Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cheeses of Italy: Science and Technology - Marco Gobbetti - Bog

Bag om Cheeses of Italy: Science and Technology

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319898537
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 274
  • Udgivet:
  • 5. juni 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 600 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Cheeses of Italy: Science and Technology

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

Brugerbedømmelser af Cheeses of Italy: Science and Technology



Find lignende bøger
Bogen Cheeses of Italy: Science and Technology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.