Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Cooking in Europe, 1650-1850 - Ivan P. Day - Bog

Bag om Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313346248
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 30. november 2008
  • Størrelse:
  • 176x261x18 mm.
  • Vægt:
  • 566 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Brugerbedømmelser af Cooking in Europe, 1650-1850



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.