Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undervisningsmidler: matematik: gangetabellen

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: matematik: gangetabellen. Nedenfor er et flot udvalg af over 11 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Carol Vorderman
  165,95 kr.

  Kæmper dit barn med matematikken? Synes du, at det er svært at hjælpe med lektierne?Allerede tidligt i barnets skoleforløb begynder nogle forældre at fortvivle over matematiklektierne.Hvordan var det nu, man regner arealet af en trekant ud ...?Hvordan regner man med brøker ...?I denne bog er der hjælp at hente ... Trin for trin-forlaringer og overskueligeillustrationer gør det lettere at forstå selv kompliceret matematik!Bogen dækker den matematik, som bruges i grundskolen!

 •  
  55,95 kr.

  SKOLEKLAR LEKTIEHJÆLPER er en serie indlæringsbøger for børn i indskolingsalderen, 5-10 år. I indskolingsårene skal der læres meget, og sjove opgavebøger styrker indlæringslysten og giver bedre forståelse for de ting, som barnet skal lære i skolen. Denne bog indeholder opgaver, som træner barnet i at gange og dividere med tal fra 1 - 12, og samt opgaver i hvordan man løser enkle problemregningsopgaver. Bogen er illustreret med sjove tegninger og indeholder skoleskema, gangetabel og mere end 100 klistermærker.

 •  
  307,95 kr.

  Snup en ''lomme leg og lær'' og bliv skoleklar på farten! Små bøger med masser af indhold, som gør det sjovere at lære! Med belønnings-klistermærker.Æsken indeholder 4 titler:Bogstaver StavningMatematikGangetabeller

 •  
  129,95 kr.

  Flot plakat ca. 70 x 100 cm

 • af Collins Kids
  69,95 kr.

 • af Barrons Educational Series
  97,95 kr.

  Prepare your child for a bright future with Barron's Early Achiever Workbooks. Each workbook provides a hands-on learning experience tailored to grade-level skills.Barron's Early Achiever: Grade 4 Math Workbook is an ideal resource to supplement learning in the classroom, at home, for learning pods, or for homeschooling.Inside you'll find:Fun, interactive activities for comprehension and practiceHelpful tips, math vocabulary, easy-to-understand examples, and instructive illustrations to support learningMultiple, step-by-step problem-solving exercises that aid in children's critical thinking and reasoning skills

 • - Lær tallene fra 0-100 med sjove opgaver
  af Jacob Christiansen
  73,95 kr.

  ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik - Lær tallene fra 0-100 med sjove opgaver” er det tredje hæfte i serien om Hr. Klogemand og Karla.Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik - efter skole, i ferier og weekender - og gerne sammen med en voksen.Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.Husk, det behøver ikke være grimt for at være godt! Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Kig også på www.hrklogemand.dk - der kan du få inspiration og se information om de andre hæfter i serien.I dette opgavehæfte kommer du igennem tallene fra 0-100, plus, minus, talslanger, talrækker, labyrinter, farvelægning, spejling, hvor mange af hver, tabeller, matematikgåder, større end, mindre end, lig med, find 5 fejl, taltræning, 10´ere og 1´ere, lige eller ulige, kodematematik, rugbrødsopgaver, lav dine egne matematikopgaver, taltavle og meget mere. Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Opgavehæftet indeholder også en bonus sektion, hvor du GRATIS kan downloade Hr. Klogemands Matematik Pynt, Hr. Klogemands Superark, Hr. Klogemands - Dagens Matematik Spørgsmål samt Hr. Klogemands Matematik App.Kig også forbi www.hrklogemand.dk - der kan du få inspiration og se information om de andre hæfter i serien.Nyd de gode matematiktimer sammen,Hr. Klogemand & Karla (og Jacob)

 • - Lær tallene fra 0-50 med sjove opgaver
  af Jacob Christiansen
  73,95 kr.

  ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik - Lær tallene fra 0-50 med sjove opgaver” er det andet hæfte i serien om Hr. Klogemand og Karla.Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik - efter skole, i ferier og weekender - og gerne sammen med en voksen.Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.Husk, det behøver ikke være grimt for at være godt! Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Kig også på www.hrklogemand.dk - der kan du få inspiration og se information om de andre hæfter i serien.I dette opgavehæfte kommer du igennem tallene fra 0-50, plus, minus, talslanger, talrækker, labyrinter, farvelægning, spejling, prik til prik, hvor mange af hver, tabeller, matematikgåder, 10´er venner, app matematik, større end, mindre end, lig med, find 5 fejl, taltræning, 10´ere og 1´ere, lige eller ulige, kodematematik, rugbrødsopgaver, lav dine egne matematikopgaver, taltavle og meget mere. Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Opgavehæftet indeholder også en bonus sektion, hvor du GRATIS kan downloade Hr. Klogemands Matematik Pynt, Hr. Klogemands Vendespil, Hr. Klogemands - Dagens Matematik Spørgsmål samt Hr. Klogemands Matematik App.Kig også forbi www.hrklogemand.dk - der kan du få inspiration og se information om de andre hæfter i serien.Nyd de gode matematiktimer sammen,Hr. Klogemand & Karla (og Jacob)

 • - Lær tallene fra 1-10 med sjove opgaver
  af Jacob Christiansen
  73,95 kr.

  ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik - Lær tallene fra 0-10 med sjove opgaver” er det første hæfte i serien om Hr. Klogemand og Karla.Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik - efter skole, i ferier og weekender - og gerne sammen med en voksen.Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.Husk, det behøver ikke være grimt for at være godt! Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Kig også på www.hrklogemand.dk - der kan du få inspiration og se information om de andre hæfter i serien.I dette opgavehæfte kommer du igennem tallene fra 0-10, plus, minus, taltræning, følg stregerne, talrækker, labyrinter, farvelægning, tal på forskellige måder, prik til prik, hvor mange af hver, forbind tallene, farvelæg med tal, taltavle og meget mere. Opgaverne er sjove og let tilgængelige, og så kan man endda springe fra opgave til opgave, som man har lyst.Opgavehæftet indeholder også en bonus sektion, hvor du GRATIS kan downloade Hr. Klogemands Matematikpynt, Hr. Klogemands Vendespil, Hr. Klogemands - Dagens Matematik Spørgsmål samt Hr. Klogemands Matematik-app.Nyd de gode matematiktimer sammen,Hr. Klogemand & Karla (og Jacob)

 •  
  1.538,95 kr.

  Display med 20 stk. assorterede plakater:Planeterne i SolsystemetDet Periodiske SystemGangetabellerAlfabetet

 •  
  55,95 kr.

  Skoleklar lektiehjælper er en række aktivitetsbøger, hvor hver bog er tilpasset barnets alder og gør det sjovt og inspirerende at øve sig og lege og lære derhjemme!Denne bog indeholder opgaver, som lærer barnet om matematik som gange, dividere, geometri, brøker, procenter og meget mere.Opgaverne illustreres med sjove tegninger og der er belønningsklistermærker til hvert opslag.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.