted.

 • af John Green
  72,95 - 189,95 kr.

  En samling morsomme, rørende, smukke og ind i mellem meget personlige essays fra John Green, som tager steder, begreber og produkter – og en vis pandemi - fra menneskets tidsalder under kærlig behandling. Vi kommer rundt om så forskellige ting som Pingvinerne fra Madagaskar, internettet, solnedgange, teddybjørne og meningitis, og Green kalder selv bogen en form for mini-memoirer. Teksterne handler dog lige så meget om at være forelsket i den verden, vi lever i og om at kunne se det smukke i de små ting på trods af pandemier og postmoderne stress.

 • af Søren Kierkegaard
  172,95 kr.

  "En bog for litteraturelskere, forfattere og forfatterspirer".Forfatteren og filosoffen Søren Kierkegaards (1813-1855) essay "Forord", udkom første gang den 17. juni 1844 og er en lille morsom og tankevækkende bog om de glæder og sorger, man som forfatter har, når man skal skrive forord til en bog eller en artikel.I denne udgave af "Forord" er teksten tekstnært ændret til nudansk af mag.art. Jens Staubrand, der tillige har udvalgt billederne og skrevet de uddybende informationer som billedtekster indeholder.Det er forlagets håb at denne nudanske, gennemredigerede udgave af dette lille litterær-filosofiske værk vil tiltale den nutidige læser, ligesom det er vores håb, at bogens billeder og deres ofte fyldige tekster giver læseren en dybere og mere rig læseoplevelse, end hvis man kun havde den nøgne tekst.

 • - Tekster for børn og unge
  af Forfatterskolen for Børnelitteratur & årgang 2016-18
  185,95 kr.

  Teksterne i SKUD er for både børn og unge. De skyder i mange retninger. Som vildskud, påskud, overskud, bambusskud - og pletskud. Fælles for teksterne er, at de alle er skrevet af forfattere, der var elever på Forfatterskolen for Børnelitteratur 2016-2018."Skud er mere end en munter årbog efter endt skolegang. Den gløder og gnistrer af gåpåmod. Kom og tag mig!" Steffen Larsen, PolitikenSKUDs tekster er både underholdende, velskrevne, barske og løjerlige. En bred vifte af den b/u-litteratur, vi kan forvente os i de kommende år, og et unikt indblik i både mere garvede og helt dugfriske hjernevindinger.

 • af Klaus Hagerup & Lisa Aisato Njie Solberg
  243,95 kr.

  Ved du, hvad der sker med de biblioteksbøger, som ikke bliver lånt af nogen? Det gør Anna heller ikke. Men da hun får det at vide, er der ingen vej tilbage. Hun er nødt til at sætte en redningsaktion i gang!Anna er snart ti år gammel og meget glad for at læse. Faktisk er hun så glad for at læse, at en af hendes bedste venner er bibliotekaren fru Monsen. Selvom fru Monsen snart bliver 50 år! En dag fortæller fru Monsen Anna, hvad der sker med de bøger, som ingen låner på biblioteket længere. De forsvinder. De ødelægges. Men hvad sker der så med dem, som bor inde i bøgerne, tænker Anna. Forsvinder de også? I så fald er det jo næsten ikke til at holde ud. Anna må redde bøgerne! Men hvordan?Pigen, som ville redde bøgerne er en fortælling om at elske bøger og dem, der bor i dem. For bogelskere i alle aldre.Pressen skriver:»Det her er en de smukkeste børnebøger, jeg har set meget længe […] Hver enkelt tegning er et kunstværk, og jeg blev hurtigt draget ind i bogen på grund af illustrationerne. Når man er bognørd som jeg varmer det om hjertet, når man skriver en bog om bøger […] Der er ingen tvivl om, at bogen er skrevet med stor kærlighed til bøger. Det er en rigtig sød og fin fortælling for både børn og voksne.«– OnsdagsAvisen Horsens »Dejlig oplæsningsbog for de 7-11-årige - eller for bogelskere i alle aldre […] En fantasifuld og fabulerende historie om at elske bøger og historier og de personer man lærer at kende i historierne […] Illustrationerne af Lisa Aisato […] er absolut fantastiske. Poetiske, drømmende og meget passende til denne fortælling.«– Julie Arndrup, Lektør»En uendeligt smukt illustreret hyldest til litteraturen […] Alene dét, at norske Lisa Aisatos navn står på en billedbog, er som regel grund nok til at elske den. Illustratorens arbejde er blandt noget af det smukkeste og mest kantede i Norden.«– Information»Forfatteren hylder bøgernes magi og alt det vidunderlige der opstår, når man fordyber sig i en fiktiv verden, men især når man kan dele denne oplevelse med andre […] en magisk billedbogsperle, der vil vække glæde hos store som små.«– Litteratursiden »En uendeligt smukt illustreret hyldest til litteraturen som kilde til læseglæde og udvikling af børns fantasi [...] Pigen som ville redde bøgerne vil som det ualmindeligt smukke bogværk det er være med til at udskyde bogens død.«– Bogbotten.dk »Pigen, som ville redde bøgerne er en helt igennem dejlig bog, der nok skal få børn - og voksne - til at reflektere over bogen som medie, men som først og fremmest er en skøn historie.«***** – Berlingske »Det er sjældent, at alt i en børnebog går op i en højere enhed, og at ord næsten ikke rækker, men Pigen som ville redde bøgerne er et lille mesterværk […] og er et eksempel på, at børnebøger også kan være stor kunst.«–  Morsø Folkeblad

 • af Rishi Garg
  115,95 kr.

 • af Ibi Zoboi
  90,95 kr.

  From the New York Times bestselling author and National Book Award finalist, a biography in verse and prose of science fiction visionary Octavia Butler, author of Parable of the Sower and Kindred.Acclaimed novelist Ibi Zoboi illuminates the young life of the visionary storyteller Octavia E. Butler in poems and prose. Born into the Space Race, the Red Scare, and the dawning Civil Rights Movement, Butler experienced an American childhood that shaped her into the groundbreaking science-fiction storyteller whose novels continue to challenge and delight readers fifteen years after her death.

 • af Renetta Gunn-Stevens, Sophisticated Press LLC & Kierra Stevens
  227,95 - 292,95 kr.

 • af Ellen Labrecque & Who Hq
  78,95 kr.

 • af Ryan G. Van Cleave
  172,95 kr.

 • af Dan Yaccarino
  157,95 kr.

 • af Mary Hazelton Blanchard Wade
  145,95 kr.

 • af Matt M Hoag
  122,95 kr.

 • af Dee Forbes
  481,95 kr.

 • af Suzanne Varney
  177,95 - 312,95 kr.

 • af Amare Carter & Alannah Ali
  177,95 kr.

 •  
  148,95 kr.

 • af Roy J. Snell
  186,95 kr.

 • af Monisha Steeve
  227,95 kr.

 • af Morgan Scott
  188,95 kr.

  This book "" The Great Oakdale Mystery "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af G. A. Henty
  220,95 kr.

  This book "" A Jacobite Exile ; Being the Adventures of a Young Englishman in the Service of Charles the Twelfth of Sweden "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af William Elliot Griffis
  179,95 kr.

  This book "" Japanese Fairy World ; Stories from the Wonder-Lore of Japan "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af Johnny Gruelle
  165,95 kr.

  This book "" Friendly Fairies "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

 • af John Conroy Hutcheson
  229,95 kr.

  This book "" Fritz and Eric :The Brother Crusoes "", has been considered important throughout the human history, and so that this work is never forgotten we have made efforts in its preservation by republishing this book in a modern format for present and future generations. This whole book has been reformatted, retyped and designed. These books are not made of scanned copies and hence the text is clear and readable.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.