Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: religiøse tekster, bønnebøger og andagtsbøger

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: religiøse tekster, bønnebøger og andagtsbøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 751 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hellige tekster, blandt andet forenklede versioner og historier fra hellige tekster. Bønnebøger og materiale lavet til andagt, for børn. Opbyggelig litteratur. Børnebibler.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sigurd Barrett
  147,95 - 217,95 kr.

  I børnebogen ‘Sigurd fortæller bibelhistorier’ af Sigurd Barret, har han udvalgt 24 af sine yndlingshistorier fra biblen, og genfortalt dem alle uhøjtideligt og humoristisk for børn i alle aldre. Formålet for Sigurd har været, at få børn og unge i en tidlig alder til at få en større forståelse og indblik i det kristne budskab og de værdier, som vores kultur er bygget på. De 24 udvalgte historier er omhandlende dem der vil undre, få smil frem, tårer og føre samtaler om livets allerstørste spørgsmål. Bogen er bygget op om de erfaringer og tanker, som Sigurd selv har undret sig over, da han var dreng. Hvordan opstod jorden, træerne, månen og mariehønerne? Hvordan ved man, om Gud lytter, hvis man taler til ham? Og hvilke sko gik Jesus i, siden han kunne gå på vandet? Den slags spørgsmål rumsterede i Sigurds hoved, da han var dreng - som de gør hos alle børn. Bogen er rigt illustreret af Jeanette Brandts varme og finurlige tegninger, for at gøre det hele mere spændende for børnene. 

 • - Genfortalt af Synne Garff. Illustreret af Lilian Brøgger og Cato Thau-Jensen.
  af Synne Garff
  220,95 kr.

  ‘De Mindstes Bibel’ af Synne Garff er en fantastisk genfortælling om nogle af Bibelens største fortællinger målrettet børn i alderen 3-6 år. Bibelen er fortalt i ord og billeder, som Synne Garff i samarbejde med to af Danmarks allerbedste børnebogsillustratorer, Lillian Brøgger og Cato Thau-Jensen, har formået at skabe et uhøjtideligt sprog og sprudlende illustrationer om 50 af Bibelens allerbedste historier for de mindste børn. Bibelen indeholder et hav af nyttige historier, som er letforståelige men alligevel underfundigt, at selv de voksne kan læne sig tilbage og modtage en forunderlig læseoplevelse. ‘De Mindstes Bibel’ er egnet til oplæsning, hvor billederne og at lægge øre til gode historier går godt hånd i hånd, hvor bogen i øvrigt også byder på en masse overraskelser, som i høj grad vil vække børnenes nysgerrighed. Bogen indeholder desuden en række mindre opgaver til hjernecellerne rundt omkring i ‘De Mindstes Bibel’, som er udgivet for første gang i 2007. Bogen er en af Danmarks mest solgte børnebibler, som desuden har fået tildelt Den Danske Bogdesignpris for den bedste børnebog af Forening for Boghaandværk.

 • - af Johannes Møllehave med illustrationer af Charlotte Pardi
  af Johannes Møllehave
  220,95 kr.

  I anledning af Johannes Møllehaves 80 års fødselsdag har Børnebibelen fået nye illustrationer af Charlotte Pardi. Børnebibelen er en klassiker! Med forrygende fortælleglæde gengiver Johannes Møllehave vores kulturs store grundfortællinger. Hele 46 af Bibelens vigtigste beretninger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente får liv og fylde i et letforståeligt sprog, hvor alle kan være med. Hvert kapitel slutter med et rim, der opsummerer historien. For rigtig mange børn og voksne er Børnebibelen ”deres” bibel. I anledning af, at Johannes Møllehave fylder 80 år d. 4. januar 2017, har forlaget bedt Charlotte Pardi om at give hans populære genfortælling nye klæder. Nye generationer har derfor nu mulighed for at lære teksten at kende med hendes moderne og kærlige illustrationer. Johannes Møllehave vil være kendt for langt de fleste danskere, som både alsidig forfatter, levende foredragsholder og ikke mindst som en stor formidler af Bibel og kristendom i gennem mere end et halvt århundrede. Møllehave er uddannet teolog og hans omfattende forfatterskab spænder fra børnebøger og revyviser til romaner, oversættelser og klummer. Han har gennem tiden blandt andet modtaget Rosenkjærprisen, De Gyldne Laurbær og Modersmålprisen. Charlotte Pardi (f. 1971) er en dansk prisbelønnet illustrator med et væld af børnebogsillustrationer i bagagen. Hun er desuden fast tegner for Weekendavisen. Hendes streg er humoristisk, indsigtsfuld og livlig.

 • - det største for de mindste
  af Johannes Møllehave
  183,95 kr.

  En bibelhistorie for de mindste om det største. De gode og kendte fortællinger fra bibelhistorien giver noget at spørge om, men også farveillustrationer at kigge på.

 • af Kim Fupz Aakeson
  93,95 - 218,95 kr.

  I Barnets Bibel gendigter Kim Fupz Aakeson 60 af de allervigtigste bibelhistorier fra Det Gamle og Det Nye Testamente og giver os dermed en børnebibel, som både børn og voksne kan nyde. For Fupz skriver som en drøm, og Biblen er fuld af fantastiske historier, som vi alle fortjener at høre. Biblen handler om mange ting. Der er historier om brødre, der ikke kan komme overens. Der er historier om konger, der er bange for deres trone. Der er historier, der handler om krig, om magre køer, om trompeter, der vælter mure, om et land, der flyder med mælk og honning. Men først og sidst handler Biblen nok om kærlighed. Barnets Bibel er en samling af de 60 vigtigste bibelhistorier, gennemillustreret af Signe Kjær og smukt pakket ind i en gavebog til alle aldre. Fra ca. 4 år.

 • - tydning og betydning
  af Marianne Christiansen & Tine Lindhardt
  227,95 kr.

  Flere af ordene i verdens mest udbredte bøn vækker forundring. Hvorfor hedder det f.eks. 'helliget' og ikke 'helligt'? Kan man ikke bare sige 'undskyld' i stedet for 'forlad os vor skyld'?'Søstrene bisp', dvs. biskopperne Marianne Christiansen og Tine Lindhardt, har skrevet til hinanden om Fadervor. Deres dialog om bønnen begyndte, da Paven overraskende meddelte, at det vel ikke kunne være rigtigt, at Gud leder 'ind i fristelse'. Var det ikke snarere Djævelens job? Helheden ligger i detaljen, og lukkes der op for at ændre på en af formuleringerne, kommer hele Fadervors betydning pludselig i spil igen.Hvad betyder bønnen egentlig i dag, og hvad betød den før? I bogen spændes buen mellem tro og viden, og den er skrevet for alle, der vil vide mere om den lille årtusindgamle kæde af ord. Unge læsere af Fadervor kan begynde her, og gamle kan fortsætte.

 •  
  114,95 kr.

  En skatkiste. Det er hvad den danske salmetradition er. Og de 10 salmer i Godmorgen & Godnat er nogle af de mest kendte og elskede salmer fra skattekisten. Det er salmer som mange børn (og forældre) kender fra babysalmesang eller har fået sunget som godnatsange. I papbogen er de rigt illustreret af Kamilla Wichmann med hendes karakteristiske farve- og detaljerige tegninger, som lokker et smil frem. Salmer er sange, der holder. De handler om det store i det små, de er billedskabende og følger barnet på vej fra baby til barn og til voksen. Godmorgen & Godnat er den oplagte dåbsgave. Samtidig vil den også være et godt udgangspunkt for babysalmesangsundervisning, ikke mindst fordi salmerne er udvalgt efter grundig research i, hvilke salmer der ofte bruges i undervisningen. Bogen rummer 10 salmer med noder, becifringer og udvalgte vers. På sidste side finder du Fadervor.To af bogens salmer danner også grundlag for to plakater, "I østen stiger solen op" og "sov sødt, barnlille", som vil være en gevinst i hvert et børneværelse.

 • - Udv. af Inge Marstal og Helene Dam. Gennemillustreret af kunstneren Bjørn Nørgaard.
   
  157,95 kr.

  Beregnet for børn i alderen 0-11 år.Indeholder et udvalg af salmer fra Den Danske Salmebog og et mindre antal bibelhistoriske sange og salmer. Til hver salme er der noder og becifringer.Udvalget er foretaget af musikpædagog Inge Marstal og præst Helen Dam.Bogen er gennemillustreret.

 • - Hans navn klinger med i hver eneste historie
  af Sally Lloyd-Jones
  197,95 kr.

  Hvad Bibelen fortæller om Jesus gengiver den beretning, der løber som en rød tråd gennem Bibelen. Vi må have hele Bibelen med for at få det fulde billede. Det centrale i historien er et lille barn - det barn, der bliver afgørende for alt andet. Hans navn klinger med i hver eneste fortælling fra Noa til Moses og Kong David. Jesus er som den brik i et puslespil, der afslører, hvad billedet forestiller - den brik, som får alle de andre til at passe sammen. Hvad Bibelen fortæller om Jesus er smukt skrevet og illustreret børnebibel, der giver børn hjælp til selv at opdage, at Jesus er den centrale skikkelse i Guds store frelseshistorie - og også i historien om dem selv.

 • af Tine Lindhardt
  183,95 kr.

  Et udvalg af de allerbedste fortællinger fra Bibelen. Dejlig og levende fortællestil ledsaget af farvestrålende og børnevenlige tegninger.

 • - Illustreret af Esben Hanefelt Kristensen.
   
  197,95 kr.

  Denne bog indeholder et udvalg af tekster fra Det Gamle og Det Nye Testamente. Udvalget er foretaget med henblik på at skabe en samling af bibeltekster, som er lettilgængelig for både børn, unge og nye bibellæsere. Der er derfor lagt mere vægt på de historiske bøger end på den profetiske og poetiske litteratur i Det Gamle Testamente og fra Det Nye Testamente er tekster fra evangelierne og Apostlenes Gerninger kædet sammen til en sammenhængende beretning. Udover at skabe en levende og fængende beretning fremstiller bogen den røde tråd i Bibelen. Der er ingen ændringer i teksterne, men for forståelsens skyld er de udvalgte bibeltekster kædet sammen med nogle overgangstekster, som er trykt med blåt for at kunne udskilles fra den egentlige bibeltekst.Bogen er gennemillustreret med smukke billeder af Esben Hanefelt Kristensen. Teksterne er fra Bibelen i autoriseret oversættelse af 1992.

 • - Esben Hanefelt Kristensen
   
  87,95 kr.

  Giv Bibelen nye farver.Hvilken farve havde æblet, som Adam og Eva spiste i Paradisets have? Hvordan så det ud, da Jesus red ind i Jerusalem? I MyldreMaleBibelen er det dig, der bestemmer. Her kan børn og voksne nyde en rolig stund, mens de farvelægger de smukke illustrationer af berømte fortællinger fra Bibelen. Kunstneren Esben Hanefelt Kristensen har skabt illustrationer til otte bibelfortællinger i "MyldreBibelen", som udkom på Bibelselskabets Forlag i 2015. Ud fra disse er malebogen "MyldreMaleBibelen" skabt. Kunstneren kan kun anbefale alle at komme i gang med at male. Han siger: "Man kommer bagom og får lov til at tænke tingene ordentligt igennem. Det er det vidunderlige ved at male. Det er en luksus! Bogen er beregnet både til brug derhjemme, hvor den kan understøtte snak om fortællingerne og læsning af dem i fx MyldreBibelen eller en anden børnebibel, men den er også velegnet i kirkens undervisning. Det kunne både være til mini-konfirmander og som tegneaktivitet under prædikenen. MyldreMaleBibelen rummer 24 farvelægningsmotiver på tykt papir. Hver side kan rives ud af bogen enkeltvis. Illustrationerne dækker følgende fortællinger: Skabelsen, Noas Ark, Babelstårnet, Moses, Jesus' fødsel, Jesus' dåb, det fortabte får og Jesus' død og opstandelse.

 • - Nye og gamle
  af Jakob Rönnow
  117,95 - 207,95 kr.

  Fortællingerne, der både egner sig til direkte oplæsning og til genfortælling, er forsynet med noter til, hvordan de kan bruges i det kirkelige børnearbejde, og med forslag til, hvilke dage i kirkeåret de evt. kan supplere søndagens tekst.Jakob Rönnow har altid fortalt. Både som frivillig leder i kirkeligt børnearbejde, og som sognepræst.Fortællingerne har fulgt ham i mange år og har bestået deres prøve over for børn, unge og ældre.

 • - Bøgernes bog for de 2-5 årige
  af Daniel Øhrstrøm & Joan Øhrstrøm
  198,94 kr.

  Hvordan blev alting til? Hvorfor satte Gud en regnbue på himlen? Hvad var det med ham Jesus, der var så særligt?Den lille bibel rummer 40 af de bedste bibelhistorier gendigtet kort i et let og flydende sprog af Joan og Daniel Øhrstrøm. Bogen er velegnet til højtlæsning for de allermindste med livlige illustrationer at gå på opdagelse i. Indeholder søg-og-find-element, spørgsmål og lege. En oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave.Giv det største videre med Den lille bibel.Joan og Daniel Øhrstrøm, f. 1980 og 1979, arbejder begge som journalister og forfattere; Joan freelance bl.a. med tilknytning til Bornholms Tidende som tros- og eksistensjournalist, Daniel ved kulturredaktionen på Kristeligt Dagblad. De er gift og har sammen tre børn. Den lille bibel er resultatet af et fælles skrivearbejde og er deres første bog sammen.

 • af Cecilie Vium
  37,95 kr.

  HEJ! JEG ER MOSES - Fra BibelfigurserienFølg Moses når han fortæller dig om sit liv.Hej! Jeg er Moses er en bog i Bibelfigurserien. Bogens ekstratykke papsider er formet som bibelfiguren, bogen omhandler.Bøgerne er en introduktion til nogle af bibelens kendte skikkelser. Fortællingerne er simple og illustrationerne er enkle og farverige, det gør tilsammen med bøgernes sjove former serien fantastisk børnevenlig. For børn i alderen 0-3 år.

 • - Bibelhistorier for børn
  af Cecilie Vium
  97,95 kr.

  Min store bærbare bibel 40 af de mest populære bibelhistorier er her genfortalt og smukt illustreret. Lær alle de kendte personer fra biblen at kende. Alle bibelhistorierne har henvisning til skriftsteder. 80 sider. Fra 4-8 år. Indhold: I begyndelsen. Noa bygger en ark. Babelstårnet. Et løfte til Abraham. Drømmeren Josef. Josef i Egypten. Moses. Ud af Egypten. De ti bud. Jeriko. Gideon. Samson. Rut. Samuel. David. David og Goliat. Kong Salomon. Elias. Elisa og Namaan. Nehemias. Ester. Salmerne. Den gloende ovn. I løvekulen. Jonas. Jesu fødsel. Jesus i templet. Jesus underviser. Jesus taler med alle. Jesus giver de sultne mad. Den gode hyrde. Peter går på vandet. Jesus møder Zakæus. Jesus velsigner børnene. Det sidste måltid. Jesus dør. Opstandelsen. I Jesu fodspor.

 • af Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Lilja Scherfig, mfl.
  144,95 kr.

  Børnebibel fra Nord er 15 nordiske forfattere og 15 nordiske tegneres nyfortolkninger af en lang række klassiske bibelfortællinger. Historierne er fortalt i børne-øjen-højde og med udgangspunkt i barnets undren.Bogen udkom samtidigt i Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og Danmark, i januar 2014 og som et fælles nordisk projekt. "Flot og ambitiøst værk der har været undervejs i flere år." " Bogen henvender sig til den voksende gruppe af nysgerrige kristne forældre med børn i 6-9 år. Forsiden formidler indholdet fint" - Lektørudtalelse."Børnebibelen fra nord, fortælles og fortolkes ind i vores tid, med vort sprog og ud fra vor kultur. Det lykkes på fineste vis. Bibelens budskab bliver transporteret ind i barnets verden. " Katolsk Orientering

 • af Rainer Oberthür & Barbara Nascimbeni
  137,95 kr.

  Fadervor er kendt ud over hele verden og mange børn kan sige med på den gamle bøn.Men selvom ordene kendes, er de måske alligevel vanskelige at forstå. Her er Fadervor udlagt i børnehøjde, så himmel og jord, fristelse og detdaglige brød gøres meningsfuldt for barnet. Bogen er illustreret af søde, skæve og fortællende billeder, der i sig selv kan åbnebønnen for barnet.

 • af Kelly Pulley
  208,95 kr.

  Rhythmical Rhymes of the ResurrectionIntroduce your little ones to the Easter story using The Rhyming Bible Easter Storybook. Parents can struggle to teach their children about Jesus' death, burial, and resurrection, but with fun rhymes and colorful illustrations, this book delightfully aids parents for family story time during Easter Week and beyond.The Rhyming Bible Easter Storybook has seven stories, one story for each day of Easter Week, so children can learn about these moments in Jesus' life:The triumphal entry,The Last Supper,The arrest and trial,The crucifixion,The burial,The resurrection, andThe ascension!Fun and accurate, these stories and illustrations help parents teach their children to love the greatest story of all.

 • af Lady Kimberly Motes Doty
  397,95 kr.

  "What Are Angels?" is a heartwarming children's book that explores the concept of angels and their role in our lives. Through the eyes of a curious little boy named Cade, author Lady Kimberly Motes Doty takes young readers on a journey of discovery and understanding.Cade's fascination with angels leads him to ask his mother about their purpose and how they keep us safe. In response, his loving mother imparts wisdom and shares stories from the Bible. She explains that angels, although invisible to the human eye, are like invisible superheroes sent by God to watch over and protect us.

 • af Verity Books
  165,95 - 385,95 kr.

 • af Vinicius Ribeiro
  153,95 kr.

  Forgiveness, an essential practice for emotional and relational health, is often viewed as a complex challenge. In this context, we explore "The 5 Keys of Forgiveness," fundamental strategies that can unlock the doors of reconciliation. From words of affirmation to tangible gifts, each key represents a unique way to restore relationships and cultivate a deep understanding of the art of forgiveness. Let's unravel these paths together, which when treaded with wisdom, promote healing and strengthen the bonds that connect people.

 • af Bj Jenkins
  197,95 kr.

  The trumpet is blowing in Zion and it's sounding an alarm. God is looking for some champions to join the Army of God and prepare the way for the return of the Lord. God's army has fought for ages and has never lost a war. Now, He is looking for some champions just like He had before. The Bible calls you a chosen generation, a very special group of young, anointed ones, that will soon become the new Champions of God. God is Calling Champions, By BJ Jenkins, is a fun children's rhyming book that teaches everyone what the Bible has to say about a chosen generation of anointed children and youth that will soon become Champions in the Army of God. How can little children become victorious Champions in a battle of good vs evil? Fall in soldiers and learn all about the special ARMOR of GOD available to everyone who chooses to enlist.

 • af Karen Allen
  176,95 kr.

  This is a great journal for those who have quiet time with God and write down what they hear and learn. It includes pages to categorize important information or dreams so you can find them again later. It includes a private "Prayer Box" that is the size of a 2x2" sticky note so you can cover your prayers and make them more private. Every few pages there is a writing prompt about what you're learning. Interspersed there are "Learning to Hear God" pages which help you sort through your busy brain and weed out what's from God and what's not. At the back of the journal I've included tips and tricks that I've learned from God to help me with repenting, loving others, and how to work through worry and fear. This journal is my personal journal. I use it every morning.

 • af Jason Luke Starr
  233,95 kr.

  NA

 • af The Black Academy The Black Academy
  246,95 kr.

  This word empowerment series, vocabulary-building workbook should accompany the Black Boy Kings reader, Black Boy Kings, Rulers, Warriors, and Nobles (The Making of Majesty) Chapter 1. Black boys? We often hear about the woes, troubles, and turmoil in the lives of these little men. Many in this world today want to make sure that little black boys know only what their perceived lives look like, through the eyes of others. I am specifically talking about the eyes of others, who, deep down inside, despise these little men. People of all races, colors, and creeds, including other black people. It is important to establish, and call out the fact that the world views them as despicable, which is evident by the desire to keep them in a perpetual state of youth, thus why the enslavers referred to them as 'boy' even when they came of age. They desire to keep them at a low state and will do it by any means necessary. Any means necessary? Yes, lies, deceit, trickery, sorcery, deceptive commentary, mind control, manipulation, and temptation. All of this is used, starting at a very young age, to turn the minds, and hearts of little black boys, so that they can grow to be adult, depraved men. The goal of the powers of darkness is to control every aspect of their lives until they no longer have an original thought of their own. Living and surviving off of implanted thoughts that have been embedded through mind-control and manipulation, is the result of a very targeted effort to do so. This is why we see the confusion, and dysfunction that is out of control, and going in a downward spiral to destruction. It is very detrimental at this point that parents, families, educational systems, clergy, or whoever has influence in a child's life, try to recognize the battle against these young impressionable minds. It is everyone's job to make the best impression, and be the best influence you can be on those you come in contact with.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.